1 til 20 af 27 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernMaskinteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Jobindex A/S
Teknisk supporter med kommercielt mind-set

Jobindex A/S søger for Universal Robots A/S i Odense

Vil du være en del af en vækstvirksomhed, hvor du har mulighed for at præge dit eget job? Kunne du tænke dig at yde teknisk support på et helt unikt og banebrydende produkt med et kæmpe udviklingspotentiale?

Som en del af Universal Robots er du en del af en global succes. Vores robotarme hjælper vores kunder med at forbedre produktivitet, rentabilitet og skaber et mere sikkert arbejdsmiljø.

Med base på vores hovedkontor i Odense bliver du en del af et salgsteam på i alt tre personer, som dækker Norden, England og Irland. Din primære opgave er at supportere og træne distributører via mail og telefon, når der opstår et problem med en robot/en installation hos en kunde. Andre gange rejser du med distributørerne ud på sambesøg hos kunder for at se på robotternes tekniske installation, ligesom du også rejser ud på distributørbesøg med Area Sales Manageren.

Jobindex A/S

Jobindex, 30. oktober
SPX Flow Technology Danmark A/SAutomation Engineer hos SPX

SPX Flow Technology Danmark A/S, Nyborg / Søborg

Vi søger en Automation Engineer til vores automationsafdeling i Nyborg / Søborg, som vil indgå i et team der programmerer procesanlæg til fødevareindustrien.

Du synes det er spændende at arbejde med procesløsninger til fødevareindustrien, hvor du følger automationsprojektet fra start til slut.

I tæt samarbejde med vores engineeringafdelinger i Søborg og Lübeck specificerer, udvikler og idriftsætter du styringen. Du vil komme til at programmere styringer til både enkeltstående proceslinjer samt til hele produktionslinjer. Dit arbejde vil bestå i programmering af PLC samt SCADA/HMI.

Du vil som oftest deltage i idriftsættelsen af din styring, hvorfor 60-80 rejsedage årligt må påregnes.


Jobindex, 30. oktober
CT Offshore A/S
Surveyor – offshore elektronik

CT Offshore A/S, Odense

Vil du være med på et dynamisk hold, der skaber fundamentet for fremtidens miljørigtige energi?

Du kommer til at arbejde ombord på ét af vores fire skibe med en udmønstringsperiode på 4 uger af gangen efterfulgt af en 4 ugers friperiode. Skibet er både din arbejdsplads og hjem under udmønstringen, og vi sørger for din transport frem og tilbage.

Om bord vil du få en varieret hverdag og komme til at arbejde tæt sammen med både andre teknikere, officerer og menige søfolk. Du vil blive oplært af en erfaren kollega, og dine primære opgaver bliver:

 • Installation, vedligeholdelse og betjening af avanceret måleudstyr
 • Højpræcisionspositionering af skibe, kabler og undervandsrobotter (ROV)
 • Opmåling af havbunden i forbindelse med produktion af kort og anden dokumentation
CT Offshore A/S
CT Offshore A/S, 30. oktober
Technical Yacht Solutions
Første mestre og maskinchefer søges til luksusyachts

Technical Yacht Solutions

Kunne du tænke dig at prøve livet på en luksusyacht?

 • Maskinchefafløser til en 82 meter luksus yacht fra 1. december til 4. januar, sønæringsbevis III/2 maskinchef, løn 80 000 kroner.
 • Første mester til en 72 meter luksus yacht 2/1 rotation, sønæringsbevis III/2. 446.000. Start 1. december.
 • Første mester til en 60 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2. 535.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 60 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 870.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 40 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 628.000. Start 15. november.
 • Maskinchef til en 37 meter luksus yacht sønæringsbevis III/2 - III/3. 580.000. Start 15. december.
 • Første mester til en 125 meter luksus yacht 2/2 rotation, sønæringsbevis III/2. 1 grad 531.000. Start 1. december.
 • Maskinchef til en 44 meter sejlbåd, sønæringsbevis III/2 2 grad. 450.000. Start 15. december.

Jobindex, 30. oktober
Mercuri Urval
Teknisk sælger

Mercuri Urval søger for STOK Emballage i Langeskov

Projektsalg • Key account management • Veldrevet virksomhed

Til at udvikle projektsalget af halv- og fuldautomatiske løsninger søges nu en sælger med teknisk flair. Du får ansvar for et bredt udsnit af STOK Emballages eksisterende kundeportefølje og til opgave at udvide kundekredsen de næste år. Der vil således være en god kombination af vedligeholdende og opsøgende salg i stilingen. Stillingen giver dig mange kontakter i organisationen med snitflader mod emballagesalg og service.

