1 til 20 af 21 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernProduktions- og procesteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Mercuri Urval
Produktionsleder

Mercuri Urval søger for ITW Construction Products i Middelfart

Kan du forbedre og optimere en produktion, og vil du samtidig skabe en karriere i en international virksomhed?

Som produktionsleder får du ansvaret for in-line produktionen, som er en afdeling i ITWs sømproduktion i Middelfart, der leverer søm til ITW selskaber i hele Europa. Én af dine opgaver bliver at analysere data og processer med henblik på løbende forbedringer og optimeringer af produktionen, herunder minimering af leadtime og lagertid.

Du får det daglige ledelsesansvar for 30 timelønnede medarbejdere samt en teamleder, og der vil være et tæt samarbejde med såvel resten af fabrikken som de øvrige funktioner i Middelfart. Den daglige ledelse og motivation af dine medarbejdere er således et meget vigtigt element i dit job.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 30. januar
Region SyddanmarkOUH Indkøb og Logistik søger projektleder

Region Syddanmark

Indkøb & Logistik søger en projektleder i en tidsbegrænset stilling. Du vil være hovedansvarlig for et projekt omhandlende porto, fragt- og kurrer forsendelser, fra projektidé i præprojektfase til den efterfølgende leverance og projektafslutning med overlevering til drift. Projektet vil foregå i tæt samarbejde med klinikken og den interne posttjeneste. Du skal samarbejde med flere forskellige faggrupper, og det er din opgave at lede udviklingen af projektet, så der sker en løbende fremdrift.

Du skal gerne have en erfaring med udvikling, gennemførelse og implementering af projekter. Forventet opstart på projekt er d. 1. marts 2015, forventet afslutning d. 31. januar 2016.


Region Syddanmark, 28. januar
PeopleLinkIndustrial Engineer/PTA Ingeniør

PeopleLink søger for Dan-Foam i Aarup

Ansvar for tekniske projekter, der involverer store dele af organisationen.

Som Industrial Engineer/PTA Ingeniør hos Dan-Foam får du en central rolle i den tekniske udvikling af en af regionens mest spændende virksomheder. Du bliver en del af Industrial Engineering afdelingen, hvor dit fokus er at optimere det samlede produktionsflow.

Du kommer til at arbejde med implementering af ny teknologi og udvikling af produktionens layout, ikke mindst de kritiske snitflader mellem produktionsafsnit med forskellige teknologier. Du kommer til at arbejde tæt sammen med store dele af organisationen, især kollegerne i Industrial Engineering, produktionslederne og kollegerne fra Product Engineering og New Product Development.


PeopleLink, 28. januar
PeopleLinkProduct Platform Engineer (M)

PeopleLink søger for TEMPUR+SEALY på Fyn

Du får en nøglerolle i opbygning af globale produktplatforme, der skal kunne konfigureres til anvendelse i hele TEMPUR+SEALYs brandportefølje worldwide. Platformene skal kombinere global skalering/masseproduktion af fælleskomponenter, med regional/lokal tilpasning til såvel branding som størrelses- og udstyrsvariation.

Din vigtigste opgave bliver på baggrund af din erfaring med platformdesigns/konstruktion, materialer og fremstillingsmetoder, at sikre at det tekniske design supporterer kombinationen af funktion/holdbarhed, æstetik, fleksibilitet og ikke mindst kostpris.

Du vil indgå i et globalt team af kolleger fra R&D, Sourcing, Product Management og Operations, som desuden samarbejder med eksterne partnere indenfor industrielt design, logistik og produktion. Din centrale rolle gør, at du får stor mulighed for at præge projekter fra start til slut.


PeopleLink, 27. januar
Glud & Marstrand A/SVærktøjskonstruktør til Teknologiafdeling

Glud & Marstrand A/S, Odense

Er du værktøjskonstruktør med god forstand på snit-, stans- og dybtræks- værktøjer i tyndplade, så er du måske den medarbejder, vi leder efter for tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobprofil:

 • konstruktion af højpræcisions snit-, træk- og stanseværktøjer til egen produktion af blik- og aluminiumsemballager.
 • 2D dokumentation.
 • deltagelse i udviklingsprojekter ifm. nye produkter.
 • optimering af kendte metoder og processer.
 • projektledelse af prototypeforløb fra idefase til det færdig produkt.
 • sparringspartner for produktion og værksted vedr. diverse værktøjsprocesser.

