1 til 20 af 25 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernMaskinteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
SAM Executive Search A/SBrænder du for miljø, sikkerhed og kvalitet? (32033)

SAM Executive Search A/S søger for Koppers i Nyborg

Brænder du for miljø, sikkerhed og kvalitet?

Til vores kunde søger vi en målbevidst, motiveret og initiativrig miljø-, sikkerheds- og kvalitetskoordinator med højt drive. Du skal være med til at sikre, at virksomheden overholder gældende miljø-, sikkerheds- og kvalitetsstandarder, og fungere som afdelingens repræsentant i marken.

Du får den internationale titel ”SHEQ Coordinator” og kommer til at referere til miljø-, sikkerheds- og kvalitetschefen i Nyborg. Du vil få en udadvendt rolle med mange forskelligartede opgaver inden for miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder Directors, Managers og specialister i Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 23. oktober
Schneider Electric Denmark
System Application Engineer

Schneider Electric Denmark, Kolding eller Odense

System Application Engineer til automationsløsninger i maskinindustrien

Vil du fortsætte din karriere i en global markedsledende organisation med markedets bedste produkter? Er du serviceminded og kan sætte dig ind i kundernes behov? Og har du stor teknisk forståelse inden for både hardware og software i automationsløsninger?

Som vores nye System Application Engineer bliver du en del af salgsstyrken i Industry Automation, hvor vi sælger og implementerer hardwaren til styring af maskiner samt rådgiver om software. Du får en selvkørende stilling, hvor du selv planlægger din arbejdsdag, ligesom du selv planlægger hvilket kontor i Kolding eller Odense, du får base på. Du kan også arbejde hjemme indtil du kører ud til kunderne, som primært er fordelt på Jylland og Fyn.

Schneider Electric Denmark

Schneider Electric Danmark A/S, 23. oktober
Elite Rekruttering
Maskiningeniør / Tekniker

Elite Rekruttering søger for STENSBO ENGINEERING i Tommerup

Solid erfaring med konstruktion, udvikling eller avancerede beregninger?

STENSBO ENGINEERING er i vækst, og søger derfor flere nye kolleger til at løse de mange opgaver for virksomheder rundt omkring i landet. Opgaverne er blandt andet maskinkonstruktion og produktudvikling, lige fra omsætning af ide og tanke til færdigt produkt og funktionel løsning.

Du skal være central drivkraft i forskellige projekter og opgaver hos flere forskellige kunder/virksomheder. De opgaver du selvstændigt kommer til at arbejde med, vil naturligvis være på områder, hvor du har solid og specifik erfaring og kompetence.

Vi tilbyder:

 • et udfordrende job med udviklingsmuligheder og backup fra teamet af kolleger
 • et team af ca. 10 engagerede kolleger i et uformelt miljø og med en flad organisationsstruktur
 • en kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger

Elite Rekruttering, 22. oktober
Elite Rekruttering
Teknisk Designer

Elite Rekruttering søger for STENSBO ENGINEERING i Tommerup og Esbjerg

STENSBO ENGINEERING har travlt. Skal du med på holdet?

STENSBO ENGINEERING er i vækst, og søger derfor flere nye kolleger til at løse de mange opgaver for virksomheder rundt omkring i landet. Opgaverne er blandt andet maskinkonstruktion og produktudvikling, lige fra omsætning af ide og tanke til færdigt produkt og funktionel løsning.

Du skal være en central drivkraft i forskellige projekter og opgaver hos flere forskellige kunder/virksomheder. De opgaver du selvstændigt kommer til at arbejde med, vil naturligvis være på områder, hvor du har solid og specifik erfaring og kompetence.


Elite Rekruttering, 22. oktober
KEN A/S
Teknisk Chef - til Serviceafdelingen

KEN A/S, Broby

Til styrkelse af Serviceafdelingen søges en erfaren og kompetent teknisk chef som kan være med til at fastholde udviklingen af after sales funktionerne inden for KENs produkter og forretningsområder.

Stillingen som Teknisk Chef refererer til vores Service Manger og du får det overordnede ansvar for at sikre, at den tekniske viden om vores produkter forankres i serviceorganisationen. KENs kvalitetssystem er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 13485 (Direktiv for medicinsk udstyr) - det er en stor fordel, at du har kendskab til disse.

Som Teknisk Chef får du direkte ledelse af 7 dygtige og kompetente specialister, der yder teknisk back up på vores produkter til egne teknikere, datterselskaber, forhandlere og slutbrugere. Du vil indgå i serviceorganisationens ledelsesgruppe og evner derfor at tænke kommercielt ved siden af din tekniske kunnen.

