1 til 13 af 13 resultater.
Maskintekniker til salgsbackup
Erwin Andersen a/s søger for Haarslev Industries A/S på Fyn

Maskintekniker til salgsbackup

Efter mere end 40 års succes på markedet, med tocifrede vækstrater i Haarslev Industries A/S samt flere opkøb, er der et erkendt behov for at tage virksomheden til det næste niveau. Med reference til Back Office Coordinator, bliver du en vigtig del af det internationale salgsbackup team, med base i Haarslev på Fyn.

Du får en grundig introduktion til maskiner og projekter, processer og procedurer samt markeder og kunder, og derefter skal du i samarbejde med sælgerne udfærdige 3D layouts, priskalkulationer og tilbud på procesanlæg til hele verden. Teamet, der i dag består af 17 dygtige kolleger, mangler med andre ord endnu en engageret kollega, med gode kontakt- og kommunikationsevner.

Maskintekniker til salgsbackup

Erwin Andersen a/s, 29. juli
PeopleLink
Produktionsplanlægger

PeopleLink søger for Tempur Sealy i Aarup

Vil du være med til at udvikle vores planlægningsfunktion?

Med base i Dan-Foams produktionsenhed i Aarup, vil du få i alt ca. 300 engagerede kolleger, som i fællesskab producerer og leverer puder og madrasser til mere end 80 lande verden over. Som produktionsplanlægger refererer du til produktionschefen, og du har pt. én kollega i planlægningsfunktionen - og på kort sigt yderligere en mere.

Dine primære opgaver bliver:

 • Udarbejde produktionsplaner med udgangspunkt i den aktuelle kapacitet
 • Supportere og koordinere den daglige produktion i et tæt samarbejde med produktionslederne
 • Løsning af dagligdagens ad hoc opgaver og udfordringer

PeopleLink, 29. juli
Mette Munk A/SKvalitetsassistent - 32 timer/ugen

Mette Munk A/S, Odense

Har du erfaring med kvalitetskontrol? Og vil du have en deltidsstilling i en uformel organisation, hvor du får selvstændigt ansvar og kan være med til at præge vores processer for kontrol?

Som kvalitetsassistent bruger du ca. 80 % af din arbejdstid på gulvet. Her følger du dagligt op på produktion og rengøring, og du medvirker i sporbarhedstests og kvalitetskontrol af produkter, råvarer, etc. Du refererer direkte til og deler kontor med kvalitetschefen, og derudover har du en bred kontaktflade internt i organisationen.

Du bliver del af en virksomhed med omkring 80 medarbejdere, hvor der ikke er langt fra idé til handling. I din daglige gang på gulvet møder du mange forskellige mennesker – fra produktionsmedarbejderen til den administrerende direktør. Vi er en virksomhed i udvikling, og vi har en meget uformel kultur.


Jobindex, 15. juli
MSX International LtdImplementeringskonsulent søges til udviklingsprojekt i bilbranchen

MSX International Ltd

Vil du være med til at udvikle fremtidens værksteder? Så kunne dette være en spændende mulighed for dig! Vi søger netop nu en person til implementering af et nyt værkstedskoncept hos vores kunde.

Jobbet består først og fremmest i at coache, uddanne og støtte værkstedernes/forhandlernes personale ved implementeringen af de nye arbejdsmetoder. Arbejdet vil være rettet mod at coache værkstedspersonale i forbindelse med strukturer, processer og metoder. Du vil bl.a. sammen med forhandlerne skabe implementeringsplaner og arbejde med regelmæssig opfølgning af forhandlerne ved implementeringen. Du vil sideløbende komme til at arbejde med flere forhandlere.


MSX International Ltd, 13. juli
F10 Human RessourceMotiverende produktionschef

Med stor erfaring inden for tyndpladebearbejdning

F10 Human Ressource søger for kunde på Midtfyn

Er du klar til at blive udfordret på dine lederevner? Brænder du for at blive udfordret fagligt på din viden om optimering af produktionsprocesser i en moderne ledet virksomhed?

Motiveres du af at arbejde sammen med dygtige kollegaer, tænke i løsninger og kan du få dit team til at udvikle sig sammen med resten af virksomheden? Brænder du for at være med til at bygge branchens bedste maskiner endnu bedre?
Så er det måske dig, vi søger til spændende virksomhed med internationalt salg.

Vi frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv mærket ref. 2042.


Jobindex, 9. juli
Jobindex A/S
Kvalitetskoordinator med potentiale søges

Jobindex A/S søger for Brenderup A/S i Nr. Aaby

Vi ønsker at øge vores fokus på kvalitet og interne processer, og søger derfor til nyoprettet stilling en kvalitetskoordinator til at indgå i vores logistikteam. Kvalitetskoordinatoren får reference til logistikchefen.

Lidt om jobbet

 • Du bliver ansvarlig for identifikation og igangsætning af løbende kvalitetsforbedringer på fabrikken, i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger.
 • Som ansvarlig for optimering og videreudvikling af vores interne kvalitetsstyringssystem kommer du dagligt til at arbejde med registrering, synliggørelse samt opfølgning på området. Via dit daglige arbejde med kvalitet skal du opsætte mål/KPI’er for området.
Jobindex A/S

Jobindex, 9. juli
PeopleLink
Kvalitetstekniker

PeopleLink søger for Tempur Sealy i Aarup

Reklamationsbehandling - korrigerende handlinger - procesforbedringer.

Du får en aktiv rolle i kvalitetsafdelingen, der arbejder med at sikre et højt kvalitetsniveau for alle koncernens brands. Din primære opgave bliver at bruge og udvikle kvalitetssystemet, således at rapportering bliver et aktivt værktøj i kvalitetsarbejdet, og at korrigerende handlinger bliver sat i værk med udgangspunkt i dokumenterede fakta.

