1 til 20 af 27 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernMaskinteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Union Engineering a/sCommissioning Engineers

Union Engineering a/s

Maskinmester

Union Engineering a/s

Dine primære arbejdsopgaver indebærer bla. grundig projektforberedelse, supervision af installationen, idriftsætning og opstart af CO2-anlægget, træning af kundens personel samt gennemførelse af en performance test med henblik på en projektoverdragelse til kunden. I forbindelse hermed varetager du ofte ledelse af underleverandører, afholder løbende projektrapportering og deltager i relevante projektmøder hos kunden.

Periodevis arbejder du også med reparationer, vedligeholdelse og servicearbejde samt troubleshooting på eksisterende anlæg. Da der er tale om store procesanlæg, må du påregne en årlig rejseaktivitet på mindst 180 dage. Som udgangspunkt møder du ikke op på Union imellem rejser, men du skal dog stå til rådighed. Du kan se frem til et meget tæt samarbejde med en række dygtige kolleger på tværs af hele organisationen.

Union Engineering a/s

Jobindex, 18. december
Egatec A/SPLC programmør

Egatec A/S, Odense

Til nyoprettet stilling søger vi en PLC programmør, der skal forestå programmering af PLC og HMI på vores egenudviklede automatiseringsanlæg. Anlæggene bliver opstillet, monteret, testet og indkørt i vores egen test- og montagehal på Hvidkærvej 3 i Odense.

Du vil indgå i et team med vores mekaniske ingeniører, hvor du vil blive inddraget i konstruktionsløsningerne, og få ansvaret for valg af styringskomponenter der er optimale for de specifikke løsninger.

Du skal foretage den komplette programmering af PLC, servo og HMI, således at vores anlæg får optimal performance, samt høj brugervenligheden. Du vil blive ansvarlig for test, justering og indkøring af anlæggene, både her og ved kunderne.


Jobindex, 18. december
SEIngeniører til energieffektivisering

SE, Odense eller Kolding

Er du ingeniør eller maskinmester, evt. nyuddannet og har du gennem din uddannelse en solid indsigt i energiteknik og energianvendelse, så kan du blive del af et engageret team som med innovative løsninger er med til at sikre en energieffektiv og bæredygtig produktion i danske industrivirksomheder.

Med reference til den lokale afdelingsleder i SE Big Blue i Odense eller Kolding, vil du indgå i et team bestående af mellem 5 og 10 erfarne medarbejdere, som samarbejder med de øvrige afdelinger i SE Big Blue. Organisationen er kendetegnet ved en flad struktur, hvor der er kort vej fra beslutning til handling, og hvor den enkelte medarbejder får både frihed til og ansvar for at yde det optimale.


SE - Syd Energi, 18. december
SKAKO Concrete A/SProjektingeniør

SKAKO Concrete A/S, Faaborg

En stor del af projektingeniørens arbejde er 3D CAD-konstruktion i SolidWorks, men også teknisk support for projektledere og sælgere. Projektingeniøren er projektets ”tekniske ankermand” igennem hele projektet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Teknisk afklaring og kravspecificering af anlæg og udstyr sammen med sælger og projektleder
 • Konstruktion af projektlayout i SolidWorks
 • Udvikling og konstruktion af udstyr og anlæg i SolidWorks
 • Dimensionering og beregning af konstruktioner i samarbejde med vores leverandører

Jobindex, 17. december
Egatec A/SIngeniør til maskinkonstruktion og projektledelse

Egatec A/S, Odense

På grund af øget aktivitet søger vi en ingeniør til vores voksende ingeniørhold, der både selvstændigt og i teams med vores nuværende konstruktører, kan gennemføre automatiseringsprojekter til industrien. Typisk vil man være ansvarlig for at projektet bliver gennemført optimalt, lige fra overdragelse fra vores salgsteam til aflevering med kunden.

Du skal for at komme i betragtning til stillingen beherske følgende:

 • Erfaring med konstruktion af specialmaskiner
 • Erfaring med projektafvikling
 • Styring af projektgruppe, herunder kunde- og leverandørkontakt.
 • Grundigt kendskab til Solid Works
 • Arbejder struktureret, løsningsorienteret og fleksibelt
 • Lyst til at arbejde i en virksomhed der udvikler sig, og hvor tingene til tider går stærkt.

Jobindex, 17. december
FJ IndustriesProduction Supervisor

FJ Industries, Ferritslev

Du får ansvar for vores spåntagende bearbejdning, som i dag består af i alt 12 medarbejdere.

