1 til 20 af 26 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernMaskinteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
Skibsmontør og mekaniker søges

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S, Svendborg

Til vores skibs- og reparationsværft søger vi skibsmontør eller mekaniker til et spændende og udfordrende job i den maritime branche.

Vi tilbyder dig en varieret hverdag med alsidige arbejdsopgaver.

Jobbet vil overvejende bestå af:

 • Service og reparation af dieselmotorer, gear, propelleranlæg, pumper, ventiler, spil m.m.
 • Fejlfinding på motorer, rørsystemer og el-systemer.
 • Stål-, rør og svejseopgaver i forbindelse med reparationer.
 • Rejseaktivitet i forbindelse med service- og reparationsopgaver.

Jobindex, 27. august
Ideal Engineering A/S3D konstruktør, lakeringsanlæg

Ideal Engineering A/S, Faaborg

Til vores projekteam søger vi en konstruktør, som er dygtig til tegning i Inventor og som har stærke kompetencer inden for industrielle, kundetilpassede løsninger samt en god teknisk forståelse.

Du vil i samarbejde med projektlederen få ansvaret for gennemførelse af komplette anlægsprojekter, og du kommer til at indgå i et projektteam bestående af en projektleder, tre andre konstruktører og en projektassistent.

Du er i tæt kontakt med vores internationale salgsafdeling og kunder når du udfører konstruktion og layout af lakeringsanlæg, og desuden sørger du for det øvrige projektarbejde såsom indkøb.


Jobindex, 26. august
LOHFFIngeniør kapacitet til et af Danmarks førende teams

LOHFF søger for COWI

Vil du være en del af Danmarks førende team inden for bæredygtig produktion af elektricitet og varme? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en specialist til bulk material handling, der skal indgå som en væsentlig del i de projekter, vi arbejder på. Blandt andet på anlæg, der anvender biomasse. Arbejdsområderne vil være analyse, udlægning, indkøb og vedligehold af anlæg og systemer til transport og håndtering af bulk materiale.

I jobbet skal du primært arbejde med bulk material handling, inden for områderne kul, træpiller, træflis, filteraske, bundaske, kalk, gips, tasp og kemikalier. Der vil være driftssupportopgaver, og opgaver i forbindelse med anlægsprojekter, hvor der skal laves systemudlægning, udbudsmateriale og kontraktafvikling.

LOHFF

LOHFF, 25. august
DSBEnhedsleder hos Danmarks Jernbanemuseum

DSB, Odense

Kan du se dig selv…
Være ansvarlig for restaurering og vedligehold af Danmarks jernbanehistoriske kulturarv?

Du er daglig leder for 2 sjakbajser og museets værksteder. Du planlægger og styrer restaureringsprojekter, forvalter magasiner for rullende materiel, og organiserer museets veterantogskørsler.

Dine konkrete arbejdsopgaver er at

 • organisere og lede restaureringsarbejdet i museets værksteder
 • forestå projektbeskrivelser og projektstyring af de konkrete projekter
 • lægge rammer for og organisere veterantogskørsler i museets regi
 • inspirere og motivere både fastansatte og frivillige medarbejdere i museets værksteder
DSB

DSB, 25. august
Maersk Training Svendborg
Drilling Instructor (Global)

Maersk Training Svendborg

Are you interested in training the next generation of safety and performance oriented drill crews?

Maersk Training, a leading learning provider to the global Oil & Gas and offshore related industries, is looking for the right people with potential, ability and willingness to pass on experience and competences to drilling operations worldwide. We are looking for ambitious individuals to join our facilities in Dubai, Chennai, Svendborg, Esbjerg, Rio, UK and Norway.

The scope will be to develop and conduct technical drilling training for our key Oil & Gas clients. The successful candidate will be part of your innovative company, constantly working with the development of new simulators and advanced technical training to improve operational performance and safety.


Maersk Training Svendborg, 25. august
Novo Nordisk A/SPhD scholarship in Robust Design and Production Process Capability Assessment

Novo Nordisk A/S

The Department of Mechanical Engineering (DTU Mekanik) of the Technical University of Denmark (DTU) has an open PhD position in the field of Robust Design and Production Process Capability Assessment in collaboration with Novo Nordisk. The project is part of a large research programme in Robust Design sponsored by Novo Nordisk which contains 4 PhD projects, a Senior Researcher and a Professor.

