1 til 20 af 24 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernProduktions- og procesteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s

Project Management Assistent

Med reference til en eller flere projektledere, bliver du en vigtig del af projektteamet, der er ansvarlig for alle projekter, lige fra salget har fundet sted, over projektering og planlægning, til montage og aflevering i hele verden.

Du får således assisterende opgaver i forbindelse med forberedelse, planlægning og gennemførelse af små og store projekter, omfattende procesanlæg og maskinelementer, og du skal være med til at sikre en effektiv og succesfuld projektstyring, med fokus på tid, kvalitet og økonomi.

Din dagligdag vil således bl.a. bestå af:

 • At være projektmedarbejder på forskellige projekter
 • At designe layout i Inventor og AutoCAD
 • At producere oplæg som design/konstruktion kan lave detail/produktionstegninger efter
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 20. december
BanedanmarkProduktionsleder

Banedanmark

Er du en leder med fagligheden i orden, der har mod på at lede og drive en produktionsenhed?

Til Produktion Landsdækkende søger vi nu en produktionsleder til sektionen for Sporjustering. Produktion er en del af Banedanmark, der med sine ca. 750 ansatte varetager vedligeholdelsen af Banedanmarks jernbaneinfrastruktur inden for fagene spor, kørestrøm, forst og sikring samt mindre sporfornyelses- og sikringsfornyelsesopgaver.

Som produktionsleder kommer du til at varetage en spændende lederfunktion, hvor du får mulighed for at sætte dit faglige og personlige præg på afdelingens performance og udvikling.

Som produktionsleder er du produktionsansvarlig, hvilket indebærer, at du skal lede og drive produktionen i din enhed og sikre, at opgaverne gennemføres til aftalt tid, i aftalt kvalitet og til aftalt pris.


Banedanmark, 19. december
KOMPAN A/SProject Manager

KOMPAN A/S, Odense

Dynamisk PROJECT MANAGER til innovative produktudviklingsprojekter

Har du lyst til at drive og styre udviklingsprojekter hos verdens førende udbyder af lege- og læremiljøer? Og kan du tage det overordnede projektledelsesansvar for nogle af koncernens væsentligste produktudviklingsprojekter? Så er jobbet her måske noget for dig...

I Product Innovation har vi ansvaret for udvikling af KOMPANs nye koncepter og designs inden for vores lege- og læremiljøer. Du bliver ansvarlig for at drive udviklingsprojekterne fra idé til implementeret løsning, og refererer til vores Product Innovation Director.


KOMPAN A/S, 18. december
Hansen Toft A/SProduktionschef/COO

Hansen Toft A/S søger for Titech Electric A/S i Odense

Spændende udviklingsopgave i elteknisk vækstvirksomhed

Titech Electric A/S søger en produktionschef/COO, som med reference til den administrerende direktør kan videreudvikle og implementere en strategisk og operationel procesoptimering og samtidig holde et skarpt fokus på den eksisterende forretning.

Din hovedopgave bliver ledelse af i alt 74 medarbejdere primært i produktionen, fordelt på to lokationer (Odense og Herning). Du får også ansvaret for de produktionsrelaterede afdelinger såsom ordrekontor og planlægning, logistik og lager. Samtidig får du det overordnede ansvar for den daglige drift. Du får en væsentlig rolle i en større implementeringsproces af den samlede supply chain, hvor du både vil være hands on i dagligdagen, strategisk sparringspartner og aktiv deltager for ledergruppen og direktionen.


Hansen Toft A/S, 15. december
FJ IndustriesProduction Supervisor

FJ Industries, Ferritslev

Du får ansvar for vores spåntagende bearbejdning, som i dag består af i alt 12 medarbejdere.

Du bliver ansvarlig for den daglige opfølgning i produktionen, og sikrer at produktivitet og effektivitet er i fokus og kontinuerligt forbedres. Du får ansvar for at løse tekniske udfordringer i relation til bearbejdningsprocessen, og medvirker endvidere til at øge graden af automatisering og lean-aktiviteter i virksomheden.

Du tilbydes en spændende stilling i en danskejet virksomhed, hvor der gives plads til og forventes initiativ og resultater samtidig med at tonen er uformel.


Jobindex, 15. december
Mercuri Urval
HSE Manager - Vindbranchen

Mercuri Urval søger for CT Offshore i Odense

Kan du sikre integreringen af HSE i alle aspekter?