Der er et tydeligt element af rådgivning og løsningssalg i rollen. Du skal sætte dig ind i kundens produktions- eller logistikforhold og afdække, hvordan STOK Emballage kan skabe værdi. De tilbudte løsninger kan integreres i kundens produktionslinje, så du kommer i tæt dialog med kunder og maskinbyggere om produktionsflow og tekniske muligheder.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 28. oktober
Proces Support A/SService Project Manager - Maritime Automationsløsninger

Proces Support A/S søger for SH Automation A/S i Svendborg

Har du ambitioner om at komme ind i en virksomhed med en voksende ordrebeholdning? Vil du forestå service projekter af mange forskellige slags, så vi fortsat kan følge med vores kunders kraftige vækst? Har du maritim og/eller offshore erfaringer med projektledelse af serviceprojekter indenfor tavle- og automationsløsninger? Så er det måske noget for dig, at blive Service Project Manager hos SH Automation A/S.

Du får ansvaret for hele projektet, startende med at du vil udarbejde tidsplaner for egne projekter og installationsarbejder, i samarbejde med kunder. Du vil skulle lede serviceprojekter, herunder registrere og analysere afvigelser undervejs i projektet og når det er afsluttet. Samtidig er du tids- og økonomisk ansvarlig for, at egne serviceprojekter gennemføres som aftalt. Som rådgiver, vil du sammen med kunderne udvikle projekter, når de udvikler sig.


Jobindex, 28. oktober
KeySelector
Leder af produktcenter – nyoprettet stilling

KeySelector søger for Haarslev Industries i Søndersø

Haarslev Industries’ grundlæggende kompetence er evnen til at udvikle, producere og markedsføre maskiner og anlæg til separation og tørring af biprodukter fra fødevareindustrien, biomasse og slam. Hertil kommer en veludbygget servicestruktur.

På basis af en dyb viden om termodynamiske forhold skal du over for sælgere, procesfolk, projektledere m.fl. bidrage med funderede beregninger, rådgivning og sparring samt opsamling og dokumentation af koncernens viden på området. Endelig skal du forestå afvikling af ordrer inden for dit ansvarsområde.

Opgaverne vil derfor især omfatte:

 • Indsamling, systematisering, dokumentation af virksomhedens samlede viden indenfor tørring og varmeveksling.
 • Samarbejde med og support til salgsorganisation og projektledere om hvor procesviden og beregninger om tørring er afgørende.
 • Medvirke til en målrettet optimerings- og udviklingsproces

KeySelector, 24. oktober
SAM Executive Search A/SBrænder du for miljø, sikkerhed og kvalitet? (32033)

SAM Executive Search A/S søger for Koppers i Nyborg

Brænder du for miljø, sikkerhed og kvalitet?

Til vores kunde søger vi en målbevidst, motiveret og initiativrig miljø-, sikkerheds- og kvalitetskoordinator med højt drive. Du skal være med til at sikre, at virksomheden overholder gældende miljø-, sikkerheds- og kvalitetsstandarder, og fungere som afdelingens repræsentant i marken.

Du får den internationale titel ”SHEQ Coordinator” og kommer til at referere til miljø-, sikkerheds- og kvalitetschefen i Nyborg. Du vil få en udadvendt rolle med mange forskelligartede opgaver inden for miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder Directors, Managers og specialister i Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 23. oktober
Schneider Electric Denmark
System Application Engineer

Schneider Electric Denmark, Kolding eller Odense

System Application Engineer til automationsløsninger i maskinindustrien

Vil du fortsætte din karriere i en global markedsledende organisation med markedets bedste produkter? Er du serviceminded og kan sætte dig ind i kundernes behov? Og har du stor teknisk forståelse inden for både hardware og software i automationsløsninger?

Som vores nye System Application Engineer bliver du en del af salgsstyrken i Industry Automation, hvor vi sælger og implementerer hardwaren til styring af maskiner samt rådgiver om software. Du får en selvkørende stilling, hvor du selv planlægger din arbejdsdag, ligesom du selv planlægger hvilket kontor i Kolding eller Odense, du får base på. Du kan også arbejde hjemme indtil du kører ud til kunderne, som primært er fordelt på Jylland og Fyn.

Schneider Electric Denmark

Schneider Electric Danmark A/S, 23. oktober
Elite Rekruttering
Maskiningeniør / Tekniker

Elite Rekruttering søger for STENSBO ENGINEERING i Tommerup

Solid erfaring med konstruktion, udvikling eller avancerede beregninger?

STENSBO ENGINEERING er i vækst, og søger derfor flere nye kolleger til at løse de mange opgaver for virksomheder rundt omkring i landet. Opgaverne er blandt andet maskinkonstruktion og produktudvikling, lige fra omsætning af ide og tanke til færdigt produkt og funktionel løsning.

