1 til 20 af 28 resultater.
Promando A/SKey Account Manager - Sensorer

Promando A/S søger for Senmatic i Søndersø

Spændende teknisk og internationalt salgsjob målrettet OEM-kunder

Til at intensivere virksomhedens fokus og salgsindsats søges nu en Key Account Manager til afdelingen for sensorteknik. Med reference til Global Sales Manager får du ansvaret for nogle få store internationale OEM-kunder - med udviklings- og vækstpotentiale inden for Olie & Gas-sektoren. Du bliver du således ansvarlig for at videreudvikle eksisterende relationer samt at fungere som sparringspartner for dine kunder.

Som Key Account Manager er det ligeledes dit ansvar proaktivt at tilføre forretningen nye kunder. Med ansvaret for salg til nye og eksisterende kunder, vil dine primære opgaver være:

 • Forretningsansvarlig for eksisterende OEM-kunder
 • Drive komplicerede, tekniske salgsprocesser
 • Udvidelse af kundeporteføljen

Promando A/S, 5. oktober
Maersk
KLAR TIL START EFTER NYTÅR? BLIV JUNIORMASKINMESTER I MAERSK LINE

Maersk

Carlsberg Breweries A/S

Bliver du færdig med din maskinmesteruddannelse til januar, eller er du allerede uddannet maskinmester? Har du taget den maritime valgfagspakke, og er dit eksamensbevis maks. fire år gammelt? Så kan vi muligvis tilbyde dig en karriere til søs.

Grundet forøgelse af flåden opretter Maersk Line uddannelsespladser i skibene for motiverede og dygtige juniormaskinmestre, som ikke har sejltid, eller som har under seks måneders sejltid.

Maersk

Jobindex, 5. oktober
Ramsdal Vikar & RekrutteringEn NASSAU-port består af mange led - vil du være et af dem?

Ramsdal Vikar & Rekruttering søger for kunde

Hos NASSAU arbejder vi ikke kun inden for de kendte rammer, men udfordrer i høj grad de bestående teknologier. Resultatet er portløsninger, der i variation, funktionalitet og kvalitet indtager en førende position på det europæiske marked.

Vi har brug for en maskiningeniør til den tekniske afdeling. Er du vores nye medarbejder?

Ramsdal Rekruttering søger på vegne af Nassau Door A/S på Fyn en selvstændig og engageret maskiningeniør. Der er tale om en fast fuldtidsstilling.

Jobbet har tekniske og ingeniørmæssige udfordringer, fordi stillingen er bindeled mellem salg, service, indkøb og produktion. Du vil også få stor indflydelse på udviklingen af nye produkter, optimering af eksisterende løsninger, samt analyser af krav, funktion og holdbarhed.


Jobindex, 2. oktober
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for Sonnimax A/S i Middelfart

Servicetekniker - Maskinindustrielle anlæg

Med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart, får du selvstændigt ansvar for gennemførelse af service- og reparationsopgaver hos kunder over hele landet. Dine opgaver spænder således forholdsvis bredt, lige fra de indledende inspektioner og gennemgang af anlæg hos kunder, over udarbejdelse af tilhørende rapporter og teknisk fejlfinding, til gennemførelse af service- og reparationsopgaver samt deltagelse i optimering af anlæg.

Jobbet er for ”et rigtigt mandfolk”, da det ofte drejer sig om store maskiner, der har været i drift umiddelbart inden inspektionen og servicen, hvorfor arbejdsmiljøet i høj grad kan være præget af dette. Du har naturligvis de nødvendige værnemidler og værktøjer til rådighed. En del opgaver er henlagt til perioder uden for normal arbejdstid, af hensyn til kundens løbende produktion.

erwin andersen a/s

erwin andersen a/s, 2. oktober
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde i Trekantsområdet

Projektleder

Markedsleder af unik teknologi * Kundetilpassede tekniske løsninger

Med reference til driftsdirektøren, får du det selvstændige ansvar for en række krævende projekter. Du bliver dybt involveret i hele resultatkæden, lige fra de indledende drøftelser med kunden, over kalkulation- og tilbudsfasen, til igangsætning, montage og gennemførelse af projekter, sluttende med en professionel aflevering af de færdige løsninger.

