1 til 20 af 28 resultater.
MHI Vestas Offshore Wind
Production engineer

MHI Vestas Offshore Wind, Lindø

The production engineer is responsible for activities at our nacelle assembly factory at Lindø Industry Park. You will coordinate our facility activities and take part in overall production engineering. You will be a part of a highly motivated team increasing productivity and reducing costs.

The Production Engineer is responsible for reviewing and implementing engineering changes (ECM), participate in technical reviews and create design updates and/or work instructions. However, these are just some of the activities working as a Production Engineer, further key tasks are as follows:

 • Technical support to the Nacelle factory
 • Represent Nacelle Manufacturing in implementation meetings
 • Coordinate implementation activities generated by the ECM process with other functions/departments
MHI Vestas Offshore Wind

MHI Vestas Offshore Wind, 9. oktober
Hartmanns A/SVideregiv din viden om procesteknik og LEAN

Hartmanns A/S søger for EUC Lillebælt på Fyn

- Underviser til procesteknikfag på EUC Lillebælt.

Har du et lærergen og engagement, der gør, at du brænder for at videregive din viden til næste generation af fagfolk? Betegner du dig selv som en erfaren håndværker med et indgående kendskab til procesteknik og LEAN, og formår du at motivere og udvikle din omverden?

Du bliver en del af det faste omdrejningspunkt i elevernes hverdag, og du vil være medvirkende til at opretholde en stor grad af sammenhæng mellem teori og praksis i undervisningen. Dine opgaver vil bl.a. være undervisning i:

 • Procesteknik og LEAN
 • Proces, analyse og kvalitet
 • Mikrobiologi og hygiejne

Hartmanns A/S, 9. oktober
Hartmanns A/SProduktionschef til fødevarevirksomhed på Fyn

Hartmanns A/S søger for kunde PÅ fYN

Vores kunde er inde i en gunstig udvikling, og oplever en øget efterspørgsel efter deres færdigprodukter af meget høj kvalitet. I forlængelse af et nyligt virksomhedsopkøb er der behov for at samle det overordnet produktionsansvar et sted – og derfor bliver der nu oprettet en ny funktion som produktionschef. Med direkte reference til vores ejer og direktør, får du på fabrikken ansvaret for en produktionsafdeling med 25-30 medarbejdere og 2 linjeansvarlige.

I en moderne ramme med nyt produktionsanlæg bliver din vigtigste opgave, at fastholde den høje i kvalitet i alle led i produktionen – og håndtere det under vækst. Hvert eneste led i processen bliver omhyggeligt kontrolleret. Nøglen til succes er medarbejderne og deres håndelag i forarbejdningen. Det kræver en produktionschef af en hel særlig støbning at indtræde i den dagligdag med naturlig autoritet.


Jobindex, 9. oktober
Glunz & Jensen A/SMechanical Design Engineering

Glunz & Jensen A/S, Ringsted og Ringe

Til vores danske udviklingsafdelinger i Ringsted og Ringe søger Glunz & Jensen en mekanisk konstruktør/ingeniør – gerne med kreative evner, som vil indgå i et dynamisk og professionelt team af topkvalificerede og -motiverede kollegaer. Vi arbejder med udvikling af mekanik, hardware og software til vores produktprogram inden for grafisk udstyr til emballage og trykte medier.

I den centralt placerede udviklingsafdeling vil du blive medansvarlig for tekniske specifikationer, analyser og afklaringer på vores produkter. Du skal være med til idegenerering, mekanisk design og ”engineering” ved anvendelse af CREO (CAD), og arbejde i internationale projektteams med kollegaer i Slovakiet, Italien, England og USA på at opretholde og styrke Glunz & Jensen mangeårige position, som den mest innovative udbyder af produkter og services i industrien.


Jobindex, 9. oktober
expuri ApS – Passion for talentSALGSKOORDINATOR - med potentiale

expuri ApS – Passion for talent søger for kunde i Odense

TEKNISK SALG

Virksomheden har i mange år været dominerende inden for branchen og er i dag i stærk vækst. Virksomheden har siden starten serviceret kunderne med en bred vifte af kompetencer inden for know-how, udvikling, services og projektering af procesanlæg.

Stillingen som Salgskoordinator vil referere til Salgschefen. Stillingen, der er ny i organisationen, indgår i salgsgruppen.

