Energy Generation Graduate – brug din tekniske uddannelse til at rådgive dine kunder

Kickstart din karriere inden for salg og rådgivning. Og brug din tekniske uddannelse til at rådgive vores kunder, så de får mest muligt ud af vores energioptimerende løsninger.

Du får et skræddersyet udviklingsforløb på 12 måneder. Sammen med 24 andre graduates fra hele Nordeuropa får du undervisning i teknik og salg fra vores eksperter fra hele Europa. Og når forløbet er ovre, er du ekspert på de mest banebrydende digitale løsninger inden for energioptimering.

Velkommen til Schneider Electric

I Schneider Electric leder vi den digitale transformation indenfor energistyring og automation i boliger, bygninger, datacentre, infrastruktur og industrien. Vi er til stede i over 100 lande, og vi er den suveræne leder inden for energioptimering – bl.a. mellem spænding, lav spænding, nødstrøm og automationssystemer. Vi leverer integrerede optimeringsløsninger, som kombinerer energi, automation og software.

Start med 11 ugers introforløb

Dit graduateforløb starter med et 11 ugers introforløb på vores nordiske hovedkontor i Ballerup, København. Her står tekniske specialister og vores bedste sælgere klar til at lære dig om vores forretning og specialiserede produkter. Samtidig får du salgstræning, så du lærer at rådgive dine kunder på den bedste måde.

Efter 3 måneder hjælper du kunderne

Efter introforløbet er du klar til at hjælpe dine første kunder. Du deltager på kundemøder, hvor kunderne fortæller om deres ønsker og behov, og du hjælper dem med at finde løsninger, der opfylder de behov. Samtidig står din mentor, som følger dig gennem hele det første år, klar med sparring.

Gennem den direkte kontakt med kunderne og den daglige sparring med din mentor udvikler du dig hver dag, så efter dit graduateforløb er du klar til en rolle som teknisk account manager.

Du er uddannet inden for industriel automation, elinstallation eller IT

Vi tilbyder 3 stillinger med 3 indgange og søger derfor dig, der har en uddannelse inden for:

  • industriel automation, så du hjælper slutbrugere og maskinbyggere med at introducere vores tilbud inden for digitalisering og automation i deres løsninger.
  • elinstallation, så du hjælper typehusproducenter med at skabe det smarte og intelligente hjem.
  • IT, så du rådgiver kunder med datacentre og IT-projekter om nødstrøm og cloud løsninger – du starter med mindre projekter, og på sigt får du meget store kunder.

Herudover taler du flydende dansk og engelsk.

Du bliver den bedste

For at få succes i stillingen er du klar til et læringsforløb, hvor du i samarbejde med internationale eksperter og via praktisk erfaring udvikler dig til at blive en god teknisk sælger.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior talent acquisition specialist Christian Egeberg Rasmussen på telefon 2899 1401. Læs mere om os, og mød sidste års graduates på:

JobVite
LinkedIn: #EnergyGeneration2017
www.schneider-electric.dk

Company Story

Our technology is everywhere

Schneider Electric

7 reasons to join us

Employee Testimonials

Power your career

From music to motorcycles, and karate to CrossTraining, these are the talented people who make Schneider Electric a success at enriching lives around the world. Share your talent within talent.

New technologies challenge us to redefine the way we live our lives. Schneider Electric develops technologies that integrate seamlessly into our environment. We invest in R&D activities in order to sustain innovation and differentiation, with a strong commitment to sustainable development. Our 160.000 employees operate in more than 100 countries world wide - join us today!