1 til 18 af 18 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernProduktions- og procesteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Få en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
KEN A/S
Teknisk Chef - til Serviceafdelingen

KEN A/S, Broby

Til styrkelse af Serviceafdelingen søges en erfaren og kompetent teknisk chef som kan være med til at fastholde udviklingen af after sales funktionerne inden for KENs produkter og forretningsområder.

Stillingen som Teknisk Chef refererer til vores Service Manger og du får det overordnede ansvar for at sikre, at den tekniske viden om vores produkter forankres i serviceorganisationen. KENs kvalitetssystem er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 13485 (Direktiv for medicinsk udstyr) - det er en stor fordel, at du har kendskab til disse.

Som Teknisk Chef får du direkte ledelse af 7 dygtige og kompetente specialister, der yder teknisk back up på vores produkter til egne teknikere, datterselskaber, forhandlere og slutbrugere. Du vil indgå i serviceorganisationens ledelsesgruppe og evner derfor at tænke kommercielt ved siden af din tekniske kunnen.

KEN A/S

Jobindex, 21. oktober
KOMPAN A/S
Technical Product Manager

KOMPAN A/S, Odense

Ingeniør (gerne M) – produktudvikling, optimering og kvalitetsforbedringer

Som Technical Product Manager bliver du en del af udviklingsteamet hos verdens førende udbyder af lege- og læremiljøer – et team af eksperter.

Du får det tekniske ansvar for dine egne produktlinjer. Du skal løbende optimere og kvalitetssikre de eksisterende produktlinjer samt bidrage i innovationsprojekterne (videreudvikle eksisterende produktlinjer samt udvikle nye koncepter) med din stærke tekniske kompetence. Referencen er til Technical Manager.


KOMPAN A/S, 21. oktober
ManpowerProduction Planner

Manpower recruiting on behalf of MHI Vestas Offshore Wind in Kerteminde

The Planner is a part of our logistic team with reference to the logistic manager. The Planner handles the creation and the maintenance of the production plan. The production plan is our schedule for resource planning of our employees and our assembly lines. The team covers procurement, planning and ensuring that the production is updated with the information needed to run the production efficiently.

The Planner takes care of the continuous updates and works according to our master plan. In a close dialogue with the production, the Planner establishes an overview of each of the assembly areas (planning boards). Since the assembly factory is under ongoing construction, the Planner will play a major role in the implementation of an efficient planning system.

Manpower

ManpowerGroup, 17. oktober
Hartmanns A/SKvalitetschef til fødevarevirksomhed på Fyn

Hartmanns A/S søger for kunde

For kunde på Fyn søger vi en kvalitetschef til at fastholde høft niveau og videreudvikle kvalitetsafdelingen i den kommende priode, der byder på forandring og vækst.

Som garant for kvalitet i virksomheden har du det overordnede ansvar for, at virksomheden lever op til standarderne for produktion af fødevarer. Kvalitet i produktion og processer er afgørende for virksomheden og din position er således central i mange aspekter. Som kvalitetschef har du det fulde ansvar for virksomhedens kvalitetsfunktion samt de ansatte i kvalitetsafdelingen, som i dagligdagen referer direkte til dig.

I forhold til kunder og myndigheder er du ligeledes den overbevisende ambassadør for kvalitet, der sikrer, at kvalitetsstandarderne til hver en tid efterleves. Med dit fokus vil du sikre, at virksomhedens kvalitetsarbejde følger de overordnede strategier samt at relevante kvalitetsprojekter planlægges, iværksættes og gennemføres.


Jobindex, 17. oktober
PM Consult
Produktionschef til virksomhed i vækst

PM Consult søger for kunde

Ordreproducerende jernindustriel virksomhed i vækst

Med reference til den adm.dir. bliver du en del af virksomhedens ledergruppe og får ansvaret for produktionen, herunder:

 • Ledelse af ca. 50 fagligt dygtige medarbejdere
 • Sikre et effektivt produktionsforløb
 • Løbende procesoptimering
 • Sikre overholdelse af sikkerheds- og kvalitetskrav
 • Sikre et godt og engageret arbejdsmiljø
 • Indgå i et godt og konstruktivt samarbejde med den øvrige ledelse

Jobindex, 15. oktober
Mercuri Urval
Logistikchef

Mercuri Urval søger for kunde på Fyn

Vil du arbejde med ledelse, produktionsplanlægning, indkøb, kvalitetsstyring og logistik?

