1 til 15 af 15 resultater.

Dine valg

 • FjernFyn
 • FjernLedelse inden for ingeniør og teknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Opret en CV-profil og bliv fundet!

 • Over 2000 CV-profiler ansættes hvert år
 • Tusindvis af jobtilbud udsendes hver måned
 • Det er nemt og 100 % gratis
KEN A/S
Teknisk Chef - til Serviceafdelingen

KEN A/S, Broby

Til styrkelse af Serviceafdelingen søges en erfaren og kompetent teknisk chef som kan være med til at fastholde udviklingen af after sales funktionerne inden for KENs produkter og forretningsområder.

Stillingen som Teknisk Chef refererer til vores Service Manger og du får det overordnede ansvar for at sikre, at den tekniske viden om vores produkter forankres i serviceorganisationen. KENs kvalitetssystem er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 13485 (Direktiv for medicinsk udstyr) - det er en stor fordel, at du har kendskab til disse.

Som Teknisk Chef får du direkte ledelse af 7 dygtige og kompetente specialister, der yder teknisk back up på vores produkter til egne teknikere, datterselskaber, forhandlere og slutbrugere. Du vil indgå i serviceorganisationens ledelsesgruppe og evner derfor at tænke kommercielt ved siden af din tekniske kunnen.

KEN A/S

Jobindex, 21. oktober
PeopleLinkR&D MANAGER

PeopleLink søger for exodraft i Odense

Du bliver med reference til den adm. direktør - og i tæt samarbejde med Product Management ansvarlig for at sikre konstant fremdrift i udviklingen af nye produkter og løsninger indenfor exodrafts unikke miljørigtige teknologiområde: mekanisk røggasudsugning og varmegenvinding fra procesvarme.

Din primære opgave bliver at sikre en robust pipeline af nye produkter gennem effektiv projektledelse samt udvikling og motivation af afdelingens medarbejdere. Det forventes, at du har teknisk indsigt og lyst til at være en aktiv del af udviklingsarbejdet og kan være kompetent sparringspartner for kollegaerne, både når det gælder idegenerering, kravspecifikation af nye produkter og gennemførelse af test i laboratoriet.


PeopleLink, 15. oktober
PM Consult
Produktionschef til virksomhed i vækst

PM Consult søger for kunde

Ordreproducerende jernindustriel virksomhed i vækst

Med reference til den adm.dir. bliver du en del af virksomhedens ledergruppe og får ansvaret for produktionen, herunder:

 • Ledelse af ca. 50 fagligt dygtige medarbejdere
 • Sikre et effektivt produktionsforløb
 • Løbende procesoptimering
 • Sikre overholdelse af sikkerheds- og kvalitetskrav
 • Sikre et godt og engageret arbejdsmiljø
 • Indgå i et godt og konstruktivt samarbejde med den øvrige ledelse

Jobindex, 15. oktober
Mercuri Urval
Logistikchef

Mercuri Urval søger for kunde på Fyn

Vil du arbejde med ledelse, produktionsplanlægning, indkøb, kvalitetsstyring og logistik?

Den nye logistikchef indgår i virksomhedens ledergruppe og får det overordnede ansvar for logistik, produktion, indkøb og kvalitet. Ledelsesmæssigt vil der være ansvar for 5 funktionærer og 14 timelønnede. Stillingen refererer direkte til den adm. direktør, og derudover refereres indirekte til koncernens COO, hvor du deltager i tværorganisatorisk samarbejde. En del af ledelsesansvaret omfatter overholdelse af sikkerheds- og sundhedskrav i produktionen samt den generelle udvikling af medarbejdere.

Selve ”produktionen” består af montage og færdiggørelse. Som leder for produktionen vil arbejdsopgaverne bl.a. omfatte kvalitetssikring samt produktions- og logistikplanlægning. Da logistikchefen samtidig er en del af ledergruppen, deltager vedkommende også i budgetplanlægning og målopsætning for produktionen.


Jobindex, 15. oktober
Falck Schmidt Defence System A/S
Kvalitetschef / Quality Manager til højteknologiske produkter

Falck Schmidt Defence System A/S, Odense

Falck Schmidt

Har du erfaringen til at hæve vores kvalitetsniveau endnu mere? Og vil du:

 • spille en nøglerolle som chef for kvalitetsafdelingen og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter?
 • være en del af en anerkendt international virksomhed og indgå i ledergruppen?
 • have mange faglige og personlige udfordringer?

