1 til 20 af 30 resultater.
EffiMat Storage Technology A/S
El-ingeniør

EffiMat Storage Technology A/S, Odense

Har du viden og erfaring fra el- og styringsområdet, og har du lyst til en alsidig hverdag med en central rolle ift. både udviklings- og kundeprojekter? Så kan vi matche det med en meget spændende udfordring i en regionens mest interessante virksomheder med patenteret teknologi og et internationalt fokus.

Funktionens ansvarsområde er nye produkter som udvikles via projekter, og som gennemføres i et dynamisk og tværfagligt miljø i samarbejde mellem Supply Chain og Salg.

Dine opgaver består primært af projektledelse af større og mindre ændrings- og udviklingsprojekter, idriftsættelse samt support af produkter der allerede er sat i produktion.


Jobindex, 6. juli
EffiMat Storage Technology A/S
Mekanisk konstruktør/ingeniør - mekanisk produktudvikling

EffiMat Storage Technology A/S, Odense

Er du erfaren og kompetent inden for maskinudvikling og konstruktion? Har du stor lyst til at have fingrene nede i alle dele af udviklingen af nye innovative produkter baseret på nyeste teknologi? Så kan vi matche det med en meget spændende udfordring i en ambitiøs opstartsvirksomhed med internationalt fokus, hvor du får en unik mulighed for at påvirke din egen hverdag.

For vores nye maskiningeniør indebærer det: Direkte deltagelse i det daglige udviklingsarbejde, hvor du får stor indflydelse på alle dele af processen med reference til Engineering Manager. Du arbejder med konstruktion, tegningsarbejde, beregninger, test på prototyper, specifikationer, styklister, godkendelser/CE mv.


Jobindex, 6. juli
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Carsten Holm A/S i Ringe

Produktionsteknolog

Kvalitetssikring * Dokumentation * ISO certificering * Rådgivning

I en nyoprettet stilling bliver du, med reference til den tekniske chef, en nøgleressource i en kompetent teknisk organisation, hvor du skal udvikle dig til at blive produktspecialist inden for rådgivning, kvalitetssikring og dokumentation. Indledningsvis skal du, i forhold til leverandører, kunder og egen organisation, styrke virksomhedens dokumentationsplatform.

Opgaven er at systematisere, optimere og bringe databasen af informationer og tekniske tegninger for det samlede produktprogram up-to-date. Ligeledes bliver du superbruger på 3D-målemaskinen, hvor du bl.a. skal medvirke til styrkelse af den samlede kvalitetsstyring.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 5. juli
Ideal Engineering A/S3D konstruktør/projektleder

Ideal Engineering A/S, Faaborg

Til vores projekteam søger vi en konstruktør/projektleder, som er dygtig til tegning i Inventor og som har stærke kompetencer inden for industrielle, kundetilpassede løsninger samt en god teknisk forståelse.

Du vil i samarbejde med projektlederen få ansvaret for gennemførelse af komplette anlægsprojekter, og du kommer til at indgå i et projektteam bestående af en projektleder, tre andre konstruktører og en projektassistent.

Du er i tæt kontakt med vores internationale salgsafdeling og kunder når du udfører konstruktion og layout af lakeringsanlæg, og desuden sørger du for det øvrige projektarbejde såsom indkøb.

Der kan forekomme rejseaktivitet i fobindelse med lakeringsanlæg til internationale kunder.


Jobindex, 5. juli
SEMVAC A/SVi har meget at lave og søger derfor en Technical Development Engineer

SEMVAC A/S, Odense

Er du faglig stolt, og brænder du for at tage ansvar?

Og vil du være med til at udvikle fremtidens sanitære løsninger til togindustrien, hvor du har det produkttekniske ansvar for strategiske produktområder?

Rollen som Technical Development Engineer indebærer, at du med reference til Technical Manager og i samarbejde med kunder, samarbejdspartnere og kolleger udvikler løsninger, der medvirker til at udbygge vores og vores kunders markedsposition.


