1 til 15 af 15 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernLedelse inden for ingeniør og teknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Jobindex A/SEfterretningstjenesten søger chef til ny afdeling for Borgerservice

Jobindex A/S søger for kunde

Er du lummer og snagende, og kan du omsætte det til solide løsninger for Danmarks befolkning?

Som chef for Borgerservice-afdelingen står du i spidsen for lanceringen af en række nye services. Fælles for dem er mottoet ”Vi spionerer for dig”, og du er med til at tydeliggøre værdien af vores mange privatlivskrænkelser.

Blandt andet lancerer Efterretningstjenesten en ny backup-tjeneste. Den går kort sagt ud på, at du, hvis din harddisk crasher, eller din computer eller smartphone bliver stjålet, kan henvende dig til Efterretningstjenesten og få udleveret en komplet kopi af alle dine data. For at minimere aggressiv sprogbrug generelt i samfundet, retter vi i den forbindelse en række ord i dine dokumenter, før du får dem retur. Fx bliver ’terrorist’ til ’baryl’ og ’masseødelæggelsesvåben’ bliver til ’velkomstdrink’.


Jobindex, 31. marts
Skøtt's Bygningssnedkeri A/S
Tømrermester/ Byggeleder

Skøtt's Bygningssnedkeri A/S, Ørbæk

Vi har travlt, derfor søges leder til tømrerafdelingen.

Vi forventer at du:

 • Har uddannelse som bygningskonstruktør/bygningsingeniør.
 • Er uddannet tømrer.
 • Har erfaring som byggeleder.

Vi tilbyder:

 • Ansvar for vores tømrerafdeling.
 • Et travlt og spændende job med udfordringer og udviklingsmuligheder.
 • Frie og selvstændige arbejdsforhold.

Jobindex, 30. marts
GML-HR A/S
Produktionschef

GML-HR A/S søger for BROEN-LAB i Assens

Udvikling af supply chain i vækstorienteret virksomhed

GML-HR søger for BROEN-LAB en ambitiøs produktionschef som skal stå i spidsen for virksomhedens supply chain og sikre at den er klar til den vækst, som den fremtidige strategi ligger op til.

Med reference til den adm. direktør får du det overordnede ansvar for virksomhedens supply chain med produktion, indkøb, planlægning, lager/forsendelse og PTA. Som produktionschef skal du sikre, at den daglige drift kører med rettidig levering og høj kvalitet. Du er ansvarlig for at produktionskapaciteten er til stede for at kunne håndtere den øgede omsætning. Der vil ligeledes være fokus på optimering af processer, indkøb samt udvikling af organisationen.

GML-HR A/S
GML-HR A/S, 30. marts
NGF Nature Energy A/SDriftsledere til biogasanlæg

NGF Nature Energy A/S

Til biogasanlæggene på Midtfyn og Nordfyn søger vi driftsledere, der skal varetage den daglige ledelse og drift af biogasanlæggene.

Du vil referere til driftschefen, som du driver biogasanlægget i samarbejde med.

Dine opgaver er bl.a.:

 • Daglig ledelse, hvor du er ansvarlig for driften
 • Reparationer på anlægget
 • Opfølgning på økonomi og andre administrative opgaver
 • Ansvar for kørsel ud og ind af anlægget

NGF Nature Energy A/S, 27. marts
VandCenter SydPositiv og motiverende GIS-chef

VandCenter Syd, Odense

Vi søger en motiverende chef til at lede og udvikle GIS-området. Stillingen er nyoprettet og forudsætter både et godt fagligt kendskab til GIS-verdenen og evne til at lede en GIS-afdeling med erfarne og dygtige medarbejdere inden for området. Afdelingen er placeret på vores kontor i Odense C.

Som GIS-chef bliver du en del af et velfungerende lederteam i området Ressourcer & Anlæg. Du får hovedansvaret for:

 • VandCenter Syds GIS-udvikling på det strategiske niveau
 • Den daglige ledelse og udvikling af ca. 10 medarbejdere på GIS-området
 • Koordinering af samarbejdet mellem GIS-interessenter i VandCenter Syd og SamAqua
 • Styring, koordinering og afslutning af GIS-udviklingsprojekter

Jobindex, 27. marts
Fjernvarme Fyn A/S
Teamleder til indkøb inden for brændsel og mineralproduktafsætning

