1 til 14 af 14 resultater.
PeopleLink
Pattern Designer/konstruktør

PeopleLink søger for Tempur Sealy i Aarup

Med base i Dan-Foams produktionsenhed i Aarup, bliver du en del af virksomhedens produktudviklingsafdeling (NPD), hvor du får i alt 15 kolleger, heraf 8 kolleger i designafdelingen.

Du får en nøglerolle i dine produktudviklingsprojekter, og dine primære opgaver bliver:

 • Konstruktion og graduering af betræk med udgangspunkt i designinput fra Product Management
 • Sikre pasform og finish
 • Udarbejde designvarianter på basis af eksisterende produkter
 • Udarbejde dokumentation, herunder materialespecifikationer og styklister på det færdige betræk

Du får en hverdag, der er præget af en bred vifte af opgaver og mange spændende projekter. Du får samtidig en meget bred kontaktflade internt i organisationen, i særdeleshed i forhold til den øvrige NPD organisation, Product Management, Sourcing og Supply Chain, samt et meget tæt samarbejde med eksterne leverandører.


PeopleLink, 22. maj
SANOVO TECHNOLOGYProduct & Business Manager

SANOVO TECHNOLOGY, Odense

Vil du være medspiller på et team, der udvikler, fremstiller og forhandler fremtidens maskin-og proces udstyr? Har du en baggrund som ingeniør/tekniker suppleret med nogle års kommerciel erfaring? Hvis ja, så har vi en spændende nyoprettet stilling ledig.

Som Product & Business Manager får du, i samarbejde med vores øvrige Product & Business Managers og vores sælgere, ansvaret for at udvikle og øge vores markedsandel.

Du får en aktiv rolle i salget af produkterne, idet du som Product & Business Manager skal yde teknisk og kommerciel salgssupport til vores sælgere – herunder deltage i kundebesøg og forhandlinger. Du skal desuden sikre at kravene fra markedet implementeres i produkterne gennem opstilling af kravspecifikationer og kommunika- tionen heraf.


Jobindex, 22. maj
Uhrenholt A/S
Kvalitetskoordinator med mejeriteknisk erfaring

Uhrenholt A/S, Middelfart

Uhrenholt A/S er inde i en spændende udvikling, og til hovedkontoret i Middelfart søger vi en kvalitetskoordinator.

Du bliver en del af Quality Assurance teamet, bestående af 4 personer, som arbejder med produktkvalitet og fødevaresikkerhed i tæt samarbejde med kollegaer i salg og indkøb samt med leverandører og kunder i ind- og udland.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Teknisk support til salgsafdelinger og indkøb fx omkring produkt- og procestekniske spørgsmål.
 • Udarbejdelse af teknisk produkt- og procesdokumentation til kunder.
 • Styring af leverandørdokumentation samt godkendelse af nye leverandører, herunder besøg hos leverandører.
Uhrenholt A/S

Uhrenholt A/S, 20. maj
NGF Nature Energy A/SMikrobiolog – til bæredygtig energi

NGF Nature Energy A/S, Odense

Til procesoptimering af vores biogasanlæg i Danmark søger vi en mikrobiolog til driftsorganisationen.

Du får en central rolle i opbygning og udvikling af driftsorganisationen i tæt samarbejde med driftschefen og de lokale driftsledere. Du får ansvar for optimering af den biologiske proces lokalt og på tværs af biogasanlæggene samt drift af centralt placeret laboratorium til bestemmelse af bl.a. gaspotentiale i biomasser.

Dine opgaver:

 • Bistå Biomassekoordinator med viden omkring optimale biomasser til anlæg
 • Bistå driftsledere med optimering af den biologiske proces lokalt og på tværs af alle biogasanlæg

Jobindex, 19. maj
topteam ApSKonstruktører eller projektledere til maskinbygning

topteam ApS, Sønderjylland og Fyn

Er du tro mod projektet?
- og søger du en virksomhed som samarbejder med spændende internationale virksomheder?