The PhD will be one of several PhD projects in a larger research programme of the newly formed robust design group, investigating into robust design and reliability. This particular PhD focuses on quantifying production process capabilities to allow designers to Design to Process Capabilities (DtPC) rather than simply specifying tolerance targets for production to try to achieve.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. august
Atlas Copco Kompressorteknik A/SServicechef

Atlas Copco Kompressorteknik A/S

Er du en person, der kan lide udfordringer? Og har du en løsningsorienteret positiv tilgang til opgaverne? Og har du derudover masser af drive og en naturlig prioritering af både gode kunderelationer samt af dygtige og tilfredse medarbejdere? Så har vi en inspirerende udfordring til dig. Kom og bliv en del af vores team af dygtige medarbejdere med høje mål, gode kunderelationer og en succesfuld tilgang til servicearbejde.

Dine vigtigste opgaver bliver at:

 • Lede et team af 17 serviceteknikere
 • Opretholde og udvikle gode relationer med vores kunder
 • Sikre et sikkert arbejdsmiljø samt deltage aktivt i arbejdsmiljøarbejdet

Atlas Copco Kompressorteknik A/S, 21. august
Region SyddanmarkIngeniør/tekniker, Nuklearmedicinsk Afdeling, Odense Universitetshospital

Region Syddanmark

Nuklearmedicinsk Afdeling, Odense Universitetshospital, har en stilling som vikar for ingeniør ledig i et år (med mulighed for forlængelse) i perioden fra 01.10.14 ellers pr. 01.11.14 – 31.10.15

Nuklearmedicinsk Afdeling er en tværgående klinisk afdeling, som varetager opgaver på følgende hovedområder: rutineundersøgelser og -behandlinger, uddannelse, forskning og udvikling. Aktiviteterne omfatter funktionsundersøgelser af de fleste væv og organer som led i diagnostik, stadie- og funktionsvurdering, valg og kontrol af behandling samt prognosebedømmelse ved en lang række sygdomme. Der udføres behandling med radioaktive isotoper.


Region Syddanmark, 21. august
Universal Robots A/SProduktionsingeniør til PTA-afdelingen

Universal Robots A/S, Odense

Brænder du for udvikling og optimering af processer i produktionen? Og ønsker du at arbejde i en hurtigvoksende, succesfuld og markedsførende robotvirksomhed, hvor du vil blive bindeleddet mellem virksomhedens R&D afdeling, kvalitetsafdeling og produktionen - så er du den produktionsingeniør vi leder efter til vores PTA afdeling hos Universal Robots.

Med reference til produktionschefen, vil dit ansvar være at sikre, at udviklede produkter er reproducerbare. Du vil i jobbet primært komme til at beskæftige dig med følgende:

 • Produktionsforberedelse og dokumentation
 • Fastlæggelse af ruter, normtider mm.
 • Kontinuerlig produktionsoptimering
Universal Robots A/S

Universal Robots A/S, 19. august
Jakob Albertsen A/S
Erfaren Produktionschef til ekspanderende virksomhed

Jakob Albertsen A/S, Svendborg

Virksomheden er leverandør af avancerede overfladebeskyttende løsninger til industrien herunder offshore-, wind- og powersegmenterne.

Vi er en leverandørvirksomhed, hvor kundesamarbejde og medarbejderglæde går hånd i hånd. Vi investerer løbende i ny teknologi, ligesom kontinuerlige forbedringer er en naturlig del af vores hverdag. Vi har en lang historie på over 100 år og er i en meget positiv udvikling. Vi arbejder fortsat på at vækste.

Du vil få ansvaret for vores produktion i Svendborg, Ferritslev og Qatar og skal indgå i vores ledergruppe. Den overordnede opgave består i at planlægge, koordinere og sikre en optimal gennemførelse af vores samlede produktion. Dertil ansvaret for struktur og forebyggende vedligehold af vores udstyr og materiel. Du vil i stillingen blive en del af et dynamisk team og kommer til selvstændigt at arbejde med mange forskellige opgaver indenfor drift og projekter.