Derudover skal du bl.a. disponere materialer, koordinere og planlægge med egenproduktionen, løbende stå for den nødvendige dokumentation samt sikre en effektiv byggestyring og optimering på byggepladsen. Du er således en proaktiv og dygtig projektleder, der både har fokus på tid, kvalitet og økonomi.


Jobindex, 2. oktober
Sydfyns Elforsyning A/STeknisk nysgerrig energirådgiver til erhverv

Sydfyns Elforsyning A/S, Svendborg

Vil du medvirke til, at skabe et veludviklet Sydfyn og et Danmark i vækst? Din position bliver væsentlig i forhold til, at kunne bidrage med de bedste energimæssige optimeringer til større erhvervsvirksomheder.

Vi ønsker at styrke teamet med en målrettet og teknisk dygtig maskinmester eller energiteknolog. Du kommer til at indgå i et mindre team, hvor selvstændighed, høj faglighed og nye løsninger går hånd i hånd. De mange forskellige typer af virksomheder som du vil få kontakt med gør, at du får udfordringer inden for næsten alle fagområderne som energirådgiver – hvilket forudsætter en stor faglig indsigt og erfaring.

Som vores nye energirådgiver, beror din succes på din evne til, at kunne rådgive kunderne gennem din faglige og troværdige facon. Du får et tæt samarbejde med virksomhederne og vil ofte stå for kontakten til forskellige leverandører og samarbejdspartnere.


Jobindex, 1. oktober
Universal Robots A/SMechanical Engineers to our HQ in Odense

Universal Robots A/S

Are you a mechanical specialist and do you want to be part of a fast-growing, successful and market-leading robotics company, where nothing is impossible? Then you are probably one of the Mechanical Engineers Universal Robots is looking for during the coming months.

As a Mechanical Engineer at Universal Robots, you must take overall responsibility for the mechanics in the robot by applying your strong knowledge of mechanics and working together with your colleagues. You will become part of a high-performance team which is jointly responsible for devising and developing new robot mechanical designs in close collaboration with software and electronics. As part of the job, you will get to work with:

 • 3D design in Solid Works of all mechanical robot parts
 • Simulation of mechanical components
 • Preparation and maintenance of drawings
Universal Robots A/S

Universal Robots A/S, 1. oktober
JOB-LINK ApS
Teknisk sælger – Jylland & Fyn

JOB-LINK ApS søger for MJK Automation

Solid kundeplatform og stort potentiale.

Da vores sælger gennem mange år ønsker at gå på efterløn, søger vi en teknisk stærk sælger til en god kundeplatform, der er kommet ud fra et stærkt produktsortiment, teknisk ekspertise og kvalificeret salgsindsats.

Med reference til salgschefen i Danmark/Nærum får du en meget central rolle i udbygning og styrkelse af salget hos kunderne i dit område, Sønderjylland og Fyn. Du indgår i et meget aktivt salgsteam, der har fokus på god rådgivning og vækst af et bredt sortiment af både komponenter og komplette løsninger inden for primært vand- og spildevandssegmentet.

JOB-LINK ApS

Jobindex, 30. september
Jobindex A/S
Køletekniker til små og store opgaver på hele Sjælland

Jobindex A/S søger for SCOTSMAN Danmark A/S i Hvidovre

 • Vil du være med til at køle hele Danmark ned og selvstændigt servicere vores mange kunder?
 • Og kunne du tænke dig at blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst og et ambitiøst og kompetent køleteam, der har et godt sammenhold?

Som køletekniker kører du både service- og montageopgaver på små til mellemstore køleanlæg. Den ene dag servicere du mindre udstyr og anlæg i restauranten i Tivoli, og næste dag er du ude hos et komfortkøleanlæg i en større virksomhed eller bruger dagen sammen med en kollega på montage af kølerum og køleanlæg. Du kører ud hjemmefra til Københavnsområdet, resten af Sjælland samt Fyn.

Jobindex A/S

Jobindex, 29. september
Search & Select ApSElectronic Engineer

Search & Select ApS recruiting on behalf of Dinex A/S in Middelfart

To the Dinex Group, we are currently looking for an Electronic Engineer.

Do you want to develop tomorrow's advanced exhaust systems with everything it contains particulate filters, catalytic converters and electronic components for control of emission control technologies for diesel engines - and are you also ready to get the world's best teammates? Then you need to apply for the position as Electronic Engineer.

If you're a little "geeky", but also outgoing and thrive on an informal tone you will fit well with Dinex A/S.