Hovedopgaverne vil være:

 • Support og sparring med salgschefen i alle henseender
 • Udarbejdelse af tilbud, tilbudsgivning
 • Direkte kundekontakt herunder bred international kontaktflade

Jobindex, 9. oktober
UnileverUnilever´s factory in Odense is looking for a proactive Process and Innovation Leader

Unilever

Unilever is looking for a Process and Innovation Leader with a positive attitude that will be responsible for the innovation receiving process (manufacturing of the products) within the sourcing unit, and for all make activities, concerning liquid and powder make.

The role entails leading and managing a team of employees working in the making areas and it will be your responsibility to ensure that safety, quality and GMP guidelines are followed.

Key responsibilities:

 • To be the main point of contact for product implementations and modifications
 • To be responsible for ensuring the factory implementation of new innovations, product transfers, roll-outs, recipe changes and line extensions according to schedule.
 • To ensure the timely implementation of new products & changes to products.

Jobindex, 8. oktober
Universal Robots A/SErfaren og fleksibel kollega til vores indgangskontrol

Universal Robots A/S, Odense

Vil du være en del af en spændende vækstvirksomhed, hvor intet er umuligt? Vil du være med til at tilsikre varetilgangen så der kan produceres flest mulige robotter på kortest mulig gennemløbstid? Så er du vores nye kollega i indgangskontrollen hos Universal Robots.

Med reference til Quality Control Manager, vil dit primære ansvar sammen med dine kollegaer i indgangskontrollen være at opmåle alle A-varer indenfor 48 timer efter modtagelse i IQC. Du bliver ansvarlig for at varer altid inspiceres og dokumenteres omhyggeligt efter gældende kontrolplaner samt tilsikre at afvigende produkter bliver registreret og karantænelagt. Et væsentligt succesparameter er at sikre, at produktionen ikke går i stå pga. manglende indgangskontrol af varer.

Universal Robots A/S

Universal Robots A/S, 7. oktober
Bogense Plast asProduktionsleder til sprøjtestøberi

Bogense Plast as

Som produktionsleder i vores sprøjtestøberi har du ansvaret for at den løbende produktion kører så effektivt og problemfrit som muligt.

Arbejdet består hovedsagligt i ledelse af afdelingens 25 dygtige og engagerede maskin- og pakkeoperatører fordelt på 6 skift.

Du trives i lederrollen, og forstår at få det allerbedste frem i dine medarbejdere med både retning og stor respekt for deres høje faglige kunnen.

Du har flere års erfaring med produktionsledelse, -processer og -optimering baseret på en relevant uddannelse, og du har gerne, men ikke nødvendigvis, en baggrund inden for sprøjtestøbning.


Jobindex, 7. oktober
F10 Human ResourceVærkfører / Driftsleder
Med stor erfaring indenfor tyndpladebearbejdning

F10 Human Resource søger for kunde på Midtfyn

Er du klar til at blive udfordret på dine lederevner?
Vil du udfordres fagligt på din viden om optimering af produktionsprocesser i en moderne ledet virksomhed?

Motiveres du af at arbejde sammen med super motiverede kollegaer, tænke i løsninger og kan du få dit team til at udvikle sig sammen med resten af virksomheden? Brænder du for at være med til at bygge branchens bedste maskiner?
Så er det måske dig vi søger til spændende virksomhed med internationalt salg.

Vi frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv mærket ref. 2049


Jobindex, 7. oktober
erwin andersen a/s
PTA-medarbejder

erwin andersen a/s søger for Haarslev Industries A/S på Fyn

Efter mere end 40 års succes på markedet, med tocifrede vækstrater i Haarslev Industries A/S samt flere opkøb, er der et erkendt behov for at tage virksomheden til det næste niveau. Med reference til Operations Manager, bliver du en vigtig del af PTA-teamet, der har base i Hårslev på Fyn. Teamet, der i dag består af 6 dygtige kolleger, mangler endnu en engageret og udadvendt produktionstekniker, med gode kontakt-, kommunikations- og planlægningsevner.

Din dagligdag vil således være en blanding af udviklings- og rutineopgaver, præget af kommunikation i skrift og tale med produktionen, projektafdelingen, tegnestuen i Polen og andre interne samarbejdspartnere.

erwin andersen a/s

erwin andersen a/s, 6. oktober
expuri ApS – Passion for talentArbejdsmiljøkoordinator / Sikkerhedsleder

expuri ApS – Passion for talent søger for Odense Renovation A/S

- med reference til chefen for projekt- og planlægningsafdelingen

Selskabet står i de kommende år over for mange spændende projekter, der har til formål at servicere kunderne i bedst muligt omfang. Her vil sikkerhed og arbejdsmiljø spille en yderst vigtig rolle.