Jobindex, 3. juli
SEMVAC A/SVi har meget at lave og søger derfor en projektassistent

SEMVAC A/S, Odense

Er du faglig stolt og brænder du for at tage ansvar?

Og vil du være med til at udvikle fremtidens sanitære løsninger til togindustrien, hvor du har det dokumentationstekniske ansvar for strategiske produktområder?

Rollen som projekt assistent indebærer, at du med reference til Technical Manager og i samarbejde med kunder, samarbejdspartnere og kolleger fremstiller dokumentation, herunder salgs-, vedligeholdelses- og reservedelsmanualer.


Jobindex, 3. juli
SANOVO TECHNOLOGYInternational teknisk projektleder

SANOVO TECHNOLOGY, Odense

Vi er en førende virksomhed inden for maskiner og produktionslinjer til håndtering af æg.

Som teknisk projektleder, får du ansvar for at lede kundespecifikke projekter. Du skal lede projekterne sikkert gennem alle faser – fra aftale til aflevering.

En af dine største udfordringer er at bruge dine kompetencer i teknisk komplekse projekter og sikre, at de bliver leveret til rette tid, kvalitet og pris. Derudover er det vigtigt at kunne skabe god kontakt til vores mange underleverandører og gennemføre projekter på tværs af landegrænser.

Du bliver en del af en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og hvor den flade organisationsstruktur giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger. Humøret er højt i vores projektkultur, hvor vi også lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.


Jobindex, 2. juli
SANOVO TECHNOLOGYRejsemontører med supervison ansvar

SANOVO TECHNOLOGY, Odense

Vi er en førende virksomhed inden for maskiner og produktionslinjer til håndtering af æg og æggeprodukter.

Som rejsemontør vil du blive ansvarlig for installation og test af komplette anlæg iht. layouttegninger hos kunden – herunder oplæring af kundens medarbejdere og lokale serviceteknikere. Som supervisor skal du besigtige installationssteder og deltage i projektafklaringer i samarbejde med projektlederen. Du vil derfor være involveret allerede i projektets opstartsfase, med bl.a. layouttegninger, PI-diagrammer og planer for rør, vand, luft mv.

Vi tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed med gode udviklings- og karrieremuligheder samt en gage med pensions- og sundhedsordning, som modsvarer krav og kvalifikationer.


Jobindex, 2. juli
SAM Executive Search A/SKey Account Manager

SAM Executive Search A/S søger for Poul Johansen Trading A/S i Fårevejle

Som kundeansvarlig vil du, med udgangspunkt fra kontoret i Fårevejle og/eller hjemmekontor (geografien er ikke afgørende), selvstændigt skulle arbejde med opsøgende og vedligeholdende salg for udvalgte kundesegmenter. Kunderne vil være i både Danmark og Sverige. Gennem kendskab til branchen, eget netværk, databaser m.m. skal du sikre en løbende udbygning af kundeporteføljen samt afdække nye områder, hvor produkterne kan anvendes. Hos kunderne vil du i forbindelse med salgsarbejdet skulle agere i både udviklings-, konstruktions-, produktions- og indkøbsafdelinger.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting-virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialister i Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 2. juli
MHI Vestas Offshore Wind
ECM/BoM Specialist - Nacelle, Lindø

MHI Vestas Offshore Wind, Munkebo

MHI Vestas Offshore is looking for an ECM/BoM facilitator responsible for the ECM process in our Nacelle factory, where controlling the inflow of ECRs and securing an updated BoM will be your highest priorities.

The job will also involve coordinating and assisting the implementation of new ECO’s. This position will make sure of a fluent communication between the ECM process and the production entity. You will be a part of the Production Excellence (PEX) Department, which is a part of MHI Vestas Offshore Wind Manufacturing.

MHI Vestas Offshore Wind

MHI Vestas Offshore Wind, 2. juli
Leica Geosystems Technology A/SApplication Engineer

Leica Geosystems Technology A/S, Odense

- with a keen interest in machine control for the earth-moving industry

We are offering a position in our application engineering department which bridges R&D, product management and service. We service customers globally based on our practical and hands-on way of working, and we have established an excellent team where we have focus on fulfilling the needs of our customers and being ambitious, while having a fun and engaging working life.

