1 til 20 af 25 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernMaskinteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Bravida Danmark A/SProject Engineer

Bravida Danmark A/S

Kan du se dig selv i rollen som Project Engineer inden for Fire & Security, hvor din vigtigste opgave bliver at støtte projektlederen inden for brandområdet, så er det måske dig vi søger til vores afdeling for Fire & Security i Odense. Du får en unik mulighed for at udvikle dit fulde potentiale i en af Danmarks mest succesfulde installationsvirksomheder.

Som Project Engineer vil du komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Projekteringer, af ABA, ASP & ARS
 • Udarbejde tegninger (AutoCAD)
 • Designe ABA-anlæg, Tyco, ESMI, Esser IQ8, ADI
 • Programmering af ABA-centraler

Det er en fordel, hvis du har en el-teknisk baggrund og et par års erfaring inden for dette område. Din uddannelsesmæssige baggrund er f.eks. elektriker, el-installatør, stærkstrømsingeniør eller teknisk tegner. Du har forståelse for automatiksystemer og det er en fordel, hvis du har erfaring med ABA-anlæg. Du er også forretningsorienteret og har en vis økonomisk forståelse.


Bravida Danmark A/S, 3. marts
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Haarslev Industries A/S på Fyn

Kommende Area Sales Manager

Med reference til salgsdirektøren, bliver du en vigtig del af det internationale salgsteam, med base i Haarslev på Fyn. I første omgang i en rolle som intern sælger, hvor du igennem 1-2 år får en grundig introduktion til maskiner og projekter, processer og procedurer samt markeder og kunder.

Herefter kan du, hvis du er af den rette støbning, overtage ansvaret for et af de mange markeder i rollen som Ares Sales Manager. Teamet, der i dag består af 17 dygtige kolleger, mangler med andre ord endnu en engageret og udadvendt tekniker, med gode kontakt- og kommunikationsevner.

Din dagligdag vil således være præget af kommunikation i skrift og tale, med eksisterende og nye kunder samt agenter, primært i UK. Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Stor kundekontakt, herunder en del rejseaktivitet
 • Ordrebehandling
 • Udvikling af tilbud og layoutoplæg
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 3. marts
Mercuri Urval
Produktionschef

Mercuri Urval søger for kunde på Fyn

Ledelse • Kontinuerlige forbedringer • High speed produktion

Med reference til logistikdirektøren bliver du medlem af ledergruppen på supply chain området. Du får ledelsesansvaret for ca. 65 medarbejdere. Du samarbejder løbende med kolleger i andre funktionsområder og med de relevante eksterne underleverandører. Overordnet set måles du på din evne til at udvikle produktiviteten og dine medarbejdere. Med afsæt i en systematisk tilgang arbejder du målrettet med alle variable i din produktion - personale, ledelse, teknik, planlægning, workflow etc.

Stillingen kræver, at du påtager dig et stort personligt lederansvar. I din karriere har du bevist, at du kan skabe resultater gennem mellemledere, ligesom du har haft succes som direkte leder for timelønnede. Du har en involverende ledelsesform, men har samtidig evnen til at holde organisationen på sporet og tage hurtige og konkrete beslutninger, når det er påkrævet.


Jobindex, 2. marts
MaerskOil Struktureret og involverende Faglig koordinator søges

High Performance HR ApS søger for FFV Varme A/S & FFV Vand A/S i Faaborg

Kan du holde hovedet koldt og vandet varmt?

Som faglig koordinator skal du, med udgangspunkt fra Faaborg, bl.a. deltage aktivt i at videreudvikle, optimere samt vedligeholde en effektiv, velfungerende fjernvarmedrift og i ca. 20 % af tiden assistere ved drift og udvikling af vandforsyningen i FFV Vand A/S. Dette gøres i tæt samarbejde med driftslederen, som du også skal fungere som stedfortræder for. Da FFV ønsker et fortsat fokus på LEAN, vil dine analytiske, innovative og forbedringssøgende evner være et godt fundament i forbindelse med en fokuseret, målrettet og involverende indsats, der sikrer opfyldelsen af afdelingens klare LEAN-mål.

