1 til 16 af 16 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernLedelse inden for ingeniør og teknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Valling Ship Management ApSDaglig Leder - DPA/CSO

Valling Ship Management ApS, Svendborg

Med reference til virksomhedens ejer, og i tæt samarbejde med den øvrige organisation, søger Valling Ship Management ApS en daglig leder - DPA/CSO. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt, dog senest d. 01.12.2014.

Ansvarsopgaver vil omfatte:

 • Daglig ledelse af Ship Management-afdelingen
 • HSEQ-support til afdelingen, samt fartøjer i management
 • Deltage i møder, inspektioner/audits med kunder og underleverandører
 • Forestå udarbejdelse af tendermateriale for kommende projekter
 • Sikre, at kontrakter er i overensstemmelse med kundekrav og lovgivning samt afstemt med interne og eksterne interessenter
 • Kontakt til klasse samt myndigheder

Vi forventer, at du har en relevant maritim baggrund, gerne som navigatør, og gerne erfaring fra lignende stilling. Du skal have kendskab til maritim regulering, særligt ISM, ISPS, og have arbejdet som ISM- og ISPS-auditor og gerne som DPA/CSO.


Jobindex, 17. september
PM Consult
Produktionschef til virksomhed i vækst

PM Consult søger for kunde

Ordreproducerende jernindustriel virksomhed i vækst

Med reference til den adm.dir. bliver du en del af virksomhedens ledergruppe og får ansvaret for produktionen, herunder:

 • Ledelse af ca. 50 fagligt dygtige medarbejdere
 • Sikre et effektivt produktionsforløb
 • Løbende procesoptimering
 • Sikre overholdelse af sikkerheds- og kvalitetskrav
 • Sikre et godt og engageret arbejdsmiljø
 • Indgå i et godt og konstruktivt samarbejde med den øvrige ledelse

Jobindex, 16. september
Hartmanns A/STeamleder med servicetekniker-/montørbaggrund, Storkøbenhavn

Hartmanns A/S søger for kunde

Til nyoprettet stilling søger vi en teamleder, der overtager personaleansvaret for 7 serviceteknikere/-montører i distrikt Storkøbenhavn – og som samtidig selv skal udføre montage- og reparationsopgaver.

Vores kunde er en større global spiller inden for sit forretningsområde - og du får mulighed for selvstændigt og med store frihedsgrader at bidrage til udbygning af denne position. Med reference til Teknisk Servicechef vil du forventet bruge cirka 25-30 % af din arbejdsuge på teamledelse fx med følgende opgaver:

 • Sambesøg med dine montører/serviceteknikere
 • Med en synlig, robust og empatisk lederstil går du forrest med motivation og holdningsprægning af dit team
 • Implementere og aktivt benytte KPI’er og andre standarder / måleværktøjer

Jobindex, 16. september
ManpowerProduction Supervisor

Manpower recruiting on behalf of MHI Vestas in Kerteminde

You will be in charge of the daily operation on the factory floor, including production optimization, planning activities related to production and managing all activities performed in the factory.

One of the most important tasks will be the interaction with the employees. You will manage the employees in the assembly area which currently counts 30 people, but this number will increase. You will be communicating directly with the workers to ensure that production deadlines are met. You will motivate the employees, build interpersonal relationships and improve productivity.

Manpower

ManpowerGroup, 15. september
OBH-Gruppen A/STeamleder/projektleder til Odense

OBH-Gruppen A/S

Har du ingeniørerfaring? Og vil du have et spændende og udviklende job i en veletableret og vækstorienteret rådgivningsvirksomhed med sit hovedsæde i Odense?

Du vil få rollen som teamleder for et af vores tværfaglige teams. Dine ansvarsområder er bl.a. daglig ledelse af et team på 5-7 medarbejdere, herunder afholdelse af ugentlige teammøder, sikre lønsomhed i teamet, tværfaglig samt personlig udvikling af teammedlemmer - alt i tæt samarbejde med den øverste ledelse.

Som projektleder står du i spidsen for den gruppe, der internt er tilknyttet det enkelte projekt, samt varetager kontakten til kunder og samarbejdspartnere. Du har det faglige ansvar for at gennemføre flere forskellige typer projekter. Det drejer sig eks. om uddannelse, bolig, og erhvervsbyggeri.


OBH-Gruppen A/S, 15. september
Danfoss Semco A/S Fire ProtectionProduction Manager

Danfoss Semco A/S Fire Protection, Odense

Har du en teknisk baggrund og en bred ledelseserfaring med produktionsmedarbejdere? Har du erfaring med procesledelse i projektorienteret virksomhed? Har du en passion for ledelse, udvikling af processer og medarbejdere i en LEAN kontekst?