I forbindelse med reklamationsbehandling kommer du både til at arbejde ud mod kundesiden, hvor den primære kontakt vil være Tempur Sealy’s salgsselskaber og distributører - og ind mod produktionen. Du skal selvstændigt forfølge konkrete reklamationer og i samarbejde med kollegerne i produktionsledelsen og Product Engineering tage del i den løbende udvikling af processer, der sikrer at I når de opstille kvalitetsmål.


PeopleLink, 9. juli
Fiberline Composites A/S
Kvalitetsmedarbejder - QA

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Vil du være med til at skabe vækst og indtjening gennem størst mulig output i den rigtige kvalitet? Kan du sikre, at definerede specifikationer og standarder overholdes? Og har du erfaring med kvalitetsarbejde på et højt fagligt niveau? Så er du måske den kvalitetsmedarbejder, vi søger til vores segment Window & Facade Profiles?

Sammen med P-lederen og planlæggeren udgør du det team, der i dagligdagen sikrer, at vi altid leverer kvalitetsprodukter til vores kunder indenfor vindues- og facadeløsninger.

Du har din daglige gang i produktionen, og det er dit ansvar at overvåge kvaliteten af vores produktion. Det gør du ved at sikre, at kontrolarbejdet og kvalitetstest udføres korrekt og ved, at du laver stikprøvekontrol på kvalitetsmålingerne. Som ambassadør for den gode kvalitet har du en rolle som formidler i forhold til daglig sparring men også gennem undervisning og træning af operatørerne.


Fiberline Composites A/S, 9. juli
Mercuri Urval
Produktchef

Mercuri Urval søger for kunde i Odense

Tekniker med kommerciel flair • Bindeled mellem marked og R&D

Du bliver en del af en kompetent marketingorganisation, der sørger for daglig support af koncernens salgsselskaber i Danmark og i udlandet. Afdelingen har stor indflydelse på den overordnede produktstrategi. Som produktchef får du ansvaret for en produktportefølje bestående af flere produktkoncepter med mere end 500 aktive produkter. Det er dit ansvar, at produktporteføljen opfylder kundernes behov, fremstår attraktiv og er klart positioneret.

Med reference til koncernens Portfolio Manager tilbydes du et alsidigt job, hvor de væsentligste arbejdsopgaver er:

 • Kunde-, markeds- og konkurrentovervågning
 • Identifikation af nye behov på markedet
 • Udarbejdelse af specifikationer for nye produkter

Jobindex, 8. juli
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Carsten Holm A/S i Ringe

Produktionsteknolog

Kvalitetssikring * Dokumentation * ISO certificering * Rådgivning

I en nyoprettet stilling bliver du, med reference til den tekniske chef, en nøgleressource i en kompetent teknisk organisation, hvor du skal udvikle dig til at blive produktspecialist inden for rådgivning, kvalitetssikring og dokumentation. Indledningsvis skal du, i forhold til leverandører, kunder og egen organisation, styrke virksomhedens dokumentationsplatform.

Opgaven er at systematisere, optimere og bringe databasen af informationer og tekniske tegninger for det samlede produktprogram up-to-date. Ligeledes bliver du superbruger på 3D-målemaskinen, hvor du bl.a. skal medvirke til styrkelse af den samlede kvalitetsstyring.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 5. juli
Ideal Engineering A/S3D konstruktør/projektleder

Ideal Engineering A/S, Faaborg

Til vores projekteam søger vi en konstruktør/projektleder, som er dygtig til tegning i Inventor og som har stærke kompetencer inden for industrielle, kundetilpassede løsninger samt en god teknisk forståelse.

Du vil i samarbejde med projektlederen få ansvaret for gennemførelse af komplette anlægsprojekter, og du kommer til at indgå i et projektteam bestående af en projektleder, tre andre konstruktører og en projektassistent.

Du er i tæt kontakt med vores internationale salgsafdeling og kunder når du udfører konstruktion og layout af lakeringsanlæg, og desuden sørger du for det øvrige projektarbejde såsom indkøb.

Der kan forekomme rejseaktivitet i fobindelse med lakeringsanlæg til internationale kunder.


Jobindex, 5. juli
Mercuri Urval
HSE-rådgiver

Mercuri Urval søger for kunde

Kan du løfte indsatsen inden for arbejdsmiljø og sikkerhed?

Den kommende HSE-rådgiver skal arbejde i tæt interaktion med organisationen. Du bliver ansvarlig for den løbende dialog med afdelingerne og vil derigennem styrke HSE som en integreret del af hverdagen.

Dine opgaver bliver

 • at give vejledning og undervise
 • at bygge et værdifuldt netværk i organisationen
 • at deltage i udvalg og arbejdsgrupper
 • at facilitere nye tiltag
 • at optimere processer

Jobindex, 18. juni
Mercuri Urval
Sourcing Manager

Mercuri Urval søger for TenCate Advanced Armour i Vissenbjerg

Leverandørstyring og kvalitetssikring

TenCate Advanced Armour oplever vækst og kan se frem til travle år med høj aktivitet. Virksomheden leverer løsninger til kunder på globalt plan, og kulturen præges af de internationale samarbejder.

I en nyoprettet funktion ansættes nu en erfaren sourcing manager, som skal optimere samarbejdet med og håndteringen af leverandører i ind- og udland.

Det er et succeskriterium at sikre de rette kravspecifikationer i forhold til TenCate Advanced Armours kundetilpassede løsninger ved at have den rette leverandørplatform. Din mission bliver således at bidrage til en bedre samlet kvalitetsoplevelse hos kunderne. Det gør du ved at oversætte kundernes ønsker til processer og tekniske specifikationer.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 22. april

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
1 til 13 af 13 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.