KEN A/S

Jobindex, 21. oktober
HR-BusinessSenioringeniør/teamleder til Marine Water Mist projektafdeling

HR-Business søger for Danfoss Semco A/S i Odense

Har du lyst til projektansvar i den tekniske branche inden for den maritime sektor? Motiveres du af kompetenceudvikling og løbende forbedring af tekniske projekter?

Så er du måske den nye senioringeniør/teamleder til Danfoss Semcos vandtåge-projektafdeling. Virksomheden projekterer systemer til brandbekæmpelse for den maritime sektor, og dit ansvarsområde bliver at være faglig og udviklingsmæssig tovholder for afvikling af projekter globalt.

Du tilbydes et job med mulighed for at sætte dit personlige aftryk på projektudvikling og - overvågning, kompetenceudvikling og ressourceallokering. Dertil kommer selvfølgelig dine egne videre karrieremuligheder i en førende global koncern.

HR-Business

Jobindex, 21. oktober
KOMPAN A/S
Technical Product Manager

KOMPAN A/S, Odense

Er du maskiningeniør? Og har du lyst til at blive en del af udviklingsteamet hos verdens førende udbyder af lege- og læremiljøer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Vores nye koncepter udvikles i Product Innovation, som Product Engineering er en del af. Din rolle som teknisk ansvarlig i projektgruppen er at sikre, at vores populære legepladser opfylder funktionalitets- og designmål. Det er dig, der giver den tekniske sparring, og du er med i alle faser af udviklingsprocessen, fra ide til implementeret løsning. Du udarbejder konstruktionsberegninger og koordinerer relevante tekniske tests.

Som Technical Product Manager hos KOMPAN afgør du i samarbejde med projektgruppen, hvordan fremtidens globale lege- og læremiljøer skal designes og konstrueres. Du indgår i et team af ambitiøse og resultatorienterede kolleger i en innovativ, stærk og salgsorienteret kultur.


KOMPAN A/S, 21. oktober
Lotus Heating Systems A/S
Tekniker

Lotus Heating Systems A/S, Langeskov

Til vort team i Langeskov, søger vi en dygtig, pålidelig og selvstændig tekniker på fuld tid.

Vi lægger vægt på at yde den bedste service og vil også levere de bedste produkter i branchen. Dette får du som tekniker et væsentligt medansvar for, naturligvis i samarbejde med vore øvrige medarbejdere. Du får et udfordrende job i en dynamisk virksomhed med fokus på udvikling. Jobbet giver gode muligheder for din personlige udvikling og du får stor grad af frihed under ansvar.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Deltagelse i udvikling og konstruktion af nye produkter
 • Test og kontrol af nye produkter
 • Udarbejdelse af dokumentation og vejledninger (i 3D via) til vores kunder, slutbrugere og myndigheder
 • Generel kvalitetskontrol af både produkter og øvrig dokumentation

Jobindex, 17. oktober
Nordex Energy GMBHService Technician

Nordex Energy GMBH

Job description

Carry out work in Nordex wind farms in the regions of Jutland (Jylland) and Funen (Fyn). Preferably have residency in the “Triangular area of Kolding/Fredericia/Vejle. Work responsibilities cover commissioning, fault clearance as well as scheduled maintenance and include general as well as specialized work; among others:

 • Analyze defects with phone-contact to service coordinator.
 • Autonomously simple repairs of turbines, troubleshooting and faultfinding.
 • Carry out complex repair-processes in collaboration with the Lead Technician.

Job requirements

 • Mid-level electrical and/or mechanical education.
 • Minimum of three years of hydraulic, electrical, or mechanical experience
 • Experienced to use data processing adequately.

Nordex Energy GMBH, Filial af Nordex Energy GMBH, Tyskland, 17. oktober
PeopleLinkR&D MANAGER

PeopleLink søger for exodraft i Odense

Du bliver med reference til den adm. direktør - og i tæt samarbejde med Product Management ansvarlig for at sikre konstant fremdrift i udviklingen af nye produkter og løsninger indenfor exodrafts unikke miljørigtige teknologiområde: mekanisk røggasudsugning og varmegenvinding fra procesvarme.

Din primære opgave bliver at sikre en robust pipeline af nye produkter gennem effektiv projektledelse samt udvikling og motivation af afdelingens medarbejdere. Det forventes, at du har teknisk indsigt og lyst til at være en aktiv del af udviklingsarbejdet og kan være kompetent sparringspartner for kollegaerne, både når det gælder idegenerering, kravspecifikation af nye produkter og gennemførelse af test i laboratoriet.


