1 til 20 af 29 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernMaskinteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s

Project Management Assistent

Med reference til en eller flere projektledere, bliver du en vigtig del af projektteamet, der er ansvarlig for alle projekter, lige fra salget har fundet sted, over projektering og planlægning, til montage og aflevering i hele verden.

Du får således assisterende opgaver i forbindelse med forberedelse, planlægning og gennemførelse af små og store projekter, omfattende procesanlæg og maskinelementer, og du skal være med til at sikre en effektiv og succesfuld projektstyring, med fokus på tid, kvalitet og økonomi.

Din dagligdag vil således bl.a. bestå af:

 • At være projektmedarbejder på forskellige projekter
 • At designe layout i Inventor og AutoCAD
 • At producere oplæg som design/konstruktion kan lave detail/produktionstegninger efter
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 28. november
Technical Yacht Solutions
Første mestre og maskinchefer søges til luksusyachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Maskinchefafløser til en 82 meter luksus yacht fra 1. december til 4. januar, sønæringsbevis III/2 maskinchef, løn 80 000 kroner.
 • Første mester til en 72 meter luksus yacht 2/1 rotation, sønæringsbevis III/2. 446.000. Start 1. december.
 • Første mester til en 60 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2. 535.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 60 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 870.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 40 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 628.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 37 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 580.000. Start 15. december.
 • Første mester til en 125 meter luksus yacht 2/2 rotation, sønæringsbevis III/2. 1 grad 531.000. Start 1. december.
 • Maskinchef til en 44 meter sejlbåd, sønæringsbevis III/2 2 grad. 450.000. Start 15. december.

Jobindex, 28. november
SAM Executive Search A/SProjektledere, konstruktion (32082)

SAM Executive Search A/S søger for Ventherm i Broby

Brænder du for design og konstruktion?

- så er du måske en af Ventherms to nye projektledere

Har du lyst til en spændende hverdag, hvor du er en del af et yngre og dynamisk team i en voksende virksomhed på Fyn? Hos Ventherm A/S får du muligheden for en spændende stilling med værdiskabende konstruktion og design omgivet af gode kolleger og i kontakt med internationale kunder.

Du og dine nærmeste kolleger har hver især, og som team med den tekniske chef, ansvar for ordre- og projektledelse, ligesom design, konstruktion og detailtegning af maleanlæg er en del af den travle hverdag. Hos Ventherm får du international kundekontakt, indkøbsopgaver til produktion og montage, produktionsplanlægning, og relaterede administrative opgaver i samme job.


SAM Executive Search A/S, 27. november
expuri ApS – Passion for talentProject Manager – ERP/PDM

expuri ApS – Passion for talent søger for Haarslev Industries A/S i Hårslev

Project Manageren refererer til VP for Corporate Delevopment, som er en Group funktion direkte under direktionen. Overordnet set håndterer Corporate Development de mest presserende og vigtigste udfordringer i Haarslev Industries på både gruppe- og landeniveau. Corporate Development teamet i Haarslev Industries har hovedkvarter i Hårslev, Danmark.

Project Manageren kommer ind i det store ERP projekts startfase og får ansvaret for et projektteam på op til 8 mand, der vil blive allokeret hel- eller deltids til projektet. I projekterne refererer Project Manageren til en styregruppe, som typisk består af VP Corporate Delevopment og koncernledelse afhængig af projektets omfang.


Jobindex, 27. november
SEEnergirådgivere til SE Big Blue

SE, Aarhus, Odense eller Kolding

Har du en solid teoretisk baggrund kombineret med erfaring indenfor køl, trykluft, tørring eller termiske processer, og trives du i en rådgivende rolle, så kan du være den medarbejder vi leder efter til et af vore kontorer i SE Big Blue.

Med reference til den lokale afdelingsleder i SE Big Blue i Aarhus, Odense eller Kolding, vil du indgå i et team bestående af mellem 5 og 10 medarbejdere, som samarbejder med de øvrige afdelinger i SE Big Blue. Organisationen er kendetegnet ved en flad struktur, hvor der er kort vej fra beslutning til handling, og hvor den enkelte medarbejder får både frihed til og ansvar for at yde det optimale.