Jobindex, 15. august
Adecco A/STool and process specialist

Adecco A/S søger for kunde

For international kunde søger vi en "Tool and process specialist" til en projektansættelse, med mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Du skal sikre design- og formålsspecikfikationer til produktionsafdelingens værktøj og maskiner. Endvidere skal du sikre implementeringen af nyt udstyr og sikre dokumentationen omkring brugerinstruktioner. Andre opgaver vil være analyse af opgaversudførelse, udstyrsbehov og vedligeholdelseplanlægning.

Det vil være en fordel hvis du har en teknisk- eller håndværksmæssig baggrund, før din uddannelse som fx. ingeniør, maskinoperatør eller maskintekniker. Desuden er det at foretrække, at du har et par års erhvervserfaring fra lignende stilling.

Adecco A/S

Jobindex, 15. august
Proces Support A/SMaritime Project Manager

Proces Support A/S recruiting on behalf of PureteQ International A/S in Svendborg

Do you have experience with large-scale retrofit projects and the personal drive to succeed?

As our Maritime Project Manager, you will be responsible for the construction and commissioning of retrofit projects as well as projects on new ships. Your responsibility includes preparation of detailed budgets and the relevant follow-up actions and:

 • Leadership of the project team - including management of suppliers and purchase of parts
 • Ensure timeliness and quality of all services provided to the costumer - including plan approval of systems and coordination with customers and other parties
 • Preparation of necessary documentation - including recommended spare part lists and instructions

Jobindex, 13. august
Falck Schmidt Defence System A/S
Kvalitetschef / Quality Manager til højteknologiske produkter

Falck Schmidt Defence System A/S, Odense

Falck Schmidt

Har du erfaringen til at hæve vores kvalitetsniveau endnu mere? Og vil du:

 • spille en nøglerolle som chef for kvalitetsafdelingen og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter?
 • være en del af en anerkendt international virksomhed og indgå i ledergruppen?
 • have mange faglige og personlige udfordringer?

Som kvalitetschef får du overordnet ansvar for at hæve kvalitetsniveauet og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter på vores fabrikker i Odense og Fredericia. Det indebærer, at du vedligeholder og videreudvikler vores kvalitetssystem, så det opfylder ISO 9001, AQAP 2110 og matcher internationale kunders krav om produktkvalitet samt er i overensstemmelse med udvalgte standarder.

Falck Schmidt Defence System A/S

Jobindex, 13. august
ORANA A/SVærkstedsleder/Vedligeholdelsesleder søges

ORANA A/S, Rynkeby

Danish Fruit Production A/S (DFP) – et produktionsselskab under Orana A/S – der producerer frugtbaserede halvfabrikata til fødevareindustrien og frugtbaserede food service produkter til catering sektoren, søger en dygtig og engageret værkstedsleder/vedligeholdelsesleder.

Arbejdsopgaver:

 • Som leder for værkstedet vil du få det overordnede ansvar for bygninger, maskiner og udenomsarealer og vedligehold heraf
 • Du vil skulle prioritere dit personales opgaver, og i samarbejde med de produktionslinjeansvarlige og lagerchefen vil du skulle sørge for, at opgaverne løses i den mest optimale rækkefølge, og at eksterne håndværkere hentes ind når nødvendigt
 • Du vil få ansvaret for optimering og implementering af planer for forebyggende vedligehold

Jobindex, 12. august
LOHFFSales Manager - Østjylland/Fyn

LOHFF søger for kunde

Virksomheden, der er en betydende spiller på markedet inden for sektorerne marine og kraftværker, opererer over det meste af verden. Den nye Sales Manager vil få salgsansvaret for store internationale markeder.

Opgaven

 • Over all ansvarlig for egne kunder og kundeportefølje, kundekrav og kundetilfredshed
 • Fastholde og udvikle egen kundeportefølje gennem opbygning af relationer og goodwill
 • Ansvar for tilbudsgivning, salgspriser og dækningsbidrag, opfølgning på tilbud og kunde projektportefølje
 • Kundeaftaler og kontrakter
 • Ansvar for salgsbudget & budgetopfølgning

Jobindex, 12. august
Fiberline Composites A/S
Maskiningeniør til udvikling af produktionsudstyr

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Sætter du en ære i at være blandt de bedste på dit felt? Har du projektlederens kernekompetencer? Og vil du have en central plads i vores teknologiudvikling? Så er du måske den nye maskiningeniør i Fiberlines Technology afdeling.