PeopleLink, 15. oktober
Falck Schmidt Defence System A/S
Kvalitetschef / Quality Manager til højteknologiske produkter

Falck Schmidt Defence System A/S, Odense

Falck Schmidt

Har du erfaringen til at hæve vores kvalitetsniveau endnu mere? Og vil du:

 • spille en nøglerolle som chef for kvalitetsafdelingen og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter?
 • være en del af en anerkendt international virksomhed og indgå i ledergruppen?
 • have mange faglige og personlige udfordringer?

Som kvalitetschef får du overordnet ansvar for at hæve kvalitetsniveauet og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter på vores fabrikker i Odense og Fredericia. Det indebærer, at du vedligeholder og videreudvikler vores kvalitetssystem, så det opfylder ISO 9001, AQAP 2110 og matcher internationale kunders krav om produktkvalitet samt er i overensstemmelse med udvalgte standarder.

Falck Schmidt Defence System A/S

Jobindex, 15. oktober
Lindø IndustriparkMECHANICAL ENGINEER OR MARINE ENGINEER FOR COMPANY IN GROWTH

Lindø Industripark

- modern industrial park/port with focus on growth within offshore and maritime industries

Are you a technically well-founded mechanical engineer, marine engineer or do you have a similar education? Are you experienced in lifting and transport calculations of heavy structures? And can you figure yourself in a key role in our transport engineering team?
If so, you may want to become part of LINDØ port of ODENSE?

LINDØ port of ODENSE consists of the Port of Odense and Lindø Industrial Park, which is home to a large and ever growing number of enterprises within the offshore and maritime sector.


Jobindex, 14. oktober
Maersk Training Svendborg
Drilling Instructor (Global)

Maersk Training Svendborg

Are you interested in training the next generation of safety and performance oriented drill crews?

Maersk Training, a leading learning provider to the global Oil & Gas and offshore related industries, is looking for the right people with potential, ability and willingness to pass on experience and competences to drilling operations worldwide. We are looking for ambitious individuals to join our facilities in Dubai, Chennai, Svendborg, Esbjerg, Rio, UK and Norway.

In this exciting and challenging high tech simulation environment, you will gain a higher level of technical drilling competences improving your professional profile. You do not need to be an experienced trainer as we will coach you in developing the necessary pedagogical skills.


Maersk Training Svendborg, 10. oktober
Energi Fyn
Energirådgiver til Erhverv

Energi Fyn, Odense

Energi Fyn søger en erfaren og selvstændig energirådgiver med interesse og lyst til at arbejde med energispareområdet, som er en del af Energi Fyns strategi om at bidrage til den grønne omstilling.

Vi søger en målrettet og teknisk velfunderet kollega, hvis hovedopgave bliver at screene energieffektiviseringsprojekter hos vores kunder, der typisk er erhvervsvirksomheder, samt supportere kunderne med andre af koncernens ydelser bl.a. energistyring.

Dit arbejdsområde:

 • Energiscreeninger og dokumentering af energibesparelser
 • Præsentation, prioritering og opfølgning hos kunderne
 • Projektstyring, fra indgåelse af aftale til realisering af energispareaktiviteten, både fra kontoret og ude hos kunderne

Jobindex, 10. oktober
A/S Electro ServiceTeknisk uddannet projektleder til medicobranchen

A/S Electro Service, Odense

Med reference til direktøren for A/S Electro-Service bliver du en del af et kompetent og erfarent teknisk team, som står for installation, servicering og validering af udstyr til offentlige hospitaler, privat hospitaler, øvrig sundhedssektor samt laboratorier og farmaceutisk industri i hele Danmark. Du får efter nødvendig introduktionsperiode ansvaret for projektledelse og egen deltagelse i praktisk gennemføres af projekter on-site i hele landet.

Dine primære opgaver vil blive:

 • Projektledelse
 • Indkøb til projekter
 • On-site deltagelse i eksekvering af projektet
 • Sparring med salgsafdelingen

Du har sandsynligvis en højere teknisk uddannelse som maskinmester, ingeniør, stærkstrømstekniker eller lignende kombineret med en faglig uddannelse. Du skal have indsigt og interesse i både el og mekanik. Det er ikke et krav, at du kender til hospitals- eller medicobranchen.


Jobindex, 9. oktober
Accustrip ApSVil du være med på holdet i en virksomhed i vækst?

Accustrip ApS, Svendborg

Accustrip er inde i en rivende udvikling og vil gerne styrke vores eksport af avanceret udstyr til filtrering og separering af køle- og skærevæsker til CNC maskiner. Derfor søger vi en dygtig teknisk sælger, meget gerne med en baggrund som maskintekniker, maskinmester, ingeniør eller anden teknisk fundament, til at varetage salg af vore løsninger til kunder på verdensplan.