Fjernvarme Fyn A/S, Odense

Har du solid indkøbserfaring og stærke kompetencer inden for brændsler og mineralprodukter, så har vi jobbet til dig. I forbindelse med overtagelsen af Fynsværket er Fjernvarme Fyn blevet el-producent. Vi er derfor i færd med at etablere en indkøbs- og handelsfunktion.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i

 • Udarbejdelse af indkøbsprocedurer i samarbejde med medarbejderne
 • Ansvarlig for overholdelse af udbudsregler og interne politikker
 • Implementering og opfølgning på brændselsindkøbskontrakter

Fjernvarme Fyn A/S, 27. marts
Unicon A/SHSE Manager søges til Unicon

Unicon A/S

Er du den inspirerende, fleksible og dedikerede HSE Manager, der kan flytte og udvikle Unicons fysiske og psykiske arbejdsmiljø til næste niveau? Vores nuværende HSE Manager går på pension og vi søger derfor hans afløser.

Unicon leverer færdigblandet beton af høj kvalitet til byggeprojekter i hele Danmark og er markedsledende på sit felt og en del af Aalborg Portland.

Som HSE Manager vil du være den operative ansvarlige for sundhed, sikkerhed og miljø i Unicon – og du vil referere direkte til Unicons direktør. Du bliver ansvarlig for at drive og udvikle vores arbejdsmiljøorganisation – og du evner at skabe proaktiv synergi imellem forretning og HSE-opgaverne.


Aalborg Portland, 23. marts
Grundfos A/SProduktions- og forandringsleder til montage - pumpestationer i Odense

Grundfos A/S

Har du erfaring med produktionsoptimering og forandringsledelse? Vil du lede 16 timelønnede i en mindre afdeling med stor indflydelse på Grundfos´ produkter samt sætte dit præg på en omfattende forandringsproces i en af Danmarks største og mest succesrige virksomheder? Så bliv produktionsleder i PS Production i Odense.

Som produktionsleder er din fornemmeste opgave at lede medarbejderne og fungere som produktions- og forandringslederen, der går forrest som facilitator for LEAN-forandringer og optimering af produktionsprocesserne. Din dagligdag foregår primært på produktionsgulvet som synlig, nærværende og handlingsorienteret leder i tæt samarbejde med dine medarbejdere - altid med fokus på en toptrimmet produktionsenhed med høj medarbejdertilfredshed.


Grundfos A/S, 20. marts
GF Forsikring
Cheftaksator til bygning og indbo

GF Forsikring

 • Er du en dygtig leder, der får det bedste frem på holdet?
 • Kan du holde mange bolde i luften samtidig?

GF Forsikring søger en cheftaksator til vores taksatorer inden for området: bygning og indbo i vores skadeafdeling. Vores taksatorer er opdelt på bil, bygning, indbo og kontortaksering.

Som cheftaksator for ca. 20 taksatorer fordelt over hele landet skal du beskæftige dig med alle opgaver inden for ledelse. Du refererer direkte til skadedirektøren og indgår i skadeafdelingens ledergruppe på 7 personer.

GF Forsikring

GF Forsikring, 19. marts
Bravida Danmark A/SEntrepriseleder, Baneteknik

Bravida Danmark A/S, Odense eller København

Kan du se dig selv i rollen som entrepriseleder, hvor din vigtigste opgave bliver at lede og styre entrepriser inden for montage af kørestrømsanlæg, så er det måske dig vi søger til vores afdeling for Baneteknik.

Som entrepriseleder får du reference til afdelingschefen for Baneteknik og kommer til at arbejde med følgende opgaver:

 • God og effektiv ledelse af montører
 • Styring af underentreprenører
 • Entreprisestyring, herunder planlægning, tilsyn, sikkerhed, økonomi og afrapportering

Din baggrund kan være inden for procesindustrien eller montage af mekaniske anlæg. Det vigtigste er, at du har erfaring med og forståelse for montageprocessen og har lyst til at bygge og vedligeholde tekniske anlæg. Du er forretningsorienteret, harøkonomisk forståelse og drives af at lave den gode forretning. Det er en fordel, hvis du har erfaring med montage af kørestrømsanlæg.


Bravida Danmark A/S, 10. marts
Hartmanns A/SFormand med stor erfaring inden for råhusbyggeri og elementmontage

Hartmanns A/S søger for Max Bögl

Er du interesseret i at arbejde i en virksomhed med stolte traditioner og stor erfaring i branchen, hvor dygtighed og erfaring i opførelsen af råhusbyggerier og elementmontage er en forudsætning. Så er jobbet som formand hos Max Bögl måske noget for dig.

