1 til 20 af 21 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernMaskinteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
V. Løwener A/SSælger til procesinstrumentering

V. Løwener A/S

Procesteknik spiller en markant rolle blandt de produktområder, som tilsammen udgør vores division for industriteknik. Løwener procesinstrumentering er bl.a. udstyr og løsninger til flowmåling af vand og andre væsker, niveaumåling, fugtighedsmåling og måling af tryk og temperatur.

Med reference til divisionsdirektøren for Industriteknik og med udgangspunkt fra din egen bopæl, eventuelt i trekantsområdet, dækker du hele Danmark i dit opsøgende salg af procesudstyr og systemer til røgdetektering – med fokus rettet på større OEM-/slutkunder. Du skal selvstændigt - og i samarbejde med dine kolleger - pleje, servicere og udvikle eksisterende kunder samt udbygge kundeporteføljen gennem opsøgende salg.

Du har flere års erfaring med eksternt salg af procesinstrumentering og dokumentation for opnåede salgsresultater. Du har en relevant teknisk uddannelse – maskintekniker, ingeniør eller lign.


V. Løwener A/S, 30. juli
Danfoss Semco A/S Fire ProtectionProjektchef, Marine Water Mist afdeling

Danfoss Semco A/S Fire Protection

Har du lyst til projektansvar i den tekniske branche inden for den maritime sektor? Tænder du på kompetenceudvikling og løbende forbedring af tekniske projekter?

Så er du måske vores nye projektchef til Danfoss Semcos vandtågeafdeling. Vi projekterer systemer til brandbekæmpelse for den maritime sektor, og dit ansvarsområde bliver at være faglig og udviklingsmæssig tovholder for afvikling af projekter i hele verden.

Du tilbydes et job med mulighed for at sætte dit personlige aftryk på projektudvikling og - overvågning, kompetenceudvikling og ressourceallokering. Dertil kommer selvfølgelig dine egne videre karrieremuligheder i en førende global koncern.


Danfoss Semco A/S Fire Protection, 30. juli
Profil Search
Servicetekniker - Avanceret måleudstyr - Trekantsområdet

Profil Search søger for Aquasense

For Aquasense søger vi nu en servicetekniker, der har lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt med service og montage af måleinstrumenter indenfor miljø- og vandbehandling.

Du får en bred kontaktflade til både kunder og leverandører, og din dagligdag vil primært bestå af service og montageopgaver. Du bliver en del af en mindre virksomhed (8 mand), og derfor skal du være indstillet på at blive involveret i forskellige processer der ligger ud over dine egne ansvarsområder.

Arbejdet foregår i hele Danmark så du skal være indstillet på nogen rejseaktivitet indenfor landets grænser. Du arbejder ud fra egen bopæl, som vi forventer ligger i nærheden af Middelfart, da du ofte får brug for at lave forsøgsopstillinger, samt hente udstyr i virksomheden.

Søg information om virksomheden på www.aquasense.dk


Profil Search, 28. juli
Fiberline Composites A/S
Udviklingstekniker

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Vil du arbejde med praktisk teknologiudvikling? Brænder du for at finde de gode løsninger? Og har du teknikerens indsigt og håndværkerens hænder? Så er du muligvis den nye udviklingstekniker vi søger.

Du bliver en vigtig brik i udviklingen af vores teknologi fra idéfasen til drift. Du er med som en central kompetence hele vejen, når nyt udstyr eller ny teknologi skal udvikles - helt ind til det er godt overdraget til de operatører, der skal arbejde med det i dagligdagen. Undervejs i processen systematiserer og udfører du forsøgsarbejde i forhold til både proces og materiale, og du er ansvarlig for, at relevante forsøgsdata behandles og dokumenteres korrekt. Størstedelen af dine opgaver løser du på vores udviklingslinje sammen med dine kolleger, og du går også gerne en tur i laboratoriet.


Fiberline Composites A/S, 25. juli
ClimateConsult A/SSalgsingeniør - Jylland/Fyn

ClimateConsult A/S

Dit salgsansvar dækker alle vores produkter hos en række væsentlige kunder Jylland/Fyn. Ansvaret udøves i et erfarent team med teknisk salgssupport og intern projektleder med solid ventilationserfaring. Du er budgetansvarlig og leder salgsindsatsen i tæt samarbejde med resten af teamet og med solid back up fra teknisk afdeling i Hørning.