SE - Syd Energi, 24. november
Lemvigh-Müller A/SSalgsingeniør

Lemvigh-Müller A/S

Salg og rådgivning til industrien indenfor drev, motor og gear

Med afsæt i Lemvigh-Müllers tætte relationer til industrien – på både leverandør og kundesiden, opbygger virksomheden i disse år stærke kompetenceteams omkring en række produktdiscipliner med høj teknisk kompleksitet. Sigtet er at imødekomme industriens forventninger om at møde et højt fagligt kompetenceniveau hos leverandører - der samtidig har et robust logistik set-up, og en styrke der berettiger et strategisk samarbejde på forretningskritiske områder.

Opbygningen sker dels gennem indgåelse af samarbejdsaftaler med betydende producenter og gennem opbygning af en organisation med produktspecifikke kompetencer.

Vi søger derfor markedets dygtigste salgsingeniør, som har erfaring, teknisk viden og markedskendskab indenfor drev, motor og gear til en nøglerolle indenfor dette forretningsområde.


Lemvigh-Müller A/S, 24. november
Mercuri Urval
R&D Manager

Mercuri Urval søger for Hydac i Langeskov

Ledelse, projektledelse og kommerciel tankegang

Med reference til den adm. direktør indgår du i virksomhedens ledergruppe og deltager aktivt i virksomhedens forretningsudvikling og vækststrategi. Du vil få det fulde ansvar for R&D-afdelingen bestående af 13 dygtige og engagerede medarbejdere, som du skal videreudvikle, motivere og støtte.

Du vil blive ansvarlig for virksomhedens produktudviklingsprojekter, hvor du skal anvende dit overblik til at koordinere alle projekter samt sikre, at de rette ressourcer er på det enkelte projekt, og at projektøkonomi, kvalitetssikring og deadline overholdes. Du deltager samtidig aktivt i de konkrete og igangværende udviklingsaktiviteter. Arbejdet omkring projekterne kræver megen kommunikation med interne og eksterne aktører.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 20. november
Nadiro A/STeknisk Assistent/ Maskintekniker

Nadiro A/S, Svendborg

Du får et spændende og alsidigt job i Nadiro med alle aspekter af teknik og produktion. Nadiro består aktuelt af 13 medarbejdere, og en del af opgaverne udføres af eksterne samarbejdspartnere. Det betyder, at du vil få en stor berøringsflade internt og eksternt, og god mulighed for at bruge din erfaring.

Jobbet vil bestå af tegningsarbejde, dokumentation og manualer, bestilling af varer, kontakt til leverandører og klassifikationsselskaber, og intern kontakt ifm. projektafvikling. Du får ansvaret for at vedligeholde vores arkiv over leverancer, så det altid er up-to-date, og sager kan findes hurtigt og effektivt. Endeligt vil du bistå interne og eksterne konstruktører og ingeniører.

Med reference til produktionschefen, skal du være den person, som sikrer, at vi lever op til både leverancer og dokumentation, så Nadiros markedsposition på kort og langt sigt sikres.


Jobindex, 20. november
A2SEA A/S
Service Engineer

A2SEA A/S, Fredericia

Vil du være med på et dynamisk hold, der skaber fundamentet for fremtidens miljørigtige energi?

A2SEA opererer en flåde på 10 Crew Transfer Vessels (CTV), som benyttes til daglig transport af mandskab til og fra havmølleparker i Nordeuropa. Til en nyoprettet stilling søger vi en elektriker eller maskinist til teknisk vedligehold samt fejlsøgning på automation.

Du vil blive en del af afdelingen Technical Operations, der beskæftiger 10 medarbejdere, primært skibsinspektører (Vessel Superintendents) med ansvar for hele A2SEA’s flåde af installationsfartøjer og CTV’er. Det bliver din opgave at være skibsinspektørernes forlængede arm ude på CTV’erne, så de kan fokusere på forebyggende arbejde. Behovet for teknisk support og service på især SWATH bådene er stort, da skibene ikke er bemandet med en maskinmester/maskinist. Dit mål bliver at sikre stabil drift af bådene og aflaste skibsinspektørerne.

A2SEA A/S

A2SEA A/S, 19. november
Region SyddanmarkReparatør/VVS-montør

Region Syddanmark

Reparatør/VVS-montør til Facilities Management, OUH Svendborg Sygehus.