Du vil få ansvaret for produktion og lagerfunktion i Odense, Danmark. I produktionen arbejder i dag 15 medarbejdere. Der stilles store krav til vores produkter i forhold til internationale certifikater og standarder. Det betyder, at kravene til standardisering og kompetencer i virksomheden er meget høje.


Danfoss Semco A/S Fire Protection, 15. september
Energi Fyn
Chef til Installation og Måleteknik

Energi Fyn, Odense

Energi Fyn søger en udviklingsorienteret og proaktiv leder til afdelingen for installation og måleteknik.

Du skal lede en afdeling, der bl.a. er ansvarlig for fjernaflæsning, validering og videreformidling af måle- og afregningsdata fra Energi Fyns ca. 175.000 fjernaflæste elmålere. Afdelingen håndterer endvidere teknisk sagsbehandling i forbindelse med anvisning, tilslutning og oprettelse af nye målepunkter og installation, dokumentation samt drift og vedligeholdelse af hele Energi Fyns målerpark.

Dit arbejdsområde:
Den daglige ledelse af en afdeling med 14 kompetente og motiverede medarbejdere.


Jobindex, 12. september
Aasum Plast & Metal A/S
Salgs- og udviklingsingeniør

Aasum Plast & Metal A/S, Odense

Vi tilbyder et job i en moderne og fleksibel industrivirksomhed med ca. 15 medarbejdere. For den rette person vil der være såvel udfordringer som udviklingspotentiale i stillingen. Opgaverne er varierede med kundekontakter i hele spektret fra elektronikbranchen til landbrugsmaskinbranchen.

Opgaver inden for salg, udvikling og kundekontakt:

 • Selvstændig forberedelse af salgsbesøg hos potentielle kunder
 • Gennemføre salgsbesøg samt foretage afrapportering og opfølgning

Opgaver inden for produktionshåndtering:

 • Følge status for nye komponenter i produktionen
 • Deltage i interne møder om produktionsoptimering
Aasum Plast & Metal A/S

Jobindex, 12. september
Curia ManagementGlobal Quality Manager (AL-46.1053.14)

Curia Management søger for klient

Tænder du på kvalitetsledelse inden for elektronikproduktion?

Virksomheden, som er beliggende vest for Storebælt, er en af Skandinaviens førende leverandører af batch produktion EMS - Electronic Manufacturing Services.

Hjørnestenene i forretningen er topmoderne produktionsteknologier, fokuserede forretningsprocesser (kvalitet, indkøb, salg, produktion, lean) og medarbejdere med et højt vidensniveau. Der igangsættes løbende aktiviteter, der skal sikre, at fastlagte mål for forretningsprocesserne efterleves.

Med henblik på fortsat at sikre højeste kvalitetsniveau til virksomhedens kunder bliver du ansvarlig for at vedligeholde og videreudvikle virksomhedens kvalitetsledelsessystem, der er certificeret i henhold til ISO9001, ISO14001, ISO18001 og ISO13485, samt compliant med TS 16949.


Jobindex, 11. september
Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S
Fabrikschef

Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S, Aarup

Hos Carl Hansen & Søn føler vi et stort ansvar for at blive ved med at fremme visionen om at producere møbler i høj kvalitet og med lang levetid. Møbler som er fremstillet af de bedste materialer og som fremstilles på den bedst mulige måde miljømæssigt.

Carl Hansen & Søn oplever en kraftig vækst og har som følge heraf erhvervet sig nye fabrikshaller samt øget produktionskapaciteten betragteligt.

Til at understøtte vores fremtidige vækst søges nu en Fabrikschef til fabrikken i Gelsted med følgende arbejdsopgaver

 • Daglig ledelse af fabrikkens medarbejdere – funktionærer, teamledere og timelønnede.
 • Overordnet sikre en effektiv afvikling af produktion, drift og ressourceforbrug.
 • Drive fremadrettede optimeringsprojekter/handlingsplaner

Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S, 8. september
Odense Kommune
Daglig driftsleder til ejendomsområdet

Odense Kommune

Kan du sikre en ansvarlig drift og lede engagerede medarbejdere med forskellig baggrund? Vil du være en ud af fire driftsledere, der varetager den samlede tekniske serviceopgave for vores bygninger?

Som leder af Teknisk Service Distrikt Odense SV har du ansvaret for cirka 200 bygninger og 25 medarbejdere, der fortrinsvis udfører tekniske serviceopgaver på ejendomme og udearealer. Du har 3 sideordnede kolleger med tilsvarende opgaveområder.

Du sidder i storrumskontor og her er koordinering og teamwork i fokus. Du vil primært beskæftige dig med daglig driftsledelse præget af brugerhenvendelser, medarbejderkontakt, teamwork og gensidig sparring, men der vil også være opgaver i tværgående samarbejdsprojekter med kolleger og brugere, hvor forretningsorientering og -udvikling er i fokus.