Du er en teknisk dygtig ingeniør, maskinmester eller VVS-tekniker, og har et bredt og stærkt personligt netværk i ventilationsbranchen. Du har flere års salgs- og forhandlingserfaring, er vant til at arbejde med CRM-systemer og behersker teknisk engelsk. Du er en god sælger med gåpåmod, kan skabe tillid og kan vende et nej til et ja tak.


Jobindex, 23. juli
Masytec A/SRutineret rejsemontør

Masytec A/S

Masytec A/S har travlt, og derfor søger vi endnu en erfaren montør.

Vi er Danmarks førende aktør inden for professionelle smøre- og doseringssystemer. Vi tilbyder komponenter og systemer til enhver opgave. Vi projekterer og installerer komplette systemer og er lagerførende indenfor alle de produktområder, vi repræsenterer.

Du får en meget selvstændig stilling, hvor du kommer til at montere virksomhedens automatiske smøresystemer, vejesystemer og andre løsninger med fokus på produkterne, som henvender sig til en bred skare af eksisterende og potentielle kunder.


Jobindex, 23. juli
Rasm. Holbeck A/SIntern sælger søges til vores hydraulikafdeling

Rasm. Holbeck A/S, Odense

Parker Store er en selvstændig forretningsenhed i Rasm. Holbeck A/S, som sælger pneumatik og hydraulik, samt konstruerer hydraulikslanger til industrien. Til vores salgskontor søger vi en person til betjening af vores kunder. Du vil indgå i et team bestående af 2 øvrige kollegaer.

Dine arbejdsopgaver

 • Salg af totale varesortiment.
 • Salg via telefon (herunder i servicecentre).
 • Salg via kunder i butikken.
 • Fremstilling af hydraulikslanger.

Jobindex, 22. juli
Interacoustics A/S
Technical Designer for Documentation

Interacoustics A/S, Assens

Are you used to manage both 2D and 3D drawings in SolidWorks and juggle with other 3D programs as well? And would you like to work in an international, rapidly growing company? Then you may be our new Technical Designer.

At Interacoustics, we develop and sell audiology and balance equipment through our own sales companies and external distributors around the world. For our Documentation team in Assens, we are looking for a skilled Technical Designer to help ensure that we deliver high-quality technical drawings at all times.

Your main tasks will be to:

 • Create and maintain 3D/2D files in SolidWorks
 • Handle other types of 3D files from other 3D programs
 • Create and maintain work instructions, such as assembly, calibration and packing instructions

Jobindex, 19. juli
BanedanmarkLedsager/lods til landsdækkende kampagner

Banedanmark

Har du lyst til at arbejde i et dygtigt fagligt team?

Som Ledsager/lods bliver du en del af det landsdækkende forretningsområde ”Måleydelser”, der udfører opgaver i hele Danmark. Sektionen ”Måleydelser” i Banedanmarks forretningsområde Produktion, er en sektion, som består af i alt 26 engagerede medarbejdere. Sektionen er organiseret i 4 teams: Landsdækkende kampagner, Landmåleropgaver, Ultralydsmåling og Service/sikkerhedsopgaver.

Sektionen sikrer bl.a. gennemførsel af projekter/opgaver i samarbejde med Banedanmarks eksterne entreprenører, herunder målevognskørsel, slibetog, skinnefræser, ultralydstog mv. samt relaterede opfølgningsaktiviteter.

Sektionen bidrager med at opnå målet om at sikre en høj rettidighed til gavn for vores brugere. I sektionen arbejder vi løbende på at forbedre resultater og kvalitet på det arbejde vi udfører, ligesom vi fokuserer på lavt sygefravær og en høj motivation.


Banedanmark, 18. juli
& friendsMaskintekniker - maskinkonstruktion

& friends søger for kunde

Har du lyst til at blive en del af et fagligt højt kvalificeret team, der sætter en ære i at være først og bedst indenfor deres område?

Betydende dansk producent af maskiner til opgaver indenfor landbrugssektoren – med et internationalt kundeunderlag – søger en maskintekniker til udvidelse af vores kompetente og udviklingsorienterede konstruktionsteam.