Dine øvrige arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Indmelding, indberetning mv. iht. gældende lovgivning
 • Udvikling/renovering af ledningsnet og værker
 • Implementering af ISO 9001 – 22000 standarder

High Performance HR ApS, 27. februar
Mercuri Urval
Salgsingeniør

Mercuri Urval søger for Stanley Engineered Fastening i Vestdanmark

Globalt brand • Kvalitetsprodukt • Kundetilpassede løsninger

Med reference til salgschefen for regionen ansættes nu en salgsingeniør, der skal stå for udviklingen af forretningen vest for Storebælt. Afsætningen sker via forhandlere samt direkte til OEM-kunder. Jobbet indebærer, at du er i tæt dialog med slutbrugerne om tekniske løsninger inden for befæstelse.

Du skal

 • planlægge og afvikle salgsfremmende aktiviteter i distriktet
 • fastlægge tekniske specifikationer, priser og øvrige kontraktuelle forhold
 • definere og drive kunderettede projekter
 • gennemføre undervisning og udvikling af kundeporteføljen
 • bidrage til produktudvikling i samarbejde med product management.
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 25. februar
Lemvigh-Müller A/S
Salgsingeniør - Industriautomation

Lemvigh-Müller A/S

Salg til industrien, herunder automatiktavlebyggere samt maskin- og anlægsbyggere

Lemvigh-Müller A/S

Kunderne vil til dels være automatiktavlebyggere, maskin- og anlægsbyggere samt slutkunder inden for især procesindustrien, hvor den tekniske afdeling vil være din primære kontakt, men kan tillige være projektledere eller indkøbere.

Du får en nøglerolle i salgsteamet, der også består af account managere, produktspecialister og interne sælgere, som i fællesskab og med udgangspunkt i kundens behov finder den optimale løsning – både teknisk og kommercielt.

Lemvigh-Müller - Danmarks største stål- og teknikgrossist


Lemvigh-Müller A/S, 24. februar
SEEnergibesparelser på det danske marked - energioptimering på store projekter i Kina

SE, Aarhus, Odense eller Kolding

Med reference til den lokale afdelingsleder i SE Big Blue enten i Aarhus, Odense eller Kolding, vil du indgå i et team bestående af mellem 5 og 10 medarbejdere, som samarbejder med de øvrige afdelinger i SE Big Blue. Samtidig med at du skal hente energibesparelser hjem på det danske marked, bliver du også en fast del af vores Kina-team, der varetager meget store energioptimeringsprojekter for store internationale virksomheder/brands i Kina. Du må påregne ca. 50-60 rejsedage om året til Kina ligesom der kan forekomme rejser til Tyskland. Det er ikke et krav, at du har kendskab til det kinesiske marked.

Du er formentlig ingeniør eller maskinmester i en industri- eller fremstillingsvirksomhed eller i en rådgivende ingeniørvirksomhed, og du har erfaring med eller interesse for energitunge fremstillingsprocesser i én eller flere brancher.


SE - Syd Energi, 24. februar
GK Danmark A/SProjektledere til ventilation i eksisterende byggeri

GK Danmark A/S, Slagelse, Odense, Kolding og Varde

Vi udvider indenfor eksisterende byggeri og søger en række erfarne projektledere, der har lyst til at være med i hele processen fra salg/tilbud til udførelse af projektet – hele vejen med fokus på at skabe værdi for kunden.

Vi tilbyder et selvstændigt og udviklende job i GK-teamet med dynamiske og dygtige kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Større serviceopgaver indenfor ventilation og energioptimeringer
 • Mindre entrepriser indenfor ventilation
 • Mindre tværfaglige sager i samarbejde med interne afdelinger på andre tekniske fag
 • Kundekontakt – salg til nye kunder og udvikling af eksisterende kunder

GK Danmark A/S, 24. februar
PM Consult
Udviklingsingeniør/Projektleder til udviklingsafdeling indenfor ventilation

PM Consult søger for kunde

Virksomheden:
Markeds- og vækstorienteret virksomhed blandt de førende i branchen.

Opgaver:
Med reference til udviklingschefen får du ansvaret for ledelse af udviklingsprojekter.

Virksomheden tilbyder:
Et spændende job i et dynamisk og uformelt miljø med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.


Jobindex, 24. februar
HR-BusinessSales Engineer – Nyoprettet stilling

HR-Business søger for Danfoss Semco A/S i Odense

Danfoss Semco er en af verdens førende leverandører af fast installerede brandslukningsanlæg til marinebranchen. Virksomheden har en meget stor installeret base af systemer, som sejler på skibe i hele verden.