Du skal være central drivkraft i forskellige projekter og opgaver hos flere forskellige kunder/virksomheder. De opgaver du selvstændigt kommer til at arbejde med, vil naturligvis være på områder, hvor du har solid og specifik erfaring og kompetence.

Vi tilbyder:

 • et udfordrende job med udviklingsmuligheder og backup fra teamet af kolleger
 • et team af ca. 10 engagerede kolleger i et uformelt miljø og med en flad organisationsstruktur
 • en kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger

Elite Rekruttering, 22. oktober
Elite Rekruttering
Teknisk Designer

Elite Rekruttering søger for STENSBO ENGINEERING i Tommerup og Esbjerg

STENSBO ENGINEERING har travlt. Skal du med på holdet?

STENSBO ENGINEERING er i vækst, og søger derfor flere nye kolleger til at løse de mange opgaver for virksomheder rundt omkring i landet. Opgaverne er blandt andet maskinkonstruktion og produktudvikling, lige fra omsætning af ide og tanke til færdigt produkt og funktionel løsning.

Du skal være en central drivkraft i forskellige projekter og opgaver hos flere forskellige kunder/virksomheder. De opgaver du selvstændigt kommer til at arbejde med, vil naturligvis være på områder, hvor du har solid og specifik erfaring og kompetence.


Elite Rekruttering, 22. oktober
KEN A/S
Teknisk Chef - til Serviceafdelingen

KEN A/S, Broby

Til styrkelse af Serviceafdelingen søges en erfaren og kompetent teknisk chef som kan være med til at fastholde udviklingen af after sales funktionerne inden for KENs produkter og forretningsområder.

Stillingen som Teknisk Chef refererer til vores Service Manger og du får det overordnede ansvar for at sikre, at den tekniske viden om vores produkter forankres i serviceorganisationen. KENs kvalitetssystem er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 13485 (Direktiv for medicinsk udstyr) - det er en stor fordel, at du har kendskab til disse.

Som Teknisk Chef får du direkte ledelse af 7 dygtige og kompetente specialister, der yder teknisk back up på vores produkter til egne teknikere, datterselskaber, forhandlere og slutbrugere. Du vil indgå i serviceorganisationens ledelsesgruppe og evner derfor at tænke kommercielt ved siden af din tekniske kunnen.

KEN A/S

Jobindex, 21. oktober
HR-BusinessSenioringeniør/teamleder til Marine Water Mist projektafdeling

HR-Business søger for Danfoss Semco A/S i Odense

Har du lyst til projektansvar i den tekniske branche inden for den maritime sektor? Motiveres du af kompetenceudvikling og løbende forbedring af tekniske projekter?

Så er du måske den nye senioringeniør/teamleder til Danfoss Semcos vandtåge-projektafdeling. Virksomheden projekterer systemer til brandbekæmpelse for den maritime sektor, og dit ansvarsområde bliver at være faglig og udviklingsmæssig tovholder for afvikling af projekter globalt.

Du tilbydes et job med mulighed for at sætte dit personlige aftryk på projektudvikling og - overvågning, kompetenceudvikling og ressourceallokering. Dertil kommer selvfølgelig dine egne videre karrieremuligheder i en førende global koncern.

HR-Business

Jobindex, 21. oktober
KOMPAN A/S
Technical Product Manager

KOMPAN A/S, Odense

Er du maskiningeniør? Og har du lyst til at blive en del af udviklingsteamet hos verdens førende udbyder af lege- og læremiljøer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Vores nye koncepter udvikles i Product Innovation, som Product Engineering er en del af. Din rolle som teknisk ansvarlig i projektgruppen er at sikre, at vores populære legepladser opfylder funktionalitets- og designmål. Det er dig, der giver den tekniske sparring, og du er med i alle faser af udviklingsprocessen, fra ide til implementeret løsning. Du udarbejder konstruktionsberegninger og koordinerer relevante tekniske tests.

Som Technical Product Manager hos KOMPAN afgør du i samarbejde med projektgruppen, hvordan fremtidens globale lege- og læremiljøer skal designes og konstrueres. Du indgår i et team af ambitiøse og resultatorienterede kolleger i en innovativ, stærk og salgsorienteret kultur.


KOMPAN A/S, 21. oktober
Lotus Heating Systems A/S
Tekniker

Lotus Heating Systems A/S, Langeskov

Til vort team i Langeskov, søger vi en dygtig, pålidelig og selvstændig tekniker på fuld tid.

