1 til 20 af 28 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernMaskinteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Nordex Energy GMBHService Technician

Nordex Energy GMBH

Job description

Carry out work in Nordex wind farms in the regions of Jutland (Jylland) and Funen (Fyn). Preferably have residency in the “Triangular area of Kolding/Fredericia/Vejle. Work responsibilities cover commissioning, fault clearance as well as scheduled maintenance and include general as well as specialized work; among others:

 • Analyze defects with phone-contact to service coordinator.
 • Autonomously simple repairs of turbines, troubleshooting and faultfinding.
 • Carry out complex repair-processes in collaboration with the Lead Technician.

Job requirements

 • Mid-level electrical and/or mechanical education.
 • Minimum of three years of hydraulic, electrical, or mechanical experience
 • Experienced to use data processing adequately.

Nordex Energy GMBH, Filial af Nordex Energy GMBH, Tyskland, 18. september
PeopleLink
Senior Project Manager

PeopleLink søger for kunde på Fyn

Som Senior Project Manager bliver du en del af den globale New Product Development organisation, og du får ansvar for ledelse af internationale, tværfunktionelle projektteams, der driver udvikling, kommercialisering og lancering af nye produkter globalt.

Produktudviklingen styres efter en forretningsorienteret projektmodel, og i dine projekter kommer du til at drive udviklingsaktiviteterne igennem alle faser af produktudviklingen fra business case, udarbejdelse af overordnet tidsplan til eksekvering og lancering. Samtidig får du en nøglerolle i forhold til at sikre et effektivt samarbejde med de internationale producenter. Du bliver overordnet ansvarlig for, at dine projekter overholder de opsatte mål i forhold til deadlines, projektøkonomi og kvalitet.


Jobindex, 18. september
Valling Ship Management ApSDaglig Leder - DPA/CSO

Valling Ship Management ApS, Svendborg

Med reference til virksomhedens ejer, og i tæt samarbejde med den øvrige organisation, søger Valling Ship Management ApS en daglig leder - DPA/CSO. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt, dog senest d. 01.12.2014.

Ansvarsopgaver vil omfatte:

 • Daglig ledelse af Ship Management-afdelingen
 • HSEQ-support til afdelingen, samt fartøjer i management
 • Deltage i møder, inspektioner/audits med kunder og underleverandører
 • Forestå udarbejdelse af tendermateriale for kommende projekter
 • Sikre, at kontrakter er i overensstemmelse med kundekrav og lovgivning samt afstemt med interne og eksterne interessenter
 • Kontakt til klasse samt myndigheder

Vi forventer, at du har en relevant maritim baggrund, gerne som navigatør, og gerne erfaring fra lignende stilling. Du skal have kendskab til maritim regulering, særligt ISM, ISPS, og have arbejdet som ISM- og ISPS-auditor og gerne som DPA/CSO.


Jobindex, 17. september
ANDRITZ
Technical Trainer

ANDRITZ

ANDRITZ Feed & Biofuel looks for a professional technical trainer to conduct technical training. You will be the strong link between Technology and our Service Engineers – understanding our technical products and how they are developed as well as the processes performed, translating that into training material and effective classroom training.

You will report directly to the Director of Service in our aftermarket area and primarily be responsible for delivering effective classroom training to ANDRITZ Feed & Biofuel technical employees throughout the year. You balance educational effectiveness with content expertise in order to create a classroom learning environment that simulates the work environment.

If you are not located in the Esbjerg area, it is possible to make a flexible agreement where you can work from home.

ANDRITZ

Jobindex, 17. september
CP ConsultingDanmarks teknisk stærkeste projektmedarbejder

CP Consulting søger for kunde på Fyn

Du skal indgå i et team af yderst kompetente kolleger, der yder det optimale for kunder og hinanden hver dag. Da vores kunde har forrygende travlt, har de behov for en dygtig resultatorienteret projektmedarbejder med teknisk flair.

Du vil i hverdagen primært skulle arbejde i tæt dialog med vore kunder, og have evnen til at omsætte ordrerne til vores moderne produktion, hvor en stor skare af kompetente medarbejdere står klar til, i et samarbejde med dig, at frembringe kvalitetsprodukter. Du vil endvidere skulle give tilbud til vore kunder baseret på din egen forkalkulation og vil efter afsendelse skulle efterkalkulere de enkelte kundeordrer.

Vi forventer, at du forholdsvis hurtig, kan støtte og sikre ordre flowet fra første kontakt til afsendelse, hos dine ”egne” kunder.


