1 til 16 af 16 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernLedelse inden for ingeniør og teknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
Konsulenthuset ballisager a/s
Teknisk og forretningsorienteret mellemleder til innovativ el-teknisk virksomhed

Konsulenthuset ballisager a/s søger for Intego A/S i Odense

Konsulenthuset ballisager a/s søger på vegne af vores kunde Intego A/S en serviceleder til afdelingen i Odense. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor el-tekniske løsninger og service til Erhverv, Industri og Infrastruktur.

Servicelederen i Odense får ansvar for et team af montører, og bliver den primære kontaktperson for en række af virksomhedens kunder - primært industrikunder. Intego A/S er landsdækkende med 11 afdelinger og med hovedkontoret placeret i Aalborg.

Vi leder efter en serviceleder, der med direkte reference til afdelingslederen i Odense, kan være med til at optimere og fortsat forbedre service- og kundeområdet. Udover, at være fagligt kvalificeret skal du have lysten og evnerne til at arbejde med ledelse og motivation, med tilfredse montører som resultat.

Konsulenthuset ballisager a/s

Konsulenthuset ballisager a/s, 1. oktober
Search & Select ApSProduction Supervisors (PS) til den Automotive Industri - DAG og AFTEN!

Search & Select ApS, Middelfart

Dinex A/S i Middelfart er førende inden for udvikling og produktion af avancerede udstødningssystemer og er OEM leverandør til en række globale producenter.

De nye PS´er bliver medansvarlige for at de opstillede produktionsmål mm overholdes og skal medvirke til at sikre og udvikle en kvalitativ, effektiv og optimal produktionsproces. Ledelsesansvaret omfatter 3 Production Group Coordinators samt ca. 25 timelønnede ansatte.

Production Supervisor´erne kan motivere faglærte teams ud fra en kommunikativ, synlig og resultatorienteret ledelsesstil samt motiveres selv ved en synlig ledelsesstil i produktionen, hvor kvalitet, leveringsevne, sikkerhed samt produktivitet er nøgleområder.


Search & Select ApS, 30. september
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for kunde på Fyn

Projektchef - Specialbyggeri

Med reference til direktøren og i tæt samarbejde med en kompetent ledergruppe, får du det totale ansvar for en række krævende byggeprojekter. Du bliver dybt involveret i hele resultatkæden, lige fra de indledende drøftelser med kunden omkring ønsker og behov, over kalkulations- og tilbudsfasen, til igangsætning og afvikling af projektet, afsluttende med aflevering af de færdige byggeprojekter.

Du er en dygtig og erfaren projektlederprofil, der i dag kunne sidde i et job som teknisk chef eller projektchef, suppleret med en relevant byggeteknisk uddannelse. Under alle omstændigheder kan du dokumentere, at du er ”trådt ud af dine barnesko” og allerede har styret større byggeprojekter igennem, med succes og god indtjening.


Jobindex, 30. september
Lindø IndustriparkOperativ supervisor til virksomhed i vækst

Lindø Industripark

- moderne industripark/havn med fokus på vækst i offshore og marine

Er du en teknisk velfunderet maskinmester eller lignende? Har du erfaring med at planlægge, koordinere og gennemføre tunge løfte- og transportopgaver? Og kan du se dig selv som supervisor i transportafdelingens operationelle team hos LINDØ port of ODENSE?

LINDØ port of ODENSE består af Odense Havn og Lindø Industripark, der huser et stort og voksende antal virksomheder inden for offshore og marine. Vi tilbyder unikke produktionsfaciliteter og stærke logistikløsninger, der skaber optimale rammer for produktion, lagring og udskibning af store komponenter til kunder inden for offshore, marine og tung industri. Da vi oplever vækst i antallet af nye lejere og blandt eksisterende lejere, søger vi en ny kompetent kollega til vores operationelle transport team på Lindø.


Jobindex, 26. september
Bravida Danmark A/SSERVICELEDER ABA FIRE & SECURITY, ODENSE

Bravida Danmark A/S

Som Serviceleder får du økonomisk, teknisk og personaleansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn på Fyn og Jylland med reference til afdelingschefen for Fire & Security Vest.

Dine kunder, som er fordelt på alle brancher, hjælper du ved daglige akutte serviceopgaver. Du sikrer, at årlige eftersyn gennemføres i tæt samarbejde med servicekoordinatoren, som er med til at planlægge dagens opgaver. Samtidig kvalitetssikrer du samt sikrer drift og vedligeholdelse i samarbejde med kunder.

Desuden deltager du i udarbejdelse og beregning af tilbud og mersalg til kunder inden for en bred palette af automatiske brandalarmeringsprodukter såsom Tyco, ESMI, Delta og Consilium. Du planlægger og overholder budgetter, som du har solid erfaring med at læse og forstå. På samme måde forstår og overholder du kontrakter, når du kompetent styrer dine opgaver.