Du bliver en del af HSE Compliance, som er en afdeling i Group HSEQ. Dit ansvarsområde bliver at sikre, at HSE aspekter, herunder compliance, integreres i virksomhedens mange aktiviteter, bl.a. i forbindelse med de projekter, som CT Offshore og A2SEA byder ind på. Allerede i tilbudsfasen leverer du HSE input, faglig vurdering og indhold til tilbud og kontraktforhandlinger, ligesom du rådgiver organisationen om arbejdsmiljø og sikkerhed. Tilbud og kontrakter skal oftest indeholde specifikke og til lejligheden tilrettede beskrivelser af HSE området.

Du beskriver HSE organisationen, virksomhedens kompetencer på området og hvordan man planlægger at udføre projektet og følge best practice i forhold til processer, arbejdsgange samt forebyggelses- og kontrolforanstaltninger.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 11. december
Promens Medical Packaging A/S

Maskinmester/vedligeholdelsesleder

Promens Medical Packaging A/S, Langeskov

- med fokus på teknik, produktion og projekter

Til Promens Medical Packaging søger vi en dygtig og erfaren maskinmester eller HANDS-ON Ingeniør med en stærk teknisk profil til styring af vedligehold, projekter og produktionsoptimering.

Du bliver en del af produktionslederteamet og vil stå for vedligehold af produktionsudstyr og værktøjer samt projektering af optimeringsprojekter.

Derudover vil du forestå den direkte ledelse af vedligeholdelsesafdelinger på 4-5 mand.


Jobindex, 10. december
Dangrid ApSDedikeret og erfaren stærkstrømsingeniør søges til vores stærkstrømsteam!

Dangrid ApS, Odense

DanGrid ApS er en nyere rådgivende el-ingeniør virksomhed i ret så kraftig vækst. Da vi ser en stigende efterspørgsel på opgaver af forskellig karakter med udspring fra vindbranchen og kraftværksbranchen, har vi brug for en erfaren stærkstrømsingeniør med en profil, som passer ind i vores dedikerede team på området.

Hvem er DanGrid

 • DanGrid servicerer og yder rådgivning til nogle af de største aktører i de nævnte brancher, både energiselskaber, leverandører af lav, mellem og højspændingsanlæg samt rådgivende Ingeniørvirksomheder.
 • DanGrid har KUN specialiserede stærkstrømsingeniører (fra 8-24 års erfaring) med fokus på stærkstrømsteknik og vi har en ambition om at blive blandt de bedste på fagområdet.
 • DanGrid er i dag beskæftiget i Skandinavien, men har også mindre opgaver udenfor.

Jobindex, 8. december
People & Performance A/SR&D ingeniør

People & Performance A/S søger for Meneta i Odense

Industriel produktionsvirksomhed i et globalt OEM-marked.

Jobbet som R&D ingeniør er et meget selvstændigt job, hvor det er dit ansvar og opgave at arbejde med grundudvikling, herunder materialeudvikling.

Produktudviklingsafdelingen består i dag af otte medarbejdere, der arbejder på områderne værktøjer, materialer og vedligehold. Du får en høj grad af interaktion med kollegaer i produktudviklingsafdelingen og i den øvrige del af organisationen. I dit research og udviklingsarbejde er du den proaktive, initiativ- og idérige R&D-ingeniør, der sikrer både fokus og fremdrift i projekterne.

En ingeniøruddannelse, eksempelvis maskin- eller kemiingeniør, har givet dig et solidt afsæt for metodisk tilgang til dybdegående research og udviklingsarbejde. Du har som minimum et par års intensiv udviklingserfaring fra en industriel virksomhed, hvor du har ført bevis for dit stærke udviklingsgen og har skabt synlige resultater.


People & Performance A/S, 5. december
People & Performance A/SLogistik- og kundeservicechef

People & Performance A/S søger for Meneta i Odense

Industriel produktionsvirksomhed i et globalt OEM-marked

Med reference til Operations Director får du selv som logistik- og kundeservicechef to mellemledere i direkte reference. I alt har 10 medarbejdere fordelt på rå- og færdigvarelageret, herunder varemodtagelse og forsendelse samt kundeservice, reference til dig. Du får ansvaret for udvikling og optimering af logistik i Danmark, herunder et skarpt fokus på procesoptimering mellem kunder, Supply Chain og Produktion.