Vi lægger vægt på at yde den bedste service og vil også levere de bedste produkter i branchen. Dette får du som tekniker et væsentligt medansvar for, naturligvis i samarbejde med vore øvrige medarbejdere. Du får et udfordrende job i en dynamisk virksomhed med fokus på udvikling. Jobbet giver gode muligheder for din personlige udvikling og du får stor grad af frihed under ansvar.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Deltagelse i udvikling og konstruktion af nye produkter
 • Test og kontrol af nye produkter
 • Udarbejdelse af dokumentation og vejledninger (i 3D via) til vores kunder, slutbrugere og myndigheder
 • Generel kvalitetskontrol af både produkter og øvrig dokumentation

Jobindex, 17. oktober
Nordex Energy GMBHService Technician

Nordex Energy GMBH

Job description

Carry out work in Nordex wind farms in the regions of Jutland (Jylland) and Funen (Fyn). Preferably have residency in the “Triangular area of Kolding/Fredericia/Vejle. Work responsibilities cover commissioning, fault clearance as well as scheduled maintenance and include general as well as specialized work; among others:

 • Analyze defects with phone-contact to service coordinator.
 • Autonomously simple repairs of turbines, troubleshooting and faultfinding.
 • Carry out complex repair-processes in collaboration with the Lead Technician.

Job requirements

 • Mid-level electrical and/or mechanical education.
 • Minimum of three years of hydraulic, electrical, or mechanical experience
 • Experienced to use data processing adequately.

Nordex Energy GMBH, Filial af Nordex Energy GMBH, Tyskland, 17. oktober
PeopleLinkR&D MANAGER

PeopleLink søger for exodraft i Odense

Du bliver med reference til den adm. direktør - og i tæt samarbejde med Product Management ansvarlig for at sikre konstant fremdrift i udviklingen af nye produkter og løsninger indenfor exodrafts unikke miljørigtige teknologiområde: mekanisk røggasudsugning og varmegenvinding fra procesvarme.

Din primære opgave bliver at sikre en robust pipeline af nye produkter gennem effektiv projektledelse samt udvikling og motivation af afdelingens medarbejdere. Det forventes, at du har teknisk indsigt og lyst til at være en aktiv del af udviklingsarbejdet og kan være kompetent sparringspartner for kollegaerne, både når det gælder idegenerering, kravspecifikation af nye produkter og gennemførelse af test i laboratoriet.


PeopleLink, 15. oktober
Falck Schmidt Defence System A/S
Kvalitetschef / Quality Manager til højteknologiske produkter

Falck Schmidt Defence System A/S, Odense

Falck Schmidt

Har du erfaringen til at hæve vores kvalitetsniveau endnu mere? Og vil du:

 • spille en nøglerolle som chef for kvalitetsafdelingen og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter?
 • være en del af en anerkendt international virksomhed og indgå i ledergruppen?
 • have mange faglige og personlige udfordringer?

Som kvalitetschef får du overordnet ansvar for at hæve kvalitetsniveauet og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter på vores fabrikker i Odense og Fredericia. Det indebærer, at du vedligeholder og videreudvikler vores kvalitetssystem, så det opfylder ISO 9001, AQAP 2110 og matcher internationale kunders krav om produktkvalitet samt er i overensstemmelse med udvalgte standarder.

Falck Schmidt Defence System A/S

Jobindex, 15. oktober
Maersk Training Svendborg
Drilling Instructor (Global)

Maersk Training Svendborg

Are you interested in training the next generation of safety and performance oriented drill crews?

Maersk Training, a leading learning provider to the global Oil & Gas and offshore related industries, is looking for the right people with potential, ability and willingness to pass on experience and competences to drilling operations worldwide. We are looking for ambitious individuals to join our facilities in Dubai, Chennai, Svendborg, Esbjerg, Rio, UK and Norway.

In this exciting and challenging high tech simulation environment, you will gain a higher level of technical drilling competences improving your professional profile. You do not need to be an experienced trainer as we will coach you in developing the necessary pedagogical skills.


Maersk Training Svendborg, 10. oktober
Energi Fyn
Energirådgiver til Erhverv

Energi Fyn, Odense

Energi Fyn søger en erfaren og selvstændig energirådgiver med interesse og lyst til at arbejde med energispareområdet, som er en del af Energi Fyns strategi om at bidrage til den grønne omstilling.

Vi søger en målrettet og teknisk velfunderet kollega, hvis hovedopgave bliver at screene energieffektiviseringsprojekter hos vores kunder, der typisk er erhvervsvirksomheder, samt supportere kunderne med andre af koncernens ydelser bl.a. energistyring.

Dit arbejdsområde:

 • Energiscreeninger og dokumentering af energibesparelser
 • Præsentation, prioritering og opfølgning hos kunderne
 • Projektstyring, fra indgåelse af aftale til realisering af energispareaktiviteten, både fra kontoret og ude hos kunderne

Jobindex, 10. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
Er du maskiningeniør? - Og søger du nye udfordringer?
1 til 20 af 27 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.