1 til 10 af 10 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernLedelse inden for ingeniør og teknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

LukketOpslagsdato

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
DSBEnhedsleder hos Danmarks Jernbanemuseum

DSB, Odense

Kan du se dig selv…
Være ansvarlig for restaurering og vedligehold af Danmarks jernbanehistoriske kulturarv?

Du er daglig leder for 2 sjakbajser og museets værksteder. Du planlægger og styrer restaureringsprojekter, forvalter magasiner for rullende materiel, og organiserer museets veterantogskørsler.

Dine konkrete arbejdsopgaver er at

 • organisere og lede restaureringsarbejdet i museets værksteder
 • forestå projektbeskrivelser og projektstyring af de konkrete projekter
 • lægge rammer for og organisere veterantogskørsler i museets regi
 • inspirere og motivere både fastansatte og frivillige medarbejdere i museets værksteder
DSB

DSB, 25. august
Atlas Copco Kompressorteknik A/SServicechef

Atlas Copco Kompressorteknik A/S

Er du en person, der kan lide udfordringer? Og har du en løsningsorienteret positiv tilgang til opgaverne? Og har du derudover masser af drive og en naturlig prioritering af både gode kunderelationer samt af dygtige og tilfredse medarbejdere? Så har vi en inspirerende udfordring til dig. Kom og bliv en del af vores team af dygtige medarbejdere med høje mål, gode kunderelationer og en succesfuld tilgang til servicearbejde.

Dine vigtigste opgaver bliver at:

 • Lede et team af 17 serviceteknikere
 • Opretholde og udvikle gode relationer med vores kunder
 • Sikre et sikkert arbejdsmiljø samt deltage aktivt i arbejdsmiljøarbejdet

Atlas Copco Kompressorteknik A/S, 21. august
Hays Specialist Recruitment A/SAfdelingschef

Hays Specialist Recruitment A/S søger for Grontmij A/S i Odense

Grontmij er en førende europæisk rådgivende ingeniørvirksomhed med stærk ekspertise inden for bæredygtigt byggeri. Grontmij hjælper kunderne med at tage kvalificerede beslutninger og foretage velovervejende investeringer, når de udvikler byggeri og naturlige omgivelser.

Som Afdelingschef i forretningsenheden ”Planning & Design” vil du være i spidsen for yderligere vækst inden for bæredygtigt byggeri og du vil få ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af ca. 18 fagligt dygtige og erfarne medarbejdere.

Endvidere vil du få ansvaret for den daglige drift af afdelingen, overordnet projektansvar og videreudviklingen af afdelingen. Du skal bl.a. stå for udarbejdelse og implementering af strategi og den operationelle udførelse og sikre, at afdelingen lever op til de økonomiske mål og forventninger samt opdyrke og fastholde gode kunderelationer.

Hays Specialist Recruitment A/S

Hays Specialist Recruitment A/S, 21. august
& friendsProjektchef - Vest for Storebælt

& friends søger for kunde

For vores kunde – en veletableret og betydende teknisk entreprenør – søger vi en dygtig projektchef til at stå i spidsen for større entrepriser, som virksomheden udfører vest for Storebælt.

Der vil være tale om komplekse projekter i total- og hovedentreprise – herunder flere udført i konsortier. Ansættelsen sker i en af virksomhedens afdelinger i Jylland; men du må påregne, at en stor del af arbejdstiden benyttes på byggepladser over hele Jylland og Fyn.

Dit ansvar og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Styring af projektforløb, udførelse, test og aflevering af projektet
 • Ledelse af projektteamet fra kontrakt til aflevering
 • Sikre at projektet overholder opsatte målsætninger – tid, teknik, økonomi og kvalitet

Jobindex, 15. august
Falck Schmidt Defence System A/S
Kvalitetschef / Quality Manager til højteknologiske produkter

Falck Schmidt Defence System A/S, Odense

Falck Schmidt

Har du erfaringen til at hæve vores kvalitetsniveau endnu mere? Og vil du:

 • spille en nøglerolle som chef for kvalitetsafdelingen og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter?
 • være en del af en anerkendt international virksomhed og indgå i ledergruppen?
 • have mange faglige og personlige udfordringer?

Som kvalitetschef får du overordnet ansvar for at hæve kvalitetsniveauet og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter på vores fabrikker i Odense og Fredericia. Det indebærer, at du vedligeholder og videreudvikler vores kvalitetssystem, så det opfylder ISO 9001, AQAP 2110 og matcher internationale kunders krav om produktkvalitet samt er i overensstemmelse med udvalgte standarder.

Falck Schmidt Defence System A/S

Jobindex, 13. august
ORANA A/SVærkstedsleder/Vedligeholdelsesleder søges

ORANA A/S, Rynkeby

Danish Fruit Production A/S (DFP) – et produktionsselskab under Orana A/S – der producerer frugtbaserede halvfabrikata til fødevareindustrien og frugtbaserede food service produkter til catering sektoren, søger en dygtig og engageret værkstedsleder/vedligeholdelsesleder.