Er du maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende, og har du erfaring med mekanisk konstruktion? Vil du arbejde som konsulent i et job, der bringer dig ud til nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder?

Vi søger netop nu til spændende projekter hos kunder i Sønderjylland og Fyn

Dine opgaver er placeret i en af vore afdelinger, men oftest er du udstationeret hos vores kunder i hele Danmark. Typisk foregår din arbejdsdag derfor i kundens virksomhed, hvor du får store og spændende udfordringer i en afvekslende hverdag. Du møder ind om morgenen og indgår som en naturlig del af deres team, hvor du som konsulent blandt andet arbejder med udvikling og konstruktion af produktionsudstyr.


topteam ApS, 19. maj
MHI Vestas Offshore Wind
HSE Manager – Assembly factory Lindø

MHI Vestas Offshore Wind

Are you interested in a career in an international company that offers a green energy solution for the future? And are you looking for a career in a fast-paced environment implementing our HSE culture? Then have a closer look at this opportunity, enabling you to interact with multiple internal and external interfaces applying your HSE knowledge and skills.

You will become part of our HSE team with colleagues based in Denmark, the United Kingdom and the Benelux countries. You will be based at Lindø, and you will report to the HSE Manager Manufacturing. Together with your colleagues in the team, you will be responsible for maintaining a constant focus on all HSE matters. You will also help us create an in-depth safety culture and ensure that production comply with the current conditions, rules and legislation regarding environment and working environment.

MHI Vestas Offshore Wind

MHI Vestas Offshore Wind, 19. maj
PeopleLinkServicechef

PeopleLink søger for Cabinplant i Haarby

Udvikling af international serviceforretning

Cabinplant A/S

Det bliver din opgave at udvikle funktionen, således at hele organisationen får fokus på de store muligheder, der ligger inden for serviceområdet.

Du skal lave en strategi og udvikle værktøjer, der understøtter, at salg af serviceprodukter bliver en ligeså integreret og håndterlig del af hverdagen som salg af projekter, løsninger og maskiner. Cabinplant er allerede en organisation, hvor kunder og salg har alles opmærksomhed, og hvor service er en del af virksomhedens DNA.


PeopleLink, 7. maj
SAM Executive Search A/SInternational teknisk projektleder

SAM Executive Search A/S søger for Scanenergi Solutions A/S

Du skal arbejde med de store procesvirksomheder, hjælpe dem med at optimere deres energiforbrug, og din indsats har markant indflydelse på virksomhedernes økonomi. Du får til opgave at verificere de energibesparelser din kollega ”Utillity Expert” har estimeret i et forudgående EnStudy. Du skal estimere omkostninger, udarbejde tekniske specifikationer, lave beregninger samt stå for en del af projektplanlægningen og den samlede tekniske projektledelse under udførelsen af projektet.

SAM Executive Search A/S er én af Danmarks og Nordens største headhunting-virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialister i Danmark og udland.


SAM Executive Search A/S, 6. maj
GML-HR A/S
Udviklings- og konstruktionschef

GML-HR A/S, søger for BROEN-LAB i Assens

Forretningsorienteret profil til nichevirksomhed

Vi søger en ambitiøs udviklings- og konstruktionschef som skal stå i spidsen for BROEN-LABs udvikling- og konstruktionsafdeling. Personen skal bidrage til at BROEN-LAB fortsat er en attraktiv samarbejdspartner for kunder og leverandører, hvor virksomhedens fleksibilitet og evne til at udvikle og tilpasse løsninger er en væsentlig styrke.

BROEN-LAB har en række spændende projekter med varierende kompleksitet som skal realiseres. Med reference til den adm. direktør får du det overordnede ansvar for gennemførelse af projekterne samt udvikling af metoder og processer på området. Som leder af afdelingen, skal du have fokus på den samlede effektivitet samt sikre, at afdelingen bidrager på tværs af organisationen til den overordnede forretningsudvikling.