Jobindex, 16. september
V. Løwener A/SSælger til procesinstrumentering

V. Løwener A/S

Procesteknik spiller en markant rolle blandt de produktområder, som tilsammen udgør vores division for industriteknik. Løwener procesinstrumentering er bl.a. udstyr og løsninger til flowmåling af vand og andre væsker, niveaumåling, fugtighedsmåling og måling af tryk og temperatur.

Med reference til divisionsdirektøren for Industriteknik og med udgangspunkt fra din egen bopæl, eventuelt i trekantsområdet, dækker du hele Danmark i dit opsøgende salg af procesudstyr og systemer til røgdetektering – med fokus rettet på større OEM-/slutkunder. Du skal selvstændigt - og i samarbejde med dine kolleger - pleje, servicere og udvikle eksisterende kunder samt udbygge kundeporteføljen gennem opsøgende salg.

Du har flere års erfaring med eksternt salg af procesinstrumentering og dokumentation for opnåede salgsresultater. Du har en relevant teknisk uddannelse – maskintekniker, ingeniør eller lign.


V. Løwener A/S, 16. september
Lindø IndustriparkAmbitiøs maskiningeniør eller maskinmester til virksomhed i vækst

Lindø Industripark, Munkebo

- moderne industripark/havn med fokus på vækst i offshore og marine.

Er du en teknisk velfunderet maskiningeniør, maskinmester eller lignende? Har du erfaring med løfte- og transportberegninger af tunge konstruktioner? Og kan du se dig selv i en nøglerolle i vores transport engineering team? Så er det måske noget for dig at blive en del af LINDØ port of ODENSE?

LINDØ port of ODENSE består af Odense Havn og Lindø Industripark, der huser et stort og voksende antal virksomheder inden for offshore og marine. Vi tilbyder unikke produktionsfaciliteter og stærke logistikløsninger, der skaber optimale rammer for produktion, lagring og udskibning af store komponenter til kunder inden for offshore, marine og tung industri.

Da vi oplever vækst i antallet af nye lejere og blandt eksisterende lejere, søger vi en ny kompetent kollega til vores team på Lindø.


Jobindex, 15. september
Aasum Plast & Metal A/S
Salgs- og udviklingsingeniør

Aasum Plast & Metal A/S, Odense

Vi tilbyder et job i en moderne og fleksibel industrivirksomhed med ca. 15 medarbejdere. For den rette person vil der være såvel udfordringer som udviklingspotentiale i stillingen. Opgaverne er varierede med kundekontakter i hele spektret fra elektronikbranchen til landbrugsmaskinbranchen.

Opgaver inden for salg, udvikling og kundekontakt:

 • Selvstændig forberedelse af salgsbesøg hos potentielle kunder
 • Gennemføre salgsbesøg samt foretage afrapportering og opfølgning

Opgaver inden for produktionshåndtering:

 • Følge status for nye komponenter i produktionen
 • Deltage i interne møder om produktionsoptimering
Aasum Plast & Metal A/S

Jobindex, 12. september
Autohuset Vestergaard A/S, LastvogneSalgs-trainee/teknisk support til en af de førende lastvognsforhandlere i Danmark

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne, Odense og Svendborg

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne søger en salgs-trainee/tekniker til vores afdeling i Odense og Svendborg. Har du lyst, og mod på et spændende og alsidig job indenfor lastvognssalg, så er Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne stedet for dig.

Du får udgangspunkt i en velfungerende salgsafdeling, hvor holdspillet er i topform.
Opgaverne er mange og forskellige, og der er nye udfordringer hele tiden. Det er vigtigt du er kundeminded og udadvendt, og kan have mange bolde i luften på en gang.

Arbejdsopgaver:

 • Kalkulation af nye lastbiler
 • Diverse tekniske beregninger
 • Afholde opbygningsmøder med kunder og underleverandører

Du er evt. uddannet mekaniker evt. suppleret med en videregående uddannelse til maskintekniker eller lign.


Jobindex, 11. september
Schneider Electric Denmark
System Application Engineer

Schneider Electric Denmark, Kolding eller Odense

System Application Engineer til automationsløsninger i maskinindustrien

Vil du fortsætte din karriere i en global markedsledende organisation med markedets bedste produkter? Er du serviceminded og kan sætte dig ind i kundernes behov? Og har du stor teknisk forståelse inden for både hardware og software i automationsløsninger?