Som kvalitetschef får du overordnet ansvar for at hæve kvalitetsniveauet og sikre samtlige kvalitetsfremmende aktiviteter på vores fabrikker i Odense og Fredericia. Det indebærer, at du vedligeholder og videreudvikler vores kvalitetssystem, så det opfylder ISO 9001, AQAP 2110 og matcher internationale kunders krav om produktkvalitet samt er i overensstemmelse med udvalgte standarder.

Falck Schmidt Defence System A/S

Jobindex, 15. oktober
OBH-Gruppen A/STeamleder/projektleder til Odense

OBH-Gruppen A/S

Har du ingeniørerfaring? Og vil du have et spændende og udviklende job i en veletableret og vækstorienteret rådgivningsvirksomhed med sit hovedsæde i Odense?

Du vil få rollen som teamleder for et af vores tværfaglige teams. Dine ansvarsområder er bl.a. daglig ledelse af et team på 5-7 medarbejdere, herunder afholdelse af ugentlige teammøder, sikre lønsomhed i teamet, tværfaglig samt personlig udvikling af teammedlemmer - alt i tæt samarbejde med den øverste ledelse.

Som projektleder står du i spidsen for den gruppe, der internt er tilknyttet det enkelte projekt, samt varetager kontakten til kunder og samarbejdspartnere. Du har det faglige ansvar for at gennemføre flere forskellige typer projekter. Det drejer sig eks. om uddannelse, bolig, og erhvervsbyggeri.


OBH-Gruppen A/S, 14. oktober
& friendsTeknisk chef / Entreprisechef – syd for Trekantområdet

& friends søger for kunde

For vores kunde – en veletableret og betydende teknisk entreprenør bl.a. indenfor det industrielle område, herunder biogasanlæg – søger vi en dygtig og erfaren teknisk chef til at stå i spidsen for større entrepriser, som virksomheden udfører i Sønderjylland. Der vil være tale om komplekse projekter i total- og hovedentreprise – herunder flere udført i konsortier. Ansættelsen sker i en af virksomhedens afdelinger i området; men du må påregne, at en stor del af arbejdstiden benyttes på byggepladser i hele det Sønderjyske område og på Fyn.

Dit ansvar og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Styring af projektforløb, udførelse, test og aflevering af projektet
 • Ledelse af projektteamet fra kontrakt til aflevering
 • Sikre at projektet overholder opsatte målsætninger – tid, teknik, økonomi og kvalitet

Jobindex, 11. oktober
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for kunde på Fyn

Projektchef - Specialbyggeri

Med reference til direktøren og i tæt samarbejde med en kompetent ledergruppe, får du det totale ansvar for en række krævende byggeprojekter. Du bliver dybt involveret i hele resultatkæden, lige fra de indledende drøftelser med kunden omkring ønsker og behov, over kalkulations- og tilbudsfasen, til igangsætning og afvikling af projektet, afsluttende med aflevering af de færdige byggeprojekter.

Du er en dygtig og erfaren projektlederprofil, der i dag kunne sidde i et job som teknisk chef eller projektchef, suppleret med en relevant byggeteknisk uddannelse. Under alle omstændigheder kan du dokumentere, at du er ”trådt ud af dine barnesko” og allerede har styret større byggeprojekter igennem, med succes og god indtjening.


Jobindex, 8. oktober
Lindø IndustriparkStruktureret og fremsynet bygningsingeniør

Lindø Industripark

- moderne industripark/havn med fokus på vækst i offshore og marine

Har du en baggrund som bygningsingeniør eller anden relevant teknisk uddannelse på lignende højt niveau? Er du en god leder, der er vant til at strukturere og uddelegere samt opbygge og bevare gode relationer til andre mennesker? Kan du se dig selv som leder af teknisk afdeling med ansvar for bl.a. vedligehold og klargøring af bygninger og arealer sammen med syv dygtige medarbejdere? Så er det måske noget for dig at blive en del af LINDØ port of ODENSE?

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

 • Koordinere opgaverne i teknisk afdeling
 • Afholde kundemøder med nye og eksisterende kunder
 • Udarbejde tilbud og udbudsmateriale

Jobindex, 7. oktober
JKSAfdelingsledere

JKS søger for Kingo

Kan du se dig selv som værende en vigtig profil når den danske boligmasse skal renoveres for at imødekomme morgendagens miljøkrav? Er du en målrettet og ansvarsfuld leder- så kan du være en af dem, vi søger.