Du bliver ansvarlig for den daglige opfølgning i produktionen, og sikrer at produktivitet og effektivitet er i fokus og kontinuerligt forbedres. Du får ansvar for at løse tekniske udfordringer i relation til bearbejdningsprocessen, og medvirker endvidere til at øge graden af automatisering og lean-aktiviteter i virksomheden.

Du tilbydes en spændende stilling i en danskejet virksomhed, hvor der gives plads til og forventes initiativ og resultater samtidig med at tonen er uformel.


Jobindex, 15. december
Henry Jensen A/S - Rådgivende ingeniører
VVS-ingeniør/VVS-tekniker søges til rådgivende ingeniørfirma

Henry Jensen A/S - Rådgivende ingeniører, Odense

På grund af stigende aktivitet søger vi en VVS-ingeniør eller VVS-tekniker til vores VVS-afdeling.

Vi ser gerne, at du har minimum 2-5 års erfaring fra rådgivende virksomhed. Vi lægger vægt på både teoretisk, praktisk og kreativ faglighed, samt evnen til selvstændigt at samarbejde med alle parter ved projekternes gennemførelse.

Dine primære opgaver vil blive:

 • Projektering og tilsyn med spændende kontor-, institutions-, industri-, detailhandel og boligbyggerier, såvel nybygning som renovering i hele landet.

Jobindex, 12. december
Wind Estate A/SServiceteknikere til vindmøller

Wind Estate A/S

Wind Estate har i dag to servicebiler, som står for service og vedligeholdelse af selskabets vindmøller i hovedsageligt Jylland. I takt med udvidelsen af vores kapacitet med opkøb af vindmøller over hele landet, ønsker vi at tilknytte endnu en servicebil til service og vedligeholdelse af selskabets vindmøller i Midt-, Vest- og Sønderjylland, samt på Fyn, Sjælland og øerne.

Vi søger derfor to kompetente serviceteknikere, som har en pragmatisk tilgang til tingene og selvstændigt kan forestå sine arbejdsopgaver i samarbejde med serviceafdelingens øvrige medarbejdere.

Jobbet omfatter:

 • Planlægning og rapportering af opgaver
 • Servicering, fejlretning og udskiftning af hovedkomponenter på vindmøllerne
 • Opdatering af lokalt lager samt bestilling af varer fra hovedlager hos Wind Estate

Jobindex, 12. december
SIMACUnderviser til termiske maskiner og anlæg

SIMAC

Som Danmarks førende udbyder af maritime uddannelser oplever vi vækst indenfor alle vores uddannelser. Denne positive udvikling har medført, at vi søger nye kolleger til vores team af engagerede og dygtige undervisere.

Du vil skulle arbejde sammen med 16 andre underviser i dit team, hvor I skaber rammerne for de studerendes læring, når de kommer fra værksted- eller søfartsskole. Vores tværfaglige teams understøttes af faglige forums, hvorved vi sikrer progressionen i det enkelte fag gennem hele uddannelsen.

Du vil til dagligt dele kontor med andre kollegaer, hvoraf nogle også vil undervise i samme fagpakke som dig – termiske maskiner og anlæg. Hurtigt vil du sande, at vi dedikeret arbejder på hele tiden at blive bedre, hvorfor der ikke er langt fra tanke til handling.


SIMAC, 11. december
Promens Medical Packaging A/S

Maskinmester/vedligeholdelsesleder

Promens Medical Packaging A/S, Langeskov

- med fokus på teknik, produktion og projekter

Til Promens Medical Packaging søger vi en dygtig og erfaren maskinmester eller HANDS-ON Ingeniør med en stærk teknisk profil til styring af vedligehold, projekter og produktionsoptimering.

Du bliver en del af produktionslederteamet og vil stå for vedligehold af produktionsudstyr og værktøjer samt projektering af optimeringsprojekter.

Derudover vil du forestå den direkte ledelse af vedligeholdelsesafdelinger på 4-5 mand.


Jobindex, 10. december
SPX Flow Technology Danmark A/SAutomation Engineer hos SPX

SPX Flow Technology Danmark A/S, Nyborg / Søborg

Vi søger en automation Engineer til vores automationsafdeling i Nyborg / Søborg, som vil indgå i et team der programmerer procesanlæg til fødevareindustrien.

Du syntes det er spændende at arbejde med procesløsninger til fødevareindustrien, hvor du følger automationsprojektet fra start til slut.

I tæt samarbejde med vores engineeringafdelinger i Søborg og Lübeck specificerer, udvikler og idriftsætter du styringen. Du vil komme til at programmere styringer til både enkeltstående proceslinjer samt til hele produktionslinjer.