Jobindex, 26. januar
PeopleLinkServicechef

PeopleLink søger for Cabinplant i Haarby

Udvikling af international serviceforretning

Cabinplant A/S

Det bliver din opgave at udvikle funktionen, således at hele organisationen får fokus på de store muligheder, der ligger inden for serviceområdet.

Du skal lave en strategi og udvikle værktøjer, der understøtter, at salg af serviceprodukter bliver en ligeså integreret og håndterlig del af hverdagen som salg af projekter, løsninger og maskiner. Cabinplant er allerede en organisation, hvor kunder og salg har alles opmærksomhed, og hvor service er en del af virksomhedens DNA.


PeopleLink, 26. januar
TeamVikaren.dkKvalitetskoordinator til fast stilling

TeamVikaren.dk søger for Aasum Smedie ApS i Odense

Aasum Smedie ApS udvikler og leverer danskproducerede løsninger i højeste kvalitet med fokus på funktionalitet og design. Vi søger en erfaren kvalitetskoordinator, der kan gennemføre en certificering af kvalitetsstyringssystem ISO 9001 og implementere et fremstillingskontrolsystem med henblik på at kunne CE-mærke bygningsstål iht. DS/EN1090. Jobbet indebærer endvidere udarbejdelse af beskrivelser for arbejdsrutiner og maskinprocesser.

Jobbet:

 • Du skal tage ansvar for færdiggørelse, udvikling og implementering af kvalitetsstyringssystem ISO 9001.
 • Du skal udarbejde nødvendige procedurer og instruktioner, som muliggør CE-mærkning iht. EN1090.
 • Du skal udarbejde instruktioner og beskrivelser for arbejdsrutiner og maskinprocesser.

Du bliver en del at udviklingsorienteret virksomhed og får mulighed for at præge din stilling 100 %.


Jobindex, 23. januar
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Carsten Holm A/S i Ringe

Produktionsteknolog

Kvalitetssikring * Dokumentation * ISO certificering * Rådgivning

I en nyoprettet stilling bliver du, med reference til den tekniske chef, en nøgleressource i en kompetent teknisk organisation, hvor du skal udvikle dig til at blive produktspecialist inden for rådgivning, kvalitetssikring og dokumentation. Indledningsvis skal du, i forhold til leverandører, kunder og egen organisation, styrke virksomhedens dokumentationsplatform. Opgaven er at systematisere, optimere og bringe databasen af informationer og tekniske tegninger for det samlede produktprogram up-to-date.

Herudover får du ansvaret for virksomhedens ISO 9000 certificering. Man er allerede langt med processen, men din opgave bliver at koordinere, færdiggøre og løbe certificeringen sikkert i mål, samt fremadrettet at optimere og tilpasse systemer og kvalitetsstandarder i relation til ISO 9000.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 23. januar
MHI Vestas Offshore Wind
Quality Coordinator

MHI Vestas Offshore Wind, Munkebo

We are looking for a Quality Coordinator who would like to work with quality and processes in a production environment - manufacturing the largest wind turbine in the world. This is a new position in a greenfield setup making you able to impact and shape the future.

We are looking for an experienced Quality coordinator to manage a wide range of tasks related to production. Tasks will roughly include the following:

 • Review and suggest necessary inspection elements to QHSE.
 • Issue and review QCP (Quality Control Plan)to production and implement latest version control of QCP
 • Monitor and execution of in process inspection and educate production line and inspector
 • Review and approve QCP quality records
MHI Vestas Offshore Wind

Jobindex, 21. januar
LyderJohnsen A/S Kvalitetschef

LyderJohnsen A/S søger for ODENSE-gruppen

Central nøglefunktion - dansk mærkevare - international kontaktflade

Med reference til den administrerende direktør bliver du det centrale omdrejningspunkt for gruppens tre selskaber i forhold til kvalitet. Dine primære opgaver bliver at lede og motivere dine kompetente mellemledere og medarbejdere i kvalitetsfunktionerne. Med stort fokus på fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring i alle processer sikrer du, at gruppens produkter til enhver tid lever op til de forventninger og krav, man møder fra kunder og myndigheder. Dette foregår i tæt samarbejde med virksomhedens andre funktionsområder, og du indgår derfor som en central og naturlig del af ledergruppen i ODENSE-gruppen.