Den nye logistikchef indgår i virksomhedens ledergruppe og får det overordnede ansvar for logistik, produktion, indkøb og kvalitet. Ledelsesmæssigt vil der være ansvar for 5 funktionærer og 14 timelønnede. Stillingen refererer direkte til den adm. direktør, og derudover refereres indirekte til koncernens COO, hvor du deltager i tværorganisatorisk samarbejde. En del af ledelsesansvaret omfatter overholdelse af sikkerheds- og sundhedskrav i produktionen samt den generelle udvikling af medarbejdere.

Selve ”produktionen” består af montage og færdiggørelse. Som leder for produktionen vil arbejdsopgaverne bl.a. omfatte kvalitetssikring samt produktions- og logistikplanlægning. Da logistikchefen samtidig er en del af ledergruppen, deltager vedkommende også i budgetplanlægning og målopsætning for produktionen.


Jobindex, 15. oktober
Falck Schmidt Defence System A/S
Kvalitetschef / Quality Manager til højteknologiske produkter

Falck Schmidt Defence System A/S, Odense

Falck Schmidt

Har du erfaringen til at hæve vores kvalitetsniveau endnu mere? Og vil du:

 • spille en nøglerolle som chef for kvalitetsafdelingen og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter?
 • være en del af en anerkendt international virksomhed og indgå i ledergruppen?
 • have mange faglige og personlige udfordringer?

Som kvalitetschef får du overordnet ansvar for at hæve kvalitetsniveauet og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter på vores fabrikker i Odense og Fredericia. Det indebærer, at du vedligeholder og videreudvikler vores kvalitetssystem, så det opfylder ISO 9001, AQAP 2110 og matcher internationale kunders krav om produktkvalitet samt er i overensstemmelse med udvalgte standarder.

Falck Schmidt Defence System A/S

Jobindex, 15. oktober
Lindø IndustriparkMECHANICAL ENGINEER OR MARINE ENGINEER FOR COMPANY IN GROWTH

Lindø Industripark

- modern industrial park/port with focus on growth within offshore and maritime industries

Are you a technically well-founded mechanical engineer, marine engineer or do you have a similar education? Are you experienced in lifting and transport calculations of heavy structures? And can you figure yourself in a key role in our transport engineering team?
If so, you may want to become part of LINDØ port of ODENSE?

LINDØ port of ODENSE consists of the Port of Odense and Lindø Industrial Park, which is home to a large and ever growing number of enterprises within the offshore and maritime sector.


Jobindex, 14. oktober
Hansen Toft A/SLean agent - Fyn

Hansen Toft A/S søger for kunde

Ansvarlig for brug og indførelse af lean

Som led i en fortsat fokusering på produktionsoptimering er lean blevet et prioriteret strategisk indsatsområde for at sikre fortsat konkurrencedygtighed. Som en konsekvens heraf søges, til en nyoprettet stilling, en lean-agent til vores kunde. Din hovedopgave som lean-agent i PTA-teamet bliver at identificere og prioritere indsatsområder og efterfølgende sikre, at de ambitiøse mål nås. Du refererer til den produktionsansvarlige.

Dine nøgleopgaver bliver udarbejdelse, præsentation og implementering af lean-initiativer samt efterfølgende nedbrydning til konkrete projekter og initiativer.


Jobindex, 10. oktober
Profil Search
Salgsingeniør - Automation til uddannelsescentre - Danmark

Profil Search søger for Festo A/S

Da Festo hjælper stadig flere virksomheder med at automatisere deres produktion, udvikle medarbejdernes kompetence og give skoler adgang til moderne undervisningsudstyr, har det skandinaviske team nu brug for at blive styrket med en ny medarbejder.

Vi søger en selvstændig, troværdig og engageret salgsingeniør, med erfaring inden for automation, der med sit store drive og engagement kan udvikle salget af forretningsområdet Didactic. Du skal have stor lyst til at arbejde med salg og teknik. Kunderne er skoler og andre uddannelsescentre i hele Danmark, og du skal arbejde med udgangspunkt fra egen bopæl.

Du kommer til at arbejde i en stor global virksomhed, som også i Danmark er markedsledende og en af de mest velrenommerede virksomheder inden for hele pneumatik- og automationsområdet.

Søg information om virksomheden og produkterne på www.festo.dk og www.festo-didactic.dk.


Profil Search, 6. oktober
PeopleLink
Teknisk projektleder

PeopleLink søger for kunde på Fyn

Som teknisk projektleder bliver du en del af den globale New Product Development-organisation, hvor du kommer til at arbejde med udvikling af nye produkter. Stillingen er nyoprettet og du indgår i et produktudviklingsteam, der arbejder med et nyt produktområde.

Produktudviklingen styres efter en forretningsorienteret projektmodel, og i dine projekter får du det tekniske produktudviklingsansvar, herunder ansvar for udarbejdelse og definition af specifikationer og tegningsdokumentation - i et meget tæt samarbejde med eksterne producenter.