Odense Kommune, 5. september
Odense Kommune
Spydspids og daglig leder til Foreningen Byg til Vækst

Odense Kommune

Der skal i de kommende år investeres mere end 25 mia. kr. i bygge- og anlægsprojekter i Odense.

På den baggrund er der på fælles fynsk initiativ etableret en satsning med afsæt i offentlige aktører, private aktører og vidensaktører, i form af foreningen ”Byg til Vækst”. Foreningens medlemmer er Odense, Assens, Middelfart, Faaborg-Midtfyn, Svendborg, Langeland, Ærø, Nyborg, Kerteminde og Nordfyn kommuner. Foreningens økonomi genereres af årlige kontingentindbetalinger fra medlemmerne fordelt efter indbyggertal, samt gennem projektfinansiering, fondsmidler eller anden opgaveløsning, som falder ind under foreningens formål. Foreningen er nystiftet og leder nu efter en driftssikker og visionær spydspids og daglig leder af foreningens sekretariat.


Odense Kommune, 4. september
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for kunde på Fyn

Projektchef - Specialbyggeri

Med reference til direktøren og i tæt samarbejde med en kompetent ledergruppe, får du det totale ansvar for en række krævende byggeprojekter. Du bliver dybt involveret i hele resultatkæden, lige fra de indledende drøftelser med kunden omkring ønsker og behov, over kalkulations- og tilbudsfasen, til igangsætning og afvikling af projektet, afsluttende med aflevering af de færdige byggeprojekter.

Du er en dygtig og erfaren projektlederprofil, der i dag kunne sidde i et job som teknisk chef eller projektchef, suppleret med en relevant byggeteknisk uddannelse. Under alle omstændigheder kan du dokumentere, at du er ”trådt ud af dine barnesko” og allerede har styret større byggeprojekter igennem, med succes og god indtjening.


Jobindex, 2. september
Search & Select ApSQuality Manager (QM)

Search & Select ApS søger for Dinex A/S i Middelfart

Dinex A/S i Middelfart er førende inden for udvikling og produktion af avancerede udstødningssystemer og er OEM leverandør til en række globale producenter.

Vi leder efter en erfaren og robust QM, der får ansvaret for funktionen i produktionsenheden i Danmark. Det er en rolle, hvor man har "hands on" på mange opgaver, og hvor man ikke skal være bange for at "smøge ærmerne op" og gå forrest som rollemodel. Man bliver leder for 2 funktionærer i Q afd., som også består af 2 timelønnede ansatte.

QM er daglig ansvarlig for at vedligeholde samt for at udbygge Dinex´s kvalitets- og miljøledelsessystem, således dette til enhver tid fremstår opdateret, efterlever krav i relevante standarder - herunder TS-16949 - samt ikke mindst lever op til kundernes forventninger hertil.


Search & Select ApS, 2. september
Search & Select ApSProduction Supervisor (PS) til den Automotive Industri (aften)

Search & Select ApS, Middelfart

Dinex A/S i Middelfart er førende inden for udvikling og produktion af avancerede udstødningssystemer og er OEM leverandør til en række globale producenter.

Den nye PS bliver medansvarlig for at de opstillede produktionsmål mm overholdes og skal medvirke til at sikre og udvikle en kvalitativ, effektiv og optimal produktionsproces. Ledelsesansvaret omfatter 3 Production Group Coordinators samt ca. 25 timelønnede ansatte.

Production Supervisor´en kan motivere faglærte teams ud fra en kommunikativ, synlig og resultatorienteret ledelsesstil samt motiveres selv ved en synlig ledelsesstil i produktionen, hvor kvalitet, leveringsevne, sikkerhed samt produktivitet er nøgleområder.


Search & Select ApS, 1. september
& friendsProjektchef - Vest for Storebælt

& friends søger for kunde

For vores kunde – en veletableret og betydende teknisk entreprenør – søger vi en dygtig projektchef til at stå i spidsen for større entrepriser, som virksomheden udfører vest for Storebælt.

Der vil være tale om komplekse projekter i total- og hovedentreprise – herunder flere udført i konsortier. Ansættelsen sker i en af virksomhedens afdelinger i Jylland; men du må påregne, at en stor del af arbejdstiden benyttes på byggepladser over hele Jylland og Fyn.

Dit ansvar og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Styring af projektforløb, udførelse, test og aflevering af projektet
 • Ledelse af projektteamet fra kontrakt til aflevering
 • Sikre at projektet overholder opsatte målsætninger – tid, teknik, økonomi og kvalitet

Jobindex, 15. august

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
Hoffmann
1 til 16 af 16 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.