1 til 19 af 19 resultater.
Arla Foods
Teamleder nat - Birkum Mejeri, Odense

Arla Foods

Som teamleder skal du lede, coache og udvikle et team på 10-15 medarbejdere i pakkeriet. Du får ansvaret for hele mejeriets drift om natten og skal sikre, at både kvalitetskrav og budget overholdes. I samarbejde med dine medarbejdere står du for den løbende optimering af arbejdsprocesserne, herunder koordinering og kommunikation med de øvrige afdelinger på mejeriet.

Du får en vigtig opgave i at sikre, at den daglige drift kører planmæssigt og fungerer optimalt. Ved hjælp af Lean-værktøjer sørger du for, at vi arbejder så effektivt og omkostningsbevidst som overhovedet muligt.

Det er i høj grad en dynamisk stilling med fokus på både ledelse og drift. Det betyder, at du udover den daglige drift skal udvikle medarbejdernes kompetencer, så vi hele tiden har de rigtige ressourcer til rådighed og kan imødekomme de krav, der bliver stillet til os nu og i fremtiden.

Arla Foods

Arla Foods, 17. april
Mobile Industrial Robots ApSProduktionsleder med indkøbserfaring

Mobile Industrial Robots ApS, Odense

Brænder du for produktionsledelse, indkøb og kvalitetshåndtering, og drømmer du om at arbejde for en international og fremadstormende robotvirksomhed? Så grib chancen nu!

Vi tilbyder en spændende og ansvarsfuld stilling med store muligheder for at sætte sit eget præg på jobbet samt mulighed for faglig og personlig udvikling, idet virksomheden – og dermed også dens medarbejdere - står overfor en rivende udvikling.

Det er essentielt, at du evner at tage ansvar for den daglige drift, varetager produktionsplanlægningen samt evner at lede de tilknyttede medarbejdere.


Jobindex, 17. april
Bios Ambulance Services Danmark A/SKvalitetskoordinator

Bios Ambulance Services Danmark A/S, Odense

Vi søger en kvalitetskoordinator, som har lyst til at være en del af vores nye og spændende ambulancevirksomhed.

Stillingen er en stabsfunktion, hvor du vil arbejde tæt sammen med kvalitets- og udviklingschefen, chefgruppen samt vores sekretariat. Arbejdsopgaverne samt områderne spænder bredt og berører hele vores organisation, hvorfor du vil kunne forvente hyppige møder på tværs af organisationen og med vores samarbejdspartnere. Du vil komme til at få en bred vifte af opgaver indenfor kvalitetsområdet. Du vil referere direkte til kvalitets- og udviklingschefen.

Om dig:

 • Du har en mellemlang eller længere videregående uddannelse - gerne indenfor sundhedsområdet.
 • Du har erfaring med kvalitetsarbejde - og gerne indsigt i Den Danske Kvalitetsmodel.
 • Du har erfaring omkring proces-/projektstyring indenfor området.
 • Du har mod på at virke som mødeleder ved kvalitetsmøder/koordinationsmøder.

Jobindex, 17. april
topteam ApSKonstruktører eller projektledere til maskinbygning

topteam ApS

Er du tro mod projektet? Og søger du en virksomhed som samarbejder med spændende internationale virksomheder?

Er du maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende, og har du erfaring med mekanisk konstruktion? Vil du arbejde som konsulent i et job, der bringer dig ud til nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder? Vi søger netop nu til spændende projekter hos kunder i Sønderjylland og Fyn.

Dine opgaver er placeret i en af vore afdelinger, men oftest er du udstationeret hos vores kunder i hele Danmark. Typisk foregår din arbejdsdag derfor i kundens virksomhed, hvor du får store og spændende udfordringer i en afvekslende hverdag. Du møder ind om morgenen og indgår som en naturlig del af deres team, hvor du som konsulent blandt andet arbejder med udvikling og konstruktion af produktionsudstyr.


Jobindex, 16. april
SANOVO TECHNOLOGYTeknisk Designer

SANOVO TECHNOLOGY, Odense

Vil du være medspiller på et team, der udvikler, fremstiller og forhandler fremtidens maskin-og proces udstyr og har du en baggrund som teknisk designer? Hvis ja, så har vi en spændende nyoprettet stilling ledig.

