1 til 11 af 11 resultater.

Dine valg

  • FjernFyn
  • FjernLedelse inden for ingeniør og teknik

Filtrér din søgning

ÅbenKategori

LukketOpslagsdato

Kort Vis søgning på kort
Grafer Se grafer for din søgning
Værktøj til uopfordrede ansøgninger Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Online CV

Bliv headhuntet til dit næste job. Indsend dit CV og bliv fundet!

Mercuri Urval
Supply Chain Manager

Mercuri Urval søger for Hydac i Langeskov

Stort ledelsesmæssigt ansvar i vækstvirksomhed

Som supply chain manager får du ansvaret for at tilrettelægge, planlægge og gennemføre virksomhedens indkøb samt frembringelse af varer og den logistik, en sådan produktion medfører. Herunder ansvaret for at udvikle og videreudvikle hele supply chain området i en virksomhed i positiv vækst og konstant forandring.

Du vil få det ledelsesmæssige ansvar for ca. 30 veluddannelse og motiverede medarbejdere fordelt på følgende funktioner:

  • Indkøb og sourcing
  • Planlægning
  • Projektledelse
Mercuri Urval

Mercuri Urval, 20. november
Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s søger for Haarslev Industries A/S på Fyn

Supervisor/Site Manager

Efter mere end 40 års succes på markedet, med tocifrede vækstrater i Haarslev Industries A/S og flere succesfulde opkøb, er der nu behov for to nye Supervisors/Site Managers, så væksten kan fortsætte.

Med reference til Service Manageren, får du både det overordnede og operationelle ansvar for gennemførelse af små og store montageopgaver over hele verden. Du skal bl.a. deltage i planlægning af montagen, bemandingen af projekterne, selve montagen, den løbende kvalitetskontrol, den stadige kontakt med kunden samt forestå den endelige aflevering af projektet.

Supervisoren/Site Manageren skal i dagligdagen lede og fordele samt deltage i arbejdet på pladsen. Derfor er det et must, at du er en fremsynet og proaktiv Supervisor, der hele tiden tænker flere dage frem i opgaven, for at sikre rettidige forsyninger af nødvendigt værktøj, materiel og materialer.

Erwin Andersen a/s

Erwin Andersen a/s, 19. november
Bravida Danmark A/SSERVICELEDER ABA FIRE & SECURITY, ODENSE

Bravida Danmark A/S

Som Serviceleder får du økonomisk, teknisk og personaleansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn på Fyn og Jylland med reference til afdelingschefen for Fire & Security Vest.

Dine kunder, som er fordelt på alle brancher, hjælper du ved daglige akutte serviceopgaver. Du sikrer, at årlige eftersyn gennemføres i tæt samarbejde med servicekoordinatoren, som er med til at planlægge dagens opgaver. Samtidig kvalitetssikrer du samt sikrer drift og vedligeholdelse i samarbejde med kunder.

Desuden deltager du i udarbejdelse og beregning af tilbud og mersalg til kunder inden for en bred palette af automatiske brandalarmeringsprodukter såsom Tyco, ESMI, Delta og Consilium. Du planlægger og overholder budgetter, som du har solid erfaring med at læse og forstå. På samme måde forstår og overholder du kontrakter, når du kompetent styrer dine opgaver.


Bravida Danmark A/S, 14. november
Unicon A/STeamleder søges til Unicons pumpeforretning til Fyn/Jylland

Unicon A/S

Vi styrker desuden pumpeforretningen med yderligere 2 fuldtidsmedarbejdere og investerer i flere nye pumper. Og for at styrke markedstilstedeværelsen og servicere kunderne bedst muligt søger vi en teamleder til Fyn/Jylland med base i Jylland og reference til områdechefen for Pumper DK.

Du vil som teamleder få ansvar for Unicons pumpeaktiviteter på Fyn og i Jylland. Du vil således få det praktiske og økonomiske ansvar for ordremodtagelse og leveranceprocessen samt personaleansvar for ca. 15 engagerede pumpechauffører.

Fokusområderne i pumpeforretningen vil være at sikre en integreret ordremodtagelse og -disponering for her igennem at skabe enkle og effektive løsninger for hele værdikæden omkring færdigbeton og betonpumper.


Aalborg Portland, 12. november
NCC RecyclingKommerciel Site Manager til NCC Recycling

NCC Recycling, Odense

NCC Recycling søger en energisk Site Manager, med en stærk kommerciel og erfaren salgsprofil, til opbygning af forretningsområdet for NCC Recycling på Fyn.

Til den ledige stilling i Odense søges en kommerciel person, med stærk salgserfaring, der kan være med til at realisere NCC Recyclings klare vækststrategi, om at positionere sig endnu stærkere i markedet på Fyn, dette i samarbejde med områdechefen for Danmark.

Du får som Site Manager derfor ansvaret for, i samarbejde med de nuværende medarbejdere, at udbygge kundekredsen og faciliteterne på pladsen. Den kommercielle Site Manager skal være fokuseret på den daglige salgsindsats, og have fokus på opbygning af et stærkt netværk med relevante kunder i Odense og omegn, så de opstillede succeskriterier nås.

