1 til 17 af 17 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernProduktions- og procesteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Carsten Holm A/S i Ringe

Produktionsteknolog

Kvalitetssikring * Dokumentation * ISO certificering * Rådgivning

I en nyoprettet stilling bliver du, med reference til den tekniske chef, en nøgleressource i en kompetent teknisk organisation, hvor du skal udvikle dig til at blive produktspecialist inden for rådgivning, kvalitetssikring og dokumentation. Indledningsvis skal du, i forhold til leverandører, kunder og egen organisation, styrke virksomhedens dokumentationsplatform. Opgaven er at systematisere, optimere og bringe databasen af informationer og tekniske tegninger for det samlede produktprogram up-to-date.

Herudover får du ansvaret for virksomhedens ISO 9000 certificering. Man er allerede langt med processen, men din opgave bliver at koordinere, færdiggøre og løbe certificeringen sikkert i mål, samt fremadrettet at optimere og tilpasse systemer og kvalitetsstandarder i relation til ISO 9000.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 20. februar
Trioplast Nyborg A/S
trioplast logo Produktionsingeniør

Trioplast Nyborg A/S

Som produktionsingeniør er du ansvarlig for ledelse af konfektioneringsafdelingen med 17 medarbejdere, og du er samtidig tovholder på forskellige projekter og opgaver i driftsområdet Industrifilm.

Af yderligere arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Projektledelse på tværgående projekter relateret til Industrifilms fokusområder/KPI’er.
 • Analyse, design, forbedring og implementering af tiltag, som skal forøge effektiviteten i industriområdet.
 • Skabe sammenhæng mellem processerne i industriområdet i tæt samarbejde med driftslederen.
Trioplast Nyborg A/S

Jobindex, 18. februar
A/S Bryggeriet VestfyenKvalitetschef

A/S Bryggeriet Vestfyen, Assens

Da vores nuværende kvalitetschef har søgt nye udfordringer, efter en årrække hos Bryggeriet Vestfyen, søger vi til bryggeriet i Assens en ny kvalitetschef.

Arbejdsopgaver:

 • Overordnet ansvarlig for fødevaresikkerhed og kvalitet
 • Ansvar for laboratorium
 • Udvikling og vedligeholdelse af kvalitets- og fødevaresikkerhedssystem

Vi tilbyder:

 • Et selvstændigt og udviklende job i en dynamisk virksomhed
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pension

Jobindex, 17. februar
LyderJohnsen A/S Kvalitetschef

LyderJohnsen A/S søger for ODENSE-gruppen

Central nøglefunktion - dansk mærkevare - international kontaktflade

Med reference til den administrerende direktør bliver du det centrale omdrejningspunkt for gruppens tre selskaber i forhold til kvalitet. Dine primære opgaver bliver at lede og motivere dine kompetente mellemledere og medarbejdere i kvalitetsfunktionerne. Med stort fokus på fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring i alle processer sikrer du, at gruppens produkter til enhver tid lever op til de forventninger og krav, man møder fra kunder og myndigheder. Dette foregår i tæt samarbejde med virksomhedens andre funktionsområder, og du indgår derfor som en central og naturlig del af ledergruppen i ODENSE-gruppen.

Din hverdag vil være spændende med stor variation i opgaverne, og du vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer på både produktions-, indkøbs- og afsætningsområdet. Sammen sikrer I, at nye krav til produkter og til produktionsapparatet bliver overholdt.


Jobindex, 16. februar
PeopleLinkDriftsleder

PeopleLink søger for Assens Fjernvarme

Planlægning – Projektledelse – Optimering

Som Driftsleder hos Assens Fjernvarme får du en nøglerolle i koordinering, prioritering og administration af virksomhedens aktiviteter. Dit ansvarsområde vil især dreje sig om produktions- og vedligeholdsrelaterede opgaver, men du vil også i perioder blive involveret i udvikling og gennemførelse af en række udviklingsprojekter.

Du bliver leder for driftsorganisationen, der består af 6 engagerede og selvstændige medarbejdere, som hver har deres speciale, men som også formår at lappe over og holde sig ajour inden for flere områder af værkets drift.

