1 til 20 af 25 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernMaskinteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Search & Select ApSQuality Manager (QM)

Search & Select ApS søger for Dines A/S i Middelfart

Dinex A/S i Middelfart er førende inden for udvikling og produktion af avancerede udstødningssystemer og er OEM leverandør til en række globale producenter.

Vi leder efter en erfaren og robust QM, der får ansvaret for funktionen i produktionsenheden i Danmark. Det er en rolle, hvor man har "hands on" på mange opgaver, og hvor man ikke skal være bange for at "smøge ærmerne op" og gå forrest som rollemodel. Man bliver leder for 2 funktionærer i Q afd., som også består af 2 timelønnede ansatte.

QM er daglig ansvarlig for at vedligeholde samt for at udbygge Dinex´s kvalitets- og miljøledelsessystem, således dette til enhver tid fremstår opdateret, efterlever krav i relevante standarder - herunder TS-16949 - samt ikke mindst lever op til kundernes forventninger hertil.


Search & Select ApS, 2. september
Technical Yacht Solutions
Første Mestre og Maskinchef søges til luksus yachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Første mester til en 55 meter luksus yacht sønærings bevis III/1 - III/2. 2 grad. 570000 + drikkepenge. Start 1. september.
 • Første mester til en 70 meter luksus yacht sønærings bevis III/2. 2 grad. 570000 + drikkepenge + bonus. Start 1. september.
 • Maskinchef til en 40 meter luksus yacht sønærings bevis III/1 III/3. 2 grad III/2. 2 grad. 580000 + drikkepenge. Start snarest.

Jobindex, 2. september
HR navigatorTeknisk salgsingeniør / Projektkoordinator. Fyn. (ID 10239)

HR navigator søger for BROEN Group

BROEN Group er en ledende international virksomhed inden for energieffektivitet og flow control. Produkterne produceres på fabrikker i Danmark, Polen og Rusland og afsættes på over 80 markeder worldwide.

Det ledige job er tilknyttet BROEN’s største forretningsområde District Engergy, hvor flertallet af kunderne er Kraft- og varmeværker, rørproducenter eller OEM’er som arbejder i fjernvarmebranchen.

Dine vigtigste ansvarsområder

 • Teknisk back-up for tyske og danske eksterne sælgere
 • Svare på tekniske spørgsmål omkring eksisterende produkter
 • Afklare tekniske muligheder og udarbejde tilbud baseret på tekniske forespørgsler
 • Samarbejde med E&D i forbindelse med ændringer / modifikationer af egne produkter

HR navigator, 1. september
A2SEA A/S
Quality manager

A2SEA A/S, Odense

Er du klar til nye udfordringer i en dynamisk vækstvirksomhed, der skaber fundamentet for fremtidens miljørigtige energi?

Vi søger en Quality Manager til vores Group HSEQ afdeling i Odense. Afdelingen er en stabsfunktion, der beskæftiger sig med HSEQ aspekterne inden offshore projekt planlægning, eksekvering og evaluering.

Du skal supportere vores Director of Group Quality i den fortsatte udvikling af det ISO 9001 certificerede Management System. Din primære opgave bliver at udvikle og implementere kvalitetsprocesser.

A2SEA A/S

A2SEA A/S, 1. september
Haarup Maskinfabrik A/SRejsemontør/industritekniker

Haarup Maskinfabrik A/S

Har du erfaring med service af industrielle maskiner, og er du rejselysten?

Så bliv rejsemontør/industritekniker hos Haarup Maskinfabrik A/S. Vi projekterer, fremstiller via egen produktion og sælger komplette doserings- og blandeanlæg af høj kvalitet til betonindustrien i ind- og udland med kernemarkeder i Europa og Nordamerika. Vi ligger ved motorvejen mellem Silkeborg og Aarhus.

Dit ansvar bliver at servicere vores kvalitetsblandere og gearkasser hos vores kunder rundt om i Danmark og Europa. Du får derfor ca. 150 rejsedage årligt, og rejserne er typisk af en varighed på 2-3 uger. De planlægges af vores servicechef, som forinden afrejse informerer dig om, hvilke kunder du skal besøge – og hvilke opgaver, du skal løse.

Sprogligt behersker du mundtligt tysk og gerne engelsk.