Reparatør/VVS-montøren er organisatorisk placeret i Teknisk Sektion med reference til områdets funktionsleder. Arbejdsopgaverne er primært i Svendborg, men der kan forekomme opgaver på sygehusene i Odense, Nyborg og Ringe.

I tæt dialog med afdelingerne på sygehuset skal Reparatøren/VVS-montøren udføre systematisk vedligeholdelse, generel service og løsning af akutte problemstillinger på området indenfor tekniske forsyninger.


Region Syddanmark, 19. november
Region SyddanmarkReparatør/maskinarbejder

Region Syddanmark

Reparatør/maskinarbejder til Facilities Management, OUH Svendborg Sygehus.

Reparatøren/maskinarbejderen er organisatorisk placeret i Teknisk Sektion med reference til områdets funktionsleder. Arbejdsopgaverne er primært i Svendborg, men der kan forekomme opgaver på sygehusene i Odense, Nyborg og Ringe.

I tæt dialog med afdelingerne på sygehuset skal Reparatøren/maskinarbejderen udføre systematisk vedligeholdelse, dokumentation, generel service og løsning af akutte problemstillinger indenfor det tekniske område.


Region Syddanmark, 19. november
HR MæglerneTechnical Support - Global Accounts

HR Mæglerne recruiting on behalf of client

You will be part of the Global Account department that covers the whole world. With direct reference to the Global Account Director you will be responsible for servicing and supporting the multinational customers of the company. The customers include some of the largest production companies in the world.

Your primary task will be to support, educate and train the customers hands-on. You will also participate in technical support via email and telephone. Your work will include:

 • Provide support in connection with technical tasks and equip the customers with technical knowledge which will enable them to handle the products
 • Handle documentation and questions alongside other support functions in the house
 • Train and educate the customer supervisors and operators at their factories – normally 4-7 persons at a time

Jobindex, 19. november
HR MæglerneRegional Technical Support, Norden og UK

HR Mæglerne søger for kunde

Du bliver en del af et salgsteam på i alt tre personer, som dækker Norden, England og Irland. Din primære opgave er at træne distributører i hold af 1-5 personer samt supportere via mail og telefon, når der opstår et problem med en installation hos en kunde.

Ansvar:

 • Supportere ved tekniske problemer og klæde distributører på teknisk til at hjælpe slutkunderne i forbindelse med installationer
 • Uddanne og træne distributører
 • Håndtere dokumentation og reklamation i samarbejde med øvrige supportfunktioner i huset samt serviceafdeling

Jobindex, 19. november
Profil Search
Industrisælger - Procesindustri - Danmark

Profil Search søger for Verder A/S i hele Danmark

Vi har banet vejen, kan du holde kursen?

Vi har etableret Verder A/S den 1. juni 2012 og er derfor stadig i opbygnings- og udviklingsfasen. Vi har succes og beskæftiger pt. fire medarbejdere, og vi forventer at øge antallet yderligere i takt med udviklingen.

Har du idéerne og engagementet til at videreføre Verders succes på markedet for pumper til procesindustrien, og kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed i vækst, så kunne denne stilling måske være noget for dig.

Verder A/S søger en sælger til salg og rådgivning af virksomhedens brede produktprogram af industripumper. Du bliver en del af et professionelt team og en virksomhed, som lægger stor vægt på at være kendt for kvalitet, saglighed og god kundeservice.

Søg information om virksomheden på www.verder.dk.


Profil Search, 18. november
Haarslev Industries A/SMedarbejder til dokumentation søges

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Grundet travlhed og omstrukturering søger vi en ny medarbejder til at indgå i et team af velkvalificerede medarbejdere i vores dokumentationsafdeling.

Jobbet omfatter

 • Udarbejdelse af manualer, hovedsageligt på fremmedsprog samt mundtlige og skriftlige oversættelsesopgaver
 • Mindre beregninger og aflæsning af maskintegninger i Inventor og Autocad
 • Indsamling af certifikater og dokumentation internt og fra underleverandører

Jobindex, 18. november
Fiberline Composites A/S
Sales Engineer – Wind Turbine Components

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Med reference til vores Vice President for segmentet Wind Turbine Components bliver du en del af et team med fælles fokus på en kontinuerlig udvikling af forretningen hos såvel nuværende som nye kunder. Du får dynamiske og kompetente kollegaer og kommer til at indgå i et velfungerende miljø med en uformel omgangstone.

