1 til 13 af 13 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernProduktions- og procesteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Search & Select ApSQuality Manager (QM)

Search & Select ApS søger for Dines A/S i Middelfart

Dinex A/S i Middelfart er førende inden for udvikling og produktion af avancerede udstødningssystemer og er OEM leverandør til en række globale producenter.

Vi leder efter en erfaren og robust QM, der får ansvaret for funktionen i produktionsenheden i Danmark. Det er en rolle, hvor man har "hands on" på mange opgaver, og hvor man ikke skal være bange for at "smøge ærmerne op" og gå forrest som rollemodel. Man bliver leder for 2 funktionærer i Q afd., som også består af 2 timelønnede ansatte.

QM er daglig ansvarlig for at vedligeholde samt for at udbygge Dinex´s kvalitets- og miljøledelsessystem, således dette til enhver tid fremstår opdateret, efterlever krav i relevante standarder - herunder TS-16949 - samt ikke mindst lever op til kundernes forventninger hertil.


Search & Select ApS, 2. september
Løgismose A/SKvalitetschef

Løgismose A/S, Broby

Til stillingen som kvalitetschef søger vi ny medarbejder, der med reference til den adm. direktør, vil blive ansvarlig for Løgismoses samlede kvalitet, såvel på mejeriet i Broby/Fyn samt vores søsterselskaber, Løgismose vin og delikatesser, Falsled Kro samt Kong Hans Kælder. På mejeriet er der 45 dedikerede medarbejdere. Vi har en ambitiøs vækststrategi og har brug for en erfaren kvalitetschef, som kan hjælpe os med at sikre kvaliteten i alle led.

Arbejdsområder:

 • Kvalitetssikre In house produktion, mejeri og beslægtede fødevarer.
 • Sikre at Løgismose ”dogmerne” overholdes
 • Audits hos leverandører.
 • Mærkningsbekendtgørelser
 • Ledelsesansvar af afdelingen med 2 ansatte
 • Reklamationsbehandling, opfølgning
 • CSR ansvarlig
 • Kendskab til ISO 22000
 • Sparring med produktion/PU/salg.

Jobindex, 1. september
A2SEA A/S
Quality manager

A2SEA A/S, Odense

Er du klar til nye udfordringer i en dynamisk vækstvirksomhed, der skaber fundamentet for fremtidens miljørigtige energi?

Vi søger en Quality Manager til vores Group HSEQ afdeling i Odense. Afdelingen er en stabsfunktion, der beskæftiger sig med HSEQ aspekterne inden offshore projekt planlægning, eksekvering og evaluering.

Du skal supportere vores Director of Group Quality i den fortsatte udvikling af det ISO 9001 certificerede Management System. Din primære opgave bliver at udvikle og implementere kvalitetsprocesser.

A2SEA A/S

A2SEA A/S, 1. september
Search & Select ApSProduction Supervisor (PS) til den Automotive Industri (aften)

Search & Select ApS, Middelfart

Dinex A/S i Middelfart er førende inden for udvikling og produktion af avancerede udstødningssystemer og er OEM leverandør til en række globale producenter.

Den nye PS bliver medansvarlig for at de opstillede produktionsmål mm overholdes og skal medvirke til at sikre og udvikle en kvalitativ, effektiv og optimal produktionsproces. Ledelsesansvaret omfatter 3 Production Group Coordinators samt ca. 25 timelønnede ansatte.

Production Supervisor´en kan motivere faglærte teams ud fra en kommunikativ, synlig og resultatorienteret ledelsesstil samt motiveres selv ved en synlig ledelsesstil i produktionen, hvor kvalitet, leveringsevne, sikkerhed samt produktivitet er nøgleområder.


Search & Select ApS, 1. september
ExperisKvalitetstekniker til international rørspecialist

Experis søger for Heléns Rør i Middelfart

Experis Engineering søger en Kvalitetstekniker med produktionsteknisk erfaring, både praktisk og teoretisk, til Heléns Rør på Fyn (Middelfart).

