1 til 17 af 17 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernProduktions- og procesteknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Danfoss Semco A/S Fire ProtectionProjektchef, Marine Water Mist afdeling

Danfoss Semco A/S Fire Protection

Har du lyst til projektansvar i den tekniske branche inden for den maritime sektor? Tænder du på kompetenceudvikling og løbende forbedring af tekniske projekter?

Så er du måske vores nye projektchef til Danfoss Semcos vandtågeafdeling. Vi projekterer systemer til brandbekæmpelse for den maritime sektor, og dit ansvarsområde bliver at være faglig og udviklingsmæssig tovholder for afvikling af projekter i hele verden.

Du tilbydes et job med mulighed for at sætte dit personlige aftryk på projektudvikling og - overvågning, kompetenceudvikling og ressourceallokering. Dertil kommer selvfølgelig dine egne videre karrieremuligheder i en førende global koncern.


Danfoss Semco A/S Fire Protection, 30. juli
Stena Recycling A/SLead Auditor

Stena Recycling A/S, Vissenbjerg

- søges til snarlig tiltrædelse

Stena Recycling A/S er en landsdækkende virksomhede indenfor genvinding, med filialer rundt om i landet. Til vores HSE-afdeling i Vissenbjerg på Fyn søger vi en Lead Auditor med erfaring indenfor ISO 14001 til snarlig tiltrædelse.

Afdelingens opgaver består i:

 • Miljø- og arbejdsmiljøledelse (ISO 14001, OHSAS 18001)
 • CSR
 • Miljøgodkendelser m.m.
 • Miljø- og arbejdsmiljømålinger

Jobindex, 25. juli
Fiberline Composites A/S
Udviklingstekniker

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Vil du arbejde med praktisk teknologiudvikling? Brænder du for at finde de gode løsninger? Og har du teknikerens indsigt og håndværkerens hænder? Så er du muligvis den nye udviklingstekniker vi søger.

Du bliver en vigtig brik i udviklingen af vores teknologi fra idéfasen til drift. Du er med som en central kompetence hele vejen, når nyt udstyr eller ny teknologi skal udvikles - helt ind til det er godt overdraget til de operatører, der skal arbejde med det i dagligdagen. Undervejs i processen systematiserer og udfører du forsøgsarbejde i forhold til både proces og materiale, og du er ansvarlig for, at relevante forsøgsdata behandles og dokumenteres korrekt. Størstedelen af dine opgaver løser du på vores udviklingslinje sammen med dine kolleger, og du går også gerne en tur i laboratoriet.


Fiberline Composites A/S, 25. juli
CoreCompetence ApS
Quality / Production Liaison Officer

CoreCompetence ApS recruiting on behalf of Dan-Foam ApS in Aarup

Your main area of responsitility is to coordinate activities to evaluate and resolve engineering-related production problems encountered in assigned area of sub suppliers' manufacturing facilities.

With reference to the PE Manager / VP International Manufacturing and Supply Chain your main tasks will be to :
 • Review production schedules, engineering specifications, orders, quality issues and related information to maintain current knowledge of manufacturing methods, procedures, and activities in assigned area
 • Confer with quality control, material, manufacturing, and other department personnel to provide technical support

Jobindex, 21. juli
Interacoustics A/S
Technical Designer for Documentation

Interacoustics A/S, Assens

Are you used to manage both 2D and 3D drawings in SolidWorks and juggle with other 3D programs as well? And would you like to work in an international, rapidly growing company? Then you may be our new Technical Designer.

At Interacoustics, we develop and sell audiology and balance equipment through our own sales companies and external distributors around the world. For our Documentation team in Assens, we are looking for a skilled Technical Designer to help ensure that we deliver high-quality technical drawings at all times.

Your main tasks will be to:

 • Create and maintain 3D/2D files in SolidWorks
 • Handle other types of 3D files from other 3D programs
 • Create and maintain work instructions, such as assembly, calibration and packing instructions

Jobindex, 19. juli
BanedanmarkLedsager/lods til landsdækkende kampagner

Banedanmark

Har du lyst til at arbejde i et dygtigt fagligt team?

Som Ledsager/lods bliver du en del af det landsdækkende forretningsområde ”Måleydelser”, der udfører opgaver i hele Danmark. Sektionen ”Måleydelser” i Banedanmarks forretningsområde Produktion, er en sektion, som består af i alt 26 engagerede medarbejdere. Sektionen er organiseret i 4 teams: Landsdækkende kampagner, Landmåleropgaver, Ultralydsmåling og Service/sikkerhedsopgaver.

Sektionen sikrer bl.a. gennemførsel af projekter/opgaver i samarbejde med Banedanmarks eksterne entreprenører, herunder målevognskørsel, slibetog, skinnefræser, ultralydstog mv. samt relaterede opfølgningsaktiviteter.