Jobindex, 1. september
ExperisKvalitetstekniker til international rørspecialist

Experis søger for Heléns Rør i Middelfart

Experis Engineering søger en Kvalitetstekniker med produktionsteknisk erfaring, både praktisk og teoretisk, til Heléns Rør på Fyn (Middelfart).

Som Kvalitetstekniker får du ansvaret for at kortlægge interne processer i produktionen og på baggrund af disse, udarbejde og optimere procedurer, instruktioner samt produktionsteknisk dokumentation i henhold til ISO 9000. Du bliver en nøglefigur i forbindelse med interne audit samt instruktion og undervisning af personalet herunder ligeledes controller på kvalitetsnøgletal.

I samarbejde med Produktionschefen sikrer du, at kundereklamationer bliver analyseret og behandlet, og at der udføres korrigerende handlinger så fejlene minimeres fremadrettet.


ManpowerGroup, 29. august
Profil Search
Salgsingeniør - Pumper - Danmark

Profil Search søger for Verder A/S

Verder A/S søger en salgsingeniør til salg og rådgivning af virksomhedens brede produktprogram af industripumper. Du bliver en del af et professionelt team og en virksomhed, som lægger stor vægt på at være kendt for kvalitet, saglighed og god kundeservice.

Jobbet består af vedligeholdende salg og relationsopbygning til eksisterende kunder, udvikling af nye kundeemner, teknisk support, samt opsøgende salg. Virksomheden henvender sig bredt til den danske industri, primært indenfor følgende kundesegmenter:

 • Fødevare / medicinal
 • Forsyningsvirksomheder, herunder spildevand og biogas
 • Maskinbyggere / OEM
 • Kemi / procesindustri og lignende

Søg information om virksomheden på www.verder.dk


Profil Search, 29. august
FORCE TechnologyNDT-inspektør til svejseinspektion

FORCE Technology, Brøndby, Esbjerg, Aalborg eller Middelfart

FORCE Technology søger en nye medarbejdere til afdelingen for NDT & Inspektion . Du kommer primært til at udføre svejseinspektion hos kunder.

Arbejdet er primært med fremstillings- og tilstandskontrol samt svejseinspektion fortrinsvis på vindmøller, platforme, kedler, beholdere og røranlæg. Vi har især kunder inden for energisektoren, bl.a. offshore, vindenergi, kraftværker og raffinaderier.

Som inspektør skal du foretage inspektion og prøvning af svejsning af metaller primært inden for energisektoren. Du bliver en vigtig del af vores afdeling og får bl.a. ansvaret for følgende opgaver:

 • Servicebesøg hos kunder
 • Deltagelse i større byggeopgaver hos kunder
 • Tilstandskontrol på driftsanlæg, f.eks. kraftværker, raffinaderier, skibsværfter m.m.

FORCE Technology, 28. august
Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
Skibsmontør og mekaniker søges

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S, Svendborg

Til vores skibs- og reparationsværft søger vi skibsmontør eller mekaniker til et spændende og udfordrende job i den maritime branche.

Vi tilbyder dig en varieret hverdag med alsidige arbejdsopgaver.

Jobbet vil overvejende bestå af:

 • Service og reparation af dieselmotorer, gear, propelleranlæg, pumper, ventiler, spil m.m.
 • Fejlfinding på motorer, rørsystemer og el-systemer.
 • Stål-, rør og svejseopgaver i forbindelse med reparationer.
 • Rejseaktivitet i forbindelse med service- og reparationsopgaver.

Jobindex, 27. august
Ideal Engineering A/S3D konstruktør, lakeringsanlæg

Ideal Engineering A/S, Faaborg

Til vores projekteam søger vi en konstruktør, som er dygtig til tegning i Inventor og som har stærke kompetencer inden for industrielle, kundetilpassede løsninger samt en god teknisk forståelse.

Du vil i samarbejde med projektlederen få ansvaret for gennemførelse af komplette anlægsprojekter, og du kommer til at indgå i et projektteam bestående af en projektleder, tre andre konstruktører og en projektassistent.

Du er i tæt kontakt med vores internationale salgsafdeling og kunder når du udfører konstruktion og layout af lakeringsanlæg, og desuden sørger du for det øvrige projektarbejde såsom indkøb.