Som vores nye System Application Engineer bliver du en del af salgsstyrken i Industry Automation, hvor vi sælger og implementerer hardwaren til styring af maskiner samt rådgiver om software. Du får en selvkørende stilling, hvor du selv planlægger din arbejdsdag, ligesom du selv planlægger hvilket kontor i Kolding eller Odense, du får base på. Du kan også arbejde hjemme indtil du kører ud til kunderne, som primært er fordelt på Jylland og Fyn.

Schneider Electric Denmark

Schneider Electric Danmark A/S, 11. september
Meusburger Georg GmbH & Co KGSalgstekniker til Syddanmark/Fyn

Meusburger Georg GmbH & Co KG

Hvert enkelt menneske har specielle færdigheder og talenter. Sammenlagt giver disse færdigheder og talenter større udbytte end summen af enkeltpræstationerne, og de bestemmer virksomhedens succes. Vil du også dele dine stærke sider og få succes - sammen med os! Vi forstærker vores team af udekørende sælgere med en stilling som Salgstekniker til Syddanmark/Fyn.

Dine opgaver

 • Opsøgende salg
 • Kundeservice i salgsdistriktet
 • Produktrådgivning i henhold til vores produktsortiment
 • Markedsføring af - samt ambassadør for - virksomheden

Jobindex, 9. september
FORCE TechnologyFORCE Technology søger to testingeniører inden for offshore vind

FORCE Technology, Lindø

Vi har længe været en stærk leverandør af blandt andet serviceydelser, test og inspektion til vindmøllebranchen. For at fastholde denne position, har vi indgået et strategisk samarbejde med ”Lindoe Offshore Renewables Centre” – LORC, under hvilket der vil blive udviklet og opbygget en ny og spektakulær teknologisk infrastruktur. Missionen er at tilbyde dansk industri helt unikke og internationalt førende faciliteter til test og demonstration af teknologier, der indgår i det at høste vedvarende energi på havet.

Vi søger derfor to testingeniører til følgende hovedområder:

 • Storskala klima- og fugtkammer til test af komponenter og systemer
 • Storskala mekaniske test af styrke og udmattelsesstyrke.

FORCE Technology, 9. september
FRONTPEOPLE A/S
Teknisk Service Support

FRONTPEOPLE A/S søger for kunde på Vestfyn

Vores kunde er en ambitiøs og kompetent virksomhed, som beskæftiger sig med handel, rådgivning og teknisk service af løsninger og komponenter, målrettet Skandinaviske industrivirksomheder.

Vores kunde har store vækstmuligheder i sin niche, og søger nu en teknisk medarbejder til nyoprettet stilling, som motiveres af ansvar i en varieret og travl hverdag.

Du vil med reference til direktøren få ansvaret for den daglige tekniske kundesupport og troubleshooting. Ligeledes får du tæt samarbejde med eksternt salg og bliver ansvarlig for høj kvalitet i projektafviklingen fra kravspecifikationer til løsningsforslag, herunder kalkulation, underleverandørkontakt, tilbudsskrivning og ordrebehandling. Du vil også spille en central rolle i videreudviklingen af Aftersales Service konceptet med salg af slid- og reservedele, samt med salg og gennemførelse af service- og vedligeholdelsesprogrammer.


Jobindex, 5. september
Coop Danmark A/SDriftstekniker

Coop Danmark A/S, Odense

Coop Logistik har det samlede ansvar for varefremføring og vareleverancer til Coops ca. 1.200 butikker og har et af Danmarks største distributionsnetværk. Odense Distributionscenter står overfor en meget spændende fremtid med mange nye projekter og opgaver.

Der søges 1 tekniker til fast daghold med tiltrædelse hurtigst muligt. Deltagelse i vagt-/tilkaldsordning samt weekendvagter vil kunne forekomme.

Arbejdsopgaver:
Teknisk afdeling, som består af ca. 20 medarbejdere, har det daglige ansvar for drift og vedligehold på Odense Distributionscenter. Udover vores fuldautomatiske højlager har vi ansvaret for ca. 55.000 kvm. bygninger med dertil hørende elektriske/tekniske installationer og maskiner. Du vil udover drift og vedligehold af højlageret også få mange forskelligartede opgaver indenfor drift, vedligehold, nye installationer samt fejlfinding/fejlretning.


Coop Danmark A/S, 4. september
Danish Aerospace Company ApSMaskiningeniør til rumfartsområdet

Danish Aerospace Company ApS, Odense

Danish Aerospace Company søger en dygtig maskiningeniør med erfaring inden for termiske og strukturel FEM analyse, kendskab til Autodesk Inventor eller lignende samt gode formidlingsevner på dansk og engelsk.

