1 til 14 af 14 resultater.
F10 Human ResourceTeknisk designer/assistent

F10 Human Resource søger for Exodraft A/S i Odense

Kan du kombinationen af, både at være technical writer og konstruktør?

Kan du styre både styklister og tegningsarkiv, og sætter en ære i, at strukturen er på plads?

Får du energi af, at være med til udviklingsopgaver, udviklingsprojekter, prototypeudvikling, samt udarbejdelse af produktionsgrundlag og produktionsopstart.

Du kan have en baggrund som teknisk assistent, designingeniør eller lign. Vigtigt er det, at du er hjemmevant i både Office-pakken og dygtig bruger af Solid Edge eller tilsvarende 3D-software.

Vil du være med i en virksomhed, hvor tingene går stærkt, og du får mulighed for både personlig og faglig udvikling?

Så ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv mærket ref. 2046


F10 Human Resource, 2. september
Carl Hansen & Søn A/S
Production Manager

Carl Hansen & Søn A/S, Aarup

Hos Carl Hansen & Søn føler vi et stort ansvar for at blive ved med at fremme idéen om at producere møbler i høj kvalitet med lang levetid, møbler som er lavet af de bedste materialer. Til at understøtte vores fortsatte succes og vækst søges en Production Manager til fabrikken i Aarup, hvor den velkendte Y-stol produceres.

Du får ansvaret for den daglige ledelse af fabrikkens medarbejdere bestående af teamledere og timelønnede. Dette med en effektiv afvikling af produktion og drift samt ressourceforbrug.


Carl Hansen & Søn A/S, 2. september
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Carsten Holm A/S i Ringe

Produktionsteknolog

Kvalitetssikring * Dokumentation * ISO certificering * Rådgivning

I en nyoprettet stilling bliver du, med reference til den tekniske chef, en nøgleressource i en kompetent teknisk organisation, hvor du skal udvikle dig til at blive produktspecialist inden for rådgivning, kvalitetssikring og dokumentation. Indledningsvis skal du, i forhold til leverandører, kunder og egen organisation, styrke virksomhedens dokumentationsplatform.

Opgaven er at systematisere, optimere og bringe databasen af informationer og tekniske tegninger for det samlede produktprogram up-to-date. Ligeledes bliver du superbruger på 3D-målemaskinen, hvor du bl.a. skal medvirke til styrkelse af den samlede kvalitetsstyring.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 30. august
Selectors A/SKonstruktør/tekniker

Selectors A/S søger for kunde på Sydfyn

Virksomheden er kendetegnet ved en meget fleksibel produktion, hvor alle medarbejdere er fokuseret på at nå de opstillede mål – ofte med tidspressede deadlines. Slutproduktet kan sammensættes ud fra en række modulære delkomponenter, hvorfor de enkelte kunders løsninger ofte er forskellige fra ordre til ordre.

Som konstruktør/udvikler vil du få et tæt samspil med sælgerne, hvor du skal produkttilpasse eksisterende produkter til kundernes forespørgsler. Det betyder, at du bliver en betydende person i projekter, hvor I udvikler og konstruerer løsninger tilpasset det aktuelle behov. Som projektdeltager er du et vigtigt bindeled mellem salg og produktion.

På sigt vil der være en række opgaver med nyudvikling af produkter, ligesom der vil være behov for at gennemføre produktgodkendelser, herunder udarbejde rette dokumentation mv.


Jobindex, 28. august
DESMI Ro-Clean A/SPraktisk anlagt produktionsleder/værkfører med teknisk flair

DESMI Ro-Clean A/S, Odense

Har du en bred teknisk viden? Er du en dygtig igangsætter og afslutter? Har du lyst til at arbejde bredt i en international organisationen og have berøring med opgaver lige fra kvalitet, optimering og projektledelse såvel som praktisk arbejde når situationen kræver det? Så er du måske den højre hånd vores Order Handling Manager mangler!

Med reference til vores Order Handling Manager vil du I stillingen som Assistant Manager overordnet set have ansvaret for:

 • De aktiviteter, der sker i vores produktion og på vores lager.
 • Produktionsudstyr, værktøj og installationer.
 • Ledelse og motivation af produktions- og lagermedarbejderne i området.

DESMI Ro-Clean A/S, 26. august
Viggo Hansen A/S, Smede- og MaskinfabrikProduktionsteknolog / maskinmester / maskiningeniør

Viggo Hansen A/S, Smede- og Maskinfabrik, Odense

Grundet øget efterspørgsel ønsker vi at udvide vores medarbejderstab og derfor søger vi dygtige folk med viden og erfaring, inden for teknik og teknisk design. Vi tilbyder en stilling, i et godt og velfungerende arbejdsmiljø, med en stor grad af frihed og ansvar for egen planlægning, samt mange spændende opgaver med faglig udfording.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af:

 • Konstruktionsopgaver
 • Design af fabrikslayout
 • Afklaring af specifikationer
 • Håndtering af egne projekter

Jobindex, 21. august
Erwin Andersen a/s
Kvalitetskoordinator

Erwin Andersen a/s søger for Haarslev Industries A/S

Efter mere end 40 års succes på markedet, med tocifrede vækstrater i Haarslev Industries A/S samt flere opkøb, er der et erkendt behov for at tage virksomheden til det næste niveau. Med reference til Operations Manager, får du til opgave at skabe grundlaget for den fremtidige centrale kvalitetsafdeling, med base i Haarslev på Fyn.