Dit arbejde vil bestå i programmering af PLC samt SCADA/HMI. Du vil som oftest deltage i idriftsættelsen af din styring, hvorfor 60-80 rejsedage årligt må påregnes.


Jobindex, 10. december
MHI Vestas Offshore Wind
Supplier Quality Engineer’s – Mechanical and Electrical Specialist

MHI Vestas Offshore Wind, Aarhus or Munkebo

We are looking for Supplier Quality Engineers who would like to create the quality processes and work structures for the upcoming supplier activities in relation to manufacturing of the largest wind turbine in the world. This is a new position in a greenfield setup making you able to impact and shape the future.

We are looking for two experienced Quality Engineers – one mechanical, one electrical - to manage a wide range of tasks related to Supplier Quality. Tasks will roughly include the following:

 • Responsible for leading and execute Supplier Quality activities within Electrical or Mechanical Category Management Teams (CMT).
 • Provide support for CMT members in the qualification and approval of supplier deliverables.
 • Develop and implement the Supplier Quality Plan (APQP Approach) to Products through PPAP and First Article Inspection
MHI Vestas Offshore Wind

Jobindex, 9. december
Dangrid ApSDedikeret og erfaren stærkstrømsingeniør søges til vores stærkstrømsteam!

Dangrid ApS, Odense

DanGrid ApS er en nyere rådgivende el-ingeniør virksomhed i ret så kraftig vækst. Da vi ser en stigende efterspørgsel på opgaver af forskellig karakter med udspring fra vindbranchen og kraftværksbranchen, har vi brug for en erfaren stærkstrømsingeniør med en profil, som passer ind i vores dedikerede team på området.

Hvem er DanGrid

 • DanGrid servicerer og yder rådgivning til nogle af de største aktører i de nævnte brancher, både energiselskaber, leverandører af lav, mellem og højspændingsanlæg samt rådgivende Ingeniørvirksomheder.
 • DanGrid har KUN specialiserede stærkstrømsingeniører (fra 8-24 års erfaring) med fokus på stærkstrømsteknik og vi har en ambition om at blive blandt de bedste på fagområdet.
 • DanGrid er i dag beskæftiget i Skandinavien, men har også mindre opgaver udenfor.

Jobindex, 8. december
People & Performance A/SR&D ingeniør

People & Performance A/S søger for Meneta i Odense

Industriel produktionsvirksomhed i et globalt OEM-marked.

Jobbet som R&D ingeniør er et meget selvstændigt job, hvor det er dit ansvar og opgave at arbejde med grundudvikling, herunder materialeudvikling.

Produktudviklingsafdelingen består i dag af otte medarbejdere, der arbejder på områderne værktøjer, materialer og vedligehold. Du får en høj grad af interaktion med kollegaer i produktudviklingsafdelingen og i den øvrige del af organisationen. I dit research og udviklingsarbejde er du den proaktive, initiativ- og idérige R&D-ingeniør, der sikrer både fokus og fremdrift i projekterne.

En ingeniøruddannelse, eksempelvis maskin- eller kemiingeniør, har givet dig et solidt afsæt for metodisk tilgang til dybdegående research og udviklingsarbejde. Du har som minimum et par års intensiv udviklingserfaring fra en industriel virksomhed, hvor du har ført bevis for dit stærke udviklingsgen og har skabt synlige resultater.


People & Performance A/S, 5. december
MatchMind Resultatorienteret projektleder/-sælger

MatchMind søger for Mink-Bürsten ApS i Vissenbjerg på Fyn

Der stilles ingen krav om en bestemt uddannelse, men en uddannelse som maskinmester, smed, maskinarbejder eller montør kan være en fordel. Til gengæld er det et krav, at du har kendskab til maskiner og deres opbygning.

Du har desuden lyst til eksternt teknisk salg og har et solidt teknisk fundament. Du må gerne være teknisk nysgerrig, så du hurtigt kan sætte dig ind i kundernes problemstillinger og præsentere de rette løsninger. Det er en stor fordel, hvis du har skandinavisk salgserfaring.

Du er meget service- og kundeminded, salgsorienteret og forhandlingsstærk. Det er endvidere et krav, at du er indlæringsvillig, kreativ, grundig, selvmotiverende og samarbejdsvillig. Du skal kunne arbejde og trives i en lille virksomhed, ejet af en tysk koncern, hvor koncernsproget er tysk.


Jobindex, 5. december
Elgaard Mancom
Engineering / Service Manager, Odense

Elgaard Mancom søger for EffiMat Storage Technology A/S

Komplicerede udviklingsprojekter - intelligente lagerautomater.