As our application engineer, your task will include the following:

 • Provide insight into technical and client requirements. Support to Product Specialists and Program Manager to ensure future development and product enhancement are a top priority
 • Support Product Managers in defining product roadmaps, analysing competition, business & marketing plans, marketing material, releases, operations-handover documentation

Jobindex, 1. juli
Maskintekniker til salgsbackup
Erwin Andersen a/s søger for Haarslev Industries A/S på Fyn

Maskintekniker til salgsbackup

Efter mere end 40 års succes på markedet, med tocifrede vækstrater i Haarslev Industries A/S samt flere opkøb, er der et erkendt behov for at tage virksomheden til det næste niveau. Med reference til Back Office Coordinator, bliver du en vigtig del af det internationale salgsbackup team, med base i Haarslev på Fyn.

Du får en grundig introduktion til maskiner og projekter, processer og procedurer samt markeder og kunder, og derefter skal du i samarbejde med sælgerne udfærdige 3D layouts, priskalkulationer og tilbud på procesanlæg til hele verden. Teamet, der i dag består af 17 dygtige kolleger, mangler med andre ord endnu en engageret kollega, med gode kontakt- og kommunikationsevner.

Maskintekniker til salgsbackup

Erwin Andersen a/s, 1. juli
Pon Power A/SService Engineer – Electrical

Pon Power A/S

Til vores el-afdeling, som er et velfungerende team med ni medarbejdere, søger vi en Service Engineer Electrical, der skal være med til at servicere vores kunder inden for CAT- og MaK-motorer. Vi er fordelt på tre lokationer i Ballerup, Lindø Industripark og Esbjerg og rejser også ud til opgaver i hele verden.

Din opgave bliver at servicere vores mange kunder inden for industri-, marine- og offshore-sektoren.

Dine primære arbejdsopgaver bliver på MaK-motorer og omfatter:

 • el-service og fejlfinding på dieselmotorer
 • mekanisk service på dieselmotoranlæg
Pon Power A/S

Jobindex, 26. juni
PureteQ A/STechnical Director

PureteQ A/S, Svendborg

- with world class project management in growing company

Are you an experienced technical maritime/offshore leader? Does salt water flow in your veins? And do you have the personal drive to take on a top-level responsibility? If yes, then we invite you to join us and live out your ambitions in a position with great responsibility, particularly in terms of interesting projects with a high-tech environmental technology within the maritime sector.

As our Technical Director, you will join the top management of PureteQ A/S with all the responsibilities that this comprises. You will determine strategies for future growth together with our CEO, SVP and our owners, and of course also the rest of the organization. You will take on the full responsibility of the technical organization, purchasing and project management.


Jobindex, 26. juni
PureteQ A/SAssisting Project Manager

PureteQ A/S, Svendborg

- Ambitious marine engineer looking for challenges

Are you a marine engineer with experience from working in a company? Does salt water flow in your veins? And do you have the personal ambition to manage projects? If yes, then we invite you to join us and live out your ambitions in a position with responsibility on many levels, particularly in terms of managing projects with a high-tech environmental technology within the maritime sector.

With reference to our Technical Director, and project reference to our experienced Project Manager, you will be responsible for keeping track of all details in relation to retrofit projects as well as projects on new ships. Your responsibility includes collating and filing project information and documentation, keeping track of deadlines and activities, and assisting in the preparation of detailed offers to ensure our success.


Jobindex, 26. juni
PureteQ A/SMaritime Purchasing Manager

PureteQ A/S, Svendborg

- with supply chain responsibilities in growing Company

Are you experienced in sourcing for large-scale retrofit projects? Does salt water flow in your veins? And do you have the personal drive to succeed? If yes, then we invite you to join us and live out your ambitions in a position with great responsibility on many levels, particularly in terms of interesting projects with a high-tech environmental technology within the maritime sector.

