1 til 17 af 17 resultater.
LyderJohnsen A/S Maskiningeniør til Haarslev Industries A/S

LyderJohnsen A/S søger for kunde

Store procesanlæg, internationale projekter og selvstændige udfordringer blandt dygtige kolleger

I denne centralt placerede stilling bliver du en del af produktcenterets stærke team på 9 ingeniører. Som sparringspartner til centrets manager får du en nøgleposition med kontakt til Haarslevs projektledere, til tegnestuen og til indkøberne for at kunne definere projektet korrekt fra starten. Via dig bliver en ordre afklaret og konfigureret, kritiske emner bliver udvalgt og sat på styklister, og projektet gives tilbage til projektlederen og videre til tegneren på bedste vis.

Haarslev Industries A/S er en veldrevet, succesrig koncern, der er midt i en spændende globaliseringsproces. Her får du selvstændigt ansvar og rig mulighed for indflydelse på, hvordan du og dine kolleger løser opgaverne.


Jobindex, 22. maj
SANOVO TECHNOLOGYProduct & Business Manager

SANOVO TECHNOLOGY, Odense

Vil du være medspiller på et team, der udvikler, fremstiller og forhandler fremtidens maskin-og proces udstyr? Har du en baggrund som ingeniør/tekniker suppleret med nogle års kommerciel erfaring? Hvis ja, så har vi en spændende nyoprettet stilling ledig.

Som Product & Business Manager får du, i samarbejde med vores øvrige Product & Business Managers og vores sælgere, ansvaret for at udvikle og øge vores markedsandel.

Du får en aktiv rolle i salget af produkterne, idet du som Product & Business Manager skal yde teknisk og kommerciel salgssupport til vores sælgere – herunder deltage i kundebesøg og forhandlinger. Du skal desuden sikre at kravene fra markedet implementeres i produkterne gennem opstilling af kravspecifikationer og kommunika- tionen heraf.


Jobindex, 22. maj
PeopleLinkKey Account Manager

PeopleLink søger for Aluwind i Ringe

Med reference til salgsdirektøren og med selvstændigt budgetansvar bliver din helt centrale hovedopgave at videreudvikle partnerskabet med udvalgte nøglekunder, hvor du udvikler Aluwinds rolle som den foretrukne løsningsleverandør og sparringsparter for kunden globalt. Med strategisk og kommercielt ansvar bliver dine arbejdsopgaver, at:

 • Planlægge og gennemføre aktiviteter og indsatser
 • Projektlede de globale salgsindsatser – internt og eksternt
 • Afklare løsninger teknisk og kommercielt
 • Udarbejde tilbud med detaljerede kalkulationer
 • Forhandle års- og projektaftaler

For at få succes i jobbet skal du have fingeren på pulsen i forhold til kunderne og udviklingen i markedet.


PeopleLink, 22. maj
SIMACUnderviser – maskinmester / dual

SIMAC, Svendborg

På SIMAC er du med til at uddanne fremtidens ledere til Det Blå Danmark. Det er her den nyeste maritime viden skabes og formidles. Du er med til at sikre, at fremtidens maskinmestre, skibsofficerer og skibsførere får de bedste kvalifikationer med sig ud i verden, fra deres uddannelse på SIMAC.

Alle vores uddannelser er på professionsbachelorniveau, og vi spiller alle en aktiv rolle i den kontinuerlige udvikling og nytænkning af fagenes indhold, så vi hele tiden bidrager til at bevare Danmarks internationale førerposition for maritime kompetencer.

Din primære opgave er selvstændigt at varetage undervisning i tildelte fag, primært på grundteorien, for maskinmesteruddannelsen. Derudover deltager du i nationale og internationale projekter samt forskning, igennem hvilke du er med til at præge og sætte dagsordenen for maritim udvikling og undervisning.


SIMAC, 21. maj
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for kunde

Servicetekniker - maskinindustrielle anlæg

Du kan fejlfinde, servicere, tage ansvar og skabe tilfredse kunder!

Vores klient, der er beliggende i Trekantsområdet, er en mindre leverandør af maskinanlæg til industrien, primært i Danmark. Udover salg af nye anlæg, sælger virksomheden også service-, vedligeholdelses- og reparationsopgaver til maskinindustrielle virksomheder over hele landet.

Med udgangspunkt fra kontoret i Trekantsområdet, får du selvstændigt ansvar for gennemførelse af service- og reparationsopgaver hos kunder over hele landet. Dine opgaver spænder således forholdsvis bredt, lige fra de indledende inspektioner og gennemgang af anlæg hos kunder, udarbejdelse af tilhørende rapporter, teknisk fejlfinding, gennemførelse af service- og reparationsopgaver samt deltage i optimering af anlæg.