Med reference til den Adm. Direktør og i tæt samarbejde med Supply Chain og projektledere bliver du ansvarlig for udviklings- og serviceforretningen. Du får ansvaret for at koordinere udviklingsprojekterne med dygtige ingeniører, udbygge serviceforretningen internationalt, aftale servicekontrakter med kunderne og forhandlerne.

Du vil endvidere deltage aktivt og praktisk i udviklingsarbejdet mhp. at sikre at erfaringerne fra service bliver samlet op og indarbejdet i udviklingen. Via dine kreative input og en motiverende evne til at frembringe og afprøve andres gode ideer, finder du i samarbejde med teamet frem til nyskabende og solide løsninger på alle udviklingsmæssige udfordringer i projekterne.


Jobindex, 4. december
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Emmelev A/S i Otterup

Fabrikschef/Driftsleder

Med reference til den administrerende direktør, får du det samlede operationelle og strategiske ansvar for fabrikkerne: Den daglige operationelle ledelse af produktionerne, der foregår i 5-holdsskift, herunder dagligdags personaleledelse og –pleje, samt hele produktionsapparatet, med tilhørende reparation og vedligehold, produktivitetsoptimering, budgettering og planlægning, herunder fremtidige investeringsbudgetter og -planer. Du får også ansvaret for at opbygge et nyt og tidssvarende rapporteringssystem.

Den ideelle kandidat har en passende kombination af relevant uddannelse og erfaring med storskala produktion, med store volumener. En uddannelse som p-ingeniør eller maskinmester ville være interessant, men ikke nødvendigvis et krav. Du kan også have tilegnet dig den nødvendige viden og indsigt igennem ledelsesopgaver i sammenlignelige produktionsmiljøer.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 3. december
PeopleLinkProduct Platform Engineer (M)

PeopleLink søger for TEMPUR+SEALY på Fyn

Du får en nøglerolle i opbygning af globale produktplatforme, der skal kunne konfigureres til anvendelse i hele TEMPUR+SEALYs brandportefølje worldwide. Platformene skal kombinere global skalering/masseproduktion af fælleskomponenter, med regional/lokal tilpasning til såvel branding som størrelses- og udstyrsvariation.

Din vigtigste opgave bliver på baggrund af din erfaring med platformdesigns/konstruktion, materialer og fremstillingsmetoder, at sikre at det tekniske design supporterer kombinationen af funktion/holdbarhed, æstetik, fleksibilitet og ikke mindst kostpris.

Du vil indgå i et globalt team af kolleger fra R&D, Sourcing, Product Management og Operations, som desuden samarbejder med eksterne partnere indenfor industrielt design, logistik og produktion. Din centrale rolle gør, at du får stor mulighed for at præge projekter fra start til slut.


PeopleLink, 2. december
NGF Nature Energy A/SDriftsingeniør til biogasanlæg

NGF Nature Energy A/S, Odense

NGF Nature Energy er landets tredjestørste naturgasselskab. Vi har gennem årtier leveret gas til privat- og erhvervskunder og leverer dagligt til 50.000 kunder i hele landet. NGF Nature Energy går gerne foran i den grønne omstilling og ønsker at levere effektive og bæredygtige løsninger til hverdagen. Derfor er vi blandt andet ved at opføre biogasanlæg i hele landet.

I forbindelse med drift af vores biogasanlæg i Danmark søger vi en ingeniør til driftsorganisationen.

Du får en central rolle i opbygning og udvikling af driftsorganisationen i tæt samarbejde med driftschefen og de lokale driftsledere. Du får ansvar for opbygning og drift af vedligeholdelsesprogram, kvalitetsstyring af driftsdokumentation samt udvikling og optimering af produktionen lokalt og på tværs af biogasanlæggene.


NGF Nature Energy A/S, 2. december
Falck Schmidt Defence System A/S
Komposit ingeniør, Rumfart

Falck Schmidt Defence System A/S, Odense

Falck Schmidt Space leverer: design, blue print transfer, produktion og test af strukturer til rumfart fartøjer udført i kompositmaterialer, samt instrument harness og mechanical Ground Support Equipment, til rumfart sektoren verden over.

Til denne stilling søger vi en kandidat med ingeniør baggrund (eller tilsvarende), samt kendskab og evt. erfaring i:

 • Design af strukturelle komponenter i kompositmaterialer, hovedsageligt gitterstruktur
 • Design af rumfart kapable mekanismer
 • Praktisk erfaring med komposit produktionsprocesser, hovedsageligt filament vikling og håndoplæg (uden autoclave)
Falck Schmidt Defence System A/S

Jobindex, 2. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
1 til 20 af 27 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.