1 til 20 af 28 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernMaskinteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Munck Asfalt a/sMekaniker til entreprenørmaskiner

Munck Asfalt a/s, Nyborg

I Munck Asfalt, Nyborg søger vi en erfaren og ansvarsbevidst entreprenørmaskinmekaniker eller mekaniker med erfaring i hydraulik.

Med udgangspunkt fra vores centrale værksted i Nyborg vil opgaverne primært omfatte akutte reparationer af entreprenørmaskiner herunder maskiner til asfaltudlægning (tromle, udlægger mv.) på arbejdspladser rundt om i landet.

I perioder (typisk om vinteren) vil opgaverne også indeholde vedligeholdelse og reparationer samt opbygning af maskiner på værkstedet.

Vi forestiller os, at du

 • er faglært mekaniker, entreprenørmaskinmekaniker eller montør
 • har erfaring med hydraulik
 • har erfaring med reparation af entreprenørmateriel og gerne asfaltmaskiner

Munck Gruppen a/s, 30. september
Lindø IndustriparkOperativ supervisor til virksomhed i vækst

Lindø Industripark

- moderne industripark/havn med fokus på vækst i offshore og marine

Er du en teknisk velfunderet maskinmester eller lignende? Har du erfaring med at planlægge, koordinere og gennemføre tunge løfte- og transportopgaver? Og kan du se dig selv som supervisor i transportafdelingens operationelle team hos LINDØ port of ODENSE?

LINDØ port of ODENSE består af Odense Havn og Lindø Industripark, der huser et stort og voksende antal virksomheder inden for offshore og marine. Vi tilbyder unikke produktionsfaciliteter og stærke logistikløsninger, der skaber optimale rammer for produktion, lagring og udskibning af store komponenter til kunder inden for offshore, marine og tung industri. Da vi oplever vækst i antallet af nye lejere og blandt eksisterende lejere, søger vi en ny kompetent kollega til vores operationelle transport team på Lindø.


Jobindex, 26. september
VattenfallOperatør til Fynsværket

Vattenfall

Vi søger nu en operatør til pasning af vandbehandlingsanlæg på Fynsværket. Du kommer til at indgå i driften og får et spændende og udfordrende job på et kraftværk og i en branche og en afdeling der er under en kraftig udvikling. Du bliver en del af en afdeling med 45 ansatte hvor nøgleordene er sikkerhed, samarbejde og effektivitet, og hvor der lægges vægt på et udviklende og udfordrende arbejde, samt gode relationer til kolleger og andre afdelinger. Du kommer til at referere til afdelingschefen for driftsafdelingen.

Du vil komme til at:

 • Indgå i et hold på 3 dagmænd der, som hovedopgave forestår drift og pasning af fynsværkets vandbehandlingsanlæg.
 • Deltage i øvrige driftsopgaver sammen med driftens øvrige 42 medarbejdere, så som sikkerheds arbejde, optimerings arbejde og løsning af forefaldende opgaver.
 • Deltage i udvikling af produktionsanlæggenes ydelser, rådighed, driftsøkonomi og miljø.

Vattenfall, 25. september
TeamVikaren.dkKonstruktør til fast stilling i Odense NØ

TeamVikaren.dk søger for Aasum Smedie ApS

Aasum Smedie ApS er en af de førende producenter af containere og udvikler og leverer danskproducerede løsninger i højeste kvalitet med fokus på funktionalitet og design. Til at styrke teknisk afdeling, søger vi en dygtig konstruktør, der kan videreudvikle og formgive kundernes skitser og ideoplæg.

Dine opgaver vil primært være tegning og konstruktion i 3D, herunder fremstilling af både salgs- og produktionstegninger. Endvidere får du ansvar for oprettelse af nye varer i systemet, udarbejdelse af styklister, indkøb af komponenter samt håndtering af øvrig produktionsdokumentation.

