1 til 20 af 30 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernMaskinteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s

Project Management Assistent

Med reference til en eller flere projektledere, bliver du en vigtig del af projektteamet, der er ansvarlig for alle projekter, lige fra salget har fundet sted, over projektering og planlægning, til montage og aflevering i hele verden.

Du får således assisterende opgaver i forbindelse med forberedelse, planlægning og gennemførelse af små og store projekter, omfattende procesanlæg og maskinelementer, og du skal være med til at sikre en effektiv og succesfuld projektstyring, med fokus på tid, kvalitet og økonomi.

Din dagligdag vil således bl.a. bestå af:

 • At være projektmedarbejder på forskellige projekter
 • At designe layout i Inventor og AutoCAD
 • At producere oplæg som design/konstruktion kan lave detail/produktionstegninger efter
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 21. november
Mercuri Urval
R&D Manager

Mercuri Urval søger for Hydac i Langeskov

Ledelse, projektledelse og kommerciel tankegang

Med reference til den adm. direktør indgår du i virksomhedens ledergruppe og deltager aktivt i virksomhedens forretningsudvikling og vækststrategi. Du vil få det fulde ansvar for R&D-afdelingen bestående af 13 dygtige og engagerede medarbejdere, som du skal videreudvikle, motivere og støtte.

Du vil blive ansvarlig for virksomhedens produktudviklingsprojekter, hvor du skal anvende dit overblik til at koordinere alle projekter samt sikre, at de rette ressourcer er på det enkelte projekt, og at projektøkonomi, kvalitetssikring og deadline overholdes. Du deltager samtidig aktivt i de konkrete og igangværende udviklingsaktiviteter. Arbejdet omkring projekterne kræver megen kommunikation med interne og eksterne aktører.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 20. november
Nadiro A/STeknisk Assistent/ Maskintekniker

Nadiro A/S, Svendborg

Du får et spændende og alsidigt job i Nadiro med alle aspekter af teknik og produktion. Nadiro består aktuelt af 13 medarbejdere, og en del af opgaverne udføres af eksterne samarbejdspartnere. Det betyder, at du vil få en stor berøringsflade internt og eksternt, og god mulighed for at bruge din erfaring.

Jobbet vil bestå af tegningsarbejde, dokumentation og manualer, bestilling af varer, kontakt til leverandører og klassifikationsselskaber, og intern kontakt ifm. projektafvikling. Du får ansvaret for at vedligeholde vores arkiv over leverancer, så det altid er up-to-date, og sager kan findes hurtigt og effektivt. Endeligt vil du bistå interne og eksterne konstruktører og ingeniører.

Med reference til produktionschefen, skal du være den person, som sikrer, at vi lever op til både leverancer og dokumentation, så Nadiros markedsposition på kort og langt sigt sikres.


Jobindex, 20. november
A2SEA A/S
Service Engineer

A2SEA A/S, Fredericia

Vil du være med på et dynamisk hold, der skaber fundamentet for fremtidens miljørigtige energi?

A2SEA opererer en flåde på 10 Crew Transfer Vessels (CTV), som benyttes til daglig transport af mandskab til og fra havmølleparker i Nordeuropa. Til en nyoprettet stilling søger vi en elektriker eller maskinist til teknisk vedligehold samt fejlsøgning på automation.

Du vil blive en del af afdelingen Technical Operations, der beskæftiger 10 medarbejdere, primært skibsinspektører (Vessel Superintendents) med ansvar for hele A2SEA’s flåde af installationsfartøjer og CTV’er. Det bliver din opgave at være skibsinspektørernes forlængede arm ude på CTV’erne, så de kan fokusere på forebyggende arbejde. Behovet for teknisk support og service på især SWATH bådene er stort, da skibene ikke er bemandet med en maskinmester/maskinist. Dit mål bliver at sikre stabil drift af bådene og aflaste skibsinspektørerne.

A2SEA A/S

A2SEA A/S, 19. november
Region SyddanmarkReparatør/VVS-montør

Region Syddanmark

Reparatør/VVS-montør til Facilities Management, OUH Svendborg Sygehus.

Reparatør/VVS-montøren er organisatorisk placeret i Teknisk Sektion med reference til områdets funktionsleder. Arbejdsopgaverne er primært i Svendborg, men der kan forekomme opgaver på sygehusene i Odense, Nyborg og Ringe.