Blandt dine vigtigste opgaver kan nævnes:

 • Planlægning af produktion og brændselslager/indkøb
 • Prioritering af de løbende vedligeholdelsesaktiviteter vha. af virksomhedens vedligeholdelsessystem

PeopleLink, 13. februar
Hansen Toft A/SProduktionschef/COO

Hansen Toft A/S søger for Titech Electric A/S i Odense

Spændende udviklingsopgave i elteknisk vækstvirksomhed

Titech Electric A/S søger en produktionschef/COO, som med reference til den administrerende direktør kan videreudvikle og implementere en strategisk og operationel procesoptimering og samtidig holde et skarpt fokus på den eksisterende forretning.

Din hovedopgave bliver ledelse af i alt 74 medarbejdere primært i produktionen, fordelt på to lokationer (Odense og Herning). Du får også ansvaret for de produktionsrelaterede afdelinger såsom ordrekontor og planlægning, logistik og lager. Samtidig får du det overordnede ansvar for den daglige drift. Du får en væsentlig rolle i en større implementeringsproces af den samlede supply chain, hvor du både vil være hands on i dagligdagen, strategisk sparringspartner og aktiv deltager for ledergruppen og direktionen.


Hansen Toft A/S, 12. februar
KOMPAN A/STechnical Product Manager

KOMPAN A/S, Odense

Er du maskiningeniør? Og har du lyst til at blive en del af udviklingsteamet hos verdens førende udbyder af lege- og læremiljøer? Så er jobbet her måske noget for dig.

KOMPAN har en ambitiøs vækststrategi og søger nu en ny Technical Product Manager. Du bliver en del af vores Product Engineering team, som består af 8 kompetente medarbejdere. I Product Engineering har vi ansvaret for udvikling og konstruktion af vores lege- og læremiljøer. Du får det tekniske ansvar for udvalgte produktlinjer og refererer til vores Technical Manager. Hovedkontoret i Odense bliver din daglige arbejdsplads, og du må påregne op til 20 rejsedage årligt.

Vores nye koncepter udvikles i Product Innovation, som Product Engineering er en del af. Din rolle som teknisk ansvarlig i projektgruppen er at sikre, at vores populære legepladser opfylder funktionalitets- og designmål.


KOMPAN A/S, 6. februar
Strandmøllen A/SDriftsoperatør til luftgasfabrik

Strandmøllen A/S, Ejby

Strandmøllen A/S søger en driftsoperatør til vores produktionsanlæg i Ejby på Fyn. Anlægget kører SCADA-overvåget 24/7 drift. Som udgangspunkt vil din arbejdsplads være i Ejby på Fyn, hvor vi har et luftseparationsanlæg og en elektrolysør. Derudover har vi bygget en ny luftgasfabrik i Ljungby, Sverige, som du også skal være med til at drifte.

Arbejdet som driftsoperatør udføres inden for normal arbejdstid med mødetid fra kl. 06:00. Efter oplæring skal du deltage i en vagtturnus, hvor du udover almindelig mødetid har 24/7 tilkaldevagt ca. en gang hver 4. uge. I forbindelse med tilkaldevagten skal fabrikken runderes en gang i døgnet.


Jobindex, 4. februar
PeopleLink
Kvalitetstekniker

PeopleLink søger for Tempur Sealy i Odense

Reklamationsbehandling – korrigerende handlinger - procesforbedringer

Med reference til virksomhedens QSE Manager får du ansvar for kvalitetssikringen af to af Tempur+Sealys brands – Sealy® og Stearns & Foster®.

Det bliver din opgave at udvikle kvalitetssystemet, således at rapportering bliver et aktivt værkstøj i kvalitetsarbejdet, og at nødvendige actions bliver taget med udgangspunkt i fyldestgørende årsagsanalyser – over for både egne produktions sites og eksterne leverandører.

I relation til reklamationsbehandling kommer du både til at arbejde på kundesiden, hvor den primære kontakt vil være Tempur+Sealys salgsselskaber og distributører, og på supply siden, hvor det forventes, at du selvstændigt vil forfølge konkrete claims og i samarbejde med kollegerne i Product Engineering tage aktiv del i den løbende udvikling af leverandører og produktions sites.


PeopleLink, 3. februar
MHI Vestas Offshore Wind
Quality Coordinator - Aarhus/Lindø

MHI Vestas Offshore Wind

We are looking for a Quality Coordinator who would like to work with NCR´s in a project oriented international company. You will be working with quality processes in a production environment set up to create the largest wind turbine in the world.