Du får en travl og spændende hverdag, i et tæt samarbejde med den øvrige projektorganisation på byggerierne, hvor du med in erfaring inden for egenproduktion primært vil beskæftige dig med de opgaver, som knytter sig til beton- og elementmontage.

Jobbet indebærer:

 • Manden på pladsen med daglig styring af mandskab
 • Koordinering af materialeleverancer samt tekniske ressourcer og materiel
 • Deltagelse på byggemøder

Hartmanns A/S, 10. marts
Selectors A/SProduktions- og vedligeholdelseschef

Selectors A/S søger for Strøjer Tegl i Assens

Med reference til Fabrikschefen bliver den nye Produktions- og vedligeholdelseschef ansvarlig for den daglige ledelse af produktionen. Produktionsprocessen sker som et kontinuerligt flow, hvor fabrikken er i gang 24/7 i 365 dage. Ovnen, hvori alle produkter brændes, er det centrale i produktionen og det er væsentligt, at alle processer før og efter ovnen fungerer med højest mulig oppetid.

Derfor vil der være stort fokus på, at du kan videreudvikle rutinerne for løbende vedligehold, så der bliver færrest mulige produktionsstop. Fokus sættes på at indføre service intervaller på kritiske produktionsområder og maskiner, så nedbrud forebygges. Du bliver daglig leder af produktionsteamet og vedligeholdelsesafdelingen, som primært består af en elektriker. Det forventes, at du selv kan foretage en række mekaniske justeringer og reparationer af produktionsudstyret.


Selectors A/S, 9. marts
Mercuri Urval
Logistikchef

Mercuri Urval søger for Brenderup i Nr. Åby

Produktionsplanlægning, indkøb, kvalitetsstyring og logistik?

Den nye logistikchef indgår i virksomhedens ledergruppe og får det overordnede ansvar for logistik, produktion, indkøb og kvalitet. Ledelsesmæssigt vil der være ansvar for 5 funktionærer og 14 timelønnede.

Stillingen refererer direkte til den adm. direktør, og derudover refereres indirekte til koncernens COO, hvor du deltager i tværorganisatorisk samarbejde. En del af ledelsesansvaret omfatter overholdelse af sikkerheds- og sundhedskrav i produktionen samt den generelle udvikling af medarbejdere.

Mercuri Urval

Mercuri Urval, 4. marts
Mercuri Urval
Produktionschef

Mercuri Urval søger for kunde på Fyn

Ledelse • Kontinuerlige forbedringer • High speed produktion

Med reference til logistikdirektøren bliver du medlem af ledergruppen på supply chain området. Du får ledelsesansvaret for ca. 65 medarbejdere. Du samarbejder løbende med kolleger i andre funktionsområder og med de relevante eksterne underleverandører. Overordnet set måles du på din evne til at udvikle produktiviteten og dine medarbejdere. Med afsæt i en systematisk tilgang arbejder du målrettet med alle variable i din produktion - personale, ledelse, teknik, planlægning, workflow etc.

Stillingen kræver, at du påtager dig et stort personligt lederansvar. I din karriere har du bevist, at du kan skabe resultater gennem mellemledere, ligesom du har haft succes som direkte leder for timelønnede. Du har en involverende ledelsesform, men har samtidig evnen til at holde organisationen på sporet og tage hurtige og konkrete beslutninger, når det er påkrævet.


Jobindex, 2. marts
Mercuri Urval
Global Safety Manager

Mercuri Urval søger for KOMPAN i Odense

Ansvar for produktsikkerhed i global virksomhed

Hos KOMPAN har produktsikkerhed haft en central placering på den strategiske dagsorden siden virksomhedens etablering i 1970 og er en grundlæggende del af KOMPANs ”DNA”. KOMPAN er totalleverandør af legepladser og ansvarlig for alle processer - lige fra udvikling af det enkelte produkt, over legepladsdesignet, kvalificering af tredjepartsleverandører til installationen af legepladsen.

Som et nyt strategisk indsatsområde sælger KOMPAN både egen- og tredjepartspartsproducerede institutionsmøbler til børn. En stor opgave for den nye Global Safety Manager bliver at sikre, at alle produkter til hver en tid overholder koncernens processer for produktsikkerhed.

Mercuri Urval

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
Maersk Line
1 til 15 af 15 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.