Bravida Danmark A/S, 23. september
& friendsTeknisk chef / Entreprisechef – syd for Trekantområdet

& friends søger for kunde

For vores kunde – en veletableret og betydende teknisk entreprenør bl.a. indenfor det industrielle område, herunder biogasanlæg – søger vi en dygtig og erfaren teknisk chef til at stå i spidsen for større entrepriser, som virksomheden udfører i Sønderjylland. Der vil være tale om komplekse projekter i total- og hovedentreprise – herunder flere udført i konsortier. Ansættelsen sker i en af virksomhedens afdelinger i området; men du må påregne, at en stor del af arbejdstiden benyttes på byggepladser i hele det Sønderjyske område og på Fyn.

Dit ansvar og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Styring af projektforløb, udførelse, test og aflevering af projektet
 • Ledelse af projektteamet fra kontrakt til aflevering
 • Sikre at projektet overholder opsatte målsætninger – tid, teknik, økonomi og kvalitet

Jobindex, 23. september
Contiga Tinglev A/SByggeleder

Contiga Tinglev A/S

Så søger Contiga Tinglev en erfaren byggeleder der med afsæt i hjemmekontor, byggepladser eller hovedkontor vil skulle styre vore spændende byggeprojekter rundt om i Danmark.

Hvad består arbejdsopgaverne i:

 • Byggeledelse fra kontraktindgåelse til overdragelse af det færdige råhus projekt
 • Planlægning og styring af egne betonelementprojekter inklusive styring af underentreprenører
 • Udarbejdelse af og opfølgning på tidsplaner i samråd med kunden, rådgiver og fabrikken

Jobindex, 19. september
Region SyddanmarkFunktionsleder til cytostatikaproduktion på Sygehusapotek Fyn

Region Syddanmark

Cytostatikafunktionen har de senere år gennemgået en stor vækst og det er derfor blevet nødvendigt at have en funktionsleder, der ikke er en del af den daglige drift. Vores nuværende funktionsleder har efter eget ønske valgt at fokusere sin indsats på faglige opgaver og udfordringer. Vi søger derfor en ny funktionsleder, der kan have fokus på personaleledelse, ressourcefordeling og optimering samt varetagelse af cytostatikafunktionens berøringsflader udadtil, dvs. kontakten til resten af ledelsen på sygehusapoteket, relevante afdelingsledelser på Odense Universitetshospital og samarbejdet de danske sygehusapoteker imellem.

Al cytostatikaproduktion foregår aseptisk og der stilles derfor store krav til lederens og personalets fokus på GMP og kvalitetsstyring.


Region Syddanmark, 19. september
Valling Ship Management ApSDaglig Leder - DPA/CSO

Valling Ship Management ApS, Svendborg

Med reference til virksomhedens ejer, og i tæt samarbejde med den øvrige organisation, søger Valling Ship Management ApS en daglig leder - DPA/CSO. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt, dog senest d. 01.12.2014.

Ansvarsopgaver vil omfatte:

 • Daglig ledelse af Ship Management-afdelingen
 • HSEQ-support til afdelingen, samt fartøjer i management
 • Deltage i møder, inspektioner/audits med kunder og underleverandører
 • Forestå udarbejdelse af tendermateriale for kommende projekter
 • Sikre, at kontrakter er i overensstemmelse med kundekrav og lovgivning samt afstemt med interne og eksterne interessenter
 • Kontakt til klasse samt myndigheder

Vi forventer, at du har en relevant maritim baggrund, gerne som navigatør, og gerne erfaring fra lignende stilling. Du skal have kendskab til maritim regulering, særligt ISM, ISPS, og have arbejdet som ISM- og ISPS-auditor og gerne som DPA/CSO.


Jobindex, 17. september
PM Consult
Produktionschef til virksomhed i vækst

PM Consult søger for kunde

Ordreproducerende jernindustriel virksomhed i vækst

Med reference til den adm.dir. bliver du en del af virksomhedens ledergruppe og får ansvaret for produktionen, herunder:

 • Ledelse af ca. 50 fagligt dygtige medarbejdere
 • Sikre et effektivt produktionsforløb
 • Løbende procesoptimering
 • Sikre overholdelse af sikkerheds- og kvalitetskrav
 • Sikre et godt og engageret arbejdsmiljø
 • Indgå i et godt og konstruktivt samarbejde med den øvrige ledelse

Jobindex, 16. september
ManpowerProduction Supervisor

Manpower recruiting on behalf of MHI Vestas in Kerteminde

You will be in charge of the daily operation on the factory floor, including production optimization, planning activities related to production and managing all activities performed in the factory.