I tæt dialog med afdelingerne på sygehuset skal Reparatøren/VVS-montøren udføre systematisk vedligeholdelse, generel service og løsning af akutte problemstillinger på området indenfor tekniske forsyninger.


Region Syddanmark, 19. november
Region SyddanmarkReparatør/maskinarbejder

Region Syddanmark

Reparatør/maskinarbejder til Facilities Management, OUH Svendborg Sygehus.

Reparatøren/maskinarbejderen er organisatorisk placeret i Teknisk Sektion med reference til områdets funktionsleder. Arbejdsopgaverne er primært i Svendborg, men der kan forekomme opgaver på sygehusene i Odense, Nyborg og Ringe.

I tæt dialog med afdelingerne på sygehuset skal Reparatøren/maskinarbejderen udføre systematisk vedligeholdelse, dokumentation, generel service og løsning af akutte problemstillinger indenfor det tekniske område.


Region Syddanmark, 19. november
HR MæglerneTechnical Support - Global Accounts

HR Mæglerne recruiting on behalf of client

You will be part of the Global Account department that covers the whole world. With direct reference to the Global Account Director you will be responsible for servicing and supporting the multinational customers of the company. The customers include some of the largest production companies in the world.

Your primary task will be to support, educate and train the customers hands-on. You will also participate in technical support via email and telephone. Your work will include:

 • Provide support in connection with technical tasks and equip the customers with technical knowledge which will enable them to handle the products
 • Handle documentation and questions alongside other support functions in the house
 • Train and educate the customer supervisors and operators at their factories – normally 4-7 persons at a time

Jobindex, 19. november
HR MæglerneRegional Technical Support, Norden og UK

HR Mæglerne søger for kunde

Du bliver en del af et salgsteam på i alt tre personer, som dækker Norden, England og Irland. Din primære opgave er at træne distributører i hold af 1-5 personer samt supportere via mail og telefon, når der opstår et problem med en installation hos en kunde.

Ansvar:

 • Supportere ved tekniske problemer og klæde distributører på teknisk til at hjælpe slutkunderne i forbindelse med installationer
 • Uddanne og træne distributører
 • Håndtere dokumentation og reklamation i samarbejde med øvrige supportfunktioner i huset samt serviceafdeling

Jobindex, 19. november
KOMPAN A/S
Technical Product Manager

KOMPAN A/S, Odense

Er du maskiningeniør? Og har du lyst til at blive en del af udviklingsteamet hos verdens førende udbyder af lege- og læremiljøer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Vores nye koncepter udvikles i Product Innovation, som Product Engineering er en del af. Din rolle som teknisk ansvarlig i projektgruppen er at sikre, at vores populære legepladser opfylder funktionalitets- og designmål. Det er dig, der giver den tekniske sparring, og du er med i alle faser af udviklingsprocessen, fra ide til implementeret løsning. Du udarbejder konstruktionsberegninger og koordinerer relevante tekniske tests.

Som Technical Product Manager hos KOMPAN afgør du i samarbejde med projektgruppen, hvordan fremtidens globale lege- og læremiljøer skal designes og konstrueres. Du indgår i et team af ambitiøse og resultatorienterede kolleger i en innovativ, stærk og salgsorienteret kultur.


KOMPAN A/S, 19. november
Profil Search
Industrisælger - Procesindustri - Danmark

Profil Search søger for Verder A/S i hele Danmark

Vi har banet vejen, kan du holde kursen?

Vi har etableret Verder A/S den 1. juni 2012 og er derfor stadig i opbygnings- og udviklingsfasen. Vi har succes og beskæftiger pt. fire medarbejdere, og vi forventer at øge antallet yderligere i takt med udviklingen.

Har du idéerne og engagementet til at videreføre Verders succes på markedet for pumper til procesindustrien, og kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed i vækst, så kunne denne stilling måske være noget for dig.

Verder A/S søger en sælger til salg og rådgivning af virksomhedens brede produktprogram af industripumper. Du bliver en del af et professionelt team og en virksomhed, som lægger stor vægt på at være kendt for kvalitet, saglighed og god kundeservice.

Søg information om virksomheden på www.verder.dk.


