1 til 20 af 31 resultater.
F10 Human ResourceTeknisk designer/assistent

F10 Human Resource søger for Exodraft A/S i Odense

Kan du kombinationen af, både at være technical writer og konstruktør?

Kan du styre både styklister og tegningsarkiv, og sætter en ære i, at strukturen er på plads?

Får du energi af, at være med til udviklingsopgaver, udviklingsprojekter, prototypeudvikling, samt udarbejdelse af produktionsgrundlag og produktionsopstart.

Du kan have en baggrund som teknisk assistent, designingeniør eller lign. Vigtigt er det, at du er hjemmevant i både Office-pakken og dygtig bruger af Solid Edge eller tilsvarende 3D-software.

Vil du være med i en virksomhed, hvor tingene går stærkt, og du får mulighed for både personlig og faglig udvikling?

Så ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv mærket ref. 2046


F10 Human Resource, 2. september
F10 Human ResourceInternational Projektleder

F10 Human Resource søger for Jorgensen Engineering A/S

Faglig dygtig konstruktør/maskiningeniør søges til spændende job hos moderne virksomhed, der producerer avancerede produktionsanlæg til top 10 kunderne i fødevareindustrien.

Du er ambitiøs, er teknisk velfunderet og er en dygtig ’hands-on’ projektleder.

Dagligdagen er præget af international kontakt til kunder og leverandører.

Hvis du er klar, til at blive fagligt og menneskeligt udfordret, så er det måske dig vi søger.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv mærket ref. 7001.


F10 Human Resource, 1. september
Hartmanns A/STinby A/S søger erfaren projektleder til Produktionsteknisk afdeling

Hartmanns A/S søger for Tinby A/S i Søndersø

Kan du sikre et projektforløb, som bidrager til, at den optimale løsning kommer i mål til planlagt tid og i den rette kvalitet? Tinby A/S beskæftiger sig med fremstilling af kundespecifikke emner i polyurethan. Udformning og produktionsmodning af emner, foretages i tæt dialog med kunderne.

Som led i et generationsskifte, bliver du en del af Tinby A/S produktions tekniske afdeling på 5 personer, som har stor rutine i at styre komplekse projekter. Som projektleder bliver du ansvarlig for hele forløbet fra idé til færdigt produkt.

Vi forestiller os, at du er uddannet maskiningeniør eller lignende teknisk uddannelse, gerne med håndværksmæssig baggrund. Vigtigst er det dog, at du har dokumenteret erfaring med produktionsteknik og værktøjskonstruktion. Har du erfaring indenfor plastbranchen, om muligt PUR, er det selvfølgelig en fordel.


Hartmanns A/S, 1. september
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Carsten Holm A/S i Ringe

Produktionsteknolog

Kvalitetssikring * Dokumentation * ISO certificering * Rådgivning

I en nyoprettet stilling bliver du, med reference til den tekniske chef, en nøgleressource i en kompetent teknisk organisation, hvor du skal udvikle dig til at blive produktspecialist inden for rådgivning, kvalitetssikring og dokumentation. Indledningsvis skal du, i forhold til leverandører, kunder og egen organisation, styrke virksomhedens dokumentationsplatform.

Opgaven er at systematisere, optimere og bringe databasen af informationer og tekniske tegninger for det samlede produktprogram up-to-date. Ligeledes bliver du superbruger på 3D-målemaskinen, hvor du bl.a. skal medvirke til styrkelse af den samlede kvalitetsstyring.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 30. august
Leica Geosystems Technology A/SSoftware Project Manager

Leica Geosystems Technology A/S, Odense

The Software Project Manager we’re looking for should be a very professional person, used to working in a structured manner along established processes to achieve both the right product and a fast time-to-market for new products. We also expect that you optimize processes where it makes sense, and that you generally take on the role as the person in the team, who challenges and controls the known facts, the established priorities, and the commercial predictions of the others project members.

As our Software Project Manager your key to success is your ability to combine your expertise in running business critical projects with professional know-how in the technologies we use and a winning personality in a team. In each of our locations we do our utmost for our employees and there is always something going on in the local expert teams.