Som Kvalitetstekniker får du ansvaret for at kortlægge interne processer i produktionen og på baggrund af disse, udarbejde og optimere procedurer, instruktioner samt produktionsteknisk dokumentation i henhold til ISO 9000. Du bliver en nøglefigur i forbindelse med interne audit samt instruktion og undervisning af personalet herunder ligeledes controller på kvalitetsnøgletal.

I samarbejde med Produktionschefen sikrer du, at kundereklamationer bliver analyseret og behandlet, og at der udføres korrigerende handlinger så fejlene minimeres fremadrettet.


ManpowerGroup, 29. august
Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S
Projektleder til produktudvikling

Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S, Gelsted

Vil du være med til at udvikle designermøbler i høj kvalitet?

Carl Hansen & Søn har i de senere år været inde i en markant positiv udvikling, og virksomheden har fortsat ambitiøse planer for fremtidens vækst. En væsentlig del af denne plan er fokus på udvikling af nye produkter og optimering af det eksisterende produktprogram. Til at understøtte denne udvikling søges en kompetent og selvstændig projektleder til udviklingsafdelingen i Gelsted, Fyn.

Med reference til udviklingschefen og i tæt samarbejde med ledelse, produktion og indkøb bliver du ansvarlig for egne projekter inden for produktionsmodning samt produkt- og teknologiudvikling. Du analyserer det produktionstekniske setup og efterfølgende implementeres de forskellige udviklingsprojekter til drift med fokus på kvalitet og økonomi.


Jobindex, 27. august
Leica Geosystems Technology A/SKvalitetskoordinator - PPAP ‚Ekspert‘

Leica Geosystems Technology A/S, Odense

Søger du et spændende job i et uformelt og udfordrende miljø?

Udover udvikling og vedligeholdelse af kvalitetsstyringssystemet skal du også beskæftige dig med PPAP og risikoanalyser, f.eks. DFMEA og PFMEA samt planlægning, styring og gennemførelse af leverandøraudits, opfølgning og support til forskellige kvalitetsaktiviteter samt løbende forbedringer.
Du vil få en stor berøringsflade både internt i Odense samt i den globale organisation.

Leica Geosystems Technology A/S tilbyder en dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for at arbejde med en bred og varieret palet af opgaver og udfordringer. Spændende og udfordrende opgaver er der nok af, og du vil i vid udstrækning selv kunne planlægge din arbejdsdag.


Jobindex, 22. august
Universal Robots A/SProduktionsingeniør til PTA-afdelingen

Universal Robots A/S, Odense

Brænder du for udvikling og optimering af processer i produktionen? Og ønsker du at arbejde i en hurtigvoksende, succesfuld og markedsførende robotvirksomhed, hvor du vil blive bindeleddet mellem virksomhedens R&D afdeling, kvalitetsafdeling og produktionen - så er du den produktionsingeniør vi leder efter til vores PTA afdeling hos Universal Robots.

Med reference til produktionschefen, vil dit ansvar være at sikre, at udviklede produkter er reproducerbare. Du vil i jobbet primært komme til at beskæftige dig med følgende:

 • Produktionsforberedelse og dokumentation
 • Fastlæggelse af ruter, normtider mm.
 • Kontinuerlig produktionsoptimering
Universal Robots A/S

Universal Robots A/S, 19. august
Dairy Fruit A/SDriftsingeniør

Dairy Fruit A/S, Odense

Vil du være den driftsmæssige dynamo i en ambitiøs virksomhed? Vil du gå forrest i udviklingen af LEAN? Så bliv driftsingeniør hos Dairy Fruit A/S.

Med reference til fabrikschefen får du en unik mulighed for at være med til at designe samt drive udviklingen af virksomhedens fortsatte LEAN-implementering. En del af dine opgaver bliver ligeledes at gennemføre procesoptimeringer på tværs af organisationen samt stå i spidsen for diverse projektopgaver. Din interesse og flair for tal gør endvidere, at du kan supportere økonomiafdelingen samt vedligeholde og videreudvikle virksomhedens KPI rapportering.