Sektionen bidrager med at opnå målet om at sikre en høj rettidighed til gavn for vores brugere. I sektionen arbejder vi løbende på at forbedre resultater og kvalitet på det arbejde vi udfører, ligesom vi fokuserer på lavt sygefravær og en høj motivation.


Banedanmark, 18. juli
Interacoustics A/S
Technical Writer for Documentation

Interacoustics A/S, Assens

Would you like to help us manage our technical documentation, and become part of an international, rapidly growing company? Then you may be our new Technical Writer.

At Interacoustics, we develop and sell audiology and balance equipment through our own sales companies and external distributors around the world. For our Documentation team in Assens, we are looking for a skilled Technical Writer to help ensure that we deliver high-quality technical documentation at all times.

Together with your 10 colleagues in the department, and in cooperation with our Technical team and Development team, you will prepare and maintain service manuals and other types of work instructions in English.


Jobindex, 17. juli
Danske Fragtmænd A/SKvalitetskoordinator til kvalitetsafdeling

Danske Fragtmænd A/S

Er du kvalitetsbevidst og har lyst til at arbejde med kvalitetsmål og analyser samt vejlede, tilse og koordinere brugen af fælles procedurer? Så er der her en mulighed.

Dine opgaver

 • Udarbejdelse af analyser og rapporter i forbindelse med kpi´er.
 • Tilbagemelding og vejledning i forbindelse med procedurer gamle som nye indenfor kvalitet og service.
 • Sparringspartner til vores seks kundeservice afdelinger.
 • Kontakt til større kunder, fragtmænd samt driftsorganisation omkring kvalitet.
 • Opfølgningsbesøg hos fragtmænd og knudepunkter.
 • Medlem af ERFA-gruppe Service samt efter behov projektgrupper.

Jobindex, 16. juli
GML-HR A/SProduktionsdirektør

GML-HR A/S søger for Løgismose i Broby

Nyoprettet stilling, fødevareproduktion, vækst

Løgismose Mejeri & Fødevarer er en mellemstor fødevarevirksomhed med eget mejeri i Broby på Fyn, som udvikler, producerer, importerer og sælger kvalitetsfødevarer til detailhandlen og BTB.

Virksomheden står over for en spændende vækstfase, hvorfor der er behov for at styrke organisationen med en erfaren og ambitiøs produktionsdirektør, som kan medvirke til at eksekvere den ambitiøse vækststrategi.

Produktionsdirektøren får med reference til den adm. direktør ansvaret for den samlede produktion, såvel på mejeriet i Broby som hos de strategiske samarbejdspartnere der producerer en række af virksomhedens produkter.

GML-HR A/S
GML-HR A/S, 11. juli
Profil Search
Salgsingeniør - Pneumatik / Drev / Automation - Jylland & Fyn

Profil Search søger for Festo A/S

Til nyoprettet stilling i "Food segmentet" søger vi serviceminded, engageret, troværdig og resultatorienteret salgsingeniør.

Du skal arbejde med opsøgende og vedligeholdende salg til udvalgte OEM kunder og større end users, primært i Jylland og på Fyn, men du får ansvar for enkelte key accounts og koncernaftaler i hele DK, primært til virksomheder i fødevareindustrien. Produktprogrammet spænder over mekanisk automation såvel som el-automation.

Arbejdsopgaver:

 • Vedligeholde og udbygge salg til eksisterende kunder
 • Afdække, segmentere, prioritere og opsøge nye potentielle kunder
 • Udarbejdelse af års- og handlingsplaner, salgsbudgetter og samarbejdsaftaler

Du har en teknisk baggrund som kan være: Produktionsteknolog, ingeniør, maskinmester, installatør eller lign. Desuden forventes det, at du har erfaring med opsøgende teknisk salg.

Søg information om virksomheden på www.festo.dk


Profil Search, 11. juli
Jobindex A/SArbejdsmiljøkonsulent

Jobindex A/S søger for Avidenz A/S i Odense

Har du en bred erfaring som arbejdsmiljøkonsulent fra industrien? Og vil du udvikle vores forretningsområde inden for miljø- og arbejdsmiljøledelse?

Du bliver en del af en moden organisation med 20 medarbejdere, hvoraf 11 er placeret på hovedkontoret i Odense. Som vores nye arbejdsmiljøkonsulent kommer du til at arbejde på tværs af hele organisationen, men hovedsageligt sammen med dine kollegaer i Odense.

”Vores struktur er flad og dynamisk, vi er en fast sammentømret flok af både teknisk og sundhedsfaglige kollegaer, som er rigtig gode til at hjælpe hinanden” siger John Bregndahl Larsen som er adm. direktør hos Avidenz.