Jobindex, 28. august
SEMVAC A/SVi har meget at lave og søger derfor en Technical Development Engineer

SEMVAC A/S, Odense

Er du faglig stolt, og brænder du for at tage ansvar?

Og vil du være med til at udvikle fremtidens sanitære løsninger til togindustrien, hvor du har det produkttekniske ansvar for strategiske produktområder?

Rollen som Technical Development Engineer indebærer, at du med reference til Technical Manager og i samarbejde med kunder, samarbejdspartnere og kolleger udvikler løsninger, der medvirker til at udbygge vores og vores kunders markedsposition.


Jobindex, 28. august
SEMVAC A/SVi har meget at lave og søger derfor en projektassistent

SEMVAC A/S, Odense

Er du faglig stolt og brænder du for at tage ansvar?

Og vil du være med til at udvikle fremtidens sanitære løsninger til togindustrien, hvor du har det dokumentationstekniske ansvar for strategiske produktområder?

Rollen som projekt assistent indebærer, at du med reference til Technical Manager og i samarbejde med kunder, samarbejdspartnere og kolleger fremstiller dokumentation, herunder salgs-, vedligeholdelses- og reservedelsmanualer.


Jobindex, 28. august
DESMI Ro-Clean A/SPraktisk anlagt produktionsleder/værkfører med teknisk flair

DESMI Ro-Clean A/S, Odense

Har du en bred teknisk viden? Er du en dygtig igangsætter og afslutter? Har du lyst til at arbejde bredt i en international organisationen og have berøring med opgaver lige fra kvalitet, optimering og projektledelse såvel som praktisk arbejde når situationen kræver det? Så er du måske den højre hånd vores Order Handling Manager mangler!

Med reference til vores Order Handling Manager vil du I stillingen som Assistant Manager overordnet set have ansvaret for:

 • De aktiviteter, der sker i vores produktion og på vores lager.
 • Produktionsudstyr, værktøj og installationer.
 • Ledelse og motivation af produktions- og lagermedarbejderne i området.

DESMI Ro-Clean A/S, 26. august
PeopleLink
Teknisk Projektsælger

PeopleLink søger for Lykkegaard A/S i Ferritslev

Udvikling af dynamisk salgsfunktion i teknisk miljø

Du får selvstændigt ansvar for at opdyrke salget på udvalgte markeder og segmenter inden for virksomhedens kompetenceområder.

Du kommer til at arbejde med salg af projekter i både ind- og udland. På eksportmarkederne især i form af del- eller turn-key-leverancer til store fiskefarmprojekter. I Danmark spænder aktiviteterne over flere kundesegmenter – både offentlige og private.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver og en meget varierende målgruppe, hvor der dog altid er fokus på den tekniske løsning og projektets levetidsøkonomi.


PeopleLink, 24. august
LyderJohnsen A/SPLC Programmør med overblik

LyderJohnsen A/S søger for Haarslev Industries A/S

Stor succesrig global koncern – Spændende og udfordrende projekter i komplekse procesanlæg

Haarslevs ”El Center Danmark” udfører projektopgaver over hele verden. Centret er en nyetableret, vigtig del af Haarslevs satsning på at samle den el-faglig ekspertise, standardisere produktprogrammer samt yde optimal service og sparring internt i organisationen og eksternt til kunderne. I det lille men stærke team har I hver jeres specialistområder. Dit bliver programmering. Men både på kontoret og onsite kan mange ad hoc-opgaver opstå.

 • Projektspecifik PLC-kode primært i Siemens S7 og Rockwell
 • Ansvarlig for konfigurering og udvikling af modulariserede standard blokke og moduler
 • Ansvar for idriftssættelse samt onsite fejlretning og omfortrådning
 • Om nødvendigt hjælpe kolleger med specificering, bestilling og tests af tavler
 • Ad hoc-opgaver der kræver hurtig handling

Jobindex, 24. august
Faaborg Værft A/S
Driftsleder

Faaborg Værft A/S

Driftsleder med teknisk baggrund indenfor den maritime branche søges.