Til at styrke serviceafdelingen og drive den ønskede salgsvækst søger Danfoss Semco nu en internationalt orienteret og dynamisk sælger.
Stillingen er nyoprettet og du vil derfor have stor mulighed for at præge dens indhold.

Du vil blive en del af virksomhedens After Sales afdeling, der er ansvarlig for service, idriftsættelse samt reservedelssalg af de forskellige brandslukningssystemer til den maritime sektor og byggeri. Du får ansvar for internationalt salg relateret til service. Dine kunder vil fortrinsvis være større rederier men vil også omfatte redere, der har en mindre flåde, men som har et specifikt servicebehov.

HR-Business

Jobindex, 24. februar
Flindt-Kristensen ApS
FEM-ekspert & Udvikler

Flindt-Kristensen ApS, Skanderborg/Lindø

Flindt l Kristensen vækster, fordi kunderne har tillid til, at vi løser opgaverne professionelt. Vi er kompetente, selvstændige og enormt engagerede i vores opgaver.

Vores mission er: vi vil være industriens stærkeste samarbejdspartner og skabe implementérbare og bæredygtige løsninger i et udfordrende miljø.

Tænder du på spændende og udfordrende konstruktions- og beregningsopgaver fra bunden eller optimering af eksisterende design – så lover vi at levere udfordrende projekter til dig og gøre dig en del af et dygtigt ingeniørteam.


Jobindex, 24. februar
Adecco A/SProduktudvikler belysning - til vindmølle- og offshoreindustrien

Adecco A/S søger for Resolux i Ørbæk

Du har en teknisk profil, der gør dig i stand til at deltage professionelt i gennemførelsen af virksomhedens projektorienterede opgaver. Du har en professionel og faglig stolthed og et stort overblik, som sikrer, at der er styr på tingene og projekterne afleveres til tiden i den rigtige kvalitet hver gang. Opgaverne vil primært omfatte produktudvikling af bla. LED produkter samt optimering og teknisk support internt/eksternt. På sigt vil du blive selskabets ekspert på belysningsprodukter. Du er ingeniør eller har anden relevant teknisk baggrund, nyuddannet ingen hindring.

Du tilbydes en udfordrende og selvstændig stilling i en projekt- og produktions virksomhed som opererer globalt, du kommer til at indgå i en teknik og udviklingsafdeling, bestående af en teknisk chef, samt fire øvrige medarbejdere.

Adecco A/S

Adecco A/S, 23. februar
Technical Yacht Solutions
Første mestre og maskinchefer søges til luksusyachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Chief Engineer
 • Første mester til en 68 meter motor yacht
 • Afløsning: Første mester til en 68 meter motor yacht
 • Første mester til en 56 meter. motoryacht
 • 2 mester til en 58 meter motor yacht
 • Chief Engineer til en 37 meter motor yacht
 • Chief Engineer til en 67 meter motor yacht. rotation 2/2

Jobindex, 23. februar
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Carsten Holm A/S i Ringe

Produktionsteknolog

Kvalitetssikring * Dokumentation * ISO certificering * Rådgivning

I en nyoprettet stilling bliver du, med reference til den tekniske chef, en nøgleressource i en kompetent teknisk organisation, hvor du skal udvikle dig til at blive produktspecialist inden for rådgivning, kvalitetssikring og dokumentation. Indledningsvis skal du, i forhold til leverandører, kunder og egen organisation, styrke virksomhedens dokumentationsplatform. Opgaven er at systematisere, optimere og bringe databasen af informationer og tekniske tegninger for det samlede produktprogram up-to-date.

Herudover får du ansvaret for virksomhedens ISO 9000 certificering. Man er allerede langt med processen, men din opgave bliver at koordinere, færdiggøre og løbe certificeringen sikkert i mål, samt fremadrettet at optimere og tilpasse systemer og kvalitetsstandarder i relation til ISO 9000.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 20. februar
Principia North A/SMECHANICAL ENGINEER

Principia North A/S, Svendborg

For a full time position at our office in Svendborg, we are looking for a Mechanical Engineer with specific experience from the marine sector, yard industry or naval architecture.

Tasks include:

 • 2D drawings / Autocad
 • Ship pipe system design and calculation
 • Pump dimensioning
 • P&ID design and drawing
 • Specification elaboration

Jobindex, 19. februar
Bladt Industries A/S
Projektlederassistent

Bladt Industries A/S, Munkebo

- med mod på udfordringer og øje for detaljerne!

