1 til 13 af 13 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernProduktions- og procesteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S
Projektleder til produktudvikling

Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S, Gelsted

Vil du være med til at udvikle designermøbler i høj kvalitet?

Carl Hansen & Søn har i de senere år været inde i en markant positiv udvikling, og virksomheden har fortsat ambitiøse planer for fremtidens vækst. En væsentlig del af denne plan er fokus på udvikling af nye produkter og optimering af det eksisterende produktprogram. Til at understøtte denne udvikling søges en kompetent og selvstændig projektleder til udviklingsafdelingen i Gelsted, Fyn.

Med reference til udviklingschefen og i tæt samarbejde med ledelse, produktion og indkøb bliver du ansvarlig for egne projekter inden for produktionsmodning samt produkt- og teknologiudvikling. Du analyserer det produktionstekniske setup og efterfølgende implementeres de forskellige udviklingsprojekter til drift med fokus på kvalitet og økonomi.


Jobindex, 27. august
Novo Nordisk A/SPhD scholarship in Robust Design and Production Process Capability Assessment

Novo Nordisk A/S

The Department of Mechanical Engineering (DTU Mekanik) of the Technical University of Denmark (DTU) has an open PhD position in the field of Robust Design and Production Process Capability Assessment in collaboration with Novo Nordisk. The project is part of a large research programme in Robust Design sponsored by Novo Nordisk which contains 4 PhD projects, a Senior Researcher and a Professor.

The PhD will be one of several PhD projects in a larger research programme of the newly formed robust design group, investigating into robust design and reliability. This particular PhD focuses on quantifying production process capabilities to allow designers to Design to Process Capabilities (DtPC) rather than simply specifying tolerance targets for production to try to achieve.

Novo Nordisk A/S

Novo Nordisk A/S, 22. august
Leica Geosystems Technology A/SKvalitetskoordinator - PPAP ‚Ekspert‘

Leica Geosystems Technology A/S, Odense

Søger du et spændende job i et uformelt og udfordrende miljø?

Udover udvikling og vedligeholdelse af kvalitetsstyringssystemet skal du også beskæftige dig med PPAP og risikoanalyser, f.eks. DFMEA og PFMEA samt planlægning, styring og gennemførelse af leverandøraudits, opfølgning og support til forskellige kvalitetsaktiviteter samt løbende forbedringer.
Du vil få en stor berøringsflade både internt i Odense samt i den globale organisation.

Leica Geosystems Technology A/S tilbyder en dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for at arbejde med en bred og varieret palet af opgaver og udfordringer. Spændende og udfordrende opgaver er der nok af, og du vil i vid udstrækning selv kunne planlægge din arbejdsdag.


Jobindex, 22. august
Universal Robots A/SProduktionsingeniør til PTA-afdelingen

Universal Robots A/S, Odense

Brænder du for udvikling og optimering af processer i produktionen? Og ønsker du at arbejde i en hurtigvoksende, succesfuld og markedsførende robotvirksomhed, hvor du vil blive bindeleddet mellem virksomhedens R&D afdeling, kvalitetsafdeling og produktionen - så er du den produktionsingeniør vi leder efter til vores PTA afdeling hos Universal Robots.

Med reference til produktionschefen, vil dit ansvar være at sikre, at udviklede produkter er reproducerbare. Du vil i jobbet primært komme til at beskæftige dig med følgende:

 • Produktionsforberedelse og dokumentation
 • Fastlæggelse af ruter, normtider mm.
 • Kontinuerlig produktionsoptimering
Universal Robots A/S

Universal Robots A/S, 19. august
Jakob Albertsen A/S
Erfaren Produktionschef til ekspanderende virksomhed

Jakob Albertsen A/S, Svendborg

Virksomheden er leverandør af avancerede overfladebeskyttende løsninger til industrien herunder offshore-, wind- og powersegmenterne.