Vor nye driftsleder skal med ansvar for virksomhedens produktion have en baggrund indenfor planlægning, beregning og dimensionering af skibssystemer generelt samt besidde evnen til at arbejde i et meget afvekslende og varieret arbejdsmiljø.

Driftslederen skal have gode samarbejdsevner for løbende at kunne styrke og optimere den daglige drift i samarbejde med virksomhedens forskellige produktionsafdelinger.


Jobindex, 24. august
Viggo Hansen A/S, Smede- og MaskinfabrikProduktionsteknolog / maskinmester / maskiningeniør

Viggo Hansen A/S, Smede- og Maskinfabrik, Odense

Grundet øget efterspørgsel ønsker vi at udvide vores medarbejderstab og derfor søger vi dygtige folk med viden og erfaring, inden for teknik og teknisk design. Vi tilbyder en stilling, i et godt og velfungerende arbejdsmiljø, med en stor grad af frihed og ansvar for egen planlægning, samt mange spændende opgaver med faglig udfording.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af:

 • Konstruktionsopgaver
 • Design af fabrikslayout
 • Afklaring af specifikationer
 • Håndtering af egne projekter

Jobindex, 21. august
Trap-El ApSEl projektleder

Trap-El ApS, Middelfart

Ledelse, ressourcestyring, beregning og kvalitetssikring

Du bliver, med reference til direktøren ansvarlig for firmaets større bygge- og anlægsprojekter. I et samarbejde med afdelingerne VVS og Ventilation, skal du være med til at videreudvikle Trap+ som den foretrukne samarbejdspartner for private og offentlige kunder.

Du tilbydes en spændende og krævende udfordring i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed i kontrolleret vækst. Du bliver én af nøgleressourcerne i den fremtidige udvikling, så der bliver stillet store krav til din indsats i en organisation, hvor professionalisme, selvstændighed og en uformel omgangstone er bærende elementer i virksomhedens kultur.
Jobindex, 21. august
Erwin Andersen a/s
Kvalitetskoordinator

Erwin Andersen a/s søger for Haarslev Industries A/S

Efter mere end 40 års succes på markedet, med tocifrede vækstrater i Haarslev Industries A/S samt flere opkøb, er der et erkendt behov for at tage virksomheden til det næste niveau. Med reference til Operations Manager, får du til opgave at skabe grundlaget for den fremtidige centrale kvalitetsafdeling, med base i Haarslev på Fyn.

Du bliver en aktiv nøglespiller i opbygningen af kvalitetsafdeling helt fra bunden, og du kommer til at præge den med dine erfaringer og dine resultater.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 20. august
Hammer Andersen Sales Recruitment & Development
Salgskonsulent til gearafdeling

Hammer Andersen Sales Recruitment & Development søger for Jens S. Transmissioner

Der søges en salgskonsulent til gearafdelingen. Du kan have bopæl i hele Danmark.

Du skal arbejde målrettet med salg af virksomhedens gear og gearmotorer til kunder i Danmark. Kunderne vil typisk være OEM-kunder (maskinbyggere), større slutkunder, kraftvarmeværker, energiforsyninger og rensningsanlæg.

Du skal både sælge til nye kunder samt udvikle og fastholde en eksisterende kundeportefølje. Splittet mellem salg til nye og eksisterende kunder vil være ca. 70/30.

Jobbet indebærer kvalificering af kunder, mødebookning og kundebesøg med en projektorienteret salgsproces. Ordrestørrelsen og løsningerne varierer afhængig af kundesegment. Salgsprocessen vil typisk indebære flere møder og flere beslutningstagere og "påvirkere".


Jobindex, 20. august
Grundfos A/SGlobal Key Account Manager - Water Utility

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you have experience with project sales or global accounts? Would you like to play a key role in an interesting and strategically important area in Grundfos? And do you want to work with experienced colleagues and be part of building a global project sales organisation? Then join the Global Water Utility department. We are an international team consisting of 11 different nationalities based around the globe. This also means that the location for this position is open – preferably within Europe.