Hos Bladt Industries stiler vi højt. Vi går ikke på kompromis med vores kunders og egne høje kvalitetskrav. Derfor søger vi, til en nyoprettet stilling i vores nyetablerede afdeling i Lindø Industripark, en kollega, som vil tage del i fuldførelsen af store komplekse offshore konstruktionsprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Indhente tilbud på kraner, lifte og stilladser
 • Daglig opfølgning på kran-, lift- og stilladsforbrug
 • Koordinering af kran-, lift- og stilladsopgaver
 • Opfølgning på økonomi i forhold til det aftalte
 • Budgetansvarlig for indkøb af kraner, lifte og stilladser
 • Tæt samarbejde med produktions- og logistikchef

Bladt Industries A/S, 18. februar
Falck Schmidt Defence System A/S
Ingeniør, Rumfart

Falck Schmidt Defence System A/S, Odense

Projektleder med øje for detaljen

Til denne stilling søger vi en kandidat med ingeniørbaggrund (eller tilsvarende), samt kendskab og evt. erfaring i:
 • Konfirmeret erfaring med projektledelse, gerne i rumfart sektoren
 • Tilbudsgivning, hvor der er krav om omfattende dokumentation
 • Håndtering af underleverandører
 • Design af højspecialiserede struktur test set-up
 • Komposit produktionsprocesser, hovedsageligt filament vikling og håndoplæg (uden autoclave)
 • Kendskab til sporbarhed (materialer, processer og operatører)
 • CAD. Vi tegner i Solid Edge
 • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende, og behersker du tysk, spansk eller fransk, er det en fordel.

Falck Schmidt Defence Systems udvikler, producerer og leverer moderne avancerede og højteknologiske produkter. Vi har et særdeles godt ry i branchen, og vores produkter er overlegne i ydelse, sikkerhed og pålidelighed.

Falck Schmidt Defence System A/S

Jobindex, 18. februar
Leica Geosystems Technology A/SOEM Engineer

Leica Geosystems Technology A/S, Odense

Are you looking for an exciting job in an informal and challenging environment?

We are seeking a qualified employee for a new established position as OEM Engineer.

Your main responsibility will be to provide technical support to our OEM customers. You will act as the technical interface between OEM department and Product Management and R&D functions. Further, you will develop functional requirement specifications for our products and be in direct contact with the engineering departments of our OEM customers. OEM related competitor analysis activities will also be part of your role as well as technical support to OEM customers, in close cooperation with our selling region and the OEM Commercial Manager.


Jobindex, 16. februar
PeopleLinkDriftsleder

PeopleLink søger for Assens Fjernvarme

Planlægning – Projektledelse – Optimering

Som Driftsleder hos Assens Fjernvarme får du en nøglerolle i koordinering, prioritering og administration af virksomhedens aktiviteter. Dit ansvarsområde vil især dreje sig om produktions- og vedligeholdsrelaterede opgaver, men du vil også i perioder blive involveret i udvikling og gennemførelse af en række udviklingsprojekter.

Du bliver leder for driftsorganisationen, der består af 6 engagerede og selvstændige medarbejdere, som hver har deres speciale, men som også formår at lappe over og holde sig ajour inden for flere områder af værkets drift.

Blandt dine vigtigste opgaver kan nævnes:

 • Planlægning af produktion og brændselslager/indkøb
 • Prioritering af de løbende vedligeholdelsesaktiviteter vha. af virksomhedens vedligeholdelsessystem

PeopleLink, 13. februar
FORCE TechnologyTest Engineers for Full-Scale Offshore Components

FORCE Technology, Lindø

For quite some time, FORCE Technology has been a major supplier of services, testing and inspection of offshore components for the wind turbine industry. To maintain this position, FORCE Technology has entered into strategic cooperation with "Lindoe Offshorea Renewables Centre" – LORC, under which a new and spectacular technological infrastructure will be developed and constructed.

The mission is to provide Danish industry with unique and prominent facilities for testing and demonstration of technologies involved in harvesting renewable energy at sea. This collaboration focuses on offshore energy mainly, but the facilities will apply to everyone in Danish Industry in connection with development of other energy plants and major industrial products in general.

FORCE Technology

FORCE Technology, 10. februar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
1 til 20 af 25 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.