Stillingen er en meget udadvendt stilling med stor kontaktflade til både virksomhedens kunder og forhandlere i andre verdensdele. Opgaverne varierer fra salg på ledelsesniveau til teknisk support af vore produkter. Arbejdet omfatter agentopbygning på nye markeder, kalkulering til udfærdigelse af tilbud.

Du får en alsidig stilling med stor frihed til selv at planlægge din tid og dit arbejde og har i den forbindelse god mulighed for at trække på firmaets meget kompetente tekniske bagland.


Jobindex, 8. oktober
Profil Search
Salgskonsulent - Servicekontrakter elevatorer - Jylland & Fyn

Profil Search søger for ThyssenKrupp Elevator A/S

ThyssenKrupp Elevator søger nu en serviceminded og troværdig salgskonsulent, der med sit store drive og engagement kan udvikle salget af servicekontrakter på elevatorer.

Med baggrund i et godt og gennemprøvet koncept kommer du, med udgangspunkt fra hjemmekontor eller afdelingen i Skanderborg, til at forestå såvel opsøgende som vedligeholdende salg i distrikt Vest; Jylland og Fyn. Du bliver ansvarlig for hele salgsprocessen fra identificering af nye kundeemner til lukning af kontrakten.

Med reference til Branch Manageren får du følgende opgaver:

 • Opsøgende og vedligeholdende salg af servicekontrakter via telefon og kundemøder.
 • Deltagelse i licitationer og udbud indenfor elevatorservice.
 • Kalkulation, tilbudsgivning og tilbudsopfølgning.
 • Vedligeholdelse af kundedatabase.

Søg information om virksomheden på www.thyssenkrupp-elevator.dk/.


ThyssenKrupp Elevator A/S, 7. oktober
Profil Search
Salgsingeniør - Automation til uddannelsescentre - Danmark

Profil Search søger for Festo A/S

Da Festo hjælper stadig flere virksomheder med at automatisere deres produktion, udvikle medarbejdernes kompetence og give skoler adgang til moderne undervisningsudstyr, har det skandinaviske team nu brug for at blive styrket med en ny medarbejder.

Vi søger en selvstændig, troværdig og engageret salgsingeniør, med erfaring inden for automation, der med sit store drive og engagement kan udvikle salget af forretningsområdet Didactic. Du skal have stor lyst til at arbejde med salg og teknik. Kunderne er skoler og andre uddannelsescentre i hele Danmark, og du skal arbejde med udgangspunkt fra egen bopæl.

Du kommer til at arbejde i en stor global virksomhed, som også i Danmark er markedsledende og en af de mest velrenommerede virksomheder inden for hele pneumatik- og automationsområdet.

Søg information om virksomheden og produkterne på www.festo.dk og www.festo-didactic.dk.


Profil Search, 6. oktober
PeopleLink
Teknisk projektleder

PeopleLink søger for kunde på Fyn

Som teknisk projektleder bliver du en del af den globale New Product Development-organisation, hvor du kommer til at arbejde med udvikling af nye produkter. Stillingen er nyoprettet og du indgår i et produktudviklingsteam, der arbejder med et nyt produktområde.

Produktudviklingen styres efter en forretningsorienteret projektmodel, og i dine projekter får du det tekniske produktudviklingsansvar, herunder ansvar for udarbejdelse og definition af specifikationer og tegningsdokumentation - i et meget tæt samarbejde med eksterne producenter.

Dine hovedopgaver bliver, at:

 • Sikre den tekniske specifikation og producerbarhed af produkterne
 • Udarbejde specifikationer
 • Udarbejde tegningsdokumentation

Jobindex, 3. oktober
MAERSK LINE
JUNIOR-MASKINMESTER

MAERSK LINE

Bliver du færdig med din maskinmesteruddannelse til januar eller er du allerede uddannet maskinmester?

Har du gennemført maritime valgfag og er dit eksamensbevis maksimum fire år gammelt? Så kan vi muligvis tilbyde dig en karriere til søs.

Grundet forøgelse af flåden, opretter Maersk Line uddannelsespladser i skibene for motiverede og dygtige juniormaskinmestre uden sejltid.

Efter seks måneders maskintjeneste med uddannelsesbog, kan der udstedes sønæringsbevis som vagthavende maskinmester - STCW III/1.

MAERSK LINE
Jobindex, 1. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
IDA
1 til 20 af 25 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.