Som teknisk designer skal du i samarbejde med vores øvrige tekniske designere og projektledere indgå i et team, der bidrager til projekternes succesfulde gennemførsel. Herudover vil dine primære arbejds- og ansvarsområder bestå af:

 • Opbygge 3D layout i Solid Works
 • Konstruere specialløsninger til projekterne – herunder produktions- og reservedelstegninger
 • Oprette tegninger og styklister i Navision
 • Support af montører og underleverandører i ind- og udland

Jobindex, 15. april
Brinch & Partners

Brinch & Partners recruiting on behalf of Amminex Emissions Technology in Nyborg

Senior Process Engineer

As Process Engineer you will be a part of the process development team, and your primary tasks will relate to development, implementation, commissioning of production equipment for the factory, and participation in development programs where production input is required.

As a part of commercializing the technology Amminex has built a factory in Nyborg with state-of-the-art manufacturing equipment, with the purpose of becoming a preferred automotive supplier.

The position as Process Engineer is intended to strengthen Amminex’s capabilities for developing new production processes and optimizing the existing production processes at the factory. You will play an important role with your hands-on approach and will not only work closely with your colleagues at the plant, but also with your team members at the headquarters in Søborg.

Brinch & Partners

Brinch & Partners, 14. april
SANOVO TECHNOLOGYPRODUCT & BUSINESS MANAGER til SANOVO TECHNOLOGY GROUP

SANOVO TECHNOLOGY, Odense

Vil du være medspiller på et team, der udvikler, fremstiller og forhandler fremtidens maskin -og procesudstyr? Har du en baggrund som ingeniør suppleret med nogle års erfaring? Hvis ja, så har vi en spændende nyoprettet stilling ledig.

Som Product & Business Manager skal du i samarbejde med vores øvrige Product & Business Managers og vores sælgere sikre at kravene fra markedet implementeres i STAALKAT produkterne gennem opstilling af kravspecifikationer og kommunikationen heraf. Herudover vil dine primære arbejds- og ansvarsområder bestå af:

 • Teknisk og kommerciel salgssupport til vores sælgere – herunder deltagelse i kundebesøg, forhandlinger og udstillinger/seminarer
 • Bidrage til udarbejdelse af produktstrategi
 • Udarbejde og gennemføre produktlanceringer – herunder udarbejdelse af aktivitetsplaner og teknisk/kommercielt materiale til brug internt såvel som eksternt

Jobindex, 13. april
PeopleLink
Pattern Designer/konstruktør

PeopleLink søger for Tempur Sealy i Aarup

Med base i Dan-Foams produktionsenhed i Aarup, bliver du en del af virksomhedens produktudviklingsafdeling (NPD), hvor du får i alt 15 kolleger, heraf 8 kolleger i designafdelingen.

Du får en nøglerolle i dine produktudviklingsprojekter, og dine primære opgaver bliver:

 • Konstruktion og graduering af betræk med udgangspunkt i designinput fra Product Management
 • Sikre pasform og finish
 • Udarbejde designvarianter på basis af eksisterende produkter
 • Udarbejde dokumentation, herunder materialespecifikationer og styklister på det færdige betræk

Du får en hverdag, der er præget af en bred vifte af opgaver og mange spændende projekter. Du får samtidig en meget bred kontaktflade internt i organisationen, i særdeleshed i forhold til den øvrige NPD organisation, Product Management, Sourcing og Supply Chain, samt et meget tæt samarbejde med eksterne leverandører.


PeopleLink, 11. april
Fjernvarme Fyn A/S
Fleksibel produktionsplanlægger

Fjernvarme Fyn A/S, Odense

Vil du være med til at opbygge en ny funktion til optimering og handel hos Fjernvarme Fyn?

Efter overtagelsen af Fynsværket er Fjernvarme Fyn blevet el-producent. Vi søger derfor en række medarbejdere med stærke kompetencer inden for el- og varmemarkedet.

Du vil blive en del af det nye team med flere specialiserede og engagerede kolleger. Her får du et tæt samarbejde med både produktionsfunktionen og med andre afdelinger hos Fjernvarme Fyn.

Daglig planlægning og salg af produktionen er en central del af jobbet. Dette indebærer vagter i weekender og på helligdage samt i et vist omfang rådighedsvagt uden for normal arbejdstid. Vagterne vil blive delt med tre kolleger.