Jobindex, 20. maj
topteam ApSKonstruktører eller projektledere til maskinbygning

topteam ApS, Sønderjylland og Fyn

Er du tro mod projektet?
- og søger du en virksomhed som samarbejder med spændende internationale virksomheder?

Er du maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende, og har du erfaring med mekanisk konstruktion? Vil du arbejde som konsulent i et job, der bringer dig ud til nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder?

Vi søger netop nu til spændende projekter hos kunder i Sønderjylland og Fyn

Dine opgaver er placeret i en af vore afdelinger, men oftest er du udstationeret hos vores kunder i hele Danmark. Typisk foregår din arbejdsdag derfor i kundens virksomhed, hvor du får store og spændende udfordringer i en afvekslende hverdag. Du møder ind om morgenen og indgår som en naturlig del af deres team, hvor du som konsulent blandt andet arbejder med udvikling og konstruktion af produktionsudstyr.


topteam ApS, 19. maj
PM Consult
Sales Manager - Vindmølleindustrien

PM Consult søger for kunde på Fyn

Succesfuld ordreproducerende virksomhed i vækst med datterselskab i Kina med mange års erfaring som underleverandør til vindmølleindustrien Worldwide

Med reference til den administrerende direktør får du som Sales Manager, der er en nyoprettet stilling, blandt andet ansvaret for:

 • Opsøgende løsningsorienteret salg til nye kunder
 • At udbygge bestående kunderelationer
 • Udarbejdelse af tilbud

Erfaring fra lignende stilling med stor teknisk og forretningsmæssig forståelse af vindmølleindustrien specielt tårn - og nacelleproduktion eller tilsvarende.

Virksomheden tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed i vækst med gode muligheder for at præge virksomhedens og egen fremtidige udvikling.


Jobindex, 8. maj
ProfilpartnersSalgsingeniør/Ekstern sælger

Profilpartners søger for kunde

Er du til salg af transmissions- og/eller hydraulikløsninger?

Stillingen er nyoprettet og du får mulighed for at gå ud og markedsføre og sælge løsninger inden for transmission og hydraulik. Du er selv med til at fastlægge målgruppe og salgsmetoder, og du arbejder naturligvis i tæt samarbejde med ledelsen. I første omgang skal du sælge koncernen ind og gøre opmærksom på de hydraulikløsninger, som virksomheden sælger i forbindelse med deres salg af gear.

Du kommer både til at stå for salg af transmissions- og hydraulikløsninger. Du får en meget bred målgruppe af eksisterende og nye kunder, som du besøger og har du brug for teknisk support, vil der være god mulighed for at hente hjælp hos dine kollegaer i dels den danske salgsorganisation, men også på fabrikkerne. Du får meget frie hænder til selv at skabe din egen dag og tilrettelægge dine kundebesøg, som vil være virksomheder beliggende i hele landet.


Jobindex, 8. maj
Lars Broe Rustfri Stål A/STekniker/PTA- medarbejder

Lars Broe Rustfri Stål A/S, Odense

Til fastansættelse søger vi en tekniker/PTA medarbejder til tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af tilbud
 • Ordrebehandling
 • Tegning og konstruktion
 • Efterkalkulation
 • Kundekontakt

Jobindex, 7. maj
PeopleLinkServicechef

PeopleLink søger for Cabinplant i Haarby

Udvikling af international serviceforretning

Cabinplant A/S

Det bliver din opgave at udvikle funktionen, således at hele organisationen får fokus på de store muligheder, der ligger inden for serviceområdet.

Du skal lave en strategi og udvikle værktøjer, der understøtter, at salg af serviceprodukter bliver en ligeså integreret og håndterlig del af hverdagen som salg af projekter, løsninger og maskiner. Cabinplant er allerede en organisation, hvor kunder og salg har alles opmærksomhed, og hvor service er en del af virksomhedens DNA.


PeopleLink, 7. maj
Jorgensen Engineering A/STekniker til dokumentation af fødevaremaskiner

Jorgensen Engineering A/S, Odense

Har du interesse for udarbejdelse af dokumentation og brugervejledninger for specialmaskiner? Så er du måske vores nye medarbejder, som vi ønsker at byde velkommen hos Jorgensen Engineering. Vi udvikler, producerer og markedsfører komplekse løsninger til fødevareindustrien.