Jobindex, 26. august
LOHFFIngeniør kapacitet til et af Danmarks førende teams

LOHFF søger for COWI

Vil du være en del af Danmarks førende team inden for bæredygtig produktion af elektricitet og varme? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en specialist til bulk material handling, der skal indgå som en væsentlig del i de projekter, vi arbejder på. Blandt andet på anlæg, der anvender biomasse. Arbejdsområderne vil være analyse, udlægning, indkøb og vedligehold af anlæg og systemer til transport og håndtering af bulk materiale.

I jobbet skal du primært arbejde med bulk material handling, inden for områderne kul, træpiller, træflis, filteraske, bundaske, kalk, gips, tasp og kemikalier. Der vil være driftssupportopgaver, og opgaver i forbindelse med anlægsprojekter, hvor der skal laves systemudlægning, udbudsmateriale og kontraktafvikling.

LOHFF

LOHFF, 25. august
DSBEnhedsleder hos Danmarks Jernbanemuseum

DSB, Odense

Kan du se dig selv…
Være ansvarlig for restaurering og vedligehold af Danmarks jernbanehistoriske kulturarv?

Du er daglig leder for 2 sjakbajser og museets værksteder. Du planlægger og styrer restaureringsprojekter, forvalter magasiner for rullende materiel, og organiserer museets veterantogskørsler.

Dine konkrete arbejdsopgaver er at

 • organisere og lede restaureringsarbejdet i museets værksteder
 • forestå projektbeskrivelser og projektstyring af de konkrete projekter
 • lægge rammer for og organisere veterantogskørsler i museets regi
 • inspirere og motivere både fastansatte og frivillige medarbejdere i museets værksteder
DSB

DSB, 25. august
Maersk Training Svendborg
Drilling Instructor (Global)

Maersk Training Svendborg

Are you interested in training the next generation of safety and performance oriented drill crews?

Maersk Training, a leading learning provider to the global Oil & Gas and offshore related industries, is looking for the right people with potential, ability and willingness to pass on experience and competences to drilling operations worldwide. We are looking for ambitious individuals to join our facilities in Dubai, Chennai, Svendborg, Esbjerg, Rio, UK and Norway.

The scope will be to develop and conduct technical drilling training for our key Oil & Gas clients. The successful candidate will be part of your innovative company, constantly working with the development of new simulators and advanced technical training to improve operational performance and safety.


Maersk Training Svendborg, 25. august
Atlas Copco Kompressorteknik A/SServicechef

Atlas Copco Kompressorteknik A/S

Er du en person, der kan lide udfordringer? Og har du en løsningsorienteret positiv tilgang til opgaverne? Og har du derudover masser af drive og en naturlig prioritering af både gode kunderelationer samt af dygtige og tilfredse medarbejdere? Så har vi en inspirerende udfordring til dig. Kom og bliv en del af vores team af dygtige medarbejdere med høje mål, gode kunderelationer og en succesfuld tilgang til servicearbejde.

Dine vigtigste opgaver bliver at:

 • Lede et team af 17 serviceteknikere
 • Opretholde og udvikle gode relationer med vores kunder
 • Sikre et sikkert arbejdsmiljø samt deltage aktivt i arbejdsmiljøarbejdet

Atlas Copco Kompressorteknik A/S, 21. august
Region SyddanmarkIngeniør/tekniker, Nuklearmedicinsk Afdeling, Odense Universitetshospital

Region Syddanmark

Nuklearmedicinsk Afdeling, Odense Universitetshospital, har en stilling som vikar for ingeniør ledig i et år (med mulighed for forlængelse) i perioden fra 01.10.14 ellers pr. 01.11.14 – 31.10.15

Nuklearmedicinsk Afdeling er en tværgående klinisk afdeling, som varetager opgaver på følgende hovedområder: rutineundersøgelser og -behandlinger, uddannelse, forskning og udvikling. Aktiviteterne omfatter funktionsundersøgelser af de fleste væv og organer som led i diagnostik, stadie- og funktionsvurdering, valg og kontrol af behandling samt prognosebedømmelse ved en lang række sygdomme. Der udføres behandling med radioaktive isotoper.


Region Syddanmark, 21. august
Universal Robots A/SProduktionsingeniør til PTA-afdelingen

Universal Robots A/S, Odense

Brænder du for udvikling og optimering af processer i produktionen? Og ønsker du at arbejde i en hurtigvoksende, succesfuld og markedsførende robotvirksomhed, hvor du vil blive bindeleddet mellem virksomhedens R&D afdeling, kvalitetsafdeling og produktionen - så er du den produktionsingeniør vi leder efter til vores PTA afdeling hos Universal Robots.