Du vil blive ansvarlig for konceptoplæg, udvikling og fremstilling af produktionsudstyr til bearbejdning af vores kompositprofiler i samarbejde med udvalgte leverandører. Det betyder, at du er med hele vejen fra designfasen til det leverede udstyr er taget i brug i produktionen. Opgaven kan være udvikling af udstyr til opskæring og fræsning af profiler, overfladebehandling og automation i vores proces.


Fiberline Composites A/S, 12. august
Profil Search
Salgsingeniør - Pneumatik / Drev / Automation - Jylland & Fyn

Profil Search søger for Festo A/S

Til nyoprettet stilling i "Food segmentet" søger vi serviceminded, engageret, troværdig og resultatorienteret salgsingeniør.

Du skal arbejde med opsøgende og vedligeholdende salg til udvalgte OEM kunder og større end users, primært i Jylland og på Fyn, men du får ansvar for enkelte key accounts og koncernaftaler i hele DK, primært til virksomheder i fødevareindustrien. Produktprogrammet spænder over mekanisk automation såvel som el-automation.

Arbejdsopgaver:

 • Vedligeholde og udbygge salg til eksisterende kunder
 • Afdække, segmentere, prioritere og opsøge nye potentielle kunder
 • Udarbejdelse af års- og handlingsplaner, salgsbudgetter og samarbejdsaftaler

Du har en teknisk baggrund som kan være: Produktionsteknolog, ingeniør, maskinmester, installatør eller lign. Desuden forventes det, at du har erfaring med opsøgende teknisk salg.

Søg information om virksomheden på www.festo.dk


Profil Search, 11. august
FJ IndustriesArea Sales Manager

FJ Industries, Ferritslev

Som Area Sales Manager hos FJ Industries A/S bliver du en del af salgsteamet, hvor du primært skal varetage salg af kundespecificerede pulvermetalemner samt støbte og bearbejdede emner i stål og rustfast stål.

Du får ansvar for opsøgende salg samt overtager dele af en eksisterende kundeportefølje. Markedet er Europa, og kunderne er ofte store globale industrielle virksomheder inden for bl.a. automobilindustrien samt en lang række andre spændende industrier.

Dit primære fokusområde bliver opsøgende salg og vedrører hele den indledende del af salgsprocessen lige fra den første kontakt med kunden, kundebesøg og forespørgselsbehandling mv. Der er teknisk know-how til rådighed i organisationen, som du kan trække på i fornødent omfang.


Jobindex, 11. august
Rynkeby Foods A/SFabriksleder til nathold

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Har du lyst til selvstændigt lederansvar for ca. 20 medarbejdere, hvor du med reference til Fabrikschefen indgår i fabriksledelsen og dermed får væsentlig indflydelse på virksomhedens drift, fastlagte KPI’er og realisering af handlingsplaner? Produktionen og lageret er organiseret i selvstyrende grupper, og du forstår at lede og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste samt udfordre dem på løbende forbedringer og kompetenceudvikling.

Du får personaleansvar for blanderi, tapperi, pakkeri, lager og en del af teknikergruppen på fast nathold, og som ansvarlig for den daglige drift skal du sikre, at dine medarbejdere efterlever virksomhedernes værdier og målsætninger. Du er ansvarlig for opretholdelse af den rette produktkvalitet og skal sikre, at dine medarbejdere har konstant fokus på hygiejneniveauet i fabrikken. Overholdelse og implementering af myndighedskrav og andre relevante krav er en selvfølge.

Rynkeby Foods A/S

Jobindex, 8. august
Wärtsilä Danmark A/SService Engineers søges til WÄRTSILÄ DANMARK A/S

Wärtsilä Danmark A/S

Vil du være verdens bedste Service Engineer på verdens bedste produkter?

Til vores Field Service afdeling søger vi udadvendte og engagerede personer og tilbyder et spændende og udfordrende job i den maritime branche og lover dig en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Jobbet vil hovedsageligt bestå af:

 • Servicering og vedligeholdelse af Wärtsilä motorer, propeller, gear og pakdåser
 • Problemløsning og fejlretning ved reparationsopgaver såvel mekanisk som el-teknisk
 • Medvirken ved kommissionering af nye installationer globalt
 • Teknisk support og trouble shooting i samarbejde med kolleger og eksterne kunder
Wärtsilä Danmark A/S

Jobindex, 6. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
HK Karrieretjek
1 til 20 af 26 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.