Profil Search, 18. november
Haarslev Industries A/SMedarbejder til dokumentation søges

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Grundet travlhed og omstrukturering søger vi en ny medarbejder til at indgå i et team af velkvalificerede medarbejdere i vores dokumentationsafdeling.

Jobbet omfatter

 • Udarbejdelse af manualer, hovedsageligt på fremmedsprog samt mundtlige og skriftlige oversættelsesopgaver
 • Mindre beregninger og aflæsning af maskintegninger i Inventor og Autocad
 • Indsamling af certifikater og dokumentation internt og fra underleverandører

Jobindex, 18. november
Fiberline Composites A/S
Sales Engineer – Wind Turbine Components

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Med reference til vores Vice President for segmentet Wind Turbine Components bliver du en del af et team med fælles fokus på en kontinuerlig udvikling af forretningen hos såvel nuværende som nye kunder. Du får dynamiske og kompetente kollegaer og kommer til at indgå i et velfungerende miljø med en uformel omgangstone.

Din platform består af både eksisterende- og nye potentielle kunder, hvor hovedvægten er producenter af vinger til vindmøller. Du får ansvaret for at etablere den første kontakt, samtidig med, at du servicerer og løbende udvikler samarbejdet. Du skal med en proaktiv indsats sikre formidling om vores produkters kapabilitet, og være i stand til at identificere mulige løsninger hos kunden. Din sparring med kunden foregår på et forholdsvist højt teknisk niveau, og du skal kunne omsætte din viden om kundens behov og ønsker til et konkret input til vores udviklingsarbejde.


Fiberline Composites A/S, 14. november
Fiberline Composites A/S
Key Account Manager – Wind Turbine Components

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Med reference til vores Vice President for segmentet Wind Turbine Components bliver du en del af et team med fælles fokus på en kontinuerlig udvikling af forretningen hos såvel nuværende som nye kunder. Du får dynamiske og kompetente kollegaer og kommer til at indgå i et velfungerende miljø med en uformel omgangstone.

Du får ansvaret for driften og udviklingen af din egen kundegruppe, som består af enkelte strategisk vigtige kunder. Du har det fulde forretningsmæssige ansvar for dine kunder, og udarbejder selvstændigt budgetter og planer for dit arbejde i den nuværende forretning og for den vækst, der skal understøtte de strategiske mål.


Fiberline Composites A/S, 14. november
EffiMat Storage Technology A/S
El-ingeniør

EffiMat Storage Technology A/S, Odense

Har du viden og erfaring fra el- og styringsområdet, og har du lyst til en alsidig hverdag med en central rolle ift. både udviklings- og kundeprojekter?

Så kan vi matche det med en meget spændende udfordring i en af regionens mest interessante virksomheder med patenteret teknologi og et internationalt fokus.

Funktionens ansvarsområde er nye produkter som udvikles via projekter, og som gennemføres i et dynamisk og tværfagligt miljø i samarbejde mellem Supply Chain og Salg. Dine opgaver består primært af projektledelse af større og mindre ændrings- og udviklingsprojekter, idriftsættelse samt support af produkter, der allerede er sat i produktion.


Jobindex, 14. november
Bravida Danmark A/SSERVICELEDER ABA FIRE & SECURITY, ODENSE

Bravida Danmark A/S

Som Serviceleder får du økonomisk, teknisk og personaleansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn på Fyn og Jylland med reference til afdelingschefen for Fire & Security Vest.

Dine kunder, som er fordelt på alle brancher, hjælper du ved daglige akutte serviceopgaver. Du sikrer, at årlige eftersyn gennemføres i tæt samarbejde med servicekoordinatoren, som er med til at planlægge dagens opgaver. Samtidig kvalitetssikrer du samt sikrer drift og vedligeholdelse i samarbejde med kunder.

Desuden deltager du i udarbejdelse og beregning af tilbud og mersalg til kunder inden for en bred palette af automatiske brandalarmeringsprodukter såsom Tyco, ESMI, Delta og Consilium. Du planlægger og overholder budgetter, som du har solid erfaring med at læse og forstå. På samme måde forstår og overholder du kontrakter, når du kompetent styrer dine opgaver.