Fjernvarme Fyn A/S, 9. april
PeopleLinkDriftsleder

PeopleLink søger for Assens Fjernvarme

Planlægning – Projektledelse – Optimering

Som Driftsleder hos Assens Fjernvarme får du en nøglerolle i koordinering, prioritering og administration af virksomhedens aktiviteter. Dit ansvarsområde vil især dreje sig om produktions- og vedligeholdsrelaterede opgaver, men du vil også i perioder blive involveret i udvikling og gennemførelse af en række udviklingsprojekter.

Du bliver leder for driftsorganisationen, der består af 6 engagerede og selvstændige medarbejdere, som hver har deres speciale, men som også formår at lappe over og holde sig ajour inden for flere områder af værkets drift.

Blandt dine vigtigste opgaver kan nævnes:

 • Planlægning af produktion og brændselslager/indkøb
 • Prioritering af de løbende vedligeholdelsesaktiviteter vha. af virksomhedens vedligeholdelsessystem

PeopleLink, 7. april
Promens Medical Packaging A/S
Plastingeniør/plastmager til produktionsoptimering

Promens Medical Packaging A/S, Langeskov

Til Promens Medical Packaging søger vi en dygtig og udadvendt plastmager eller HANDS-ON plastingeniør med en stærk teknisk profil til faglig sparring og produktionsoptimering.

Du har en faglært uddannelse som plastmager, som du brænder for at bruge, gerne med erfaring indenfor blæsestøbning. Har du lyst til at arbejde med nye teknologier og hele tiden være med til at udvikle nye arbejdsprocessor, så er det dig vi søger.

Du vil indgå i teamarbejde, hvor driftsoptimering, omstilling af værktøjer, fejlfinding og problemløsning vil være i højsæde. I samarbejde med øvrige kollegaer vil du være med til at sikre overholdelse af gældende kvalitetskrav og sørge for, at kunderne får sine varer til tiden. Du vil kunne bruge din uddannelse i den daglige drift for at holde produktionslinjen i gang.


Jobindex, 31. marts
GML-HR A/S
Produktionschef

GML-HR A/S søger for BROEN-LAB i Assens

Udvikling af supply chain i vækstorienteret virksomhed

GML-HR søger for BROEN-LAB en ambitiøs produktionschef som skal stå i spidsen for virksomhedens supply chain og sikre at den er klar til den vækst, som den fremtidige strategi ligger op til.

Med reference til den adm. direktør får du det overordnede ansvar for virksomhedens supply chain med produktion, indkøb, planlægning, lager/forsendelse og PTA. Som produktionschef skal du sikre, at den daglige drift kører med rettidig levering og høj kvalitet. Du er ansvarlig for at produktionskapaciteten er til stede for at kunne håndtere den øgede omsætning. Der vil ligeledes være fokus på optimering af processer, indkøb samt udvikling af organisationen.

GML-HR A/S
GML-HR A/S, 30. marts
PTA-medarbejder
Erwin Andersen a/s søger for Haarslev Industries A/S på Fyn

PTA-medarbejder

Efter mere end 40 års succes på markedet, med tocifrede vækstrater i Haarslev Industries A/S samt flere opkøb, er der et erkendt behov for at tage virksomheden til det næste niveau.

Med reference til Operations Manager, bliver du en vigtig del af PTA-teamet, med base i Haarslev på Fyn. Teamet, der i dag består af 6 dygtige kolleger, mangler endnu en engageret og udadvendt produktionstekniker, med gode kontakt-, kommunikations- og planlægningsevner.

Din dagligdag vil således være en blanding af udviklings- og rutineopgaver, præget af kommunikation i skrift og tale med produktionen, projektafdelingen, tegnestuen i Polen og andre interne samarbejdspartnere.

PTA-medarbejder

Erwin Andersen a/s, 27. marts
KEN A/S
Produktionsplanlægger

KEN A/S, Broby

I forbindelse med et planlagt generationsskifte søges en faglig tung produktionsplanlægger til at sikre optimal afvikling af den løbende produktion.

KEN A/S er inde i en spændende udvikling, hvor de globale kunder til stadighed udfordrer os til at imødekomme øgede krav til leveringstider, kundetilpassede løsninger, kvalitet og konkurrenceevne. Det kræver effektiv afvikling af produktionen og konstant fokus på optimerende tiltag i vores samlede forsyningskæde.