Som en del af projektafdelingen er du med til at sikre gennemførelse af individualiserede kundeprojekter – herunder:

 • Ansvar for, at udarbejde og kvalitetssikre 2D og 3D konstruktionstegninger
 • Effektivisering af arbejdsprocesserne i forbindelse med frembringelse af alt tegningsmateriale
 • Dialog med kunderne – problemafklaring, drøftelse af løsningsforslag, idriftsættelse og opfølgning i forbindelse med idriftsatte løsninger

Jobindex, 16. juli
LOHFFSales Manager - Østjylland/Fyn

LOHFF søger for kunde

Virksomheden, der er en betydende spiller på markedet inden for sektorerne marine og kraftværker, opererer over det meste af verden. Den nye Sales Manager vil få salgsansvaret for store internationale markeder.

Opgaven

 • Over all ansvarlig for egne kunder og kundeportefølje, kundekrav og kundetilfredshed
 • Fastholde og udvikle egen kundeportefølje gennem opbygning af relationer og goodwill
 • Ansvar for tilbudsgivning, salgspriser og dækningsbidrag, opfølgning på tilbud og kunde projektportefølje
 • Kundeaftaler og kontrakter
 • Ansvar for salgsbudget & budgetopfølgning

Jobindex, 14. juli
Profil Search
Salgsingeniør - Pneumatik / Drev / Automation - Jylland & Fyn

Profil Search søger for Festo A/S

Til nyoprettet stilling i "Food segmentet" søger vi serviceminded, engageret, troværdig og resultatorienteret salgsingeniør.

Du skal arbejde med opsøgende og vedligeholdende salg til udvalgte OEM kunder og større end users, primært i Jylland og på Fyn, men du får ansvar for enkelte key accounts og koncernaftaler i hele DK, primært til virksomheder i fødevareindustrien. Produktprogrammet spænder over mekanisk automation såvel som el-automation.

Arbejdsopgaver:

 • Vedligeholde og udbygge salg til eksisterende kunder
 • Afdække, segmentere, prioritere og opsøge nye potentielle kunder
 • Udarbejdelse af års- og handlingsplaner, salgsbudgetter og samarbejdsaftaler

Du har en teknisk baggrund som kan være: Produktionsteknolog, ingeniør, maskinmester, installatør eller lign. Desuden forventes det, at du har erfaring med opsøgende teknisk salg.

Søg information om virksomheden på www.festo.dk


Profil Search, 11. juli
Fiberline Composites A/S
Maskiningeniør til udvikling af produktionsudstyr

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Sætter du en ære i at være blandt de bedste på dit felt? Har du projektlederens kernekompetencer? Og vil du have en central plads i vores teknologiudvikling? Så er du måske den nye maskiningeniør i Fiberlines Technology afdeling.

Du vil blive ansvarlig for konceptoplæg, udvikling og fremstilling af produktionsudstyr til bearbejdning af vores kompositprofiler i samarbejde med udvalgte leverandører. Det betyder, at du er med hele vejen fra designfasen til det leverede udstyr er taget i brug i produktionen. Opgaven kan være udvikling af udstyr til opskæring og fræsning af profiler, overfladebehandling og automation i vores proces.


Fiberline Composites A/S, 11. juli
Wärtsilä Danmark A/SService Engineers søges til WÄRTSILÄ DANMARK A/S

Wärtsilä Danmark A/S

Vil du være verdens bedste Service Engineer på verdens bedste produkter?

Til vores Field Service afdeling søger vi udadvendte og engagerede personer og tilbyder et spændende og udfordrende job i den maritime branche og lover dig en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Jobbet vil hovedsageligt bestå af:

 • Servicering og vedligeholdelse af Wärtsilä motorer, propeller, gear og pakdåser
 • Problemløsning og fejlretning ved reparationsopgaver såvel mekanisk som el-teknisk
 • Medvirken ved kommissionering af nye installationer globalt
 • Teknisk support og trouble shooting i samarbejde med kolleger og eksterne kunder
Wärtsilä Danmark A/S

Jobindex, 8. juli
Interacoustics A/S
Project Manager to R&D

Interacoustics A/S, Assens

Do you want to be part of a leading supplier of diagnostics products? Interacoustics is looking for an experienced Project Manager

We now offer a highly skilled and competent Project Manager the opportunity to become part of a large, growing international organization. The overall ambition of Interacoustics Research & Development is to deliver high-end and innovative solutions within the field of audiological instrumentation.

In your new role as Project Manager, you will become part of the R&D unit within Interacoustics product development team. Together with your skilled colleagues, we will all be striving to deliver state-of-the-art products on the agreed time schedule and quality for designated product development projects.

You will typically be working with several projects at a time maintaining and updating the project plan for hardware projects.