As our Maritime Purchasing Manager, you will be responsible for sourcing parts and services to our retrofit projects as well as projects on new ships. Your responsibility includes participation in preparation of detailed budgets and the relevant follow-up actions to ensure that we live up to the supply chain processes in our Projects.


Jobindex, 26. juni
Johnson Controls
Kølemontør

Johnson Controls

Køletekniker til servicering af kølesystemer- og anlæg

Med udgangspunkt fra egen bopæl søger vi til Johnson Controls Køleteknik i Vejen en ny engageret kollega med køleteknisk baggrund. Du vil referere til vores Serviceleder og blive en del af et dynamisk og engageret team af dygtige teknikere, der servicerer vores kunder i Syd- og Midtjylland samt Fyn og øerne.

Dine primære opgaver omfatter:

 • Service- og eftersynsopgaver hos kunder på et bredt spekter af større og mindre industrielle anlæg
 • Opstart og indregulering af nye køleanlæg i samarbejde med projektafdelingen
 • Lovpligtige eftersyn
Johnson Controls

Johnson Controls, 23. juni
Bravida Danmark A/S12 projektleder-trainees med teknisk uddannelse

Bravida Danmark A/S, Aalborg, Aarhus, Brøndby og Odense

Vil du lære at begå dig som projektleder i byggebranchen? Kan du sætte din tekniske viden i spil på praktiske projekter? Og vil du udvikle dit potentiale og få solide lederkompetencer – mens du gør karriere i én af landets mest succesfulde installationsvirksomheder? Så bliv trainee i Bravida

Som trainee hos Bravida bliver du rustet til at varetage rollen som projektleder gennem både uddannelse og praktisk erfaring. Du får indblik i alle facetter af projektprocessen, og i det daglige er du en del af et team af projektledere, hvor du assisterer med:

 • Personaleledelse
 • Projektøkonomi og indkøb af materialer
 • Strukturering af arbejdet og koordinering af arbejdsopgaver
 • Arbejdsmiljø og tilsyn med arbejdet på byggepladserne

Bravida Danmark A/S, 23. juni
JKSErfaren servicetekniker til opgradering af hydrauliske anlæg søges

JKS søger for kunde

Til virksomhed i Østjylland søges en erfaren rejsemontør til at opgradere, reparere, servicere og opsætte hydrauliske anlæg.

Din arbejdsplads bliver hele verden, og derfor er du afklaret med, at dit hjem er på landevejen, og din arbejdsplads konstant flytter sig. Du vil komme på opgaver hos kunder i alle dele af verden - med fokus på USA, England og Israel.

Du har stor erfaring med hydrauliske pressemaskiner eller lignende hydrauliske industrielle maskiner. Du skal kunne tænke nyt og kunne iværksætte og styre processen på opgaven i samarbejde med kolleger eller eksterne samarbejdspartnere. Dine muligheder og din udvikling i stillingen afhænger af dig. Dine kompetencer definerer jobbet.


Jobindex, 19. juni
Insightments
Projektleder, automatisering.

Insightments søger for Promens Medical Packaging i Langeskov

Denne attraktive stilling er central for Promens Medical Packaging videre modernisering og vitalisering. Stillingen involverer såvel kvalitets- som produktions afsnit og stiller derfor krav til en samlet forståelse af flow, kvalitetsforudsætninger og værdikæden i en plastproduktionsvirksomhed, med internationalt førende pharma-/medicinal koncerner som kunder.

Hovedsigtet er gennem analyser og vurderinger at synliggøre kritiske proces elementer, vurdere tiltag som kan minimere fejl og højne kvalitet. Opstille alternativer, dokumentere og foretage konsekvensberegninger, samt tage projektansvar for implementering af disse. Nøgleord kan være automatisering, vision, robotteknologi, procesomlægninger, fabrikslayout, optimering, ressourceanvendelse, vedligehold mv.


Jobindex, 19. juni

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
Giv livet videre
1 til 20 af 30 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.