GML-HR A/S
GML-HR A/S, 6. maj
CoreCompetence ApS
Product Platform Specialist – Global Vækstvirksomhed

CoreCompetence ApS søger for Dan-Foam Aps i Aarup

For Dan-Foam ApS søger CoreCompetence en Product Platform Specialist til en nyoprettet stilling. Dit ansvarsområde er at være ”driver” på opbygningen af globale platformdesign løsninger, dvs. udvikle TEMPUR+SEALY fra current state til future state, og samtidig sikre driftssikre-, økonomiske- og æstetiske løsninger, som kan opfylde lokale krav og samtidig udnytte stordriftsfordele på modulniveau. Du kommer til at arbejde med avancerede løsninger inden for et bredt spektrum af materialer og teknologier, som kan tænkes anvendt inden for sovemiljøer.

Med udgangspunkt fra Dan-Foam ApS i Aarup på Fyn og med reference til Senior Technical Program Manager, er dit overordnede ansvar global platformdesign for alle brands.


CoreCompetence ApS, 6. maj
Albertines A/SPraktisk orienteret driftsleder

Albertines A/S, Odense

Albertines A/S er en ungt energisk virksomhed med solid rod i dansk industrikultur, som arbejder inden for hus- og hobbysektoren primært i Skandinavien. I Danmark er vi markedsledende inden for området.

For at styrke ledelse af produktion og logistik søger vi en praktisk orienteret driftsleder.

Jobbeskrivelse:

 • Du vil få et spændende job med store udfordringer i en virksomhed med stor sæsonvariation.
 • Du vil være en del af processen med udvikling af produktions- og pakkeprocesser.
 • Du får ansvaret for at sikre en troværdig logistik- og lagersystematik.

Jobindex, 5. maj
PeopleLink
Tekstiltekniker til international vækstvirksomhed

PeopleLink søger for Tempur Sealy i Aarup

Med base i Dan-Foams produktionsenhed i Aarup, bliver du en del af virksomhedens Product Engineering afdeling, hvor du får 5 kolleger. Product Engineering er ansvarlig for både design- og produktionsrelaterede aspekter af produkterne, og overtager ansvaret efter afslutning af produktudviklingsprocessen, når produktet er frigivet til produktion.

Du kommer til at arbejde med tekstilrelaterede opgaver og problemstillinger, og ikke mindst at omsætte disse til producerbare løsninger. Dine primære opgaver bliver:

 • Tilrette og udarbejde materialespecifikationer og produktionsdokumentation i forbindelse med ændringer
 • Sikre optimering af tekstilernes tekniske egenskaber og cost
 • Analyse, vurdering og godkendelse af tekstile materialer
 • Varetage dialogen med leverandører, samt vurdering og godkendelse af mulige nye leverandører

PeopleLink, 29. april
Mercuri Urval
Sourcing Manager

Mercuri Urval søger for TenCate Advanced Armour i Vissenbjerg

Leverandørstyring og kvalitetssikring

TenCate Advanced Armour oplever vækst og kan se frem til travle år med høj aktivitet. Virksomheden leverer løsninger til kunder på globalt plan, og kulturen præges af de internationale samarbejder.

I en nyoprettet funktion ansættes nu en erfaren sourcing manager, som skal optimere samarbejdet med og håndteringen af leverandører i ind- og udland.

Det er et succeskriterium at sikre de rette kravspecifikationer i forhold til TenCate Advanced Armours kundetilpassede løsninger ved at have den rette leverandørplatform. Din mission bliver således at bidrage til en bedre samlet kvalitetsoplevelse hos kunderne. Det gør du ved at oversætte kundernes ønsker til processer og tekniske specifikationer.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 22. april
Kvalitetsingeniør
RandstadVester Farigmagsgade 7, 2. sal.
SBS Friction A/S, Svendborg
Randstad, 12. maj

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
Kristelig Fagbevægelse
1 til 14 af 14 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.