One of the most important tasks will be the interaction with the employees. You will manage the employees in the assembly area which currently counts 30 people, but this number will increase. You will be communicating directly with the workers to ensure that production deadlines are met. You will motivate the employees, build interpersonal relationships and improve productivity.

Manpower

ManpowerGroup, 15. september
OBH-Gruppen A/STeamleder/projektleder til Odense

OBH-Gruppen A/S

Har du ingeniørerfaring? Og vil du have et spændende og udviklende job i en veletableret og vækstorienteret rådgivningsvirksomhed med sit hovedsæde i Odense?

Du vil få rollen som teamleder for et af vores tværfaglige teams. Dine ansvarsområder er bl.a. daglig ledelse af et team på 5-7 medarbejdere, herunder afholdelse af ugentlige teammøder, sikre lønsomhed i teamet, tværfaglig samt personlig udvikling af teammedlemmer - alt i tæt samarbejde med den øverste ledelse.

Som projektleder står du i spidsen for den gruppe, der internt er tilknyttet det enkelte projekt, samt varetager kontakten til kunder og samarbejdspartnere. Du har det faglige ansvar for at gennemføre flere forskellige typer projekter. Det drejer sig eks. om uddannelse, bolig, og erhvervsbyggeri.


OBH-Gruppen A/S, 15. september
Energi Fyn
Chef til Installation og Måleteknik

Energi Fyn, Odense

Energi Fyn søger en udviklingsorienteret og proaktiv leder til afdelingen for installation og måleteknik.

Du skal lede en afdeling, der bl.a. er ansvarlig for fjernaflæsning, validering og videreformidling af måle- og afregningsdata fra Energi Fyns ca. 175.000 fjernaflæste elmålere. Afdelingen håndterer endvidere teknisk sagsbehandling i forbindelse med anvisning, tilslutning og oprettelse af nye målepunkter og installation, dokumentation samt drift og vedligeholdelse af hele Energi Fyns målerpark.

Dit arbejdsområde:
Den daglige ledelse af en afdeling med 14 kompetente og motiverede medarbejdere.


Jobindex, 12. september
Aasum Plast & Metal A/S
Salgs- og udviklingsingeniør

Aasum Plast & Metal A/S, Odense

Vi tilbyder et job i en moderne og fleksibel industrivirksomhed med ca. 15 medarbejdere. For den rette person vil der være såvel udfordringer som udviklingspotentiale i stillingen. Opgaverne er varierede med kundekontakter i hele spektret fra elektronikbranchen til landbrugsmaskinbranchen.

Opgaver inden for salg, udvikling og kundekontakt:

 • Selvstændig forberedelse af salgsbesøg hos potentielle kunder
 • Gennemføre salgsbesøg samt foretage afrapportering og opfølgning

Opgaver inden for produktionshåndtering:

 • Følge status for nye komponenter i produktionen
 • Deltage i interne møder om produktionsoptimering
Aasum Plast & Metal A/S

Jobindex, 12. september
Curia ManagementGlobal Quality Manager (AL-46.1053.14)

Curia Management søger for klient

Tænder du på kvalitetsledelse inden for elektronikproduktion?

Virksomheden, som er beliggende vest for Storebælt, er en af Skandinaviens førende leverandører af batch produktion EMS - Electronic Manufacturing Services.

Hjørnestenene i forretningen er topmoderne produktionsteknologier, fokuserede forretningsprocesser (kvalitet, indkøb, salg, produktion, lean) og medarbejdere med et højt vidensniveau. Der igangsættes løbende aktiviteter, der skal sikre, at fastlagte mål for forretningsprocesserne efterleves.

Med henblik på fortsat at sikre højeste kvalitetsniveau til virksomhedens kunder bliver du ansvarlig for at vedligeholde og videreudvikle virksomhedens kvalitetsledelsessystem, der er certificeret i henhold til ISO9001, ISO14001, ISO18001 og ISO13485, samt compliant med TS 16949.


Jobindex, 11. september
Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S
Fabrikschef

Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S, Aarup

Hos Carl Hansen & Søn føler vi et stort ansvar for at blive ved med at fremme visionen om at producere møbler i høj kvalitet og med lang levetid. Møbler som er fremstillet af de bedste materialer og som fremstilles på den bedst mulige måde miljømæssigt.

Carl Hansen & Søn oplever en kraftig vækst og har som følge heraf erhvervet sig nye fabrikshaller samt øget produktionskapaciteten betragteligt.

Til at understøtte vores fremtidige vækst søges nu en Fabrikschef til fabrikken i Gelsted med følgende arbejdsopgaver

 • Daglig ledelse af fabrikkens medarbejdere – funktionærer, teamledere og timelønnede.
 • Overordnet sikre en effektiv afvikling af produktion, drift og ressourceforbrug.
 • Drive fremadrettede optimeringsprojekter/handlingsplaner

Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S, 8. september

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
IDA
1 til 16 af 16 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.