Vi er en leverandørvirksomhed, hvor kundesamarbejde og medarbejderglæde går hånd i hånd. Vi investerer løbende i ny teknologi, ligesom kontinuerlige forbedringer er en naturlig del af vores hverdag. Vi har en lang historie på over 100 år og er i en meget positiv udvikling. Vi arbejder fortsat på at vækste.

Du vil få ansvaret for vores produktion i Svendborg, Ferritslev og Qatar og skal indgå i vores ledergruppe. Den overordnede opgave består i at planlægge, koordinere og sikre en optimal gennemførelse af vores samlede produktion. Dertil ansvaret for struktur og forebyggende vedligehold af vores udstyr og materiel. Du vil i stillingen blive en del af et dynamisk team og kommer til selvstændigt at arbejde med mange forskellige opgaver indenfor drift og projekter.


Jobindex, 15. august
Adecco A/STool and process specialist

Adecco A/S søger for kunde

For international kunde søger vi en "Tool and process specialist" til en projektansættelse, med mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Du skal sikre design- og formålsspecikfikationer til produktionsafdelingens værktøj og maskiner. Endvidere skal du sikre implementeringen af nyt udstyr og sikre dokumentationen omkring brugerinstruktioner. Andre opgaver vil være analyse af opgaversudførelse, udstyrsbehov og vedligeholdelseplanlægning.

Det vil være en fordel hvis du har en teknisk- eller håndværksmæssig baggrund, før din uddannelse som fx. ingeniør, maskinoperatør eller maskintekniker. Desuden er det at foretrække, at du har et par års erhvervserfaring fra lignende stilling.

Adecco A/S

Jobindex, 15. august
Falck Schmidt Defence System A/S
Kvalitetschef / Quality Manager til højteknologiske produkter

Falck Schmidt Defence System A/S, Odense

Falck Schmidt

Har du erfaringen til at hæve vores kvalitetsniveau endnu mere? Og vil du:

 • spille en nøglerolle som chef for kvalitetsafdelingen og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter?
 • være en del af en anerkendt international virksomhed og indgå i ledergruppen?
 • have mange faglige og personlige udfordringer?

Som kvalitetschef får du overordnet ansvar for at hæve kvalitetsniveauet og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter på vores fabrikker i Odense og Fredericia. Det indebærer, at du vedligeholder og videreudvikler vores kvalitetssystem, så det opfylder ISO 9001, AQAP 2110 og matcher internationale kunders krav om produktkvalitet samt er i overensstemmelse med udvalgte standarder.

Falck Schmidt Defence System A/S

Jobindex, 13. august
Dairy Fruit A/SDriftsingeniør

Dairy Fruit A/S, Odense

Vil du være den driftsmæssige dynamo i en ambitiøs virksomhed? Vil du gå forrest i udviklingen af LEAN? Så bliv driftsingeniør hos Dairy Fruit A/S.

Med reference til fabrikschefen får du en unik mulighed for at være med til at designe samt drive udviklingen af virksomhedens fortsatte LEAN-implementering. En del af dine opgaver bliver ligeledes at gennemføre procesoptimeringer på tværs af organisationen samt stå i spidsen for diverse projektopgaver. Din interesse og flair for tal gør endvidere, at du kan supportere økonomiafdelingen samt vedligeholde og videreudvikle virksomhedens KPI rapportering.

Du får et krævende job med stor indflydelse inden for dit ansvarsområde. Din performance og dine resultater vil være meget synlige. Du får god mulighed for at udfolde og udvikle dig - både fagligt og personligt - i et inspirerende, dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.


Jobindex, 11. august
Profil Search
Salgsingeniør - Pneumatik / Drev / Automation - Jylland & Fyn

Profil Search søger for Festo A/S

Til nyoprettet stilling i "Food segmentet" søger vi serviceminded, engageret, troværdig og resultatorienteret salgsingeniør.

Du skal arbejde med opsøgende og vedligeholdende salg til udvalgte OEM kunder og større end users, primært i Jylland og på Fyn, men du får ansvar for enkelte key accounts og koncernaftaler i hele DK, primært til virksomheder i fødevareindustrien. Produktprogrammet spænder over mekanisk automation såvel som el-automation.