You will be responsible for handling and driving a customer portfolio of global consultants and contractors, active within the Water Utility sector, to increase revenue and share of wallet. In addition, you support local sales organisations in winning Water Utility projects.


Grundfos A/S, 20. august
CoreCompetence ApS
Konstruktionsingeniør

CoreCompetence ApS søger for kunde

Stillingen har som hovedformål at sikre en god overlevering af komplekse tekniske produkter, og at virksomhedens kunder fortsat får udviklet og produceret produkter, der skaber værdi. Det er en bred stilling, der spænder fra sambesøg og verificering af tekniske muligheder hos kunderne til konstruktion og endeligt til projektafvikling og succesfuld indkøring. De primære opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Udvikling, konstruktion og projektering af unikke maskiner til forarbejdning hos underleverandører til bilindustrien
 • Deltagelse i konstruktions- og udviklingsteamet
 • Kundebesøg med salgsteamet, der sikrer, at det er de rigtige tekniske læsninger, der arbejdes med

Jobindex, 19. august
Cabinplant A/S
Service Tekniker (mekanik med interesse for el)

Cabinplant A/S, Haarby

Vil du være en del af teamet hos en af Verdens førende producenter af kundetilpassede procesløsninger til fødevareindustrien? Cabinplant A/S søger en dygtig engageret service tekniker med interesse for el.

Cabinplant A/S

Som Service tekniker kommer du til at arbejde på eksisterende samt nye anlæg og maskiner. Du bliver en del af et team som servicerer Cabinplants nationale og internationale kunder. Du vil få en alsidig hverdag med mange spændende og varierede opgaver.

I tæt samarbejde med projektafdelingen og de øvrige tekniske afdelinger vil du bl.a. få ansvaret for optimering og servicering af procesanlæg.

Som service tekniker indgår du i en vagtordning som skiftes mellem service teknikerne i afdelingen.


Jobindex, 19. august
Pronor Industriteknik A/SSalgsingeniør - industrikonsulent – teknisk salg

Pronor Industriteknik A/S

Salg af service- og reparationsydelser, samt tekniske artikler til proces- og produktionsvirksomheder. PRONOR IndustriTeknik as søger en professionel og proaktiv industrikonsulent til Fyn. En industrikonsulent, som gennem tekniske kompetencer og en struktureret salgsindsats kan bidrage positivt til væksten indenfor salgsdistriktet.

Med reference til salgschefen/adm. direktør skal du sælge PRONORs produkter og serviceydelser til kunder i proces- og produktionsvirksomheder indenfor eksempelvis: Fødevare, kemi, kraftværker, forsyning, marine og vind.

Dine hovedopgaver vil være at:

 • Planlægge og gennemføre kundebesøg, samt opsøge nye salgsmuligheder og kunder.
 • Planlægge og gennemføre salg af både service- og reparationsløsninger samt tekniske artikler.
 • I fællesskab med kunden finde den rette løsning til kundens behov.
 • Udarbejde tilbudsmateriale og gennemføre kontraktforhandlinger.

Jobindex, 19. august
Johnson Controls
Kølemontør

Johnson Controls

Køletekniker til servicering af kølesystemer- og anlæg

Med udgangspunkt fra egen bopæl søger vi til Johnson Controls Køleteknik i Vejen en ny engageret kollega med køleteknisk baggrund. Du vil referere til vores Serviceleder og blive en del af et dynamisk og engageret team af dygtige teknikere, der servicerer vores kunder i Syd- og Midtjylland samt Fyn og øerne.

Dine primære opgaver omfatter:

 • Service- og eftersynsopgaver hos kunder på et bredt spekter af større og mindre industrielle anlæg
 • Opstart og indregulering af nye køleanlæg i samarbejde med projektafdelingen
 • Lovpligtige eftersyn
Johnson Controls

Johnson Controls, 18. august

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
Du kan også finde arbejdsglæden!
Vi hjælper dig godt på vej
1 til 20 af 31 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.