Du bliver en aktiv nøglespiller i opbygningen af kvalitetsafdeling helt fra bunden, og du kommer til at præge den med dine erfaringer og dine resultater.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 20. august
TREFORProduktionsingeniør

TREFOR, Odense

Som p-ingeniør får du en central og indflydelsesrig rolle i IRDs transformation fra udviklings- til produktionsvirksomhed inden for brændselscelleteknologi. Du vil få direkte ansvar for produktionsledelse, dokumentation og tegningsgrundlag til systemmontage samt ansvar for serviceplanlægning og løbende optimering af en større maskinpark, ligesom du vil bidrage med din produktionsfaglighed i optimeringen af øvrige områder.

Du får ansvar for montagelinjen og værkstedet på fabrikken, hvor du modtager og prioriterer ordrer og opgaver til de på nuværende tidspunkt tre medarbejdere i afdelingen. Opgaverne til afdelingen er meget forskellige og kan f.eks. være samling af brændselscellesystemer, fremstilling af specialværktøjer eller arbejde til udviklingsprojekter.


TREFOR, 20. august
Mercuri Urval
Produktchef

Mercuri Urval søger for kunde i Odense

Tekniker med kommerciel flair • Bindeled mellem marked og R&D

Du bliver en del af en kompetent marketingorganisation, der sørger for daglig support af koncernens salgsselskaber i Danmark og i udlandet. Afdelingen har stor indflydelse på den overordnede produktstrategi. Som produktchef får du ansvaret for en produktportefølje bestående af flere produktkoncepter med mere end 500 aktive produkter. Det er dit ansvar, at produktporteføljen opfylder kundernes behov, fremstår attraktiv og er klart positioneret.

Med reference til koncernens Portfolio Manager tilbydes du et alsidigt job, hvor de væsentligste arbejdsopgaver er:

 • Kunde-, markeds- og konkurrentovervågning
 • Identifikation af nye behov på markedet
 • Udarbejdelse af specifikationer for nye produkter

Jobindex, 18. august
GIBOTECH A/SKonstruktionschef til Danmarks bedste robot virksomhed med fokus på hospitalssektoren

GIBOTECH A/S, Odense

Vi oplever et stigende aktivitetsniveau indenfor automatisering med robotter, og vore løsninger er efterspurgte. Derfor skal vi bruge en konstruktionschef til de kommende nybyggerier af sterilcentraler i Danmark.

Du vil få ansvar for at lede og udvikle vores konstruktionsafdeling, der består af et team på fire dygtige specialister med en udpræget entreprenørånd. Du kommer til at referere til vor administrerende direktør og du vil naturligvis indgå i ledergruppen.

Dine væsentligste opgaver

 • Sikre en effektiv daglig drift og en løbende udvikling af konstruktionsafdelingen.
 • Lede den tekniske side ved projekter fra design til levering hos kunden.
 • Styre økonomi, ressourcefordeling, prioritering af opgaver og tidsforbrug.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
 • En stor grad af frihed og medbestemmelse.

Jobindex, 17. august
GIBOTECH A/SProjektleder til Danmarks bedste robot virksomhed med fokus på hospitalssektoren

GIBOTECH A/S, Odense

Vi oplever et stigende aktivitetsniveau og vore løsninger er efterspurgte, derfor skal vi bruge endnu en dygtig projektleder til de kommende ny byggerier af sterilcentraler i Københavns området.

Dine væsentligste opgaver:

 • Ledelse af teknisk krævende projekter fra designfase til levering hos kunden.
 • Intern og ekstern kommunikation.
 • Indkøb.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
 • En stor grad af frihed og medbestemmelse.
 • En velkonsolideret virksomhed i vækst med særdeles gode fremtidsperspektiver.

Jobindex, 17. august
Insightments
Projektleder, automatisering

Insightments søger for Promens Medical Packaging i Langeskov

Denne attraktive stilling er central for Promens Medical Packaging videre modernisering og vitalisering. Stillingen involverer såvel kvalitets- som produktions afsnit og stiller derfor krav til en samlet forståelse af flow, kvalitetsforudsætninger og værdikæden i en plastproduktionsvirksomhed, med internationalt førende pharma-/medicinal koncerner som kunder.

Hovedsigtet er gennem analyser og vurderinger at synliggøre kritiske proces elementer, vurdere tiltag som kan minimere fejl og højne kvalitet. Opstille alternativer, dokumentere og foretage konsekvensberegninger, samt tage projektansvar for implementering af disse. Nøgleord kan være automatisering, vision, robotteknologi, procesomlægninger, fabrikslayout, optimering, ressourceanvendelse, vedligehold mv.


Jobindex, 10. august
Mercuri Urval
HSE-rådgiver

Mercuri Urval søger for kunde

Kan du løfte indsatsen inden for arbejdsmiljø og sikkerhed?

Den kommende HSE-rådgiver skal arbejde i tæt interaktion med organisationen. Du bliver ansvarlig for den løbende dialog med afdelingerne og vil derigennem styrke HSE som en integreret del af hverdagen.

Dine opgaver bliver

 • at give vejledning og undervise
 • at bygge et værdifuldt netværk i organisationen
 • at deltage i udvalg og arbejdsgrupper
 • at facilitere nye tiltag
 • at optimere processer

Jobindex, 18. juni
Planlægger til kommune- og lokalplanlægning
Er du planlægger og vil du være med til at udvikle Kerteminde Kommune?
Kerteminde Rådhus, Kerteminde
Jobcenter Kerteminde, 14. august

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Annonce:
Ascendis Pharma A/S
1 til 14 af 14 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.