Din hverdag vil være spændende med stor variation i opgaverne, og du vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer på både produktions-, indkøbs- og afsætningsområdet. Sammen sikrer I, at nye krav til produkter og til produktionsapparatet bliver overholdt.


Jobindex, 19. januar
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s

Project Management Assistent

Med reference til en eller flere projektledere, bliver du en vigtig del af projektteamet, der er ansvarlig for alle projekter, lige fra salget har fundet sted, over projektering og planlægning, til montage og aflevering i hele verden.

Du får således assisterende opgaver i forbindelse med forberedelse, planlægning og gennemførelse af små og store projekter, omfattende procesanlæg og maskinelementer, og du skal være med til at sikre en effektiv og succesfuld projektstyring, med fokus på tid, kvalitet og økonomi.

Din dagligdag vil således bl.a. bestå af:

 • At være projektmedarbejder på forskellige projekter
 • At designe layout i Inventor og AutoCAD
 • At producere oplæg som design/konstruktion kan lave detail/produktionstegninger efter
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 18. januar
Udvikling Fyn P/SForretningsudvikler (robot/automation)

Udvikling Fyn P/S

Vil du være med til at øge udbredelsen af robotter og automation i de fynske SMV'er og samtidig have et internationalt perspektiv? Så er du måske vores nye forretningsudvikler i teamet IT & Robot.

De fynske robot- og automationsvirksomheder står generelt stærkt og har spændende markedsmæssige muligheder, nationalt og globalt. Udvikling Fyns arbejde inden for branchen tager udgangspunkt i disse muligheder – og udfordringer. Målet er, at styrke branchen og sikre fortsat fynsk vækst.

Dit primære ansvar bliver forretningsudvikling på tværs af virksomheder og samarbejdspartnere - i samarbejde med forretningschefen.


Udvikling Fyn P/S, 16. januar
Hansen Toft A/SProduktionschef/COO

Hansen Toft A/S søger for Titech Electric A/S i Odense

Spændende udviklingsopgave i elteknisk vækstvirksomhed

Titech Electric A/S søger en produktionschef/COO, som med reference til den administrerende direktør kan videreudvikle og implementere en strategisk og operationel procesoptimering og samtidig holde et skarpt fokus på den eksisterende forretning.

Din hovedopgave bliver ledelse af i alt 74 medarbejdere primært i produktionen, fordelt på to lokationer (Odense og Herning). Du får også ansvaret for de produktionsrelaterede afdelinger såsom ordrekontor og planlægning, logistik og lager. Samtidig får du det overordnede ansvar for den daglige drift. Du får en væsentlig rolle i en større implementeringsproces af den samlede supply chain, hvor du både vil være hands on i dagligdagen, strategisk sparringspartner og aktiv deltager for ledergruppen og direktionen.


Hansen Toft A/S, 13. januar
F10 HR & REKRUTTERING ApSIndkøbs- og reservedelsassistent

F10 HR & REKRUTTERING ApS søger for Jorgensen Engineering i Odense

Jorgensen Engineering udvikler, producerer og sælger avanceret udstyr og komplette pakkeanlæg til fødevare, dyrefoder og medicinalindustrien. Tekniske kompetencer og udvikling er i højsædet, i et ambitiøst miljø, hvor der udarbejdes innovative løsninger i høj kvalitet, som er anerkendt blandt store internationale aktører.

Til en nyoprettet stilling søger virksomheden en reservedelsassistent/indkøbsassistent, der arbejder på tværs af organisationen.

Dine primære opgaver bliver:

 • Håndtering af reservedelssalg - herunder følge forespørgslen fra start til slut, udarbejde tilbud og ordrebekræftelse, løbende kundekontakt, bestilling af dele og opfølgning på ordren.
 • Løbende vedligehold af varekartotek, styklister, prislister, instruktioner m.m.
 • Assistere indkøbsafdeling med indkøb og opfølgning.

Jobindex, 9. januar
Fritz Schur Teknik A/S
Salgsingeniør - tryk & flow - pneumatik

Fritz Schur Teknik A/S

Fritz Schur Teknik søger en ekstern salgsingeniør til en nyoprettet, selvstændig og udadvendt stilling med fokus på vækst og udvikling.