Jobindex, 7. juli
Technical Yacht Solutions
Første Mestre og Maskinchef søges til luksus yachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Første mester til en 55 meter luksus yacht sønærings bevis III/1 - III/2. 2 grad. 570000 + drikkepenge. Start 1. september.
 • Første mester til en 70 meter luksus yacht sønærings bevis III/2. 2 grad. 570000 + drikkepenge + bonus. Start 1. september.
 • Maskinchef til en 40 meter luksus yacht sønærings bevis III/1 III/3. 2 grad III/2. 2 grad. 580000 + drikkepenge. Start snarest.

Jobindex, 6. juli
Lemvigh-Müller A/SSalgsingeniør automation

Lemvigh-Müller A/S

Automationsløsninger til industrien

Lemvigh-Müller har en betydende markedsandel på industri- og procesautomation, der bygger på tætte partnerskaber med de anerkendte producenter, og virksomheden arbejder i dag tæt sammen med en lang række industrivirksomheder i hele landet, herunder slutbrugere samt maskin- og anlægsbyggere. For yderligere at udvikle vores tekniske know-how og salget inden for teknologiområderne industri- og procesautomation, søger vi en salgsingeniør, der som teknisk sælger får en nøglerolle i salgsteamet, der også består af account managere, produktspecialister og interne sælgere som i fællesskab og i udgangspunkt i kundens behov finder den optimale løsning, teknisk og kommercielt.

Din hovedopgave bliver, i tæt dialog med kundernes ingeniører og teknikere, at sammensætte automationsløsninger med hovedvægt på styringer, drevløsninger og sensorik.


Lemvigh-Müller A/S, 4. juli
Proces Support A/SService manager

Proces Support A/S søger for Nadiro i Svendborg

Du bliver ansvarlig for koordinering af eftermarkedsområdet i Nadiro, og får en meget stor berøringsflade i resten af organisationen. Din mission vil være at sikre, at vi har styr på alle Nadiro installationer og serviceopgaver, og at vi konstant er på forkant med de nødvendige servicetiltag der skal gøres, så vi kan optimere vores markedsandel. Samtidig skal du sikre, at kvaliteten af den service vi leverer skal være i top, både hvad angår on-time execution, spare parts og kundernes oplevelse af vores håndtering af processerne.

Du får mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling, da serviceomsætningen forventes at udgøre en betydelig del af omsætningen. Arbejdspladsen er beliggende i Svendborg, og der vil være nogen rejseaktivitet.


Jobindex, 4. juli
Rynkeby Foods A/SFabriksleder til nathold

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Har du lyst til selvstændigt lederansvar for ca. 20 medarbejdere, hvor du med reference til Fabrikschefen indgår i fabriksledelsen og dermed får væsentlig indflydelse på virksomhedens drift, fastlagte KPI’er og realisering af handlingsplaner? Produktionen og lageret er organiseret i selvstyrende grupper, og du forstår at lede og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste samt udfordre dem på løbende forbedringer og kompetenceudvikling.

Du får personaleansvar for blanderi, tapperi, pakkeri, lager og en del af teknikergruppen på fast nathold, og som ansvarlig for den daglige drift skal du sikre, at dine medarbejdere efterlever virksomhedernes værdier og målsætninger. Du er ansvarlig for opretholdelse af den rette produktkvalitet og skal sikre, at dine medarbejdere har konstant fokus på hygiejneniveauet i fabrikken. Overholdelse og implementering af myndighedskrav og andre relevante krav er en selvfølge.

Rynkeby Foods A/S

Jobindex, 3. juli
& friendsServicetekniker til produktionsudstyr med hele verden som arbejdsplads

& friends søger for kunde

For vores kunde - en ledende international producent af produktionsudstyr til fødevareindustrien - søger vi en rejsevant servicetekniker til installation, service, rådgivning og håndtering af virksomhedens produkter.

Din bopæl er underordnet, men det er en fordel, hvis du bor i nærheden af en lufthavn.

Rejs 150 dage om året, og hold resten af året fri!

Dine hovedopgaver, der vil foregå rundt om i verden, med periodevis rejseaktivitet – optil 3 uger af gangen – skal sikre, at virksomhedens produkter installeres og serviceres korrekt, så de lever op til de høje kvalitetskrav, og vil bestå af:

 • Service af maskiner og proceslinjer
 • Håndtering og løsning af driftsproblemer
 • Træning og uddannelse af kundernes produktions - og servicemedarbejdere

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
1 til 20 af 21 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.