Arbejdsopgaverne vil være følgende:

  Personaleledelse og udvikling.
 • Koordinering og prioritering af opgaver.
 • Salg til eksisterende og potentielle kunder.
 • Implementering, optimering og vedligeholdelse af processer.
 • Sikre medarbejderne har opdateret viden omkring regler og regulativer.

JKS, 6. oktober
VestasService Team Leader

Vestas

Du har et selvstændigt ansvar for ledelse af omkring 24 serviceteknikere i dit område, der dækker Sydjylland, Fyn, Sjælland & Øerne. Dit ansvarsområde er daglig ledelse samt at sikre drift og vedligeholdelse af vindmøllerne i området. Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med Customer Service teamet og planlægningsfunktionen i Videbæk. Der er primært fokus på ledelse, udvikling og planlægning og mindre på det tekniske.

Ansvarsområde:

 • Daglig arbejdsledelse af medarbejdere
 • Udvikling af medarbejdere. Identificere kursus- og uddannelsesbehov samt deltage i kursusplanlægning
 • Afholde medarbejdersamtaler
 • Støtte og vejlede dine medarbejdere

Vestas, 6. oktober
Konsulenthuset ballisager a/s
Teknisk og forretningsorienteret mellemleder til innovativ el-teknisk virksomhed

Konsulenthuset ballisager a/s søger for Intego A/S i Odense

Konsulenthuset ballisager a/s søger på vegne af vores kunde Intego A/S en serviceleder til afdelingen i Odense. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor el-tekniske løsninger og service til Erhverv, Industri og Infrastruktur.

Servicelederen i Odense får ansvar for et team af montører, og bliver den primære kontaktperson for en række af virksomhedens kunder - primært industrikunder. Intego A/S er landsdækkende med 11 afdelinger og med hovedkontoret placeret i Aalborg.

Vi leder efter en serviceleder, der med direkte reference til afdelingslederen i Odense, kan være med til at optimere og fortsat forbedre service- og kundeområdet. Udover, at være fagligt kvalificeret skal du have lysten og evnerne til at arbejde med ledelse og motivation, med tilfredse montører som resultat.

Konsulenthuset ballisager a/s

Konsulenthuset ballisager a/s, 1. oktober
Search & Select ApSProduction Supervisors (PS) til den Automotive Industri - DAG og AFTEN!

Search & Select ApS, Middelfart

Dinex A/S i Middelfart er førende inden for udvikling og produktion af avancerede udstødningssystemer og er OEM leverandør til en række globale producenter.

De nye PS´er bliver medansvarlige for at de opstillede produktionsmål mm overholdes og skal medvirke til at sikre og udvikle en kvalitativ, effektiv og optimal produktionsproces. Ledelsesansvaret omfatter 3 Production Group Coordinators samt ca. 25 timelønnede ansatte.

Production Supervisor´erne kan motivere faglærte teams ud fra en kommunikativ, synlig og resultatorienteret ledelsesstil samt motiveres selv ved en synlig ledelsesstil i produktionen, hvor kvalitet, leveringsevne, sikkerhed samt produktivitet er nøgleområder.


Search & Select ApS, 30. september
Bravida Danmark A/SSERVICELEDER ABA FIRE & SECURITY, ODENSE

Bravida Danmark A/S

Som Serviceleder får du økonomisk, teknisk og personaleansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn på Fyn og Jylland med reference til afdelingschefen for Fire & Security Vest.

Dine kunder, som er fordelt på alle brancher, hjælper du ved daglige akutte serviceopgaver. Du sikrer, at årlige eftersyn gennemføres i tæt samarbejde med servicekoordinatoren, som er med til at planlægge dagens opgaver. Samtidig kvalitetssikrer du samt sikrer drift og vedligeholdelse i samarbejde med kunder.

Desuden deltager du i udarbejdelse og beregning af tilbud og mersalg til kunder inden for en bred palette af automatiske brandalarmeringsprodukter såsom Tyco, ESMI, Delta og Consilium. Du planlægger og overholder budgetter, som du har solid erfaring med at læse og forstå. På samme måde forstår og overholder du kontrakter, når du kompetent styrer dine opgaver.


Bravida Danmark A/S, 23. september
Produktions- og udviklingschef
Virksomheden søger til en nyoprettet stilling en kvalificeret dynamisk produktions- og udviklingschef med en solid praktisk og teoretisk...
MOM'S A/S, Odense
Jobcenter Odense, 13. oktober

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
IDA
1 til 15 af 15 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.