Du får ansvaret for produktionsplanlægning i vores enheder i Danmark og Slovakiet, hvor der afvikles produktion af både standardprodukter og kundetilpassede produkter.

KEN A/S

Jobindex, 26. marts
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Persolit A/S i Munkebo

HSEQ-ansvarlig

Med reference til direktøren og med udgangspunkt fra hovedkontoret i Munkebo bliver du ansvarlig for virksomhedens samlede HSEQ-aktiviteter i hele landet. Du skal styrke den løbende udvikling og forankring af hele HSEQ-området i selskabets afdelinger helt ud i yderste led på de enkelte byggepladser og hos den enkelte medarbejder.

Du får ansvaret for sikkerheds- og kvalitetsområdet i virksomheden, herunder løbende uddannelse og rådgivning til organisationen. Nogle af dine væsentligste opgaver bliver løbende tilsyn, opfølgning og aktiv sparring med kolleger på byggesager i hele landet, især inden for kvalitetssikring og arbejdsmiljøledelse. Herudover står du for vedligeholdelse af systemer, intern auditering, udarbejdelse af handlingsplaner og opfølgning på målsætninger.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 26. marts
Medarbejderne
Indkøbsassistent

Medarbejderne søger for Jorgensen Engineering A/S i Odense

Du får indkøb, outsourcing og produktionsplanlægning som fokusområder i en dynamisk virksomhed. Virksomheden arbejder med flere af de store brands inden for fødevarer, petfood og healthcare med kvalitet og langvarige kunderelationer som nogle af de væsentlige nøgleord.

Du tilbydes en meget selvstændig og krævende stilling med store frihedsgrader, spændende udfordringer og udviklingsmuligheder i en dynamisk, uformel og fleksibel virksomhedskultur med korte beslutningsveje. Du skal arbejde sammen med engagerede kolleger i Jorgensens nye domicil i Tietgenbyen.

Dine primære opgaver omfatter indkøb, outsourcing i ind- og udland - primært ståldele, produktionsforberedelse og opfølgning på projekter. Virksomheden forventer, at de grundlæggende færdigheder er på plads og er indstillet på en løbende oplæring i arbejdsopgaverne.


Jobindex, 24. marts
Mercuri Urval
Logistikchef

Mercuri Urval søger for Brenderup i Nr. Åby

Produktionsplanlægning, indkøb, kvalitetsstyring og logistik?

Den nye logistikchef indgår i virksomhedens ledergruppe og får det overordnede ansvar for logistik, produktion, indkøb og kvalitet. Ledelsesmæssigt vil der være ansvar for 5 funktionærer og 14 timelønnede.

Stillingen refererer direkte til den adm. direktør, og derudover refereres indirekte til koncernens COO, hvor du deltager i tværorganisatorisk samarbejde. En del af ledelsesansvaret omfatter overholdelse af sikkerheds- og sundhedskrav i produktionen samt den generelle udvikling af medarbejdere.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 4. marts
Mercuri Urval
Produktionschef

Mercuri Urval søger for kunde på Fyn

Ledelse • Kontinuerlige forbedringer • High speed produktion

Med reference til logistikdirektøren bliver du medlem af ledergruppen på supply chain området. Du får ledelsesansvaret for ca. 65 medarbejdere. Du samarbejder løbende med kolleger i andre funktionsområder og med de relevante eksterne underleverandører. Overordnet set måles du på din evne til at udvikle produktiviteten og dine medarbejdere. Med afsæt i en systematisk tilgang arbejder du målrettet med alle variable i din produktion - personale, ledelse, teknik, planlægning, workflow etc.

Stillingen kræver, at du påtager dig et stort personligt lederansvar. I din karriere har du bevist, at du kan skabe resultater gennem mellemledere, ligesom du har haft succes som direkte leder for timelønnede. Du har en involverende ledelsesform, men har samtidig evnen til at holde organisationen på sporet og tage hurtige og konkrete beslutninger, når det er påkrævet.


Jobindex, 2. marts
Planlæggere til Plan og Kultur, Nordfyns Kommune
Om jobbet Nordfyns Kommune søger to planlæggere til nogle spændende og attraktive stillinger, hvor der tilbydes særdeles gode muligheder for...
Nordfyns Kommune, Bogense
Jobcenter Nordfyns, 7. april

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
Fest For Fyrede
1 til 19 af 19 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.