Du har en cand.merc. eller HD inden for området supply chain management, eller du er produktionsingeniør og har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling. Du har ledelseserfaring og gerne erfaring med ledelse gennem ledere. Du behersker engelsk på forhandlingsniveau og er generelt it-stærk. Har du SAP-erfaring inden for modulerne MM og WM, er det kun et plus.


People & Performance A/S, 5. december
Intego A/SAutomationsingeniører

Intego A/S, Kolding eller Odense

Har du lyst til at blive en del af et positivt, engageret og professionelt team af gode kolleger, hvor du kan få direkte indflydelse på udviklingen af en dynamisk virksomhed, så er Intego A/S stedet for dig. Vi arbejder tværfagligt med respekt for hinandens kompetencer, og du kommer til at indgå i et team, hvor samarbejdsevner, initiativ og fleksibilitet vurderes højt.

Som automationsingeniør skal du løse følgende opgaver:

 • Programmering af PLC (Siemens S7, Allen Bradley RsLogix500/5000, m.fl.)
 • Projektledelse og udarbejdelse af dokumentation
 • Funktionsafklaring og projektering
 • Konfiguration af SCADA systemer

Jobindex, 5. december
Mercuri Urval
Global Safety Manager

Mercuri Urval søger for KOMPAN i Odense

Ansvar for produktsikkerhed i global virksomhed

Hos KOMPAN har produktsikkerhed haft en central placering på den strategiske dagsorden siden virksomhedens etablering i 1970 og er en grundlæggende del af KOMPANs ”DNA”. KOMPAN er totalleverandør af legepladser og ansvarlig for alle processer - lige fra udvikling af det enkelte produkt, over legepladsdesignet, kvalificering af tredjepartsleverandører til installationen af legepladsen.

Som et nyt strategisk indsatsområde sælger KOMPAN både egen- og tredjepartspartsproducerede institutionsmøbler til børn. En stor opgave for den nye Global Safety Manager bliver at sikre, at alle produkter til hver en tid overholder koncernens processer for produktsikkerhed.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 4. december
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Emmelev A/S i Otterup

Fabrikschef/Driftsleder

Med reference til den administrerende direktør, får du det samlede operationelle og strategiske ansvar for fabrikkerne: Den daglige operationelle ledelse af produktionerne, der foregår i 5-holdsskift, herunder dagligdags personaleledelse og –pleje, samt hele produktionsapparatet, med tilhørende reparation og vedligehold, produktivitetsoptimering, budgettering og planlægning, herunder fremtidige investeringsbudgetter og -planer. Du får også ansvaret for at opbygge et nyt og tidssvarende rapporteringssystem.

Den ideelle kandidat har en passende kombination af relevant uddannelse og erfaring med storskala produktion, med store volumener. En uddannelse som p-ingeniør eller maskinmester ville være interessant, men ikke nødvendigvis et krav. Du kan også have tilegnet dig den nødvendige viden og indsigt igennem ledelsesopgaver i sammenlignelige produktionsmiljøer.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 3. december
Rynkeby Foods A/SQuality/CSR Manager

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Er du passioneret i forhold til at sikre kvaliteten i vores eksisterende og kommende produkter? Og formår du med dit engagement sammen med dine kollegaer at bidrage til at skabe et sundt arbejdsmiljø og sætte CSR på dagsordenen, i så fald vil vi gerne arbejde sammen med dig.

Rynkeby er certificeret efter ISO22000 standarden som en af de første virksomheder i verden, og fødevaresikkerhed er meget højt prioriteret. Du er ansvarlig for fødevaresikkerhed og risikovurderinger, idet du skal sikre vores produkter fra jord til bord. Det er ligeledes dit ansvar at sikre, at fødevareloven overholdes i alle de lande, vi opererer i. Det betyder, at du proaktivt orienterer om kommende lovgivning, som har betydning for Rynkebys produkter og godkender markedsføringsmateriale, så det lever op til gældende mærkningskrav.

Rynkeby Foods A/S

Jobindex, 3. december
MHI Vestas Offshore Wind
Quality Coordinator

MHI Vestas Offshore Wind, Munkebo

We are looking for a Quality Coordinator who would like to work with quality and processes in a production environment - manufacturing the largest wind turbine in the world. This is a new position in a greenfield setup making you able to impact and shape the future.