Du skal i, samarbejde med kunden, sikre styring og koordinering af de enkelte opgaver og yde teknisk support i forbindelse med produktløsninger. Du vil ligeledes deltage i udvikling og optimering af såvel nye som eksisterende produkter.


Jobindex, 25. september
Proces Support A/SR&D Ingeniør

Proces Support A/S søger for SKAKO Concrete A/S i Faaborg

Har du ambitioner, som rækker ud over, hvad du får indfriet i dit nuværende job? Motiveres du af at arbejde med mekaniske designløsninger og -koncepter? Vil du arbejde med præsentation af koncepter samt udvikling og implementering af nye, kostoptimerende tiltag? Så er det måske noget for dig at blive R&D ingeniør hos SKAKO Concrete A/S.

SKAKO Concrete A/S er en udpræget knowhow virksomhed, der satser på udvikling og optimering inden for mekaniske løsninger til fremstilling af industriel beton. Med reference til vores tekniske direktør i Danmark bliver du en nøgleperson i at videreudvikle og styrke vores tekniske afdeling i Danmark og udbygge SKAKO Concrete A/S’ markedsposition worldwide.

Som R&D ingeniør bliver din primære opgave at udvikle og implementere mekaniske designkoncepter og –løsninger med fokus på kostoptimering samt sikre, at disse overholder relevante tekniske standarder.


Jobindex, 24. september
Proces Support A/SService Project Manager - Maritime Automationsløsninger

Proces Support A/S søger for SH Automation A/S i Svendborg

Har du ambitioner om at komme ind i en virksomhed med en voksende ordrebeholdning? Vil du forestå service projekter af mange forskellige slags, så vi fortsat kan følge med vores kunders kraftige vækst? Har du maritim og/eller offshore erfaringer med projektledelse af serviceprojekter indenfor tavle- og automationsløsninger? Så er det måske noget for dig, at blive Service Project Manager hos SH Automation A/S.

Du får ansvaret for hele projektet, startende med at du vil udarbejde tidsplaner for egne projekter og installationsarbejder, i samarbejde med kunder. Du vil skulle lede serviceprojekter, herunder registrere og analysere afvigelser undervejs i projektet og når det er afsluttet. Samtidig er du tids- og økonomisk ansvarlig for, at egne serviceprojekter gennemføres som aftalt. Som rådgiver, vil du sammen med kunderne udvikle projekter, når de udvikler sig.


Jobindex, 24. september
Bravida Danmark A/SSERVICELEDER ABA FIRE & SECURITY, ODENSE

Bravida Danmark A/S

Som Serviceleder får du økonomisk, teknisk og personaleansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn på Fyn og Jylland med reference til afdelingschefen for Fire & Security Vest.

Dine kunder, som er fordelt på alle brancher, hjælper du ved daglige akutte serviceopgaver. Du sikrer, at årlige eftersyn gennemføres i tæt samarbejde med servicekoordinatoren, som er med til at planlægge dagens opgaver. Samtidig kvalitetssikrer du samt sikrer drift og vedligeholdelse i samarbejde med kunder.

Desuden deltager du i udarbejdelse og beregning af tilbud og mersalg til kunder inden for en bred palette af automatiske brandalarmeringsprodukter såsom Tyco, ESMI, Delta og Consilium. Du planlægger og overholder budgetter, som du har solid erfaring med at læse og forstå. På samme måde forstår og overholder du kontrakter, når du kompetent styrer dine opgaver.


Bravida Danmark A/S, 23. september
LOHFFIngeniør kapacitet til et af Danmarks førende teams

LOHFF søger for COWI

Vil du være en del af Danmarks førende team inden for bæredygtig produktion af elektricitet og varme? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en specialist til bulk material handling, der skal indgå som en væsentlig del i de projekter, vi arbejder på. Blandt andet på anlæg, der anvender biomasse. Arbejdsområderne vil være analyse, udlægning, indkøb og vedligehold af anlæg og systemer til transport og håndtering af bulk materiale.