Dine primære opgaver omfatter udvikling og udførelse af virksomhedens anlægsdokumentation, herunder: Indsamling af tegningsdokumentation til brug for reservedelsspecifikation, udarbejdelse af brugervejledning i samarbejde med styringsteknikere, koordinering af den øvrige krævede dokumentation i form af vedligeholdelsesinstruktioner, rengøringsinstruktioner etc.

Jorgensen Engineering A/S

Jorgensen Engineering A/S, 7. maj
CoreCompetence ApS
Product Platform Specialist – Global Vækstvirksomhed

CoreCompetence ApS søger for Dan-Foam Aps i Aarup

For Dan-Foam ApS søger CoreCompetence en Product Platform Specialist til en nyoprettet stilling. Dit ansvarsområde er at være ”driver” på opbygningen af globale platformdesign løsninger, dvs. udvikle TEMPUR+SEALY fra current state til future state, og samtidig sikre driftssikre-, økonomiske- og æstetiske løsninger, som kan opfylde lokale krav og samtidig udnytte stordriftsfordele på modulniveau. Du kommer til at arbejde med avancerede løsninger inden for et bredt spektrum af materialer og teknologier, som kan tænkes anvendt inden for sovemiljøer.

Med udgangspunkt fra Dan-Foam ApS i Aarup på Fyn og med reference til Senior Technical Program Manager, er dit overordnede ansvar global platformdesign for alle brands.


CoreCompetence ApS, 6. maj
Masytec A/S2 rutinerede udemontører søges!

Masytec A/S

Vi er Danmarks førende aktør inden for professionelle smøre- og doseringssystemer fra SKF/Lincoln. Vi tilbyder komponenter og systemer til enhver opgave. Vi projekterer og installerer komplette systemer, og er lagerførende indenfor alle de produktområder vi repræsenterer.

Du får en meget selvstændig stilling, hvor du kommer til at montere virksomhedens automatiske smøresystemer, vejesystemer og andre løsninger med fokus på produkterne, som henvender sig til en bred skare af eksisterende og potentielle kunder.

Du kommer til at køre mest i Jylland og på Fyn, så din bopæl må meget gerne ligge i området mellem Vejle og Skanderborg eller Viborg-området. Du kan lide at gøre kunderne tilfredse og vil gerne aflevere en montage i høj kvalitet, samtidig med at du er effektiv og kan dit håndværk.


Jobindex, 5. maj
Total Wind A/SVindmølletekniker

Total Wind A/S

Ansættelsen er i selskabet Total Wind Service Aps, der koncentrerer sig om service til mølleejere/slutbrugere. Her vil du med udgangspunkt fra hjemmeadressen få til opgave at udføre service og reparationer på vindmøller, primært i Danmark men et vist antal rejsedage i udlandet må påregnes.

I dit daglige arbejde får du et tæt samarbejde med vores servicekoordinator, vores reservedelslager samt de øvrige serviceteknikere.

Arbejdsopgaver

 • Forebyggende service og vedligeholdelse
 • Reparation ved akutte nedbrud
 • Udskiftning af hovedkomponenter
 • På sigt indgå i en vagtordning

Jobindex, 30. april
Mercuri Urval
Teknisk salg til industrien

Mercuri Urval søger for kunde

Globalt brand • Kvalitetsprodukt • Kundetilpassede løsninger

Med reference til salgschefen for regionen får du ansvaret for at udvikle forretningen i Midt- og Nordjylland. Salget af produkterne sker via forhandlere samt direkte til OEM-kunder. Din primære opgave er at opbygge et tæt samarbejde om kvalitetsløsninger tilpasset kundernes behov.

Du skal

 • planlægge og afvikle salgsaktiviteter i distriktet
 • fastlægge tekniske specifikationer, priser og øvrige kontraktuelle forhold
 • drive kunderettede projekter
 • gennemføre undervisning og udvikling af kundeporteføljen
 • bidrage til produktudvikling i samarbejde med product management.

Jobindex, 13. marts
Maskiningeniør til Udviklingsafdeling
Konstruktion af fremtidens KOMPAN legepladser KOMPAN har en ambitiøs vækststrategi og søger nu en ny maskiningeniør til udviklingsafdelingen.
KOMPAN AS, Odense
Jobcenter Odense, 12. maj
Maskintekniker med håndværksmæssig baggrund
Konstruktion af fremtidens KOMPAN legepladser KOMPAN har en ambitiøs vækststrategi og søger nu en ny medarbejder til vores...
KOMPAN AS, Odense
Jobcenter Odense, 12. maj

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
Kristelig Fagbevægelse
1 til 17 af 17 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.