Den nye Arbejdsmiljøkoordinator / Sikkerhedsleder (AK/SL) skal styre hele selskabets arbejdsmiljøorganisation og får derfor også rollen som daglig sikkerhedsleder.

AK/SL skal sikre, at ledelsessystemet for arbejdsmiljø altid er opdateret i forhold til gældende lovgivning og at der jævnligt gennemføres audits, hvor der findes afvigelser og forbedringer, som er med til at fastholde og udvikle vores ledelsessystem.


Jobindex, 2. oktober
Meyers A/SAfdelingsleder til Løgismose Mejeriets pakkeri i Broby

Meyers A/S

Er du en erfaren leder med sans, struktur og detaljer?

Så er det måske dig, vi leder efter til at være ansvarlig for den daglige drift i vores pakkeri på mejeriet. Lige nu er vi 25 medarbejdere i afdelingen og samlet 45 på mejeriet, og vi har travlt på den gode måde.

Som afdelingsleder er du i tæt samarbejde med mejerichefen ansvarlig for ordrehåndtering og ekspedition. Vi arbejder med Lean principper og arbejder målrettet på at optimere vores processer. Du er endvidere ansvarlig for overholdelse af gældende kvalitetsnormer, herunder fødevaresikkerhed og FSSC, i afdelingen.

Du står i spidsen for at udvikle dine medarbejdere og sikre en høj viden og læring for at leve op til de krav, der stilles. Samarbejde og kommunikation med de øvrige afdelinger på mejeriet er vigtigt for at sikre en fortsat fremdrift i hverdagen.


L+M ApS, 1. oktober
Universal Robots A/SUniversal Robots søger kvalitetskoordinator til nyoprettet stilling

Universal Robots A/S, Odense

Vil du være en del af en vækstvirksomhed, hvor intet er umuligt. Trives du med varierende opgaver i et produktionsmiljø? Formår du at holde overblikket - også når det går stærkt? Så er du den kvalitetskoordinator vi leder efter til en nyoprettet stilling hos Universal Robots.

Med reference til produktionschefen, bliver du som kvalitetskoordinator bl.a. ansvarlig for at sikre at færdigvarelageret har nye reservedele i aftalt mængde - dette indbefatter afmontering af led, omprogrammering og pakning i tæt samarbejde med forsendelsen og produktionslinjerne. Derudover bliver du den primære ressource til reparation af led og robotter der oplever problemer i produktionen, både under ledtest, produktionstest og kalibrering.

Universal Robots A/S

Universal Robots A/S, 30. september
Interacoustics A/S
Produktionsteknolog/teknisk designer

Interacoustics A/S, Assens

Søges til dokumentation hos Interacoustics A/S

Som vores nye produktionsteknolog/teknisk designer vil du blive en del af dokumentationsafdelingen i DGS A/S (Interacoustics A/S). Teamet består i dag af 10 kollegaer i Danmark samt 9 kollegaer i Polen, som arbejder med alle facetter inden for teknisk dokumentation. Vi anvender Solidworks og Enovia til håndtering af tegninger og dokumenter.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • Udarbejde produktionsinstruktioner (samleinstruktioner, pakkeinstruktioner & kalibreringsinstruktioner etc.)
 • Oprette varenumre og indhente andre stamdata – der er relevant for vare nr. oprettelsen
 • Udarbejde styklister (Engineering bill of materials)

Interacoustics A/S, 23. september
Momentum ConsultingQuality Manager

Momentum Consulting recruiting on behalf of Leica Geosystems in Odense

Do you have experience with heading a Quality department supporting an electronics industry supplying to the OEM automotive industry? And would you like to join a leading and successful company with focus on Machine Control Construction?

As our new Quality Manager your main responsibility will be to lead, manage and further develop the Quality department and the Quality management systems within the Machine Control Division. Further you the will ensure a close collaboration with the quality organisation of Hexagon Geosystems.