You will join a department of dedicated engineers in charge of exhaust design, FEA, CFD and testing of the developed solutions. Because much of the work is based on customer projects some traveling to customers' testing facilities must be expected.


Search & Select ApS, 28. september
expuri ApS – Passion for talentSALGSKOORDINATOR - med potentiale

expuri ApS – Passion for talent søger for kunde i Odense

TEKNISK SALG

Virksomheden har i mange år været dominerende inden for branchen og er i dag i stærk vækst. Virksomheden har siden starten serviceret kunderne med en bred vifte af kompetencer inden for know-how, udvikling, services og projektering af procesanlæg.

Stillingen som Salgskoordinator vil referere til Salgschefen. Stillingen, der er ny i organisationen, indgår i salgsgruppen.

Hovedopgaverne vil være:

 • Support og sparring med salgschefen i alle henseender
 • Udarbejdelse af tilbud, tilbudsgivning
 • Direkte kundekontakt herunder bred international kontaktflade

Jobindex, 25. september
Leica Geosystems Technology A/SApplication Engineer

Leica Geosystems Technology A/S, Odense

We are offering a position Application Engineer – a role which bridges R&D, product management and service. We service customers globally based on our practical and hands-on way of working, and we have established an excellent team where we have focus on fulfilling the needs of our customers and being ambitious, while having a fun and engaging working life.

As our application engineer, your task will include the following:

 • Provide insight into technical and client requirements. Support to Product Specialists and Program Manager to ensure future development and product enhancement are a top priority
 • Support Product Managers in defining product roadmaps, analysing competition, business & marketing plans, marketing material, releases, operations-handover documentation
 • Provide 2nd level support to customers via telephone, email and face-to-face methods

Leica Geosystems Technology A/S, 24. september
SAWO A/SDriftschef til Øst- og Syddanmark

SAWO A/S

Motiverende og effektiv driftschef søges til SAWO A/S

Som SAWO´s driftschef får du det overordnede ansvar for virksomhedens afdelinger i Øst- og Syddanmark, herunder ansvaret for, at afdelingerne drives effektivt og rationelt med hensyn til overholdelse af indgåede kundeaftaler og optimeret planlægning. SAWO’s afdelinger omfatter både opbygningsværksteder og serviceværksteder og du får direkte og indirekte ledelsesansvar for ca. 100 medarbejdere. En vigtig opgave bliver at motivere og udvikle medarbejdere i de enkelte afdelinger.

Dine primære opgaver bliver:

 • Afholdelse af værkstedsmøder i samarbejde med værkførerne
 • Samarbejde med salgschef og salgskonsulenterne
 • Struktureret opfølgning på afdelingernes daglige drift

Jobindex, 23. september
PeopleLink
Teknisk Projektsælger

PeopleLink søger for Lykkegaard A/S i Ferritslev

Udvikling af dynamisk salgsfunktion i teknisk miljø

Du får selvstændigt ansvar for at opdyrke salget på udvalgte markeder og segmenter inden for virksomhedens kompetenceområder.

Du kommer til at arbejde med salg af projekter i både ind- og udland. På eksportmarkederne især i form af del- eller turn-key-leverancer til store fiskefarmprojekter. I Danmark spænder aktiviteterne over flere kundesegmenter – både offentlige og private.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver og en meget varierende målgruppe, hvor der dog altid er fokus på den tekniske løsning og projektets levetidsøkonomi.


PeopleLink, 22. september
Pon Power A/SSalg og support af Caterpillar og MaK Marine

Pon Power A/S, Ballerup, Esbjerg eller Lindø

Pon Power A/S søger en engageret og dedikeret Commercial Supervisor til vores salgsafdeling til varetagelse af såvel salgs- som ordrerelaterede opgaver. Som Commercial Supervisor vil du få det overordnede ansvar for tilbudsgivning af nysalgsprojekter. I kombination med salgsrollen vil du varetage nysalgsprojekter – herunder sikre opdatering i CRM-systemet. Der vil være daglig kontakt med værfter og rederier.