I jobbet skal du primært arbejde med bulk material handling, inden for områderne kul, træpiller, træflis, filteraske, bundaske, kalk, gips, tasp og kemikalier. Der vil være driftssupportopgaver, og opgaver i forbindelse med anlægsprojekter, hvor der skal laves systemudlægning, udbudsmateriale og kontraktafvikling.

LOHFF

LOHFF, 23. september
KOMPAN A/S
Technical Product Manager

KOMPAN A/S, Odense

Ingeniør (gerne M) – produktudvikling, optimering og kvalitetsforbedringer

Som Technical Product Manager bliver du en del af udviklingsteamet hos verdens førende udbyder af lege- og læremiljøer – et team af eksperter.

Du får det tekniske ansvar for dine egne produktlinjer. Du skal løbende optimere og kvalitetssikre de eksisterende produktlinjer samt bidrage i innovationsprojekterne (videreudvikle eksisterende produktlinjer samt udvikle nye koncepter) med din stærke tekniske kompetence. Referencen er til Technical Manager.


KOMPAN A/S, 22. september
Profil Search
Salgskonsulent - Servicekontrakter elevatorer - Jylland & Fyn

Profil Search søger for ThyssenKrupp Elevator A/S

ThyssenKrupp Elevator søger nu en serviceminded og troværdig salgskonsulent, der med sit store drive og engagement kan udvikle salget af servicekontrakter på elevatorer.

Med baggrund i et godt og gennemprøvet koncept kommer du, med udgangspunkt fra hjemmekontor eller afdelingen i Skanderborg, til at forestå såvel opsøgende som vedligeholdende salg i distrikt Vest; Jylland og Fyn. Du bliver ansvarlig for hele salgsprocessen fra identificering af nye kundeemner til lukning af kontrakten.

Med reference til Branch Manageren får du følgende opgaver:

 • Opsøgende og vedligeholdende salg af servicekontrakter via telefon og kundemøder.
 • Deltagelse i licitationer og udbud indenfor elevatorservice.
 • Kalkulation, tilbudsgivning og tilbudsopfølgning.
 • Vedligeholdelse af kundedatabase.

Søg information om virksomheden på www.thyssenkrupp-elevator.dk/.


ThyssenKrupp Elevator A/S, 22. september
Mercuri Urval
Salgstalent til teknisk salg - hydrauliske løsninger

Mercuri Urval søger for Fritz Schur Teknik

Du kommer med den rette indstilling – og får en stærk faglig udvikling

Virksomheden ønsker at styrke sin igangværende vækst ved at tilføre yderligere salgskraft til kunderne på Fyn og i Jylland. Du får ansvaret for salg af virksomhedens stærke produktprogram inden for hydraulik. Løsningerne og komponenterne, der er kendetegnet ved høj kvalitet og er blandt de mest unikke på markedet, sælges til en bred portefølje af eksisterende og nye kunder.

Der er tale om salg, hvor din dialog med kunderne ofte er meget teknisk. Derfor får du tilknyttet en hydraulik-ekspert som faglig mentor, ligesom din salgschef vil være din salgstræner. Dette i kombination med interne og eksterne kurser, træning, fagmesser, kundearrangementer m.v. giver dig en fantastisk mulighed for personlig og faglig udvikling.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 19. september
Nordex Energy GMBHService Technician

Nordex Energy GMBH

Job description

Carry out work in Nordex wind farms in the regions of Jutland (Jylland) and Funen (Fyn). Preferably have residency in the “Triangular area of Kolding/Fredericia/Vejle. Work responsibilities cover commissioning, fault clearance as well as scheduled maintenance and include general as well as specialized work; among others:

 • Analyze defects with phone-contact to service coordinator.
 • Autonomously simple repairs of turbines, troubleshooting and faultfinding.
 • Carry out complex repair-processes in collaboration with the Lead Technician.