Dine hovedopgaver bliver, at:

 • Sikre den tekniske specifikation og producerbarhed af produkterne
 • Udarbejde specifikationer
 • Udarbejde tegningsdokumentation

Jobindex, 3. oktober
Odense Marcipan A/SQA-specialist - til fødevareproduktion

Odense Marcipan A/S

Med reference til kvalitetschefen skal du som QA-specialist indgå i et erfarent og velfungerende team med 11 kollegaer på de 3 fabrikker i henholdsvis Odense, Hobro og Coseano, Italien, som har ansvar for fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring af en lang række spændende, forskelligartede produkter og produktionsprocesser.

Du skal fungere som specialist med en række selvstændige arbejdsområder, men også være meget velfungerende i teams. Du trives godt med at være specialist og med at supportere travle kollegaer, som i en hektisk hverdag arbejder med ledelse og kvalitetssikring af den daglige produktion.

Du har fokus på fremdrift og resultater samtidig med, at du har en yderst systematisk arbejdsmetode og leverer dit arbejde på et højt fagligt niveau. Du har gode pædagogiske evner og formår at forklare dig enkelt og ukompliceret på alle niveauer både mundtligt og skriftligt.


Jobindex, 3. oktober
Search & Select ApSProduction Supervisors (PS) til den Automotive Industri - DAG og AFTEN!

Search & Select ApS, Middelfart

Dinex A/S i Middelfart er førende inden for udvikling og produktion af avancerede udstødningssystemer og er OEM leverandør til en række globale producenter.

De nye PS´er bliver medansvarlige for at de opstillede produktionsmål mm overholdes og skal medvirke til at sikre og udvikle en kvalitativ, effektiv og optimal produktionsproces. Ledelsesansvaret omfatter 3 Production Group Coordinators samt ca. 25 timelønnede ansatte.

Production Supervisor´erne kan motivere faglærte teams ud fra en kommunikativ, synlig og resultatorienteret ledelsesstil samt motiveres selv ved en synlig ledelsesstil i produktionen, hvor kvalitet, leveringsevne, sikkerhed samt produktivitet er nøgleområder.


Search & Select ApS, 30. september
Mercuri Urval
Kvalitets- og miljøchef

Mercuri Urval søger for Orskov Foods på Fyn

International fødevarevirksomhed • Handels- og produktionsvirksomhed

Med direkte reference til virksomhedens adm. direktør får du det overordnede ansvar for virksomhedens kvalitetssikring og dokumentationen heraf på alle fem fabrikker.

Desuden får du ansvaret for virksomhedens miljøsikring, herunder opfyldelse af lovkravene i de tre lande samt fra EU.

Af personlige opgaver kan nævnes:

 • Vedligeholdelse og udbygning af kvalitetssystemerne ISO 22000, HACCP. BRC og Global GAP
 • Stikprøver, prøveudtagninger og visuelle bedømmelser
 • Planlægning og ledelse af interne og eksterne audit
 • Kontakt med og opfølgning over for primære producenter
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 29. september
Dansk Bilinventar A/S - DANLADProduktionsplanlægger

Dansk Bilinventar A/S - DANLAD, Ejby

Danlad A/S søger en produktionsplanlægger, der vil være med til at udvikle sin egen stilling. Vil du være en del af en virksomhed i en rygende udvikling, der er præget af aktivitet og travlhed, så er det måske dig vi søger.

Du får ansvaret for, at disponere over kapaciteten i virksomheden i tæt samarbejde med produktionen og salgsafdelingen. Du bliver ansvarlig for at sikre, at produktionsordre oprettes, forkalkuleres, implementeres og efterkalkuleres.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund helst inden for produktionsplanlægning og flere års relevant erhvervserfaring.


Jobindex, 24. september
Produktions- og udviklingschef
Virksomheden søger til en nyoprettet stilling en kvalificeret dynamisk produktions- og udviklingschef med en solid praktisk og teoretisk...
MOM'S A/S, Odense
Jobcenter Odense, 13. oktober
Kvalitetsmedarbejder
REA automatdrejning ApS er en spændende og ambitiøs virksomhed i udvikling, med kunder i ind- som i udland.
REA AUTOMATDREJNING ApS, Otterup
Jobcenter Nordfyns, 6. oktober
Ingeniør/tekniker til Vej- og trafikafdeling, Faaborg-Midtfyn Kommune
I Faaborg-Midtfyn Kommune er en stilling ledig som ingeniør eller tekniker i Vej- og Trafikafdelingen.
Faaborg-Midtfyn Kommune, Faaborg-Midtfyn
Jobcenter Faaborg-Midtfyn, 2. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
IDA
1 til 18 af 18 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.