Bravida Danmark A/S, 14. november
VattenfallMaskinmester til Fynsværket

Vattenfall, Odense

Vi søger nu en maskinmester til Fynsværket. Du kommer til at indgå i driften og får et spændende og udfordrende job på et kraftværk og i en branche og en afdeling der er under en kraftig udvikling.

Du vil komme til at:

 • Indgå i vagthold (3-holdsskift), der forestår driften af Fynsværkets blokanlæg med blandt andet, kul, affald og halmfyring, afsvovlingsanlæg, diverse hjælpeanlæg, DeNOx anlæg, drift og overvågning af fjernvarmenet, samt øvrige driftsrelaterede opgaver.
 • Deltage i øvrige driftsopgaver så som sikringsopgaver på anlæg i forbindelse med vedligehold, brandberedskab, drift af højspændingsanlæg inkl. koblingsledelse, kvalitetskontrol, miljøstyring inkl. arbejdsmiljø (værket er certificeret på begge områder).
 • Deltage i udvikling af produktionsanlæggenes ydelser, rådighed, driftsøkonomi og miljø.

Vattenfall, 12. november
Fritz Schur Teknik A/S
Salgsingeniør - tryk & flow - pneumatik

Fritz Schur Teknik A/S

Fritz Schur Teknik søger en ekstern salgsingeniør til en nyoprettet, selvstændig og udadvendt stilling med fokus på vækst og udvikling.

Dine væsentligste opgaver er:

 • Salg af/og rådgivning om løsninger til både nye og eksisterende kunder
 • Udvikling af kunde- og leverandørrelationer
 • Have øjnene åbne for mulighederne i markedet

Fritz Schur Tekniks store erfaring og brede program af kvalitetsprodukter indebærer, at vi kan løse opgaver for et bredt udsnit af danske industrivirksomheder og offentlige institutioner. Du får 22 gode kolleger, fordelt på kontorerne i Albertslund og Skanderborg.


Jobindex, 12. november
Principia North A/SNaval Architect - Project Manager experience with market

Principia North A/S, Svendborg and/or Lyngby

PRINCIPIA NORTH A/S is a marine engineering consultancy company, active within 3 main areas of activity: Offshore Oil & Gas, Marine Renewable Energies and Naval Architecture. Principia North offers Engineering services, at all stages of the value chain during design, manufacturing, transport, installation, in-service and decommissioning.

We are looking for one engineer/ Naval Architect with minimum 5 years of experience to join our team in our Svendborg and Lyngby offices. The role will be to manage the projects and to support projects as specialist. The Candidate will request a good technical knowledge within at least one of the following areas: Offshore Oil & Gas, Marine Renewable Energy and Naval Architecture.


Jobindex, 11. november
Falck Schmidt Defence System A/S
Komposit ingeniør, Rumfart

Falck Schmidt Defence System A/S, Odense

Falck Schmidt Space leverer: design, blue print transfer, produktion og test af strukturer til rumfart fartøjer udført i kompositmaterialer, samt instrument harness og mechanical Ground Support Equipment, til rumfart sektoren verden over.

Til denne stilling søger vi en kandidat med ingeniør baggrund (eller tilsvarende), samt kendskab og evt. erfaring i:

 • Design af strukturelle komponenter i kompositmaterialer, hovedsageligt gitterstruktur
 • Design af rumfart kapable mekanismer
 • Praktisk erfaring med komposit produktionsprocesser, hovedsageligt filament vikling og håndoplæg (uden autoclave)
Falck Schmidt Defence System A/S

Jobindex, 11. november
Maskingruppen A/SDygtige eksterne serviceteknikere laser/stans

Maskingruppen A/S

Til vores serviceafdeling på i alt seks dygtige medarbejdere søger vi to nye kolleger.

Din primære arbejdsopgave bliver at installere, servicere og vedligeholde CNC-styrede revolverstansere, kombinationsmaskiner og laserskærere fra en af verdens førende producenter af denne type maskiner i Danmark.

Dine opgaver bliver:

 • Installation, opstart og igangkøring af ovennævnte maskiner
 • Akutservice på ovennævnte maskiner
 • Forebyggende vedligeholdelse på ovennævnte maskiner i hele Danmark
 • Ugentlig indrapportering af hvert kundebesøg

Jobindex, 11. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 20 af 30 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.