Du får et krævende job med stor indflydelse inden for dit ansvarsområde. Din performance og dine resultater vil være meget synlige. Du får god mulighed for at udfolde og udvikle dig - både fagligt og personligt - i et inspirerende, dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.


Jobindex, 11. august
Profil Search
Salgsingeniør - Pneumatik / Drev / Automation - Jylland & Fyn

Profil Search søger for Festo A/S

Til nyoprettet stilling i "Food segmentet" søger vi serviceminded, engageret, troværdig og resultatorienteret salgsingeniør.

Du skal arbejde med opsøgende og vedligeholdende salg til udvalgte OEM kunder og større end users, primært i Jylland og på Fyn, men du får ansvar for enkelte key accounts og koncernaftaler i hele DK, primært til virksomheder i fødevareindustrien. Produktprogrammet spænder over mekanisk automation såvel som el-automation.

Arbejdsopgaver:

 • Vedligeholde og udbygge salg til eksisterende kunder
 • Afdække, segmentere, prioritere og opsøge nye potentielle kunder
 • Udarbejdelse af års- og handlingsplaner, salgsbudgetter og samarbejdsaftaler

Du har en teknisk baggrund som kan være: Produktionsteknolog, ingeniør, maskinmester, installatør eller lign. Desuden forventes det, at du har erfaring med opsøgende teknisk salg.

Søg information om virksomheden på www.festo.dk


Profil Search, 11. august
Curia ManagementGlobal Quality Manager (AL-46.1053.14)

Curia Management søger for klient

Tænder du på kvalitetsledelse inden for elektronikproduktion?

Virksomheden, som er beliggende vest for Storebælt, er en af Skandinaviens førende leverandører af batch produktion EMS - Electronic Manufacturing Services.

Hjørnestenene i forretningen er topmoderne produktionsteknologier, fokuserede forretningsprocesser (kvalitet, indkøb, salg, produktion, lean) og medarbejdere med et højt vidensniveau. Der igangsættes løbende aktiviteter, der skal sikre, at fastlagte mål for forretningsprocesserne efterleves.

Med henblik på fortsat at sikre højeste kvalitetsniveau til virksomhedens kunder bliver du ansvarlig for at vedligeholde og videreudvikle virksomhedens kvalitetsledelsessystem, der er certificeret i henhold til ISO9001, ISO14001, ISO18001 og ISO13485, samt compliant med TS 16949.


Jobindex, 8. august
Rynkeby Foods A/SFabriksleder til nathold

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Har du lyst til selvstændigt lederansvar for ca. 20 medarbejdere, hvor du med reference til Fabrikschefen indgår i fabriksledelsen og dermed får væsentlig indflydelse på virksomhedens drift, fastlagte KPI’er og realisering af handlingsplaner? Produktionen og lageret er organiseret i selvstyrende grupper, og du forstår at lede og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste samt udfordre dem på løbende forbedringer og kompetenceudvikling.

Du får personaleansvar for blanderi, tapperi, pakkeri, lager og en del af teknikergruppen på fast nathold, og som ansvarlig for den daglige drift skal du sikre, at dine medarbejdere efterlever virksomhedernes værdier og målsætninger. Du er ansvarlig for opretholdelse af den rette produktkvalitet og skal sikre, at dine medarbejdere har konstant fokus på hygiejneniveauet i fabrikken. Overholdelse og implementering af myndighedskrav og andre relevante krav er en selvfølge.

Rynkeby Foods A/S

Jobindex, 8. august
Sundhedsfaglig medarbejder med planlægger funktion
Den udekørende gruppe Nørre Åby søger en kollega med planlægger funktion Til udegruppen Nørre Åby søges en medarbejder på 37 timer...
Middelfart Kommune, Middelfart
Jobcenter Middelfart, 28. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
Dell A/S
1 til 13 af 13 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.