Sammen med et ambitiøst og målrettet salgsteam får du projektrelaterede opgaver, som:

Projekt-/salgsrelaterede opgaver:

 • Kundebesøg, registrering og koordinering med relevante partnere.
 • Kunderådgivning - herunder afstemning af anlægsdesign og scope, tekniske og kommercielle betingelser, kalkulationer samt indhentning af tilbud på anlægskomponenter.
 • Udarbejdelse af kalkulationer og færdiggørelse af tilbud til kunden.
Pon Power A/S

Jobindex, 21. september
Viggo Hansen A/S, Smede- og MaskinfabrikProduktionsteknolog / maskinmester / maskiningeniør

Viggo Hansen A/S, Smede- og Maskinfabrik, Odense

Grundet øget efterspørgsel ønsker vi at udvide vores medarbejderstab og derfor søger vi dygtige folk med viden og erfaring, inden for teknik og teknisk design. Vi tilbyder en stilling, i et godt og velfungerende arbejdsmiljø, med en stor grad af frihed og ansvar for egen planlægning, samt mange spændende opgaver med faglig udfording.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af:

 • Konstruktionsopgaver
 • Design af fabrikslayout
 • Afklaring af specifikationer
 • Håndtering af egne projekter

Jobindex, 18. september
F10 Human Ressource

Værktøjsmager/Maskinarbejder med kendskab til Form konstruktion

F10 Human Ressource søger for Z Tools i Langeskov

Ser du dig selv arbejde i en virksomhed som er i rivende udvikling, hvor service og samarbejde sættes i højsædet og hvor DU får muligheden for at bidrage til et positivt samarbejde med kunderne?

Faglig dygtig værktøjsmager/Maskinarbejder med kendskab til Form konstruktion søges til innovativ virksomhed, hvor kvalitet, præcision og viden veksling står højest på dagsordenen.

Du har kendskab til Solidworks, D-CAM, FeatureCam, PowerMill eller tilsvarende programmer. Samtidig besidder du gode samarbejds- og kommunikative evner til at rådgive og servicere kunderne på bedst mulig måde.

Brænder du for at bidrage til udviklingen af kundernes projekter igennem en effektiv og stabil arbejdsgang?

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv mærket ref. 7003


F10 Human Resource, 17. september
Teknologisk InstitutTo specialister til Robotteknologi

Teknologisk Institut, Odense

Teknologisk Institut i Odense søger to nye kolleger, der kan konstruere robot- og automationsløsninger til vores mange spændende kundeopgaver og F&U projekter. Med dit engagement og din erfaring har du lyst til at deltage i automations- og udviklingsprojekter i samarbejde med førende danske og europæiske virksomheder og forskningsinstitutioner.

Du bliver en del af Industrisektionen bestående af 16 fagligt kompetente personer, der i et innovativt miljø arbejder på forkant med den teknologiske udvikling. Du kommer til at arbejde fokuseret mod den danske fremstillingsindustri, hvor målet er at øge produktiviteten gennem produktionsoptimering og automatisering. Du får tæt samarbejde med vores afdeling for produktionsoptimering og kvalitet, da vi altid tilgår opgaver med en helhedsbetragtning.


Teknologisk Institut, 17. september
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for Haarslev Industries A/S

Kvalitetskoordinator

Efter mere end 40 års succes på markedet, med tocifrede vækstrater i Haarslev Industries A/S samt flere opkøb, er der et erkendt behov for at tage virksomheden til det næste niveau. Med reference til Operations Manager, får du til opgave at skabe grundlaget for den fremtidige centrale kvalitetsafdeling, med base i Haarslev på Fyn.

Du bliver en aktiv nøglespiller i opbygningen af kvalitetsafdeling helt fra bunden, og du kommer til at præge den med dine erfaringer og dine resultater.

erwin andersen a/s

erwin andersen a/s, 17. september
F10 Human ResourceUdviklingsteknikker / Test Engineer

F10 Human Resource søger for virksomhed i Odense-området

Vil du arbejde med udviklingsprojekter, udviklingsopgaver, prototype udvikling og stå for produkt- og produktionsgrundlag.

Søger du en varieret hverdag, med funktionstest og fieldtest og samarbejde med sælgere, kunder og eksterne partnere.

Trives du med at arbejde både ’hands-on’ og projektorienteret.

Har du en baggrund som eksempelvis ingeniør, elektronikteknikker, produktionsteknolog, maskinmester, maskintekniker med el-teknisk erfaring eller lignende, kan du sagtens være den nye medarbejder.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv mærket ref. 2048


Jobindex, 16. september

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
1 til 20 af 28 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.