Job requirements

 • Mid-level electrical and/or mechanical education.
 • Minimum of three years of hydraulic, electrical, or mechanical experience
 • Experienced to use data processing adequately.

Nordex Energy GMBH, Filial af Nordex Energy GMBH, Tyskland, 18. september
PeopleLink
Senior Project Manager

PeopleLink søger for kunde på Fyn

Som Senior Project Manager bliver du en del af den globale New Product Development organisation, og du får ansvar for ledelse af internationale, tværfunktionelle projektteams, der driver udvikling, kommercialisering og lancering af nye produkter globalt.

Produktudviklingen styres efter en forretningsorienteret projektmodel, og i dine projekter kommer du til at drive udviklingsaktiviteterne igennem alle faser af produktudviklingen fra business case, udarbejdelse af overordnet tidsplan til eksekvering og lancering. Samtidig får du en nøglerolle i forhold til at sikre et effektivt samarbejde med de internationale producenter. Du bliver overordnet ansvarlig for, at dine projekter overholder de opsatte mål i forhold til deadlines, projektøkonomi og kvalitet.


Jobindex, 18. september
Valling Ship Management ApSDaglig Leder - DPA/CSO

Valling Ship Management ApS, Svendborg

Med reference til virksomhedens ejer, og i tæt samarbejde med den øvrige organisation, søger Valling Ship Management ApS en daglig leder - DPA/CSO. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt, dog senest d. 01.12.2014.

Ansvarsopgaver vil omfatte:

 • Daglig ledelse af Ship Management-afdelingen
 • HSEQ-support til afdelingen, samt fartøjer i management
 • Deltage i møder, inspektioner/audits med kunder og underleverandører
 • Forestå udarbejdelse af tendermateriale for kommende projekter
 • Sikre, at kontrakter er i overensstemmelse med kundekrav og lovgivning samt afstemt med interne og eksterne interessenter
 • Kontakt til klasse samt myndigheder

Vi forventer, at du har en relevant maritim baggrund, gerne som navigatør, og gerne erfaring fra lignende stilling. Du skal have kendskab til maritim regulering, særligt ISM, ISPS, og have arbejdet som ISM- og ISPS-auditor og gerne som DPA/CSO.


Jobindex, 17. september
ANDRITZ
Technical Trainer

ANDRITZ

ANDRITZ Feed & Biofuel looks for a professional technical trainer to conduct technical training. You will be the strong link between Technology and our Service Engineers – understanding our technical products and how they are developed as well as the processes performed, translating that into training material and effective classroom training.

You will report directly to the Director of Service in our aftermarket area and primarily be responsible for delivering effective classroom training to ANDRITZ Feed & Biofuel technical employees throughout the year. You balance educational effectiveness with content expertise in order to create a classroom learning environment that simulates the work environment.

If you are not located in the Esbjerg area, it is possible to make a flexible agreement where you can work from home.

ANDRITZ

Jobindex, 17. september
CP ConsultingDanmarks teknisk stærkeste projektmedarbejder

CP Consulting søger for kunde på Fyn

Du skal indgå i et team af yderst kompetente kolleger, der yder det optimale for kunder og hinanden hver dag. Da vores kunde har forrygende travlt, har de behov for en dygtig resultatorienteret projektmedarbejder med teknisk flair.

Du vil i hverdagen primært skulle arbejde i tæt dialog med vore kunder, og have evnen til at omsætte ordrerne til vores moderne produktion, hvor en stor skare af kompetente medarbejdere står klar til, i et samarbejde med dig, at frembringe kvalitetsprodukter. Du vil endvidere skulle give tilbud til vore kunder baseret på din egen forkalkulation og vil efter afsendelse skulle efterkalkulere de enkelte kundeordrer.

Vi forventer, at du forholdsvis hurtig, kan støtte og sikre ordre flowet fra første kontakt til afsendelse, hos dine ”egne” kunder.