Arbejdsopgaver:

 • Som leder for værkstedet vil du få det overordnede ansvar for bygninger, maskiner og udenomsarealer og vedligehold heraf
 • Du vil skulle prioritere dit personales opgaver, og i samarbejde med de produktionslinjeansvarlige og lagerchefen vil du skulle sørge for, at opgaverne løses i den mest optimale rækkefølge, og at eksterne håndværkere hentes ind når nødvendigt
 • Du vil få ansvaret for optimering og implementering af planer for forebyggende vedligehold

Jobindex, 12. august
Luja SawtechDriftsleder

Luja Sawtech, Odense

Er du driftslederen som skal bidrage til en firedoblet omsætning hos Luja Sawtech?

Driftslederen i Luja Sawtech har en central rolle, da stillingen spænder bredt fra dagligdags ”nede på gulvet hands-on”-opgaver til medansvarlig for implementering af virksomhedsstrategien.

Rollen bygger på en grundlæggende og stærk forståelse af virksomhedens nuværende processer, som er fundamentet for virksomhedens fremtidige vækst. Hertil vil du skulle udvikle og optimere processerne samt deltage i fremtidige rekrutteringsprocesser, i takt med at virksomheden vokser via salg til både nye såvel som eksisterende kunder.

På sigt er det hensigten, at driftslederen opnår personaleansvaret for virksomhedens ”tekniske team”, således at ejeren kan vende sit primære fokus mod virksomhedens kerneforretning hos kunderne, herunder den tekniske udvikling af virksomhedens serviceportefølje.


Jobindex, 8. august
Curia ManagementGlobal Quality Manager (AL-46.1053.14)

Curia Management søger for klient

Tænder du på kvalitetsledelse inden for elektronikproduktion?

Virksomheden, som er beliggende vest for Storebælt, er en af Skandinaviens førende leverandører af batch produktion EMS - Electronic Manufacturing Services.

Hjørnestenene i forretningen er topmoderne produktionsteknologier, fokuserede forretningsprocesser (kvalitet, indkøb, salg, produktion, lean) og medarbejdere med et højt vidensniveau. Der igangsættes løbende aktiviteter, der skal sikre, at fastlagte mål for forretningsprocesserne efterleves.

Med henblik på fortsat at sikre højeste kvalitetsniveau til virksomhedens kunder bliver du ansvarlig for at vedligeholde og videreudvikle virksomhedens kvalitetsledelsessystem, der er certificeret i henhold til ISO9001, ISO14001, ISO18001 og ISO13485, samt compliant med TS 16949.


Jobindex, 8. august
Rynkeby Foods A/SFabriksleder til nathold

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Har du lyst til selvstændigt lederansvar for ca. 20 medarbejdere, hvor du med reference til Fabrikschefen indgår i fabriksledelsen og dermed får væsentlig indflydelse på virksomhedens drift, fastlagte KPI’er og realisering af handlingsplaner? Produktionen og lageret er organiseret i selvstyrende grupper, og du forstår at lede og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste samt udfordre dem på løbende forbedringer og kompetenceudvikling.

Du får personaleansvar for blanderi, tapperi, pakkeri, lager og en del af teknikergruppen på fast nathold, og som ansvarlig for den daglige drift skal du sikre, at dine medarbejdere efterlever virksomhedernes værdier og målsætninger. Du er ansvarlig for opretholdelse af den rette produktkvalitet og skal sikre, at dine medarbejdere har konstant fokus på hygiejneniveauet i fabrikken. Overholdelse og implementering af myndighedskrav og andre relevante krav er en selvfølge.

Rynkeby Foods A/S

Jobindex, 8. august
MT Højgaard A/SFormand

MT Højgaard A/S

Formand søges til spændende vandbygningsprojekter i Danmark. I afdelingen Vandbygning beskæftiger vi os med alle former for vandbygningsopgaver. Vi udfører lystbåde- og industrihavne, færgelejer og havnepromenader i Danmark.

Vandbygning hører til i forretningsområdet Anlæg og Beton, som varetager anlægsopgaver med specialkompetencer indenfor blandt andet betonrenovering, broer, veje, tunneller, havne- og vandbygningsarbejder. Vi søger nu en Formand til projekter, som geografisk kan være beliggende i hele landet.

Du får ansvaret for arbejdspladsledelsen på pladsen, herunder den daglige arbejdstilrettelæggelse af mandskab, materialer og maskiner, instruktion og vejledning af mandskab samt kontakt til underentreprenører. Derudover skal du instruere, vejlede og motivere mandskabet.


MT Højgaard A/S, 4. juli

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
Fest For Fyrede Jobindex
1 til 10 af 10 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.