Arbejdet omfatter bl.a.:

 • Tegning af mekaniske dele i Autodesk Inventor
 • Fracture control analyse
 • Termiske analyser, blandt andet FEM beregninger i Patran/Nastran
 • Strukturelle analyser, blandt andet FEM beregninger i Patran/Nastran

Jobindex, 4. september
Search & Select ApSQuality Manager (QM)

Search & Select ApS søger for Dinex A/S i Middelfart

Dinex A/S i Middelfart er førende inden for udvikling og produktion af avancerede udstødningssystemer og er OEM leverandør til en række globale producenter.

Vi leder efter en erfaren og robust QM, der får ansvaret for funktionen i produktionsenheden i Danmark. Det er en rolle, hvor man har "hands on" på mange opgaver, og hvor man ikke skal være bange for at "smøge ærmerne op" og gå forrest som rollemodel. Man bliver leder for 2 funktionærer i Q afd., som også består af 2 timelønnede ansatte.

QM er daglig ansvarlig for at vedligeholde samt for at udbygge Dinex´s kvalitets- og miljøledelsessystem, således dette til enhver tid fremstår opdateret, efterlever krav i relevante standarder - herunder TS-16949 - samt ikke mindst lever op til kundernes forventninger hertil.


Search & Select ApS, 2. september
Technical Yacht Solutions
Første Mestre og Maskinchef søges til luksus yachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Første mester til en 55 meter luksus yacht sønærings bevis III/1 - III/2. 2 grad. 570000 + drikkepenge. Start 1. september.
 • Første mester til en 70 meter luksus yacht sønærings bevis III/2. 2 grad. 570000 + drikkepenge + bonus. Start 1. september.
 • Maskinchef til en 40 meter luksus yacht sønærings bevis III/1 III/3. 2 grad III/2. 2 grad. 580000 + drikkepenge. Start snarest.

Jobindex, 2. september
HR navigatorTeknisk salgsingeniør / Projektkoordinator. Fyn. (ID 10239)

HR navigator søger for BROEN Group

BROEN Group er en ledende international virksomhed inden for energieffektivitet og flow control. Produkterne produceres på fabrikker i Danmark, Polen og Rusland og afsættes på over 80 markeder worldwide.

Det ledige job er tilknyttet BROEN’s største forretningsområde District Engergy, hvor flertallet af kunderne er Kraft- og varmeværker, rørproducenter eller OEM’er som arbejder i fjernvarmebranchen.

Dine vigtigste ansvarsområder

 • Teknisk back-up for tyske og danske eksterne sælgere
 • Svare på tekniske spørgsmål omkring eksisterende produkter
 • Afklare tekniske muligheder og udarbejde tilbud baseret på tekniske forespørgsler
 • Samarbejde med E&D i forbindelse med ændringer / modifikationer af egne produkter

HR navigator, 1. september
A2SEA A/S
Quality Manager

A2SEA A/S søger på vegne af CT Offshore i Odense

Er du klar til nye udfordringer i en dynamisk vækstvirksomhed, der skaber fundamentet for fremtidens miljørigtige energi?

Vi søger en Quality Manager til vores Group HSEQ afdeling hos CT Offshore i Odense. Afdelingen er en stabsfunktion, der beskæftiger sig med HSEQ aspekterne inden offshore projekt planlægning, eksekvering og evaluering.

Du skal supportere vores Director of Group Quality i den fortsatte udvikling af det ISO 9001 certificerede Management System. Din primære opgave bliver at udvikle og implementere kvalitetsprocesser.

A2SEA A/S
A2SEA A/S, 1. september
ExperisKvalitetstekniker til international rørspecialist

Experis søger for Heléns Rør i Middelfart

Experis Engineering søger en Kvalitetstekniker med produktionsteknisk erfaring, både praktisk og teoretisk, til Heléns Rør på Fyn (Middelfart).

Som Kvalitetstekniker får du ansvaret for at kortlægge interne processer i produktionen og på baggrund af disse, udarbejde og optimere procedurer, instruktioner samt produktionsteknisk dokumentation i henhold til ISO 9000. Du bliver en nøglefigur i forbindelse med interne audit samt instruktion og undervisning af personalet herunder ligeledes controller på kvalitetsnøgletal.

I samarbejde med Produktionschefen sikrer du, at kundereklamationer bliver analyseret og behandlet, og at der udføres korrigerende handlinger så fejlene minimeres fremadrettet.


ManpowerGroup, 29. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
IDA
1 til 20 af 28 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.