You will be a part of a newly formed department called customer relations & interface which is a part of our Quality department. Since this is a new position, we expect you to impact the future responsibilities and tasks, but we see the following areas as a solid foundation:

 • Receive and Coordinate NCR’s within the business
 • Checking and follow up on actions related to NCR’s
 • Taking part in developing the CRM system, and teaching within CRM
 • Applying 8D skills and teaching within 8D
MHI Vestas Offshore Wind

MHI Vestas Offshore Wind, 2. februar
Mercuri Urval
Produktionsleder

Mercuri Urval søger for ITW Construction Products i Middelfart

Kan du forbedre og optimere en produktion, og vil du samtidig skabe en karriere i en international virksomhed?

Som produktionsleder får du ansvaret for in-line produktionen, som er en afdeling i ITWs sømproduktion i Middelfart, der leverer søm til ITW selskaber i hele Europa. Én af dine opgaver bliver at analysere data og processer med henblik på løbende forbedringer og optimeringer af produktionen, herunder minimering af leadtime og lagertid.

Du får det daglige ledelsesansvar for 30 timelønnede medarbejdere samt en teamleder, og der vil være et tæt samarbejde med såvel resten af fabrikken som de øvrige funktioner i Middelfart. Den daglige ledelse og motivation af dine medarbejdere er således et meget vigtigt element i dit job.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 30. januar
KOMPAN A/SProject Manager

KOMPAN A/S, Odense

Dynamisk PROJECT MANAGER til innovative produktudviklingsprojekter

Har du lyst til at drive og styre udviklingsprojekter hos verdens førende udbyder af lege- og læremiljøer? Og kan du tage det overordnede projektledelsesansvar for nogle af koncernens væsentligste produktudviklingsprojekter? Så er jobbet her måske noget for dig.

Vores nye koncepter udvikles i Product Innovation, og din rolle som Project Manager for projektgruppen er at skabe fremdrift og sikre, at vores projekter kommer i mål til tiden. Det er dig, der styrer ressourcerne i projekterne og sikrer, at kvaliteten altid lever op til kravene.

Du får et bredt samarbejde på tværs i hele organisationen. Udover dig, består projektgruppen typisk af designere, CAD konstruktører, ingeniører, marketingspecialister, sikkerhedseksperter, leg- og læringsspecialister og Supply Chain repræsentanter. Du styrer løbende 5-7 innovative udviklingsprojekter.


KOMPAN A/S, 30. januar
Mercuri Urval
Global Safety Manager

Mercuri Urval søger for KOMPAN i Odense

Ansvar for produktsikkerhed i global virksomhed

Hos KOMPAN har produktsikkerhed haft en central placering på den strategiske dagsorden siden virksomhedens etablering i 1970 og er en grundlæggende del af KOMPANs ”DNA”. KOMPAN er totalleverandør af legepladser og ansvarlig for alle processer - lige fra udvikling af det enkelte produkt, over legepladsdesignet, kvalificering af tredjepartsleverandører til installationen af legepladsen.

Som et nyt strategisk indsatsområde sælger KOMPAN både egen- og tredjepartspartsproducerede institutionsmøbler til børn. En stor opgave for den nye Global Safety Manager bliver at sikre, at alle produkter til hver en tid overholder koncernens processer for produktsikkerhed.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 4. december
Dygtig og fleksibel produktionsleder til produktionen
Til vores produktion af ventilationsaggregater i Langeskov, søger vi en dygtig og fleksibel produktionsleder, som kan lede og udvikle vores...
EXHAUSTO AS, Kerteminde
Jobcenter Kerteminde, 25. februar
Ingeniør til PTA
Som PTA-ingeniør hos Meneta er det afgørende for din succes i jobbet, at du formår at maksimere produktivitet og kvalitet ved systematisk...
GOWORK ApS, Odense
Jobcenter Odense, 24. februar
SSA til hjemmeplejen med planlægger funktion
Til udegruppen Nørre Åby søges en medarbejder på 37 timer ugentligt med weekendvagt hver fjerde uge.
Middelfart Kommune, Middelfart
Jobcenter Middelfart, 19. februar
Kvalitetsingeniør
SBS Friction A/S møder stadigt flere og mere omfangsrige krav fra vore kunder og søger derfor nu en kvalitetsingeniør, der med sit bidrag,...
SBS, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 6. februar

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
1 til 17 af 17 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.