Din platform består af både eksisterende- og nye potentielle kunder, hvor hovedvægten er producenter af vinger til vindmøller. Du får ansvaret for at etablere den første kontakt, samtidig med, at du servicerer og løbende udvikler samarbejdet. Du skal med en proaktiv indsats sikre formidling om vores produkters kapabilitet, og være i stand til at identificere mulige løsninger hos kunden. Din sparring med kunden foregår på et forholdsvist højt teknisk niveau, og du skal kunne omsætte din viden om kundens behov og ønsker til et konkret input til vores udviklingsarbejde.


Fiberline Composites A/S, 14. november
Fiberline Composites A/S
Key Account Manager – Wind Turbine Components

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Med reference til vores Vice President for segmentet Wind Turbine Components bliver du en del af et team med fælles fokus på en kontinuerlig udvikling af forretningen hos såvel nuværende som nye kunder. Du får dynamiske og kompetente kollegaer og kommer til at indgå i et velfungerende miljø med en uformel omgangstone.

Du får ansvaret for driften og udviklingen af din egen kundegruppe, som består af enkelte strategisk vigtige kunder. Du har det fulde forretningsmæssige ansvar for dine kunder, og udarbejder selvstændigt budgetter og planer for dit arbejde i den nuværende forretning og for den vækst, der skal understøtte de strategiske mål.


Fiberline Composites A/S, 14. november
EffiMat Storage Technology A/S
El-ingeniør

EffiMat Storage Technology A/S, Odense

Har du viden og erfaring fra el- og styringsområdet, og har du lyst til en alsidig hverdag med en central rolle ift. både udviklings- og kundeprojekter?

Så kan vi matche det med en meget spændende udfordring i en af regionens mest interessante virksomheder med patenteret teknologi og et internationalt fokus.

Funktionens ansvarsområde er nye produkter som udvikles via projekter, og som gennemføres i et dynamisk og tværfagligt miljø i samarbejde mellem Supply Chain og Salg. Dine opgaver består primært af projektledelse af større og mindre ændrings- og udviklingsprojekter, idriftsættelse samt support af produkter, der allerede er sat i produktion.


Jobindex, 14. november
Bravida Danmark A/SSERVICELEDER ABA FIRE & SECURITY, ODENSE

Bravida Danmark A/S

Som Serviceleder får du økonomisk, teknisk og personaleansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn på Fyn og Jylland med reference til afdelingschefen for Fire & Security Vest.

Dine kunder, som er fordelt på alle brancher, hjælper du ved daglige akutte serviceopgaver. Du sikrer, at årlige eftersyn gennemføres i tæt samarbejde med servicekoordinatoren, som er med til at planlægge dagens opgaver. Samtidig kvalitetssikrer du samt sikrer drift og vedligeholdelse i samarbejde med kunder.

Desuden deltager du i udarbejdelse og beregning af tilbud og mersalg til kunder inden for en bred palette af automatiske brandalarmeringsprodukter såsom Tyco, ESMI, Delta og Consilium. Du planlægger og overholder budgetter, som du har solid erfaring med at læse og forstå. På samme måde forstår og overholder du kontrakter, når du kompetent styrer dine opgaver.


Bravida Danmark A/S, 14. november
Fritz Schur Teknik A/S
Salgsingeniør - tryk & flow - pneumatik

Fritz Schur Teknik A/S

Fritz Schur Teknik søger en ekstern salgsingeniør til en nyoprettet, selvstændig og udadvendt stilling med fokus på vækst og udvikling.

Dine væsentligste opgaver er:

 • Salg af/og rådgivning om løsninger til både nye og eksisterende kunder
 • Udvikling af kunde- og leverandørrelationer
 • Have øjnene åbne for mulighederne i markedet

Fritz Schur Tekniks store erfaring og brede program af kvalitetsprodukter indebærer, at vi kan løse opgaver for et bredt udsnit af danske industrivirksomheder og offentlige institutioner. Du får 22 gode kolleger, fordelt på kontorerne i Albertslund og Skanderborg.


Jobindex, 12. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 29 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.