NCC Recycling

NCC Roads A/S, 10. november
Bravida Danmark A/SServicechef til VVS-afdeling i Odense

Bravida Danmark A/S

Har du et kommercielt mind-set? Vil du være ansvarlig for 5 montører og sætte dit præg på en VVS-afdeling under opbygning? Og udvikle dig fagligt og personligt i en af landets mest succesfulde installationsvirksomheder?

Som servicechef bliver du en del af VVS-afdelingen i Odense, der består af ca. 25 kollegaer. Du får en bred og ansvarsfuld rolle med kommercielt fokus samt økonomisk, ledelsesmæssigt og teknisk ansvar for afdelingens 5 timelønnede montører, der udfører større installationsopgaver og serviceopgaver af enhver art for industri, butikscentre, undervisningsinstitutioner etc.

Desuden indebærer stillingen, at du:

  • gennemfører struktureret salg med månedlig opfølgning og rapportering til afdelingschefen
  • vedligeholder og udvikler gode relationer til både eksisterende og nye kunder
  • bidrager ved daglige akutte serviceopgaver, udarbejder tilbud og kvalitetssikrer montørernes arbejde

Bravida Danmark A/S, 7. november
People & Performance A/SLogistik- og kundeservicechef

People & Performance A/S søger for Meneta i Odense

Industriel produktionsvirksomhed i et globalt OEM-marked

Med reference til Operations Director får du selv som logistik- og kundeservicechef to mellemledere i direkte reference. I alt har 10 medarbejdere fordelt på rå- og færdigvarelageret, herunder varemodtagelse og forsendelse samt kundeservice, reference til dig. Du får ansvaret for udvikling og optimering af logistik i Danmark, herunder et skarpt fokus på procesoptimering mellem kunder, Supply Chain og Produktion.

Du har en cand.merc. eller HD inden for området supply chain management, eller du er produktionsingeniør og har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling. Du har ledelseserfaring og gerne erfaring med ledelse gennem ledere. Du behersker engelsk på forhandlingsniveau og er generelt it-stærk. Har du SAP-erfaring inden for modulerne MM og WM, er det kun et plus.


People & Performance A/S, 4. november
VestasMechanical Lead – V164 Assemblies

Vestas, Aarhus and Munkebo

The Mechanical Lead focuses on early product development until implementation into factories, supporting all new platforms under development. The main purpose of the NPI Mechanical Lead is to ensure that process risks and costs are mapped early in product development.

To ensure that all risk has been facilitated, the mechanical lead will participate in early development and scoping of projects, until prototype production. The NPI Mechanical Lead will be responsible for the manufacturability of the process and product and in areas of scope, with main focus on early builds of Nacelle and Hub.


Vestas, 4. november
VestasElectrical Lead – V164 Assemblies

Vestas, Munkebo and Aarhus

The Electrical Lead focuses on early product development until implementation into factories, supporting all new platforms under development.

The main purpose of the NPI Electrical Lead is to ensure that process risks and costs are mapped early in product development. To ensure that all risk has been facilitated, the electrical lead will participate in early development and scoping of projects, until prototype production. The NPI Electrical Lead will be responsible for the manufacturability of the process and product and in areas of scope, with main focus on early builds of Nacelle and Hub.


Vestas, 3. november
Mercuri Urval
Logistikchef

Mercuri Urval søger for kunde på Fyn

Vil du arbejde med ledelse, produktionsplanlægning, indkøb, kvalitetsstyring og logistik?

Den nye logistikchef indgår i virksomhedens ledergruppe og får det overordnede ansvar for logistik, produktion, indkøb og kvalitet. Ledelsesmæssigt vil der være ansvar for 5 funktionærer og 14 timelønnede. Stillingen refererer direkte til den adm. direktør, og derudover refereres indirekte til koncernens COO, hvor du deltager i tværorganisatorisk samarbejde. En del af ledelsesansvaret omfatter overholdelse af sikkerheds- og sundhedskrav i produktionen samt den generelle udvikling af medarbejdere.

Selve ”produktionen” består af montage og færdiggørelse. Som leder for produktionen vil arbejdsopgaverne bl.a. omfatte kvalitetssikring samt produktions- og logistikplanlægning. Da logistikchefen samtidig er en del af ledergruppen, deltager vedkommende også i budgetplanlægning og målopsætning for produktionen.

Teknisk leder på Svendborg Gymnasium & HF
Vi søger en teknisk leder til skolens teksniske afdeling.
SVENDBORG GYMNASIUM, Svendborg
Jobcenter Svendborg, 19. november

Modtag jobannoncer der matcher denne søgning hver morgen

Indtast din e-mail adresse og modtag vores daglige e-mail service med nye jobannoncer, der matcher din søgning.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mail service igen.

Tilmeld

Tilbage til Ingeniør og teknik.

Ledige stillinger i Nordjylland.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger

Prøv vores værktøj til uopfordrede ansøgninger hvis du ikke fandt det job du leder efter. Her kan du finde virksomheder der tidligere har haft jobopslag der matcher din søgning, og derfor potentielt kunne være interesserede i en uopfordret ansøgning.

Værktøj til uopfordrede ansøgninger
Annonce:
Krifa kampagne 2014
1 til 11 af 11 resultater.
Cookies på Tech Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Tech Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.