Arbejdsopgaver:

 • Vedligeholde og udbygge salg til eksisterende kunder
 • Afdække, segmentere, prioritere og opsøge nye potentielle kunder
 • Udarbejdelse af års- og handlingsplaner, salgsbudgetter og samarbejdsaftaler

Du har en teknisk baggrund som kan være: Produktionsteknolog, ingeniør, maskinmester, installatør eller lign. Desuden forventes det, at du har erfaring med opsøgende teknisk salg.

Søg information om virksomheden på www.festo.dk


Profil Search, 11. august
Curia ManagementGlobal Quality Manager (AL-46.1053.14)

Curia Management søger for klient

Tænder du på kvalitetsledelse inden for elektronikproduktion?

Virksomheden, som er beliggende vest for Storebælt, er en af Skandinaviens førende leverandører af batch produktion EMS - Electronic Manufacturing Services.

Hjørnestenene i forretningen er topmoderne produktionsteknologier, fokuserede forretningsprocesser (kvalitet, indkøb, salg, produktion, lean) og medarbejdere med et højt vidensniveau. Der igangsættes løbende aktiviteter, der skal sikre, at fastlagte mål for forretningsprocesserne efterleves.

Med henblik på fortsat at sikre højeste kvalitetsniveau til virksomhedens kunder bliver du ansvarlig for at vedligeholde og videreudvikle virksomhedens kvalitetsledelsessystem, der er certificeret i henhold til ISO9001, ISO14001, ISO18001 og ISO13485, samt compliant med TS 16949.


Jobindex, 8. august
Rynkeby Foods A/SFabriksleder til nathold

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Har du lyst til selvstændigt lederansvar for ca. 20 medarbejdere, hvor du med reference til Fabrikschefen indgår i fabriksledelsen og dermed får væsentlig indflydelse på virksomhedens drift, fastlagte KPI’er og realisering af handlingsplaner? Produktionen og lageret er organiseret i selvstyrende grupper, og du forstår at lede og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste samt udfordre dem på løbende forbedringer og kompetenceudvikling.

Du får personaleansvar for blanderi, tapperi, pakkeri, lager og en del af teknikergruppen på fast nathold, og som ansvarlig for den daglige drift skal du sikre, at dine medarbejdere efterlever virksomhedernes værdier og målsætninger. Du er ansvarlig for opretholdelse af den rette produktkvalitet og skal sikre, at dine medarbejdere har konstant fokus på hygiejneniveauet i fabrikken. Overholdelse og implementering af myndighedskrav og andre relevante krav er en selvfølge.

Rynkeby Foods A/S

Jobindex, 8. august
Meneta Advanced Shims Technology A/SKvalitetsingeniør til kvalitetsafdeling

Meneta Advanced Shims Technology A/S, Odense

Meneta beliggende i Odenses nordlige udkant er en virksomhed, der producerer komponenter til automobilindustrien. Vore kunder er bremsebelægningsproducenter og bremsesystemproducenter. Hovedprodukterne er støjdæmpningsshims og stålbagplader til skivebremser. Vi er 200 ansatte i Danmark samt 900 i vore datterselskaber i Indien og Kina.

Dine hovedopgaver bliver bl.a.:

 • Afvigelsesbehandling – 8D rapporter inklusive kommunikation med vore kunder
 • Intern audit af vores TS 16949 certificerede kvalitetsstyringssystem
 • ’Continuous Improvement’ aktiviteter
 • Månedlig rapportering

Jobindex, 5. august
Sundhedsfaglig medarbejder med planlægger funktion
Den udekørende gruppe Nørre Åby søger en kollega med planlægger funktion Til udegruppen Nørre Åby søges en medarbejder på 37 timer...
Middelfart Kommune, Middelfart
Jobcenter Middelfart, 28. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
HK Karrieretjek
1 til 13 af 13 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.