Med reference til produktionschefen, vil dit ansvar være at sikre, at udviklede produkter er reproducerbare. Du vil i jobbet primært komme til at beskæftige dig med følgende:

 • Produktionsforberedelse og dokumentation
 • Fastlæggelse af ruter, normtider mm.
 • Kontinuerlig produktionsoptimering
Universal Robots A/S

Universal Robots A/S, 19. august
ORANA A/SVærkstedsleder/Vedligeholdelsesleder søges

ORANA A/S, Rynkeby

Danish Fruit Production A/S (DFP) – et produktionsselskab under Orana A/S – der producerer frugtbaserede halvfabrikata til fødevareindustrien og frugtbaserede food service produkter til catering sektoren, søger en dygtig og engageret værkstedsleder/vedligeholdelsesleder.

Arbejdsopgaver:

 • Som leder for værkstedet vil du få det overordnede ansvar for bygninger, maskiner og udenomsarealer og vedligehold heraf
 • Du vil skulle prioritere dit personales opgaver, og i samarbejde med de produktionslinjeansvarlige og lagerchefen vil du skulle sørge for, at opgaverne løses i den mest optimale rækkefølge, og at eksterne håndværkere hentes ind når nødvendigt
 • Du vil få ansvaret for optimering og implementering af planer for forebyggende vedligehold

Jobindex, 12. august
LOHFFSales Manager - Østjylland/Fyn

LOHFF søger for kunde

Virksomheden, der er en betydende spiller på markedet inden for sektorerne marine og kraftværker, opererer over det meste af verden. Den nye Sales Manager vil få salgsansvaret for store internationale markeder.

Opgaven

 • Over all ansvarlig for egne kunder og kundeportefølje, kundekrav og kundetilfredshed
 • Fastholde og udvikle egen kundeportefølje gennem opbygning af relationer og goodwill
 • Ansvar for tilbudsgivning, salgspriser og dækningsbidrag, opfølgning på tilbud og kunde projektportefølje
 • Kundeaftaler og kontrakter
 • Ansvar for salgsbudget & budgetopfølgning

Jobindex, 12. august
Fiberline Composites A/S
Maskiningeniør til udvikling af produktionsudstyr

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Sætter du en ære i at være blandt de bedste på dit felt? Har du projektlederens kernekompetencer? Og vil du have en central plads i vores teknologiudvikling? Så er du måske den nye maskiningeniør i Fiberlines Technology afdeling.

Du vil blive ansvarlig for konceptoplæg, udvikling og fremstilling af produktionsudstyr til bearbejdning af vores kompositprofiler i samarbejde med udvalgte leverandører. Det betyder, at du er med hele vejen fra designfasen til det leverede udstyr er taget i brug i produktionen. Opgaven kan være udvikling af udstyr til opskæring og fræsning af profiler, overfladebehandling og automation i vores proces.


Fiberline Composites A/S, 12. august
Profil Search
Salgsingeniør - Pneumatik / Drev / Automation - Jylland & Fyn

Profil Search søger for Festo A/S

Til nyoprettet stilling i "Food segmentet" søger vi serviceminded, engageret, troværdig og resultatorienteret salgsingeniør.

Du skal arbejde med opsøgende og vedligeholdende salg til udvalgte OEM kunder og større end users, primært i Jylland og på Fyn, men du får ansvar for enkelte key accounts og koncernaftaler i hele DK, primært til virksomheder i fødevareindustrien. Produktprogrammet spænder over mekanisk automation såvel som el-automation.

Arbejdsopgaver:

 • Vedligeholde og udbygge salg til eksisterende kunder
 • Afdække, segmentere, prioritere og opsøge nye potentielle kunder
 • Udarbejdelse af års- og handlingsplaner, salgsbudgetter og samarbejdsaftaler

Du har en teknisk baggrund som kan være: Produktionsteknolog, ingeniør, maskinmester, installatør eller lign. Desuden forventes det, at du har erfaring med opsøgende teknisk salg.

Søg information om virksomheden på www.festo.dk


Profil Search, 11. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 20 af 25 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.