We are looking for an experienced Quality coordinator to manage a wide range of tasks related to production. Tasks will roughly include the following:

 • Review and suggest necessary inspection elements to QHSE.
 • Issue and review QCP (Quality Control Plan)to production and implement latest version control of QCP
 • Monitor and execution of in process inspection and educate production line and inspector
 • Review and approve QCP quality records
MHI Vestas Offshore Wind

Jobindex, 3. december
PeopleLinkProduct Platform Engineer (M)

PeopleLink søger for TEMPUR+SEALY på Fyn

Du får en nøglerolle i opbygning af globale produktplatforme, der skal kunne konfigureres til anvendelse i hele TEMPUR+SEALYs brandportefølje worldwide. Platformene skal kombinere global skalering/masseproduktion af fælleskomponenter, med regional/lokal tilpasning til såvel branding som størrelses- og udstyrsvariation.

Din vigtigste opgave bliver på baggrund af din erfaring med platformdesigns/konstruktion, materialer og fremstillingsmetoder, at sikre at det tekniske design supporterer kombinationen af funktion/holdbarhed, æstetik, fleksibilitet og ikke mindst kostpris.

Du vil indgå i et globalt team af kolleger fra R&D, Sourcing, Product Management og Operations, som desuden samarbejder med eksterne partnere indenfor industrielt design, logistik og produktion. Din centrale rolle gør, at du får stor mulighed for at præge projekter fra start til slut.


PeopleLink, 2. december
NGF Nature Energy A/SDriftsingeniør til biogasanlæg

NGF Nature Energy A/S, Odense

NGF Nature Energy er landets tredjestørste naturgasselskab. Vi har gennem årtier leveret gas til privat- og erhvervskunder og leverer dagligt til 50.000 kunder i hele landet. NGF Nature Energy går gerne foran i den grønne omstilling og ønsker at levere effektive og bæredygtige løsninger til hverdagen. Derfor er vi blandt andet ved at opføre biogasanlæg i hele landet.

I forbindelse med drift af vores biogasanlæg i Danmark søger vi en ingeniør til driftsorganisationen.

Du får en central rolle i opbygning og udvikling af driftsorganisationen i tæt samarbejde med driftschefen og de lokale driftsledere. Du får ansvar for opbygning og drift af vedligeholdelsesprogram, kvalitetsstyring af driftsdokumentation samt udvikling og optimering af produktionen lokalt og på tværs af biogasanlæggene.


NGF Nature Energy A/S, 2. december
GIBOTECH A/SProjektleder/produktionsansvarlig søges

GIBOTECH A/S, Odense

Vi er specialiseret i industrielle innovative løsninger - salg, udvikling, idriftsættelse og servicering af innovative robotløsninger samt alt inden for maskiner og udstyr til automationsprocesser og højteknologiske anlæg. Vi søger ny medarbejder til styrkelse af vor projektafdeling som projekt- og produktionsleder.

Vi søger en projektleder, der kan varetage arbejdsopgaver inden for projektledelse og ressource-allokering, dokumentation m.v. Du kommer til at styre projekter tæt med kunden i henhold til kontrakter, samt underleverandørleverancer. Du kommer til at arbejde med spændende projekter, hvor du selv har mulighed for at præge udviklingen.

Dine væsentligste opgaver bliver at:

 • Projektstyring.
 • Udarbejdelse af tidsplaner op imod produktion og kunde.
 • Idégenerering med konstruktionsafdelingen.

Jobindex, 28. november
Mercuri Urval
Project Director Safety

Mercuri Urval søger for Odense Letbane

Til at indgå i anlægsfasen søger Odense Letbane en Project Director Safety, hvis overordnede ansvarsområde er generelt HSEQ-området, herunder i særlig grad Safety. Project Director Safety skal fungere i tæt samspil med den øvrige organisation og skal virke på tværs af de forskellige opgaveområder. Det er derfor en vigtig del af opgaven at sikre grænseflader og integration mellem egen og tilstødende workstreams. Dette gælder planer, design og implementering af løsninger.

Det vil blive din opgave at sikre de aftalte resultater inden for dit ansvarsområde. Du bliver en del af et begejstret projektmiljø og får mulighed for at sætte dit synlige aftryk på transformationen af Odense. Odenses borgere har taget godt imod projektet, og der er alle muligheder for at skabe en varig succes.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 28. november
Kvalitetsmedarbejder, design, formgivning og grafisk arbejde
Fuldtids medarbejder søges til opstart af ny webshop.
WeCoverYou.dk, Odense
Jobcenter Odense, 16. december

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
1 til 20 af 24 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.