Your main responsibilities will be:

 • Leader of the Quality department and four highly experienced employees.
 • Reviews the Quality Management System and propose improvements with regards to PPAP development
 • Contributes to company process and procedure improvements

Jobindex, 23. september
Viggo Hansen A/S, Smede- og MaskinfabrikProduktionsteknolog / maskinmester / maskiningeniør

Viggo Hansen A/S, Smede- og Maskinfabrik, Odense

Grundet øget efterspørgsel ønsker vi at udvide vores medarbejderstab og derfor søger vi dygtige folk med viden og erfaring, inden for teknik og teknisk design. Vi tilbyder en stilling, i et godt og velfungerende arbejdsmiljø, med en stor grad af frihed og ansvar for egen planlægning, samt mange spændende opgaver med faglig udfording.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af:

 • Konstruktionsopgaver
 • Design af fabrikslayout
 • Afklaring af specifikationer
 • Håndtering af egne projekter

Jobindex, 18. september
People & Performance A/SResultatorienteret og proaktiv produktionssupporter

People & Performance A/S søger for Stryhns i Rudkøbing

– optimering og effektivisering af drift.

Er du ambitiøs, målrettet og har du erfaring fra en produktionsvirksomhed? Så er du måske vores nye produktionssupporter. Hos Stryhns får du en spændende stilling, hvor du i tæt samarbejde med produktionschefen har fokus på at optimere og effektivisere vores produktion gennem målrettet arbejde med KPI’er og produktionsmålinger.

Du bliver en del af Danmarks nationale producent og leverandør af leverpostej, Langelænder-pølser og Graasten-salater. Vi er i rivende udvikling og har mod på mere, og du får rig mulighed for at udvikle dig i takt med vores ambitioner i virksomheden.

Som produktionssupporter bliver din primære opgave at sikre høj effektivitet og opretholde leveringssikkerhed på den mest optimale måde. I tæt samarbejde med produktionschefen er du med til at sikre optimering af eksisterende


People & Performance A/S, 17. september
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for Haarslev Industries A/S

Kvalitetskoordinator

Efter mere end 40 års succes på markedet, med tocifrede vækstrater i Haarslev Industries A/S samt flere opkøb, er der et erkendt behov for at tage virksomheden til det næste niveau. Med reference til Operations Manager, får du til opgave at skabe grundlaget for den fremtidige centrale kvalitetsafdeling, med base i Haarslev på Fyn.

Du bliver en aktiv nøglespiller i opbygningen af kvalitetsafdeling helt fra bunden, og du kommer til at præge den med dine erfaringer og dine resultater.

erwin andersen a/s

erwin andersen a/s, 17. september
F10 Human ResourceUdviklingsteknikker / Test Engineer

F10 Human Resource søger for virksomhed i Odense-området

Vil du arbejde med udviklingsprojekter, udviklingsopgaver, prototype udvikling og stå for produkt- og produktionsgrundlag.

Søger du en varieret hverdag, med funktionstest og fieldtest og samarbejde med sælgere, kunder og eksterne partnere.

Trives du med at arbejde både ’hands-on’ og projektorienteret.

Har du en baggrund som eksempelvis ingeniør, elektronikteknikker, produktionsteknolog, maskinmester, maskintekniker med el-teknisk erfaring eller lignende, kan du sagtens være den nye medarbejder.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv mærket ref. 2048


Jobindex, 16. september
Royal Unibrew A/S
Produktionsleder med erfaring fra fødevareindustrien

Royal Unibrew A/S

Har du lyst til at drive forandringsledelse, højne effektivitet og skabe gode resultater inden for drift og optimering af produktionen på et traditionsrigt bryggeri?

Som vores nye produktionsleder bliver det overordnet dit mål at forbedre produktionseffektiviteten i vores tapperi. Det er et vigtigt fokusområde for os, og derfor har vi brug for din viden, erfaring og nye perspektiver til at drive løbende forbedringer med fokus på kvalitet og spild.

Du bliver en del af et team bestående af 3 produktionsledere, der har ansvaret for produktion og lager på Albani-bryggeriet i Odense - der ud over Albani-produkter - producerer en række anerkendte brands til eksportmarkedet. Du vil som produktionsleder arbejde på skiftehold, og du vil få ansvaret for ledelse af 15-20 medarbejdere. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de 2 andre produktionsledere og refererer til produktionschefen.

Royal Unibrew A/S

Royal Unibrew A/S, 16. september

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
1 til 20 af 28 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.