Jobindex, 8. juli
SSP Technology A/S
Quality Technician/Quality Engineer til spændende job i vindmølleindustrien

SSP Technology A/S, Stenstrup

SSP Technology designer, udvikler og optimerer vindmøllevinger og fremstillingsværktøjer hertil. Siden 2001 har SSP Technology hjulpet kunder over hele verden med at udvikle konkurrencedygtige vinger. Vi stræber efter konstant at være på forkant med de nyeste teknologier og viden med fokus på effektivitet og reducering af omkostninger.

Til vores QA-afdeling søger vi en Quality Technician/Quality Engineer eller lignende, som kan gribe stafetten og være projektleder på implementering af ISO 9001, samt være nøgleperson i at drive det vigtige arbejde med rapportering og dokumentation. Dine opgaver løses både internt i mellem de forskellige afdelinger i organisationen, samt eksternt i forhold til kunder og samarbejdspartnere.


Jobindex, 7. juli
Lemvigh-Müller A/SSalgsingeniør automation

Lemvigh-Müller A/S

Automationsløsninger til industrien

Lemvigh-Müller har en betydende markedsandel på industri- og procesautomation, der bygger på tætte partnerskaber med de anerkendte producenter, og virksomheden arbejder i dag tæt sammen med en lang række industrivirksomheder i hele landet, herunder slutbrugere samt maskin- og anlægsbyggere. For yderligere at udvikle vores tekniske know-how og salget inden for teknologiområderne industri- og procesautomation, søger vi en salgsingeniør, der som teknisk sælger får en nøglerolle i salgsteamet, der også består af account managere, produktspecialister og interne sælgere som i fællesskab og i udgangspunkt i kundens behov finder den optimale løsning, teknisk og kommercielt.

Din hovedopgave bliver, i tæt dialog med kundernes ingeniører og teknikere, at sammensætte automationsløsninger med hovedvægt på styringer, drevløsninger og sensorik.


Lemvigh-Müller A/S, 4. juli
SITEL Denmark ApSProcess Improvement Programme Manager

SITEL Denmark ApS, Copenhagen

Are you the right person to join our expanding Nordic team at our locations around Denmark to drive and deliver a continuous improvement culture, hold accountability for Lean/Six Sigma projects that increase client/customer satisfaction, eliminate re-work, increase revenues and save cost?

Do you have the influencing and communication skills to deliver hands-on projects whilst keeping everyone onboard where you’ll identify, track and manage tasks, disseminate information, mitigate project risk and ensure that the overall project solution is of acceptable quality?

Can you proactively manage the scope to ensure delivery of projects according to agreed brief, and define and collate the measurement metrics whilst managing the overall work plan?


Jobindex, 3. juli
Rynkeby Foods A/SFabriksleder til nathold

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Har du lyst til selvstændigt lederansvar for ca. 20 medarbejdere, hvor du med reference til Fabrikschefen indgår i fabriksledelsen og dermed får væsentlig indflydelse på virksomhedens drift, fastlagte KPI’er og realisering af handlingsplaner? Produktionen og lageret er organiseret i selvstyrende grupper, og du forstår at lede og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste samt udfordre dem på løbende forbedringer og kompetenceudvikling.

Du får personaleansvar for blanderi, tapperi, pakkeri, lager og en del af teknikergruppen på fast nathold, og som ansvarlig for den daglige drift skal du sikre, at dine medarbejdere efterlever virksomhedernes værdier og målsætninger. Du er ansvarlig for opretholdelse af den rette produktkvalitet og skal sikre, at dine medarbejdere har konstant fokus på hygiejneniveauet i fabrikken. Overholdelse og implementering af myndighedskrav og andre relevante krav er en selvfølge.

Rynkeby Foods A/S

Jobindex, 3. juli
Rynkeby Foods A/SProduktionsplanlægger

Rynkeby Foods A/S, Ringe

I Rynkeby Foods er du som medarbejder en vigtig del af en vinderkultur, hvor medarbejderne tager ejerskab for egne opgaver og spiller sine kollegaer gode.

Rynkeby Foods er midt i en spændende proces med optimering og udvikling af vores Supply Chain-processer. Vi har derfor brug for en produktionsplanlægger, der med reference til planlægningschefen kan varetage forsyningen af juice til hele Norden.

Du får ansvaret for detailplanlægning af juice til Norden, produktionsplanlægning i Movex/M3, kapacitetsudjævning og flaskehalsplanlægning. Du er det koordinerende led mellem kunde, produktion og lager samt materialedisponering og transport.

Du forstår svensk, engelsk og tysk på forretningsniveau og har en god drifts- og produktionsforståelse. Du arbejder systematisk og struktureret og bevarer overblikket i et ofte hektisk miljø.

Rynkeby Foods A/S
Technical designer-Teknisk tegner
About us: Principia North is a marine engineering consultancy company dealing with design and calculations performed on ships and offshore...
PRINCIPIA NORTH A/S, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 22. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
1 til 17 af 17 resultater.

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Følg virksomheden
Fortryd
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.