Jobindex, 16. september
V. Løwener A/SSælger til procesinstrumentering

V. Løwener A/S

Procesteknik spiller en markant rolle blandt de produktområder, som tilsammen udgør vores division for industriteknik. Løwener procesinstrumentering er bl.a. udstyr og løsninger til flowmåling af vand og andre væsker, niveaumåling, fugtighedsmåling og måling af tryk og temperatur.

Med reference til divisionsdirektøren for Industriteknik og med udgangspunkt fra din egen bopæl, eventuelt i trekantsområdet, dækker du hele Danmark i dit opsøgende salg af procesudstyr og systemer til røgdetektering – med fokus rettet på større OEM-/slutkunder. Du skal selvstændigt - og i samarbejde med dine kolleger - pleje, servicere og udvikle eksisterende kunder samt udbygge kundeporteføljen gennem opsøgende salg.

Du har flere års erfaring med eksternt salg af procesinstrumentering og dokumentation for opnåede salgsresultater. Du har en relevant teknisk uddannelse – maskintekniker, ingeniør eller lign.


V. Løwener A/S, 16. september
Lindø IndustriparkAmbitiøs maskiningeniør eller maskinmester til virksomhed i vækst

Lindø Industripark, Munkebo

- moderne industripark/havn med fokus på vækst i offshore og marine.

Er du en teknisk velfunderet maskiningeniør, maskinmester eller lignende? Har du erfaring med løfte- og transportberegninger af tunge konstruktioner? Og kan du se dig selv i en nøglerolle i vores transport engineering team? Så er det måske noget for dig at blive en del af LINDØ port of ODENSE?

LINDØ port of ODENSE består af Odense Havn og Lindø Industripark, der huser et stort og voksende antal virksomheder inden for offshore og marine. Vi tilbyder unikke produktionsfaciliteter og stærke logistikløsninger, der skaber optimale rammer for produktion, lagring og udskibning af store komponenter til kunder inden for offshore, marine og tung industri.

Da vi oplever vækst i antallet af nye lejere og blandt eksisterende lejere, søger vi en ny kompetent kollega til vores team på Lindø.


Jobindex, 15. september
Aasum Plast & Metal A/S
Salgs- og udviklingsingeniør

Aasum Plast & Metal A/S, Odense

Vi tilbyder et job i en moderne og fleksibel industrivirksomhed med ca. 15 medarbejdere. For den rette person vil der være såvel udfordringer som udviklingspotentiale i stillingen. Opgaverne er varierede med kundekontakter i hele spektret fra elektronikbranchen til landbrugsmaskinbranchen.

Opgaver inden for salg, udvikling og kundekontakt:

 • Selvstændig forberedelse af salgsbesøg hos potentielle kunder
 • Gennemføre salgsbesøg samt foretage afrapportering og opfølgning

Opgaver inden for produktionshåndtering:

 • Følge status for nye komponenter i produktionen
 • Deltage i interne møder om produktionsoptimering
Aasum Plast & Metal A/S

Jobindex, 12. september
Autohuset Vestergaard A/S, LastvogneSalgs-trainee/teknisk support til en af de førende lastvognsforhandlere i Danmark

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne, Odense og Svendborg

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne søger en salgs-trainee/tekniker til vores afdeling i Odense og Svendborg. Har du lyst, og mod på et spændende og alsidig job indenfor lastvognssalg, så er Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne stedet for dig.

Du får udgangspunkt i en velfungerende salgsafdeling, hvor holdspillet er i topform.
Opgaverne er mange og forskellige, og der er nye udfordringer hele tiden. Det er vigtigt du er kundeminded og udadvendt, og kan have mange bolde i luften på en gang.

Arbejdsopgaver:

 • Kalkulation af nye lastbiler
 • Diverse tekniske beregninger
 • Afholde opbygningsmøder med kunder og underleverandører

Du er evt. uddannet mekaniker evt. suppleret med en videregående uddannelse til maskintekniker eller lign.


Jobindex, 11. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
IDA
1 til 20 af 28 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.