Dine væsentligste opgaver er:

 • Salg af/og rådgivning om løsninger til både nye og eksisterende kunder
 • Udvikling af kunde- og leverandørrelationer
 • Have øjnene åbne for mulighederne i markedet

Fritz Schur Tekniks store erfaring og brede program af kvalitetsprodukter indebærer, at vi kan løse opgaver for et bredt udsnit af danske industrivirksomheder og offentlige institutioner. Du får 22 gode kolleger, fordelt på kontorerne i Albertslund og Skanderborg.


Jobindex, 7. januar
MHI Vestas Offshore Wind
Inventory Control Specialist - Munkebo

MHI Vestas Offshore Wind

MHI Vestas Offshore is looking for an Inventory Control Specialist who will be responsible for the overall inventory management. At the same time we are looking for a person who is able to assist in setting up the systems and the work flows related to inventory management.

Inventory management is defined in the broadest sense, i.e. from replenishment lead time over inventory forecasting to physical available space for inventory. You will also be responsible for spare parts inventory management.

In the start-up phase you will work closely together with the project manager responsible for setting up the IT systems supporting the inventory management and assist in specifying the requirements for the system as well as delivering the input and transferring data from the existing to the new system.

MHI Vestas Offshore Wind

Jobindex, 6. januar
MHI Vestas Offshore Wind
Tools and Equipment Engineer - Munkebo

MHI Vestas Offshore Wind

MHI Vestas Offshore is looking for a Tools and Equipment Engineer who will be overall responsible for the management of tools and equipment. This involves all steps from assisting in the development of the tools, assessment of the appropriate number of tools in the value chain to the control of timing and location. It also involves overall control of maintenance, calibration and documentation. A part of the development task will also be to assist in manufacturing improvements in general.

As the Tools and Equipment Engineer you will be involved in the design process specifying the tools and equipment for use in projects. You will also to some degree review and challenge the selection of tools and equipment from/by partners. You will help with the identification, development, optimization and verification of Tools and Equipment for new products.

MHI Vestas Offshore Wind

Jobindex, 6. januar
Mercuri Urval
HSE Manager - Vindbranchen

Mercuri Urval søger for CT Offshore i Odense

Kan du sikre integreringen af HSE i alle aspekter?

Du bliver en del af HSE Compliance, som er en afdeling i Group HSEQ. Dit ansvarsområde bliver at sikre, at HSE aspekter, herunder compliance, integreres i virksomhedens mange aktiviteter, bl.a. i forbindelse med de projekter, som CT Offshore og A2SEA byder ind på. Allerede i tilbudsfasen leverer du HSE input, faglig vurdering og indhold til tilbud og kontraktforhandlinger, ligesom du rådgiver organisationen om arbejdsmiljø og sikkerhed. Tilbud og kontrakter skal oftest indeholde specifikke og til lejligheden tilrettede beskrivelser af HSE området.

Du beskriver HSE organisationen, virksomhedens kompetencer på området og hvordan man planlægger at udføre projektet og følge best practice i forhold til processer, arbejdsgange samt forebyggelses- og kontrolforanstaltninger.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 11. december
Mercuri Urval
Global Safety Manager

Mercuri Urval søger for KOMPAN i Odense

Ansvar for produktsikkerhed i global virksomhed

Hos KOMPAN har produktsikkerhed haft en central placering på den strategiske dagsorden siden virksomhedens etablering i 1970 og er en grundlæggende del af KOMPANs ”DNA”. KOMPAN er totalleverandør af legepladser og ansvarlig for alle processer - lige fra udvikling af det enkelte produkt, over legepladsdesignet, kvalificering af tredjepartsleverandører til installationen af legepladsen.

Som et nyt strategisk indsatsområde sælger KOMPAN både egen- og tredjepartspartsproducerede institutionsmøbler til børn. En stor opgave for den nye Global Safety Manager bliver at sikre, at alle produkter til hver en tid overholder koncernens processer for produktsikkerhed.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 4. december
Strategisk plankonsulent til Byregion Fyns sekretariat
Odense KommuneEr du en dygtig Strategisk planlægger, med stor erfaring i at arbejde i spændingsfeltet mellem politik og kommunal forvaltning?
Odense Kommune, Odense
Odense Kommune, 23. januar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
HK Danmark karrieretjek skyskraber
1 til 20 af 21 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.